Találatok a következő kifejezésre: Hányadik hétig szedni (16 db)

Hanyadik héttől lehet inni a málnalevél teát? Ti használtátok? Hatásos volt? A magnéziumot hanyadik hétig kell szedni?

Most 35+2hetes terhes vagyok.nagyon sokat feszül a hasam ami elég kellemetlen.Els? babámat várom ezért kérdezek ilyen sokat,remélem nem baj.Dokihoz csak jöv? hét után kell mennem de akkor is nstre,azt nem tudom hogy ultrahangot csinál-e.

Legjobb válasz: 38.héten fog csinálni UH-t. Elvileg. A málnalevél teához nem tudok mit hozzáfûzni, viszont a magnéziumot nem tanácsolják a 37. hétnél tovább szedni! De ezt el is fogja mondani a legközelebbi találkozásotoknál:-)

38.héten fog csinálni UH-t. Elvileg. A málnalevél teához nem tudok mit hozzáfûzni, viszont a magnéziumot nem tanácsolják a 37. hétnél tovább szedni! De ezt el is fogja mondani a legközelebbi találkozásotoknál:-)
Elõzõ vagyok. Azt elfelejtettem, hogy 38. héten meg is fog vizsgálni. Üdv Hasna
Szia! Málnalevél teát a 36. héttõl lehet inni, hogy használ-e, azt nem tudom. A magnéziumot pedig 36-37. hétig lehet szedni, utána nem ajánlatos, mert gátolja a méh-összehúzódásokat.

Hányadik hétig ajánlott szedni a magne B6-ot? Mikor hagyjam abba? 35 hetes vagyok! Miért nem szabad végig szedni?

Legjobb válasz: A 36. hét végéig lehet szedni,utána nem ajánlott,mert ellazítja a méh izmait,így gyakorlatilag a méhösszehúzódások ellen hat,így késleltetheti a szülés idõbeli megindulását.

A 36. hét végéig lehet szedni, utána nem ajánlott, mert ellazítja a méh izmait, így gyakorlatilag a méhösszehúzódások ellen hat, így késleltetheti a szülés idõbeli megindulását.
Szia 36. hétig lehet szedni. Én úgy tudom, hogy a fájások miatt nem lehet szedni. Mert a magnézium ellazítja a méhet és így nem tudod a fájásokat rendesen érezni, vagy valami ilyesmi.
Én 36+4 hetes vagyok. Kedden voltak jósló fájásaim, és akkor még azt mondta a doki hogy igen vehetek be:D mert ha ezek igazi fájások akkor az ugy sem állítja le:D Nekem pl hatásosabb volt a melegvizes fürdõ. A 37.-ik hétnél a baba tüdeje is tökéletesen készen áll arra hogy megszülessen, úgy hogy akkor már nincs ok a "görcsoldára". Boldog babavárást, és könnyû szülést:D
A terhesség alatt lehet szedni de a 9.hónapba már ne

Akinek programozott császárja volt, meddig kellett szednie a magnéziumot? Hányadik héten volt a császár?

Legjobb válasz: Nekem a 37.hétig kellett szednem, napi 3x2 Mg-citricii-t. 38+0 napon volt a császár, 30.héttõl erõs jóslók voltak minden nap.

Nekem a 37.hétig kellett szednem, napi 3x2 Mg-citricii-t. 38+0 napon volt a császár, 30.héttõl erõs jóslók voltak minden nap.
Nekem nem kellett egyáltalán szednem, csak néha vettem be ha a sok üléstõl elkezdtem érezni a melóba a hasam 39+5nél volt program császár.
Nekem nem kellett szednem. Az elsõ progi császárom a kiírt napon volt, a második betöltött 39. héten.

Duphastont a terhesség hányadik hetéig kell szedni?

Én a teherbeesésem el?tt 1 hónappal kezdtem szedni, most pedig 14 hetes várandós vagyok, mikor hagyhatom abba ezt a gyógyszert?

Legjobb válasz: 12. Hétig kell szedni. De miért nem kérdezed az orvosodat?

12. Hétig kell szedni. De miért nem kérdezed az orvosodat?
en a 14 heten bevereztem igy a 16 hetig ajanlotta a dokim.de miert nem kerded meg tole?
Amíg a doki azt mondja. (Én is 14. hétig használtam.)
Én a 12. héten hagytam abba, fokozatosan kellett csökkenteni az adagot.Gondolom mindenkinél attól függ, mire kapta agyógyszert.Én egy haematoma miatt 6 hetesen.De csak az orvos utasitására hagyhatod abba.14 hetes kismami.
Szia! Én a 16. hétig szedtem és fokozatosan csökkenteni kellett az adagot. Nem szabad azonnal abbahagyni. orvosi utasítás. Beszéld meg az orvosoddal. Minden jót! boldog babavárást:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, boldog babavárast mindenkinek!

Hányadik hétig kell szedni a MagneB6 vitamint?

Legjobb válasz: A magnéziumot nem kell, csak lehet vagy ajánlatos szedni ha korán vannak keményedéseid. De a 36. hét után már abba kell hagyni. Boldog Bavárást 39 hetes kismama

A magnéziumot nem kell, csak lehet vagy ajánlatos szedni ha korán vannak keményedéseid. De a 36. hét után már abba kell hagyni. Boldog Bavárást 39 hetes kismama
szia! nekem a 35. hétig szabadott szednem.
akarommondani Babavárást! :) ))
A kérdező hozzászólása: 35/4 napos vagyok, az orvosom a terhesség legelejétõl szedeti velem(2×1), pedig panaszom nem volt.Mostanában vannak már keményedéseim.
Elsõ vagyok, akkor szerintem már abbahgyhatod, a mostani keményedések már jobb ha vannak, hacsak nem túl gyakori, de óránként egy teljesen elfogadható. Kell a szervezetednek a gyakorlás! Kitartást az utolsó hetekre!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Mindenkinek nagyon köszönöm a válaszát.Jól esett, hogy írtatok!Boldog Babavárást!

Magnezium citrici-t hányadik hétig "kell" szedni? Az orvos azt mondta hogy 37. hétig. Betöltött 37 hétig? (nincs magánorvosom)

Legjobb válasz: Én napi 3x2-t szedtem a szinte állandó keményedés miatt, úgy a 36. héten hagytam abba. Nekem azt mondta a dokim, h a 37. hétig fokozatosan hagyjam el.

Én napi 3x2-t szedtem a szinte állandó keményedés miatt, úgy a 36. héten hagytam abba. Nekem azt mondta a dokim, h a 37. hétig fokozatosan hagyjam el.
SZerintem meg addig amíg indokolt... Mi az ok, ami miatt szedned kell?
A kérdező hozzászólása: Éjszakai erõs has, vádli és kézfej görcsre szedem, nem is ez az érdekes, hanem hogy a 37. hét után már abba kell hagyni mert már kell hogy legyenek méhösszehúzódások. Az érdekel hogy 36-37 között ne szedjem már, vagy betöltöm a 37. hetet és aznap ne szedjem már. Egyébként 5 hete szedem. Csak közeledek a 36 héthez.
Betöltött 37. hét. Tehát a 37. hét elsõ napjától. Le lehet fokozatosan is állni, ha az állapotod úgy kívánja, akkor napi 1-2 szemet szülésig is nyugodtan bevehetsz! Én az elsõnél igaz magne b6-ot szedtem, de azt végig szedtem, mert senki nem mondta, hogy ne szedjem.... természetes úton szültem, igaz gyorsan és szinte fájdalom mentesen-bár mint kiderült, ez nem a magnézium miatt volt, mert a késõbbi gyermekeket is gyorsan és alig érezhetõ összehúzódásokkal szültem... Boldog babavárást, könnyû szülést és egészséges kisbabát!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindannyiotoknak!

E vitamin hányadik hétig érdemes szedni vagy mikortól nem ajánlott?

Legjobb válasz: én az 5-ik héttõl szedtem kb 2-3 hétig,aztán vettem terhesvitamint. A megtapadás miatt vettem,mert kicsi volt a nyálkahártyám.

én az 5-ik héttõl szedtem kb 2-3 hétig, aztán vettem terhesvitamint. A megtapadás miatt vettem, mert kicsi volt a nyálkahártyám.
Terhesség elõtt szedtük mind a ketten a férjemmel napi 1 szemet. a következõ hónapban terhes lettem a kisfiunkkal. Utána gravidát szedtem.
Mi 7 hónapnyi sikertelen próbálkozás után kezdtük szedni az E vitamint, és még abban a hónapban teherbe estem. Nem tudom biztosan, hogy a vitamin miatt-e, de nagyon gyanús a helyzet. Utána és elõtte is Multicentrum Maternát szedtem, szedek. 11+7 hkm

Hanyadik hétben kezdjem el szedni a folsavat?

Legjobb válasz: Én amikor már elkezdtük tervezni a babát akkor elkezdtem szedni

Én amikor már elkezdtük tervezni a babát akkor elkezdtem szedni
Csatlakozom én is: 3 hónappal a projekt elkezdése elõtt lehet
A kérdező hozzászólása: De én csak most tudtam meg hogy terhes vagyok, nem terveztük.Védekeztünk.Nem késõ még szedni???Nem akarom hogy baja legyen a babának
Egybõl, ahogy tudod, hogy babát vársz.Bár elõtte sem árt felkészítened vele a szervezetedet.Ez szinte a legfontosabb, amit szedni kell terhesség alatt.
Az elején a legfontosabb.
Ezt már terhesség elõtt jó szedni, az elsõ hetekben a legfontosabb.
dehogy késõ! SZedd csak még jópár hétig. Igazából a csontosodás a 18-20 hét körül fejezõdik be. Szedd!

Hanyadik hétig lehet/kell szedni magnéziumot?

Olvastam olyat, hogy a 36. hétig lehet szedni, de olyat is hogy végig. Most mi az igaz? Elég sokat keményedek. 34 hetes kismama

Legjobb válasz: Hát,ha a calciumra mondja azt valaki,hogy "csontosodik" a baba,akkor azt mondom,oké. De a magnéziumtól?? A magnézium az izmokra gyakorolt hatása miatt jó,és nem a csontokra hat! A magnézium a méh összehúzódásokat enyhíti/megszünteti. Mivel a baba már életképes a 37. héttõl,így feleslegesnek tartják a mg további szedését, De! a 40. hétig is szedhetõ!!!! Boldog babavárást,könnyû szülést és egészséges kisbabát!! Üdv:2gyerkõcös,35h.km.

Hát, ha a calciumra mondja azt valaki, hogy "csontosodik" a baba, akkor azt mondom, oké. De a magnéziumtól?? A magnézium az izmokra gyakorolt hatása miatt jó, és nem a csontokra hat! A magnézium a méh összehúzódásokat enyhíti/megszünteti. Mivel a baba már életképes a 37. héttõl, így feleslegesnek tartják a mg további szedését, De! a 40. hétig is szedhetõ!!!! Boldog babavárást, könnyû szülést és egészséges kisbabát!! Üdv:2gyerkõcös, 35h.km.
36. hétig ajánlott. De én még a 38. héten is kaptam mg-t infúzióban.
A 36. hétig ajánlják a túlzott csontosodás miatt. Én utána csak akkor vettem be, ha nagyon erõs görcsöm volt.
36-ik héttõl fokozatosan kell abbahagyni.Nekem ezt mondta a szülésznõm.
A kérdező hozzászólása: A nagyon erõs görcs alatt mit értetek? Erõs keményedés vagy fájdalom?
Nekem a betöltött 38.hétig javasolta a dokinõ. 4.babát vártam és sokat keményedtem. De csak a 36. hétig szedtem.36+5 hetesen született a babám, 2550 gr-mal, teljesen egészségesen. Talán jobb lett volna ha mégis tovább szedem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!
én a 36-ik héten kezdtem el, 9-t, most 2 napja a 30ch-t szedem, és most kezdem a 40-ik hetet
Én nemrég voltam homeopátiás orvosnál, aki az alábbi adagolást javasolta: Betöltött 36. héttõl a méhszáj puhítására: Caulophyllum 5CH – napi 1x5 Cimicifuga 15 CH – heti 1x10 + málnalevél tea! Sebgyógyulás, regeneráció, vérzéscsökkentés: Arnica 9CH – napi 1x5 Szülés alatt: Kezdés: Arnica 30 CH 1x10 (többször nem is kell belõle bevenni) Majd utána a fájások ritmusa szerint: Caulophyllum 5CH – minden fájásnál 1x5 Cimicifuga 15CH – óránként 1x5 Szülés után: Fájdalomcsillapitó, sebgyógyulást elõsegítõ, vérzéscsillapító: Arnica 30CH - napi 2-3x 5 Metszett seb gyógyulásának elõsegítése: Staphysagria 30CH - napi 2x5 Szoptatás, tejtermelés elõsegítése: Ricinus 5CH - napi 2x5 és/vagy Urtica urens 5CH - napi 2x5 Vérképzés elõsegítése: (szülés után 1-2 hónapig szedve jó a hajhullásra is!) China 9CH – napi 1x5
Szia, En a 36. hettol kezdtem el.Minden nap 5 bogyot kell elszopogatni de vigyazz ne erjen semmihez.En a kupakjaba szoktam belepotyogtatni es ugy veszembe.Elotte es utanna min. fel oraig ne igyal egyel, mossal fogat, ragozz.En reggeli utan fel oraval szoktam bevenni aztan egy darabig nem eszek es ilyesmi.Hamarabb ne kezd el szedni nehogy tul hamar tagulj! Szerintem nagyon finom.Olyan mintha kristaly cukrot szopogatnek. Olvastam sokat ezen az oldalon es nagyon vegyesek a velemenyek ezekrol a bogyokrol.Valakinek bejott es eskusznek ra hogy sokat segitettek de valakinek semmit se hat es sokan irtak hogy van akinek nemhogy meggyorsitja a dolgokat hanem lelasitja. Hat nem tudom!En szedegetem, iszom a malna level team szorgalmasan aztan meglatjuk!Tul sokat csak nem artok vele!De en mondogatom magamba hogy segiteni fog esgyorsan fogok tagulni tole!!!!!Fo a pozitiv hozzallas!!!! Sok sikert hozza! 37+5 napos kismama
2. vagyok.Talan az rajta is van a "dobozan" hogy napi 5 bogyo.
Szia, én 37.héttõl szedem a caulophyllum c30-ast 3X3-at, most 38.héttõl váltottam cimicinfuga c9-esre 2X5, + málnalevél tea. Bocsi hogy kérdésen belül kérdést teszek fel, de ti mikor veszitek meg a vajúdásnál használatos bogyókat? meg kéne már most venni?
A kérdező hozzászólása: Hát úgy látom mindenki más higításban és más adagolásban szedi, de a betöltött 36. héttõl ajánlott, ebben egyetértés van.Köszönöm a válaszokat és mindenkinek könnyû szülést kívánok!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!