Találatok a következő kifejezésre: Hányadik héten megjelenni a (2 db)

A kérdező hozzászólása: *kezdtek
A terhességi csíkok azért jelennek meg, mert hirtelen nyúlik a bõr, amit nem tud követni, ezért megreped. Tehát igen, akkor jelenhet meg, ha nõ a has. De ebben nagyon nagy szerepe van a genetikának. Van, akinek viszonylag kisebb hasnál is megjelenik, pedig keni mindenféle drága stria elleni krémekkel, és van, aki nem keni semmivel, hatalmas a pocija, és mégsincs egyetlen csíkja sem. 36 hetes, "csíkmentes" kismama
Annyira eltérõek ebben a nõk, hogy semmilyen szabályt nem lehet találni benne. Nálunk senki soha nem csíkosodott be, az én hasam hatalmasra nõtt, nem csíkosodott, de a mellem meg igen, egyik napról a másikra. A szoptatás alatt ha lehet megduplázódtak, a csíkok viszont nem erõsödtek, egészen halványak lettek. Észre sem lehet venni. A kenegetés leginkább a vizsketésre volt nekem a legjobb.
Nekem csak a 30. hét után repedt meg a bõröm, de akkor egyik este még semmi nem volt rajtam, másnap reggel meg vagy 100 db díszítette a pocakomat. Valószínüleg akkor fordult be a lányom és "kirúgta a ház oldalát" :D
Én csak a negyvenedik héten csíkozódtam be, de akkor alaposan. Szép mélylilák lettek... Pedig tyû de örültem. Hát így jártam :D

Hányadik héten kezdenek megjelenni a terhességi csíkok? Milyen testápolót használjak?

(19 hetes vagyok)

Legjobb válasz: Szia....en vettem mama babylove massage cremet-t a dm-ben....speciel a csikok ellen. Amugy azt olvastam, hogy ha hajlamos vagy ra akkor barmit magadra kenhetsz ugyis megjelenik.... Hasznalhato egy nagyon jo testaplo is ami megfelelo zsirossagu.Meglatjuk mi vallik be....velemenyek es velemenyek..:-)) Ugyszinten 19 hetes kismama:-)

Szia....en vettem mama babylove massage cremet-t a dm-ben....speciel a csikok ellen. Amugy azt olvastam, hogy ha hajlamos vagy ra akkor barmit magadra kenhetsz ugyis megjelenik.... Hasznalhato egy nagyon jo testaplo is ami megfelelo zsirossagu.Meglatjuk mi vallik be....velemenyek es velemenyek..:-)) Ugyszinten 19 hetes kismama:-)
Szia! Igen, így van, ha hajlamos vagy rá, kenhetsz akármit, én tök drága francia krémeket vettem és lett csíkom, a barátnõm nem kente magát még testápolóval se, és egy halvány csíkja sincs.
Szia. Én a 31.hétbe vagyok, és egy deka csíkom nincs. Épp a dokim tegnap dícsért meg. Pedig hajlamos vagyok rá, de én egyszerûen a 7.hét óta sima baba olajjal, kenem minden fürdés után, vízes bõrre. A dokim szerint a legolcsóbb és legjobb módot választottam.Sok sikert
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :-)
35 hetes vagyok, tini koromban olyan csíkos voltam mint egy zebra. A terhesség elejétõl kenem magam minden este babaolajjal, és hál Istennek szép a bõröm, nem csíkos. De én is úgy hallottam, hogy ha hajlamos rá valaki, akkot kenheti akármivel. Különben ha csíkos lennék sem zavarna, hisz olyan jó dolog a babavárás, és a lényeg, hogy a picivel minden rendben legyen. Én már csak másodlagos vagyok.
Próbáldd ki a körömviránykrémet, az talán segít.
szia, én a piros GARNIER-t használom, azért mert az extra száraz börre van, szerintem beválik, 25 hetes kismama.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!