Találatok a következő kifejezésre: Hányadik héten meg a hason a (5 db)

Lent találtam egy vemhes macskát és nem tudom hányadik hétben van a cicijei meg vannak duzzadva nagy pocakja van és nem szereti ha a hasához érek hányadik hétben van?

S.O.S

Legjobb válasz: Nincs ember a földön, aki mindezt látatlanban megválaszolja neked. Még képrõl is egy erõs saccot kaphatsz. :/ Hogy tûri az új környezetet a cica? nem ideges? a stressz be tudja indítani az ellést. Ha a cicának megjött a teje, akkor utolsó idõszakban van

Nagyon kis félénkek, de akkor lehet, hogy csak kettõ volt? a cicamamán" 3-4 csecs is látszottt..
A kérdező hozzászólása: Legyen igazad :)
Lehet nem sokára mwg lesznek a cicák. :-)
A kérdező hozzászólása: Elfoly az a sárgás cucc de most csak fekszik
Macskaképeket kérünk! -majd az alomról, milyen cirmosak-
A kérdező hozzászólása: Már az Ellie (A vemhes cicám) csak az oldalára fekszik és egy folytába rugdalnak PICIK 5 lessz :)
A kérdező hozzászólása: Én is várom :D
jujj! már nagyon várom! az ÉN félkóbor cicusosm sem "hozta még elõ" az almot... Pedig mindíg nyavíkol...
A kérdező hozzászólása: Még mindig nem születtek meg . :(
A kérdező hozzászólása: Van alom és már tisztán láthatóak kiscicák mozgása :) )
Én a helyedben megnézetném orvossal...
A kérdező hozzászólása: Figyelem ma megszülettek hozom a képet :)
A kérdező hozzászólása: [link] <3 Ellie és a kicsik
Hogy a fenébe tudok ferakni képet?
Tegnapelõtt este elõhozta! Kettõ pici édes cica! Egy fekete és egy trikolor-cirmos, a hasa fehér, bámulatos!
A kérdező hozzászólása: Általában 2-3 hetes korban hozza õket elõ. :)
A kérdező hozzászólása: Nem 4 közbe jött még egy másnap :)
Nem tudjátok mikor hozza elõ a rejtekhelyrõl egy félkóbor cicamama a kismacsokat? 20 napja szült!
Na végre! De jó! 3 kiscica? És mindhárom "tök jó foltos" :)
Nagyon cukik. :-)
A kérdező hozzászólása: Igen mindenki jól van. :) Hát biztatni azt kellet mert máshogy nem akarta õket kihordani de végül jól ment :)
Jajj de cukik :) mindenki jol van? Minden rendben ment?
Jesszus! Már a ba.szki is letiltós? Az elõzõ ilyesmimet letiltotta, az automata szûrõ!
Ne add fel! B*szki! Úristen! szurkolunk!
Éshol az ALOM?
A kérdező hozzászólása: Megnézem hogy jön e belõle tej a cicijébõl :)
Nekem pont ilyen félkóbor cicusom! Szült kb 2 hete már, és még közel sem volt ekkora hasa! -ez még a téli bunda?- Igaz, õ elsõnek szült de már várom a kiscicákat amikor elõjönnek! 4 lehet..a cicikbõl ítélve!
A kérdező hozzászólása: Hát cssak egyszer rugott meg a pici :/
Második félidõ közepe táján lehet. Érezhetõ a kiscicák mozgása?
A kérdező hozzászólása: [link] Amint látszik a képen van hasa elég nagy
Oké, oké! Na hol a cica?
A kérdező hozzászólása: már 1 hete van nálam de semmi küldök képet jó??
10 napon belül szülni fog!
A kérdező hozzászólása: nagyon jól tûri :) Úgy mászkál mint aki örökké velünk élt volna a másik cicámmal is nagyon jól kijön:) Eggyátalán ne stresszes nagyon sokat fekszik alig megy pár lépést lefekszik az oldalára meg a hasára
A kérdező hozzászólása: Nem engedi hogy megnézzem :( Ráadásul felakarom venni akkkor vagy karmol vagy fingik mitõl finghat?
Lehet, hogy laktóz érzékeny! :) )) A csecsbõl nem hinném, hogy jönne bármi amíg a szülés utáni hormonok nem indítják el! Ne zaklasd! Bújtads el egy rejtekhelyre! Egyszer csak lesz egy csómó kismacs!
Azért fingik mert tele van (valamiért) gázzal... Én is megpukkadnék, ha nem is lenne terhes! De a cicik árulkodóak! ezért nagyobb a hasa az én cilámnál! 10 napon belül jön a csapat!!! Csinálj neki egy nyugis helyet! Ez nagyon fontos neki! -és ne zavarja SENKI!
Hát az én cilám fingik, és kemény bélmozgásai vannak! Hozzátartozik, hogy féregírtást végeztemrajta... ûMindíg vannak kis fehér tésztaféle, férgek a kakilólájába, kifelél..és mozog, mint egyhernyó...tipikus macskaféreg... VERMOX! .. Napi negyed/fél tabletta 3 napig.. 2-3 hét után emlélkeztetõ... Vicc! Hasztalan a kóboraknál..
A kérdező hozzászólása: Az baj ha fosik ? A cica?
A kérdező hozzászólása: Nem fogom elfelejteni ígérem :)
De aztán el ne felejtsd a nagy izgalomban, hogy tartozol a kismacsok fényképével!!!
Kíváncsi vagyokmmikor fognak megszületni a cicák. :-)
A kérdező hozzászólása: Majd hozok képeket :)
A kérdező hozzászólása: Oké. :) )
2 héten belül meglesznek :) majd írj hogy álltok :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm. :) Már akkor csináltam neki mikor felhoztam :) ) Köszönöm a válaszokat :) Ha valami van majd kérdezek :) ))
Nincs ember a földön, aki mindezt látatlanban megválaszolja neked. Még képrõl is egy erõs saccot kaphatsz. :/ Hogy tûri az új környezetet a cica? nem ideges? a stressz be tudja indítani az ellést. Ha a cicának megjött a teje, akkor utolsó idõszakban van

Akinek már 23 hetesen elkezdett keményedni a hasa végül hányadik hétre szült meg?

24 és fél hetes vagyok, másfél hete keményedik a hasam. Magnéziumot szedek és sokat pihenek, már nem dolgozom. De mégis nagyon félek.

Legjobb válasz: 20. héttõl keményedtem, napi 10 alatt volt, magnéziumot szedtem a 36. hétig, pont 40. hétre született a kisfiam. :) Ha nincs napi 10 fölött, és nem görcsölsz, csak keményedsz, akkor szedd a magnéziumot, pihenj, ahogy mondod, és ne gondolkodj ezen. Nekem akkor csökkent a számuk napi 1-2-re, amikor próbáltam elvonatkoztatni. Jó babavárást!

20. héttõl keményedtem, napi 10 alatt volt, magnéziumot szedtem a 36. hétig, pont 40. hétre született a kisfiam. :) Ha nincs napi 10 fölött, és nem görcsölsz, csak keményedsz, akkor szedd a magnéziumot, pihenj, ahogy mondod, és ne gondolkodj ezen. Nekem akkor csökkent a számuk napi 1-2-re, amikor próbáltam elvonatkoztatni. Jó babavárást!
Nekem is ilyenkor kezdõdött kb.A kiírt után 10 nappal inditották mert nem akart kibujni a fiam.Ne parázz mert ha nem fáj, nem vérzel akkor nincs gond.Nõvekszik benned egy kis élet és követeli a helyet magának.Én dolgoztam a 8.hónapig ugy, hogy napi 6db mg-t szedtem.Amikor megmozdultam (még ülve is )olyan kemény lett hogy azt hittem kidurran, de nem csak lett egy hatalmas fiam és valószinûleg csinálta a helyet magának.Nyugalom.
én is keményedtem már a felénél, 23 hetesen a Dopegytet tömtem, mert a vérnyomásom is magas volt.3 nappal túlhordtam, most 21 hónapos.
39.héten szültem...félidõtõl sokat keményedtem én is...a vége felé 5 percet nem tudtam sétálni
20. héttõl keményedtem, de napi 10-nél kevesebbet. 33. héttõl voltak jóslófájásaim is (mensigörcs-szerû 3-4-szer naponta) a keményedések mellett. 38. héten szültem, 37. hét végéig szedtem a magnéziumot.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Megnyugodtam. Szóval akkor pihenéssel és magnéziummal akár a végéig is kihúzhatom? Mondjuk az is igaz, hogy nagy a babám, a doki mondta, hogy a korához képest nagyobb.

Hanyadik heten mozdul meg a baba, es a has melyik reszen?

Mit lehet erezni, milyen erzes amikor a baba megmozdul/

Legjobb válasz: Szia 12 hetesen. ugy a hasam kozepenk a bal oldalan ereztem. olyan lüktetö érzés

Szia 12 hetesen. ugy a hasam kozepenk a bal oldalan ereztem. olyan lüktetö érzés
mindenkinek más és máshogy irják le. én azt tudom mondani ahogy nekem volt. bugyivonalon középen, szem.csont felett mélyen bélmozgás szerû mozgás 19hetesen. elsõ baba elõl van a lepény. ezek is befolyasolják.
A baba már pár hetesen is mozog, (10-11 hetesen már határozottan látni az ultrahangon) Az, hogy az anya mikor érzi meg, függ a baba és a méhlepény fekvésétõl, illetve az anya érzékenységétõl is. Én kicsi kaparászás-szerûségnek tudnám leírni a korai magzatmozgást.
Nekem 17 hetesen mozgott, nekem is olyan lüktetõ érzés volt most meg már erõsebb inkább enyhe rúgás :) de én lent éreztem a bugyivonalába. 19hkm
èn olyan szivdobanäs szerüt èrzek.mostmär egyre sürüben.3napja èrzem lätvänyossan. 18+4khm

Hanyadik hétig kell felkeresni a nőgyogyászt? és az miért van hogyha nehezet emelek akkor fáj a petefészkem meg a hasam? Lehetséges hogy elvetéltem?

kb 6 hetes vagyok és az orvosom korlátlan ideig szabin van attol félek h kifutok az idöböl szúr és fáj a petefészkem de nem görcsöl és nemis vérzek

Legjobb válasz: Menj másik orvoshoz. A hetedik héten már mindenképp érdemes, addigra már van szívhang is, és azt is jó megnézni, hogy méhen belüli-e a terhesség. Ne emelj, ha panaszaid lesznek tõle.

Menj másik orvoshoz. A hetedik héten már mindenképp érdemes, addigra már van szívhang is, és azt is jó megnézni, hogy méhen belüli-e a terhesség. Ne emelj, ha panaszaid lesznek tõle.
Nem tudom mennyire nehéz, amit emelsz, de túlságosan nehezeket nem ajánlott emelgetni!
nekem is hasonló tünetem volt a 6.héten és nálam találtak a kilõködés helyén egy vizzel teli üreget (cisztát). ezért azt ajánlotta ne emeljek egyáltalán, ne erõltessem magam, legyek nyugalomban. ez gyakran elõfordul várandósoknál és magától felszívódik a 12. hétig. ugye nem tudjuk nálad ez terhességi tünet vagy esetleg neked is cisztára utal e, de a legjobb amit tehetsz hogy kerülöd az emelgetést és az elõttem szólok szerint elmész másik orvoshoz. majd írd meg mi volt!
Ha elvetéltél (volna) azt biztosan észreveszed, mert bõséges vérzéssel jár. Ha nem muszáj, ne emelgess nehezet, fõleg akkor, ha fájdalmat is okoz. A korlátlan ideig szabin lévõ orvos, olyan mint ha nem is lenne. Menj el egy másikhoz.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen

Hányadik héten reped meg a hason a bőr? Kenni érdemes?

Legjobb válasz: Nekem a 26. het kornyeken, akkor hirtelen oriasit nott a baba,es hiaba kentem, a borom nem birt tagulni-nagyon vekony voltam elotte.kenem azota is, de sajna egyelore nem segit, csak csunyabb lett a tovabbi novekedestol.

Nekem a 26. het kornyeken, akkor hirtelen oriasit nott a baba, es hiaba kentem, a borom nem birt tagulni-nagyon vekony voltam elotte.kenem azota is, de sajna egyelore nem segit, csak csunyabb lett a tovabbi novekedestol.
A csípõ, a combok és a mell kenése is nagyon fontos!Hiába nem hízunk combra vagy csípõre, attól még sajnos megrepedhet ott is.Néhány ismerõsöm azt kihagyta és csak ottrepedt meg.
Mindenképpen érdemes kenni!No és az utolsó pillanatig bízni benne, hogy nem repedünk.Sajnos sokan az utolsó 1-2 hétben repednek szét teljesen, így azért nem árt felkészülni rá, hogy csíkosak leszünk.Ne akkor csalódjunk hirtelen.Én is kenem egy spec. krémmel.33 hetes vagyok, még nem repedtem, de számítok rá folyamatosan.Így nem ér váratlanul, ha a végén bekövetkezik.Persze bízom nagyon, hogy nem fog.
Szia.Nekem 2 éves a lányom, a pocim soha nem volt csíkos, mindig kentem.A cicimet is kentem, de 2, 5 számot nõtt, és elkerülhetetlen volt hogy ne szakadjon a bõr.Még mindig látszik, igaz már nem feltûnõ.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok, 26 hetes vagyok és az elejétõl kezdve kenem magam, még nem repedt meg a pocakom, de érdekes, hogy a mellem alsó részén már ott van 2 csík. Vettem a babylove stria elleni bõrolajat, azzal kenem, na meg néha a garnieres extra hidratáló arckrémemmel, sõt még az is megesik, hogy babáknak vizesbõrre való olajjal. Nagyon remélem, hogy nem repedek én se. Mindenkinek kívánok nagyon boldog pocakos nyarat :oD, vagy a babókával élvezetes pillanatokat.
szezámolaj és olivaolaj is jó, nem kell sok! babaolaj is jó. valamit kenni kell. aki hajlamos az csíkos lesz, de lehet enyhíteni
Szia!Én szezám olajjal kenem magamat kb 4hónapos korom óta és még mindig nincs rajtam csík.Nagyon megszertettem ezt az olajat és úgy döntöttem én testéplo helyett is ezt fogom használni már.Teljesen természetes és semmi kemikália nincs benne.Minek vegyszerezzem magamat ha nem muszáj.Szerintem próóbálgd ki , nem bánod meg.Olcsóbb és szintén jó az oliva olaj is csak az egy kicsit hígabb.30hetes kismama
6 hete szültem, és nekem nem repedt meg a bõröm, én is kentem olajjal, és zsíros testápolóval (pl. sötétkék Nivea), mindeneste végeztem azokkal egy "pockamasszázst", amit a babó is nagyon szeretett! Én is vékony voltam a terhesség elõtt, 14 kg jött fel rám 9 hónap alatt, de már csak 2 kg maradt rajtam. Érdekes, hogy a cicimen megrepedt egy kicsit a bõr a bimbó körül, de csak szülés után, amikor belövellt a tej. És hiába kentem :-( Remélem, téged elkerülnek a csíkok, de azért kenjed és masszírozd a bõröd.
Én attól kezdve kenem kifejezetten pocakra való olajjal, amióta terhes lettem. Elõtte én is nagyon vékony voltam, aktív sportoló. Nem tudom, hogy csak szerencsés vagyok-e vagy az olaj használt ennyit, de nekem egyetlen halovány kis csíkocska sincs a pocakomon, pedig az utóbbi idõben napról-napra szemmel láthatóan nõ. 31 hetes vagyok. Én a DM-ben vettem egy olcsó terméket, nekem bevált.
Én 30hetes vagyok és nem reped(kopp-kopp-kopp:) )remélem nem is fog!semmi különösset nem csinálok vele, olajjal kenem.
hát nem akarlak elkeseríteni, csak saját tapasztalat, amikor a 37. héten voltam ctg-n volt ott mellettem 2 kismama még rajtam kívül és láttam a pocakjukat, h milyen csíkosak, elõtte én is kentem garnierrel, meg mandulaolajjal (ezt ajánlották a legtöbben) rendszeresen, és még meg is jegyeztem a páromnak, h tök jó, h egy db csík sincs a pocimon, annyira szép:) no igen... kellett nekem ezt mondanom, a 38. héttõl kezdve, egyfolytában (bármit csináljak is vele) napról-napra egyre csíkosabba a hasam, de már csúnyán, meg a combom is kicsit, a csipõm is elég rendesen... szóval nekem az utolsó 2 hétben jöttek elõ, de nem kevés, nagyon remélem, épp mára vagyok kiírva:) , de semmi jele szülésnek:) , h szülés után rendbe jön azért, mert iszonyú csúnyán nézek ki.. úh, nem tudom, ártani nem árt a kenegetés, de nálam mindegy volt a végén...:) remélem ti jobban jártok:) boldog babavárást (én meg szülnék már meg végre:) )

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!