Találatok a következő kifejezésre: Hányadik hétig szedni a magnéziumot (3 db)

Akinek programozott császárja volt, meddig kellett szednie a magnéziumot? Hányadik héten volt a császár?

Legjobb válasz: Nekem a 37.hétig kellett szednem, napi 3x2 Mg-citricii-t. 38+0 napon volt a császár, 30.héttõl erõs jóslók voltak minden nap.

Nekem a 37.hétig kellett szednem, napi 3x2 Mg-citricii-t. 38+0 napon volt a császár, 30.héttõl erõs jóslók voltak minden nap.
Nekem nem kellett egyáltalán szednem, csak néha vettem be ha a sok üléstõl elkezdtem érezni a melóba a hasam 39+5nél volt program császár.
Nekem nem kellett szednem. Az elsõ progi császárom a kiírt napon volt, a második betöltött 39. héten.

Hányadik hétig lehet szedni a magnéziumot?

Hallottam, hogy az utolsó hetekben már nem lehet szedni, de ez mit jelent pontosan? Hányadik hétig szedhetem?

Legjobb válasz: Szia. A 36. héttõl már nem , mert elnyomja a jóslófájásokat.

Szia. A 36. héttõl már nem , mert elnyomja a jóslófájásokat.
Igen, a 36. hét után nem, de az orvos úgyis szólni fog, legalábbis kellene neki.
A kérdező hozzászólása: ok, köszönöm szépen a válaszokat.
Nekem az orvos most írta fel, és azt mondta 38 hetessen abba kell hagynom.Mennyit szedsz naponta belõle?Én csak reggel este.Boldog babavárást!!!32 hetes kismama.

Hanyadik héttől lehet inni a málnalevél teát? Ti használtátok? Hatásos volt? A magnéziumot hanyadik hétig kell szedni?

Most 35+2hetes terhes vagyok.nagyon sokat feszül a hasam ami elég kellemetlen.Els? babámat várom ezért kérdezek ilyen sokat,remélem nem baj.Dokihoz csak jöv? hét után kell mennem de akkor is nstre,azt nem tudom hogy ultrahangot csinál-e.

Legjobb válasz: 38.héten fog csinálni UH-t. Elvileg. A málnalevél teához nem tudok mit hozzáfûzni, viszont a magnéziumot nem tanácsolják a 37. hétnél tovább szedni! De ezt el is fogja mondani a legközelebbi találkozásotoknál:-)

38.héten fog csinálni UH-t. Elvileg. A málnalevél teához nem tudok mit hozzáfûzni, viszont a magnéziumot nem tanácsolják a 37. hétnél tovább szedni! De ezt el is fogja mondani a legközelebbi találkozásotoknál:-)
Elõzõ vagyok. Azt elfelejtettem, hogy 38. héten meg is fog vizsgálni. Üdv Hasna
Szia! Málnalevél teát a 36. héttõl lehet inni, hogy használ-e, azt nem tudom. A magnéziumot pedig 36-37. hétig lehet szedni, utána nem ajánlatos, mert gátolja a méh-összehúzódásokat.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!