Találatok a következő kifejezésre: Hányadik héttől érdemes járni (2 db)

Hol van kismama-torna a belvárosban? Hányadik héttől érdemes járni?

Tudtok ajánlani valamit?

Legjobb válasz: Szia! Én kismama jógára járok, nagyon szeretem, másfél óra, ebbõl 45 perc torna szerû jóga, 45 perc meditáció szerû, ahol a babával vesszük fel a kapcsolatot, pihenéssel, fekvéssel, lágy zenével... Csak ajánlani tudom! Nézd meg a www.szurja.hu-t, ott fent van az órarend is... Nem is drága szerintem, 1700 HUF/alkalom. Ja, és abszolút belváros, Paulay Ede u. A 12. héttõl lehet oda menni... és szerintem érdemes is, én azóta járok és most kezdem elsajátítani a gyakorlatokat :) Szép babavárást.

Szia! Én kismama jógára járok, nagyon szeretem, másfél óra, ebbõl 45 perc torna szerû jóga, 45 perc meditáció szerû, ahol a babával vesszük fel a kapcsolatot, pihenéssel, fekvéssel, lágy zenével... Csak ajánlani tudom! Nézd meg a http://www.szurja.hu-t, ott fent van az órarend is... Nem is drága szerintem, 1700 HUF/alkalom. Ja, és abszolút belváros, Paulay Ede u. A 12. héttõl lehet oda menni... és szerintem érdemes is, én azóta járok és most kezdem elsajátítani a gyakorlatokat :) Szép babavárást.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, mindjárt meg is nézem... Minden jót nektek is!
30. hét körül
terhestanfolyamra bármikortól, szülésfelkészítõre, ami kb. 2 alkalom, a 30.héttõl.
Nálunk a szülés felkészítõre akár már a terhesség legelejétõl lehet járni, ugyanis mindíg más a téma!!! Ha viszont csak a szülõszobára vagy kíváncsi, akkor azt a betöltött 34. hét után mutatják meg, vagyis az ott lévõ kismamák közül azokat viszik be a tanfolyam végén a szülésznõk. Szóvak szerintem nyugodtan elkezdheted minél hamarabb.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!