Találatok a következő kifejezésre: Hányadik héten szülésznőt (5 db)

Hányadik hétig kértétek fel a szülésznőt?

Legjobb válasz: Szia! Én a 30. héten találkoztam vele elõször. A szüléselõkészítõ tanfolyamon nekünk a szülésznõk azt mondták, hogy lehetõleg még a 30. hét elõtt válasszunk, a dokim szerint viszont ráér késõbb is... Arany középútként választottam azt a hetet.:)

Szia! Én a 30. héten találkoztam vele elõször. A szüléselõkészítõ tanfolyamon nekünk a szülésznõk azt mondták, hogy lehetõleg még a 30. hét elõtt válasszunk, a dokim szerint viszont ráér késõbb is... Arany középútként választottam azt a hetet.:)
Én a 34. héten beszéltem vele. Rá 4 hétre igénybe is vettük. :-))
Én a 35.héten találkoztam vele, aztán még 2x...37+3 hetesen megszültem(vele, mert fogadott volt)
25. hettol
Most akkor szinésznõ vagy szülésznõ érdekel?:D
szinésznõ vagy szülésznõ??:D
De aranyos...!!!! :D
A kérdező hozzászólása: Bocsánat elírtam.. szülésznõt :)
Van fogadott orvosod? mert az enyém külön ajánlotta, kivel szeret együtt "szülni" ! és anno bevált. most is õ lesz a kiválasztott! ha gondolod, írj privit szívesen segítek! szintén Székesfehérváron fogok szülni:)
Nekem Volt a Bozsa Anikó! a másodiknál sajnos nem ért rá, mert hosszú hétvégére ment / de elõre jelezte/ és így a Bódás szilvia lett. õ ajánlotta! Mind a kettõt szívbõl ajánlom neked. ha lehet minél elõbb válasz, mert meg van nekik szabva hogy adott hónapba mennyi fogadott kismamája lehet! ha kell elérhetõség szívesen megadom+ minden kérdésdere válaszolok ha érdekel konkréten valami.. Azt elmondom, hogy kisfiam 4, 5 éves Anikónál született. és 2 hete felvittük a szülészetre megmutatni neki. elõször. gondolkodás nélkül tudta a kisfiú nevét. Ez nagyon jól esett, hogy nem felejtette el. Rettentõn örült, hogy felvittük. visszament a szülészetre és hozott ki neki ajándékot Anikó 2008 év szülésznõje lett!
elõzõ vagyok és a 18- 19 hetes ultrahangnál beszéltem vele. mind a két alkalommal!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm. Nekem is Bozsa Anikót ajánlották többen is. Privibe megadnád nekem az elérhetõségét? Tényleg oda figyelt rád? Szülés elõtt hányszor találkoztál vele? Körbe vezetett a szülészeten?
válaszoltam megkaptad?


Hányadik héten kell szülésznőt fogadni, és mi ennek a menete? A nőgyógyászomon keresztül érdeklődjek, vagy a kórházban?

Legjobb válasz: Nekem ismerõs ajánlotta, megadta a telefonszámát, felhívtam, mondtam, hogy odamennék hozzá pár szót váltani. És akkor felkértem. Szerintem a dokid biztosan tud ajánlani jó szülésznõt. 32 hetes kismama.

Nekem ismerõs ajánlotta, megadta a telefonszámát, felhívtam, mondtam, hogy odamennék hozzá pár szót váltani. És akkor felkértem. Szerintem a dokid biztosan tud ajánlani jó szülésznõt. 32 hetes kismama.
Én a dokit kérdeztem meg, õ ismeri õket, kivel szeret együtt dolgozni... de ha ismerõsöd ajánl valakit, úgy is jó.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! :-) És hányadik hétig lehet, vagy az nincs kikötve?
válaszd ki kit szeretnél és keresd meg vagy telefonon vagy személyesen és kérd fel. akkor megbeszéltek ugyis mindent. nálunk egy szerzõdést is kell írni a 32.hétig a fogadásról h ha esetleg akkor szülök amikor nincs mûszakba tudja igazolni h mégis mit keres bent a kórházba. ennyi!
nekem a dogim ajánlotta, intézte. Õ biztosan jól ismeri akikkel együtt szokott dolgozni :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, kedvesek vagytok! :-) Sok boldogságot!

Mi alapján választottál szülésznőt? Hányadik terhességi héten kérted fel? Mit gondolsz egy 25 és egy 45 éves szülésznő közül melyik mellett döntenél?

Legjobb válasz: Barátnõm ajánlása alapján választottam. 30. héten kértem fel. Azt választanám, amelyik szimpatikusabb személyesen.

Barátnõm ajánlása alapján választottam. 30. héten kértem fel. Azt választanám, amelyik szimpatikusabb személyesen.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!