Találatok a következő kifejezésre: Hányadik héttől érdemes (19 db)

Hol van 4D Székesfehérváron? Hol melyik doki van, mennyivel előbb kell jelentkezni, mennyibe kerül? Hányadik héttől érdemes?

Legjobb válasz: www.lifecentrum.hu Én ide jártam mindkét terhességem alatt. Max. 1 hét múlva kapsz idõpontot A honlapjukon minden korrekten le van írva Babamozizni 30. Hét környékén érdemes, késõbb már nagy a baba, nem jól látszik

http://www.lifecentrum.hu Én ide jártam mindkét terhességem alatt. Max. 1 hét múlva kapsz idõpontot A honlapjukon minden korrekten le van írva Babamozizni 30. Hét környékén érdemes, késõbb már nagy a baba, nem jól látszik

Hol van kismama-torna a belvárosban? Hányadik héttől érdemes járni?

Tudtok ajánlani valamit?

Legjobb válasz: Szia! Én kismama jógára járok, nagyon szeretem, másfél óra, ebbõl 45 perc torna szerû jóga, 45 perc meditáció szerû, ahol a babával vesszük fel a kapcsolatot, pihenéssel, fekvéssel, lágy zenével... Csak ajánlani tudom! Nézd meg a www.szurja.hu-t, ott fent van az órarend is... Nem is drága szerintem, 1700 HUF/alkalom. Ja, és abszolút belváros, Paulay Ede u. A 12. héttõl lehet oda menni... és szerintem érdemes is, én azóta járok és most kezdem elsajátítani a gyakorlatokat :) Szép babavárást.

Szia! Én kismama jógára járok, nagyon szeretem, másfél óra, ebbõl 45 perc torna szerû jóga, 45 perc meditáció szerû, ahol a babával vesszük fel a kapcsolatot, pihenéssel, fekvéssel, lágy zenével... Csak ajánlani tudom! Nézd meg a http://www.szurja.hu-t, ott fent van az órarend is... Nem is drága szerintem, 1700 HUF/alkalom. Ja, és abszolút belváros, Paulay Ede u. A 12. héttõl lehet oda menni... és szerintem érdemes is, én azóta járok és most kezdem elsajátítani a gyakorlatokat :) Szép babavárást.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, mindjárt meg is nézem... Minden jót nektek is!

Hányadik héttől érdemes 4D ultrahangra menni?

Legjobb válasz: mi 16 hetesen voltunk elõször.

mi 16 hetesen voltunk elõször.
Elvileg 10-12. Héttõl vállalják az uh központok. Mi 16 hetesen voltunk elõször.
attól függ:) mi 12+3-nál megyünk, kombi teszt miatt:)
Szia. Mi 13 hetesen is voltunk, aztán legközelebb 25 hetesen mentünk el még egyszer.Azt mondják egyébként, hogy 4D-re a 24-30 hét között érdemes elmenni, mert akkor már szépen ki van fejlõdve a babó és már hasonlít a születéskori önmagához, csak annyi változás lesz, hogy pufibb lesz születéskor. 36+3 hkm
Attól függ miért mennétek. Ha részletes kivizsgálásra, mert van esetleg valami ami aggaszt, akkor 18. hét környékén. de amúgy ha csak nézni szeretnétek, akkor a 25. héttõl 30. hétig. mi voltunk a 32. héten is de akkor már nem sok mindent láttunk, mert nagy volt a kislányom és nem tudtuk "hova üldözni" hogy a méhlepényen kívül lássunk mást is :)

Hanyadik héttől érdemes babamozira 4Dra menni?

Legjobb válasz: 24.héttõl javasolt.Akkor mondják,hogy szép,szépen mozog stb

24.héttõl javasolt.Akkor mondják, hogy szép, szépen mozog stb
Az én orvosom a 25. héttõl ajánlotta a 32. hétig. Mi voltunk a 28. és a 32. héten is.
Mi 23 hetesen megyünk. 5 nap múlva :) Remélem szép képek készülnek a pici fiamról :) )
Mi 21hetesen voltunk és már akkor is gyönyörû volt a kis Drágaságom. Itt tudtuk meg hogy kicsi fiú :) Még a 30. héten is megyünk, már alig várom :) Kérdezõ Ti mennyi idõsek vagytok? Boldog babavárást! 28hkm
Én a 29.héten voltam! Pont akkora volt, h még látszódott rendesen a monitoron és a kép pont olyan lett, amilyen a lányom valójába! Korábbit is láttam, mert a dokim néha átkapcsolt, és ott nem volt annyira szép, jó és születési arca a gyereknek, vékonyabb volt az arca! Egyébként a dokik ajánlásával a 24. és 30.hét között érdemes menni!
Mi 20 hetesen voltunk, nem bántam meg de nem a legszebb és legformásabb volt még a pici.Mi még a 29.-30.-héten elmegyünk még egyszer.Addigra biztos szép lesz, és majd jól látszik mije van..:) 24hkm
27+4 naposan voltunk, gyönyörû babás volt már akkor. De érdekes h sok kismama azt gondolja elmegy 4D-re és hajajj :D Én is így voltam. 3x mentünk vissza h lehessen a fiamról értelmes képet csinálni :D ugyanis végig hason volt :D 28+5hkm
A kérdező hozzászólása: Még csak 10 hét :) De annyira kíváncsi vagyok a picikére.Nem most gondoltuk még, hogy elmennyünk, de ha tehetném már most is mennék meg minden héten de szerintem ezzel mindenki így van! És köszönöm mindenkinek a válaszát.

Hányadik héttől érdemes elmenni a 4D-s ultrahangra?

Legjobb válasz: Én 28 hetesen voltam és nagyon jó élmény volt! Egész babás már akkor, van rajta husi és zsírpárnácskák, nem egy kis csontváz! :)

Én 28 hetesen voltam és nagyon jó élmény volt! Egész babás már akkor, van rajta husi és zsírpárnácskák, nem egy kis csontváz! :)
Én a 24. héten voltam és már baba arcocskája volt akkor is, de akkor már részletekben lehetett csak látni õt, mert már nagy volt ahhoz, hogy egészben lehessen látni. Nagyon nagy élmény volt a 4D. Hány hetes vagy? 35hkm
Szia! Én mind a két gyerekemmel 3x is voltam:-). Ezeket az idõpontokat ajánlják: 13, 20, 30, 36 hét körül. Én az utolsó kettõnél a 32-33héten mentem, így összevonva a két idõpontot.
Mi a 25 héten voltunk, nagyon jól sikerültek a felvételek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, én 6 hetes vagyok! :)
én két héttel utána voltam, és már volt szívhang.
kb 2 héttel.Addigra már 6 hetes leszel és szívhangja is lehet.

Hányadik héttől érdemes 4D-re menni?

Én most 17 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Ha genetikai célból mész, már a 9. héten. Ha látni szeretnél valamit, 18-19. héttõl. Elõnyös persze, ha vékony vagy, mert vékony a hasfalad is, többet látni a babából a képen.

Ha genetikai célból mész, már a 9. héten. Ha látni szeretnél valamit, 18-19. héttõl. Elõnyös persze, ha vékony vagy, mert vékony a hasfalad is, többet látni a babából a képen.
én a 20. héten voltam elõször 4D ultrahangon. Akkor kb 20 cm-es volt a kislányom. Az arca és a teste még elég csontos volt, (ilyenkor még hiányzik a zsírréteg a babákról) de érdemes volt látni. Még belefért a monitoron egy képre. Azt mondják hogy 20 hét után már csak 2 részletbe tudod az UH gépen megnézni a picit, mert már olyan nagy. Én most 26 hetes vagyok, és úgy tervezem hogy a 35.hét környékén megyek a következõ (utolsó) 4D ultrahangra. Akkor meg már teljes egészében fog látszódni a pofikája is.
Az orvosom javaslata szerint a 24-28 hét között érdemes menni. Akkorra már nagyon szép és formás a baba, de még nem annyira nagy. Boldog babavárást!
Szia! Mi a 16. héten voltunk, nagyon szépen látszódott minden, a kezei, lábacskái, arca. Már akkor megmondták a nemét. Aztán elmentünk a 28. héten is, akkor sajnos már nemsokat láttunk, ugyanis állandóan úgy fordult, hogy alig sikerült pár jó felvétel róla. Szóval így utólag nézegetve, a 16. heti UH volt a jobb!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm az összes válaszolónak ! Most tettem fel elõször kérdés , de ezentúl többször teszem ! Érdemes volt :) Sziasztok !

14 hetes vagyok. Hányadik héttöl érdemes bevásárolni a babadolgokat?

Legjobb válasz: Sokan azt mondják, hogy úgy 30-35 hetesen.Én nem vagyok babonás, így már sokmindenünk meg van.Késõbb nagy pocival nem is lenne élvezetes a vásárlás:)) De ezt neked kell eldönteni.Sokmindentõl függ.Én az anyagiakat is néztem:)) 18 hetes pocis:)

Sokan azt mondják, hogy úgy 30-35 hetesen.Én nem vagyok babonás, így már sokmindenünk meg van.Késõbb nagy pocival nem is lenne élvezetes a vásárlás:) ) De ezt neked kell eldönteni.Sokmindentõl függ.Én az anyagiakat is néztem:) ) 18 hetes pocis:)
Szia! Változó mindenki máskor kezdi el.Én pl.26.hetesen vettem az elsõ cuccokat a babónak.Most meg már minden meg van.Ez tõled függ hogy te mikor szeretnél vásárolni elsõzör neki. Boldog Baba várást! 38+1 hetes kismama
Én a 34. hét végén járok, és most éreztem úgy, hogy most jött el a pillanat. Eddig valahogy ne éreztem rá erõsebb késztetést. Tehát mi most vásárolgatunk, és nagyon élvezem! Annyira édesek ezek a pöttöm kis rucik! :) De ha te úgy érzed, hogy 14 hetesen szeretnéd elkezdeni, miért ne? Úgyis rengeteg dolog kell ám egy ilyen kis porontynak, s érdemes mindennek jól utána érdeklõdni, hogy melyik márkát, melyik fajtát érdemes megvásárolni. S sok fölösleges dolgot is lehet ám kapni bababoltokban, mely nyeli az ember pénzét, úgyhogy körültekintõen kell vásárolni. Ilyen értelemben érdemes tényleg szép lassan elkezdeni már a vásárolgatást.
Szia, én 12. hetesen kezdtem el! Ha nem vagy babonás, és nem szeretnél egyben megvenni mindent, akkor nyugodtan vehetsz ezt azt, nekünk már nagyja meg van! Üdv: 22 hetes kismami
Én az apróbb dolgokat (body, zokni, ruha) kb. a 22-23. héttõl kezdtem vásárolgatni -ebben volt egy kis babona is - másrészt akkor már tudtam, hogy kisfiam lesz, tehát eleve nem a "rózsaszín" dolgokban gyönyörködtem. A nagyobb dolgokat, mint pl. kád, babakocsi, ágy..stb kb. a 31. héten vettük meg. Akkor még tudtam közlekedni, (mert nagy pocakkal, esetleg vizes lábbal mászkálni nagyon fárasztó), és benne volt az is, ha elõbb lenne meg a baba, ne azon aggódjak, hogy még nincs meg minden.
én a listamat felosztottam hetekre, minden héten valamit a 20. hettol, hogy mire 30 hetes pocakos leszek ne kelljen semmi.. a ferjem jol megfurta azzal, hogy "ezt kesobb is vehetjuk, sõt, egyedul is megvehetem majd".. most 36 hetes pocakos vagyok, es igazabol keves dolog hianyzik, de nagyon bant, hogy a ferjem egyedul vesz meg dolgokat, ha nem tudok konkret markat mondani..mert ott, ahol kineztem a markat, es csak meg kell venni, ott nincs gond, de ahol szamit, ott szerettem volna en is ottlenni, akkor is, ha bizok az izleseben. meg bennem tombol a feszekrako oszton, szóval én 20és 30. het kozottre mondanam, 32-35. het kozott a korhazi csomag, es a mosas vasalas. utana finomitas, rendezkedes.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a kielégítõ válaszod!:) Jó egészséget Nektek!!:)
Szia. A 18 héten van genetikai uh, ott mindent néznek. 4D-re inkább a mozizás kedvéért menjetek, szerintem a 24-32 hét között, mert akkora már van a babán zsírréteg is és olyan szép kis formás, késõbb meg már nem fér bele egészben a képbe. Ha elõbb mentek akkor is látszik minden, de akkor még olyan kis ufó szerû a baba. Üdv, 5, 5 hónapos kislány anyukája
Mi 3-szor voltunk 4D-n. Az elsõ kettõn azért (14.és 19.hét), hogy tutira látszódjon, hogy egészséges a baba, és ha esetleg beteg, még lehessen "cselekedni". Aztán elmentünk a 27.héten is, az igazi babamozi volt, szuper kis dagi babát láttunk :) :) Üdv, 1 hónapos édesanya
Mi a 18. héten voltunk, genetikai vizsgálat céljából. Utána már nem is mentünk.
Én a 12. héten voltam, ahol minden testrészét átvizsgálták, elég alapos volt. Aztán a 26. héten, az már nálunk is az élmény szempontjából volt betervezve. Ezutóbbiért borsos árat is fizettünk, de mindent megér, bármikor kifizetném újra.
Ha genetikát is akarsz akkor mindenképpen a 18-20. hétig menjél. Nekem is ezt tanácsolta a doki, én 19 hetesen voltam, akkor tudtam meg hogy kisfiam lesz:) 31 hetes kismama

Hányadik héttől érdemes elmenni 4D UH-ra?

Legjobb válasz: Szia! Mi az elsõ 4D-n 18hetesen voltunk elõször, aztán a 29-dik hétben, majd a 31-ben.

Szia! Mi az elsõ 4D-n 18hetesen voltunk elõször, aztán a 29-dik hétben, majd a 31-ben.
Mi 24 hetesen voltunk, és már nagyon jól nézett ki. Végig bõgtem az egészet. Mosolygott, a köldökzsinórral játszott, és a kezével integetett, majd meg zabáltuk...Örök emlék.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, most tervezgetjük mi is csak meg akartam kérdezni titeket. Köszi még egyszer. 22 heteske
Én voltam 14 és 19 hetesen is a kórházi genetikai ultrahangok után, mert abban nem bíztam, és meg akartam nyugodni, hogy biztos nincs baj. Aztán voltam a 27.héten, az igazán klassz volt, mert akkor már igazi babaformája volt :) 35 hetes km.
21 hetesen voltam, és már
nagyon jól látszódott mindene! Az arcáról kaptunk egy nagyon szép képet! ( Elõzõ vagyok, véletlenül elküldtem :)
én 18. heten voltam, mert a genetikai uh a korhazban csak a 21. heten lett volna, es ha baj van (sose legyen) a 20. hetig lehet "cselekedni". de tervezzuk a 34. hetre is, akkor mar minden jobban fog latszani! tanacs: sok helyen az egeszsegpenztar szamit, ha neked, vagy a parodnak van egeszsegpenztara, lehet arra csinaltatni!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat
Attól függ mire vagy kiíváncsi. 2. trimesztertõl lehet, de itt egy jó leírás, hogy melyik héten mi látható: http://www.csodabent.hu/mikorerdemes

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!