Találatok a következő kifejezésre: Hányadik héten meg a (111 db)

betöltött 7 hetesen kezdõdött és iszonyatos volt :S
Nekem amikor 8 heten beverzeste duphastont irt a doki, es ah abbahagytam el us mult, mondjuk inkabb emelygesnek neveznem es csak estenkent. Szerencsesebbek koze tartozom. Boldog banavarast!:)
Szia. Én két nap múlva töltöm a 9.hetet, és semmi tünetem. A 7.héten megnõtt a mellem , de nem fáj, és nem érzékeny. A 6.héttõl meg erõsebben érzek szagokat, de nincs bajom attól sem. Remélem már nem jön elõ semmi tünet.
Betöltött 8-tól 14-ig
szia. Én is 7 hetesen kezdtem el rosszul lenni. Elõtt nagyon boldog voltam, hogy semmi jele a rosszulléteknek, de egyik napról a másikra mintha elvágták volna, kijött a rosszaság. Azóta nem is dolgozom, de így 26 hetesen már a nehezén túl vagyok, ami a hányásokat jelenti. Persze, ez nem jelenti azt, hogy te is rosszullevõs leszel. Szorítok neked, hogy jól mennyen minden és Boldog Babóvárást!
nekem a 8. hét körül. Heti 1 hányás és borzasztó gyomorégés, szagérzékenység.. Az utóbbi még most is tart. (18. hét)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a hozzászólásokat, remélem, hogy szerencsés leszek! :) Anyukám azt mondta, õ ilyenkor (már a 4. hét után) folyamatosan hányt, bár mondjuk õ törékenyebb alkat, mint én, éskevesebbet is eszik. :) Mindenkit felpontoztam a válaszért! :)
Mindkettõnél a betöltött 6 hét urán kezdõdött, az egyikkel a 11. hétig a másikkal félidõig szenvedtem. Emlékszem az elsõvel úgy kezdõdött, hogy este fõztem egy fincsi pörköltet, mert úgy megettem volna, gondoltam másnap viszek magammal melóba. reggel levettem a lábos fedelét, és abban a pillanatban elkapott a rosszullét és utána hetekig kínzott. A másodiknál meg egyik este azon kaptam magam, hogy egyik pillanatról a másikra hányingerem lett, de nagyon erõs, na ez is kitartott jó sokáig. Hányni nem hánytam, de non stop hányinger gyötört, kb mint mikor az ember nagyon másnapos és ágyból sincs kedve kikelni. Rémes volt, de túléltük. Bízz benne, hogy Te a szerencsések közé tartozol.
Fú, én totál be voltam tojva, hogy normális-e, hogy nincs semmi tünetem, aztán egyik napról a másikra olyan szarul lettem, hogy sírni tudtam volna. Bár én szerencsésnek mondhatom magam, mert csak 2-3 hétig tartott, de borzalmas volt. Lefogytam 4 kg-t, minden nap hánytam, nem bírtam enni. Imádkozz, hogy ne legyél rosszul, de egyébként túl lehet élni :) BOLDOG babavárást! 36 hkm
Az elõzõ várandósságomnál semmi rosszul létem nem volt. Hátha neked is szerencséd lesz és kimaradsz belõle. Most viszont már rögtön szinte az elejétõl émelyegtem, hánytam, ami mostanra maradt abba. (15hkm)
Én pontosan 7 hetes+4 napos voltam amikor elkezdõdött az egész napos hányinger és elhagyott az erõm.12 hetet betöltöttem mikor hánytam párszor.nekem a mai napig vannak rosszulléteim. 32hkm

Kinek hanyadik hétben jelentkezett a hányás és kb meddig tartott? Volt olyan, aki egyáltalán nem hányt egész idő alatt és még is egészséges babája született?

Én most vagyok olyan 7 hetes 2 napos,és még nem hánytam,viszont nagyon er?sen émelygek szinte egész nap,és semmilyen étel nem esik jól.Sok ételt csak a szemem kíván,és amikor elkezdem enni,akkor inkább kifelé jönne.

Legjobb válasz: nekem a 6. heten kezdodtek a rosszulletek egeszen a 15. hetig. hanyni csak egyszer hanytam egy kicsit viszont szinte allandoan emelyegtem.nekem sem esett jol semmilyen kaja. a baba egeszsege nem a hanyastol fugg, es a neme sem. nekem fiam lesz amugy.

nekem a 6. heten kezdodtek a rosszulletek egeszen a 15. hetig. hanyni csak egyszer hanytam egy kicsit viszont szinte allandoan emelyegtem.nekem sem esett jol semmilyen kaja. a baba egeszsege nem a hanyastol fugg, es a neme sem. nekem fiam lesz amugy.
Egy valamit nem értek. Miért függ össze a hányás az egészséges gyerekkel??? Attól h vki nem hány csak egészségtelen babája lehet??? Ilyet még soha életemben nem hallottam, hogy vkinek azért lett gond a gyerekkel mert egész terhessége alatt nem hányt. Honnan szedted ezt??? Ez nem törvényszerû h mindenkinek kell hánynia. Mi négyen vagyunk testvérek anyu egyiknél se hányt egyszer sem és kifogástalanul egészségesek vagyunk. Én már 2-3x hánytam és nekünk se volt semmi gond. Vhogy ez magas nekem. Hol hallottad ezt???
egyáltalán nem hánytam és nem is émelyegtem egyszer sem, most vagyok 32 hetes, a babának látszólag semmi baja. Ja, és fiú :-)
Már kíváncsivá tettél utánaolvastam és nem azt mondta, hogy egészséges baba születik tõle ha hánysz a terhesség alatt, hanem idézem : "Egyes tudósok (köztük Czeizel Endre) szerint is, a hányás és a hányinger jó jel, az állandó émelygéssel küzdõ anyukák ugyanis sokkal ritkábban vetélnek el." Nem kötekedni akartam csak abszurdnak tartottam ezt az elméletet. Én is elsõ babás vagyok, de az sem jó ha az ember már mindenben rosszat lát és baj lehet belõle szerintem.
A kérdező hozzászólása: Ezt kérlek szépen a , , 9 hónap, , címû mûsorban, Czeizel Endrétõl.Õ sem azt mondta, hogy ha nincs hányás terhesség alatt akkor csak beteg baba születhet, csak a kutatásai azt mutatták ki, hogy aki sokat hány terhesség alatt, annak valóban makk egészséges babája született és nem volt semmi rendellenessége!!!Innen szedtem.És mivel elsõ babámat várom, azért kérdezek ilyeneknek utána, mivel még , , nincs tapasztalatom, , ezen a téren!!
Én nem vagyok hányós és nem is voltam, még csak émelygés sem volt.néha picit megszédülök, puffadok, és nõ a cicim.nekem ennyi tünetem van csak!
Én egész végig nem hánytam és hányingerem sem volt.
A kérdező hozzászólása: Édesanyám nem , , véresen komolyan, , mondta, csak neki is így volt amikor a bátyámat várta, hogy be kellett fognia az orrát ahhoz, hogy tudjon enni, mert neki is felfordult a gyomra az étel illatától is.De ez persze nem törvényszerû, hogy ez a baba csak fiú lehet..én és a párom a lánynak jobban örülnénk, de ha fiú lesz õt is imádni fogjuk!!Bármelyik nemû is lesz csak egészséges legyen!!!
Akkor anyukád rosszul tudja, az nem igaz jhogy a fiúkkal hánynak csak. Nekem lányom van!És a 10.héttõl a 16.hétig napi 2x hánytam, egész nap rosszul voltam, enni se nagyon tudtam.Egészséges kislányom született. De van olyan ismerõsöm akinek szintén lánya van és egyszer se hányt.
A kérdező hozzászólása: Anyum szerint-mivel szinte minden ételtõl hányingerem van, és van olyan is, hogy csak megérzem az étel illatát és már fel is fordul a gyomrom- fiú lesz.Hát nem tudom.Majd elválik pár hét múlva :)
2 gyerekem van, elsõ lány, második fiú. Egyikkel sem hánytam, sõt, semmiféle terhességi tünetem nem volt, egyáltalán. Bár a nagy asztmás, sztem a hányáshoz nem sok köze van! Kellemes Babavárást.
Az elsõ terhességemnél abszolút nem hánytam, sõt még csak nem is émelyegtem. Teljesen egészséges babánk született. A második terhességemnél a 8. héttõl hánytam a 15. hétig, minden nap, többször is. Még nem szültem meg, így nagyon bízom benne, hogy õ is egészséges baba lesz. Amúgy még érdekesképpen, hogy mindketten lányok.
A kérdező hozzászólása: Én csak a kíváncsiság kedvéért tettem fel ezt a kérdést..nem gondoltam én véresen komolyan!!Nem hiszek én el mindent, és nem látok mindenben rosszat!!Én mindig mindenhez pozitívan állok hozzá, a terhességemhez meg pláne :)

Hányadik héten van a vércukor mérés? Amikor meg kell inni valami löttyöt?

20-heteske

Legjobb válasz: Szia. Én úgy tudom, hogy 24-25.héten van a cukorterhelés. Kellemes babavárást!

Szia. Én úgy tudom, hogy 24-25.héten van a cukorterhelés. Kellemes babavárást!
Nálam 28 hetesen volt. Nyugi, nem olyan rossz az a lötty, én sokkal rosszabra számítottam, olyan mint egy limonádé. Újsággal, könyvvel készülj, mert reggel éhgyomorra leveszik a vért, megiszod a cukros citromos vizet, majd 2 óra várakozás nem szabad elmenni, nehogy útközben rosszul legyél, majd ismét vérvétel, s kész is vagy!
Szia. Nálunk Tolna megyében a 23. héttõl a 28.hétig csinálják a cukortethelést. Én pont holnap megyek, de olyanról még nem halottam hogy ott kell végigvárnod míg mindent megcsinálnak. Nekem ez a második babóm és mindenkit akit ismerek hazaengedtek vagy legalább is elengedtek. Meg van adva hogy mikorra kell visszamenned és soron kívül be is hívnak ha mondod hogy miért jöttél. A beutalót meg a háziorvos adja. Idõben kérj idõpontot mert nálunk 4-6 hét mire tudnak adni. Iható a lötyi, bár ez alól is vannak kivételek. Az eredményt meg a beutaló orvoshoz küldik meg pár napon belöl, akire majd rá kell csörögnöd az eredményért:D Boldog babavárást:D 25 hetes pocis:D
Nekem 24 hetesen volt a cukorvizsgálat. Vinni kellett sima teát, csak citromlével. Õk adnak bele cukrot, amivel meg kell inni két óra alatt. Elõtte vesznek vért, és utánna is. Boldog babavárást!
citromlevet mindenkepp vigyel, ha cukroslotyit adnak. nekem tejet meg zsomlet kellett vinnem, azt megenni, hala a jó egnek, a cukroslotyi helyett.

Hanyadik héten csinálják a vérvételt meg a vizsgálatokat?

Legjobb válasz: Itt minden, vagyis sok kérdésre választ kaphatsz! http://www.szuloklapja.hu/baba/body/hetrol_hetre.php?VALASZT..

Itt minden, vagyis sok kérdésre választ kaphatsz! http://www.szuloklapja.hu/baba/body/hetrol_hetre.php?VALASZT..
A kérdező hozzászólása: amúgy minden doki ad ultrahangos képet? vagy azt külön kérni kell?
Dominik :) Ha lány lett volna (én lànynak éreztem) akkor Hanna lett volna. Január 17re vagyok kiírva, de olyan távolinak tünik még :/ És ti mikorra várjátok? Gondolom már számolgattad :)
A kérdező hozzászólása: Ó, a nevek nekem már évek óta megvannak :D:D Én kislányt szeretnék, de igazából elsõ babánál tényleg nem az a fontos:) Meg késõbb sem :) Bármelyikõjüknek örülünk, csak egészséges legyen :) hogyha nem titok, elárulod, a tiéteket hogy fogják hívni? :D Mikorra vagy kiírva? :)
Igen, Õ az elsõ nekünk :) 8hetesen voltunk mi is másodjára, akkor is volt már egy pici baba alakja, de még meg volt az a kis farkincája :D szívhangot is akkor hallottuk elõször, csodás érzés :) Mit szeretnétek jobban?Tudom, hogy az egészség az elsõ, na de mégis :) Neveken gondolkodtok már?
A kérdező hozzászólása: De gyönyörû szép, gratulálok hozzá!!!!! Õ lesz az elsõ babád? :) Majd jövõ hét végén megyek, remélem látni fogunk már sok mindent, meg hallani a kicsi szívét :)
A kérdező hozzászólása: Köszi!!!! Várom majd õket nagyon!!! :) :) Gratulálok a babádhoz, remélem minden rendben van veletek!!!
4.válaszolò vagyok! Holnap teszek ide képet :) 12, 17, 25 hetes képeim vannak, azòta a 32.hétben vagyunk.
Én is mennék már, de szerintem még korai lenne. :) De alig bírok várni!!! :) :)
A kérdező hozzászólása: Senki? :( Én 7 hetes vagyok, alig várom már, hogy menjek a dokihoz és lássam az uh-n :)
A kérdező hozzászólása: Senkit nem akarok megvezetni, tényleg teres vagyok, csak még nincs uh képem és érdekel milyen lesz és hogy néz ki :) 4Dnek is örülök meg simának is :) de én azt hittem mindig adnak. mondjuk a monitor fotózás is elég :D
Ja egyebkent kerni kell. En sima uh-n a monitort fotoztam le mert kepet nem tud adni.
4D-s is jöhet vagy csak sima uh? :)
Itt találsz minden hétbõl több fotót: http://piszenpisze.hu/fotogaleria-1/?album=7&cover=0&occur=1
Kit akarsz megvezeteni, hogy terhes vagy?:DD
A kérdező hozzászólása: Július 7!! :D Blanka lesz, ha kislány, Máté, ha fiú :) :)
41.héten kisfiú jósló fájásokkal 1.baba
39+6-ra magzatvìz elfolyàssal, oxitocinnal.Köldökzsinòr ràtekeredès nyakàra làbàra miatt csàszàr lett a vège.Elsô babàm ès kislàny!
36 hétre, császárral farfekvés miatt.Elfolyt a magzatvíz, kisfiú.:) Második baba
35+6 hétre, elsõ baba, kisfiú, császárral, faros volt és már a 34. héttõl nyitva volt a méhszáj
39. héten. Kisfiú és második baba. Fájásokkal.
39+4 hetesen, kislány Fájásokkal indult, elsõ baba
37+2. héten, sürgõsségi császárral.Esett a baba szívhangja a leggyengébb méhösszehúzodásokra, kevés volt a magzatvíz, így a doki úgy döntött, jobb már kint, mint bent. Elsõ baba, kisfiú.
40+2, burokrepesztéssel(kevés magzatvíz, nem jó szívhang végett)Második baba!Kislány
40+5-re OTT-t kaptam amitol beindult.Elso baba es kislany :)
41. heten meginditottak (burokrepesztes+oxi). Masodik baba es fiu, az elso is fiu, o a 39. heten szuletett es fajasokkal mentem szulni.
38. hét / fiú / elsõ gyerek kedden elment a nyákdugó. szerda este 8-tól volt pár finom jóslófájdalom. sokat jártam wc-re kakilni... 10-tõl elaludtam, mert semmi tünet... csütörtök hajnali 4-kor ébredtem az elsõ igazi fájásra. lemértem 20 percenként jöttek, a fájások közt azért aludtam (nem vagyok hidegvérû, nem mertem elhinni hogy mi van, azt mondtam, ez csak jósfájás, ez csak tévedés...) :) reggel 6-tól jöttek az 5 percesek... (még mindig kételkedtem, ezért kényelmesen, délelõtt 9-re vonultunk be a kórházba, ahol aztán burokrepesztésem és gyors szülésem volt...)
39+5. héten lett meg, kisfiú. Elfolyt a magzatvíz. Elsõ baba.
37.hét, magzatvíz elfolyással, elsõ baba és leányzó.

Korán nyitott (külső) méhszájjal (c:3100 vagy c:3200) hány óra alatt lett meg a babátok, és hanyadik hétre? Neme? Hányadik baba

34.hétbe lépek lassan, a 27.hét óta c:3100 van.

Legjobb válasz: Nekem a 26. héttõl 2100-as értékem volt és 2 napot hordtam túl a fiamat. Sajnos én nagyon sokat szenvedtem mert ennél jobban nem tágultam semmit. Megindították reggel 8h-kor, és délután 17.18.-kor született meg a fiam.

Nekem a 26. héttõl 2100-as értékem volt és 2 napot hordtam túl a fiamat. Sajnos én nagyon sokat szenvedtem mert ennél jobban nem tágultam semmit. Megindították reggel 8h-kor, és délután 17.18.-kor született meg a fiam.
Ha keménykedsz, görcsölgetsz, akkor kezd el szedni a magnéziumot, hogy tuti ne legyen kora baba!! Ha tudsz, pihenj is sokat!!-bár a lépcsõzés nagyon nem tesz jót!! Nekem a 19. heti uh leleten volt rajta, hogy c:3100, a 23. héten már 2100 volt. Igaz, még messze nem járok ott, mint Te, csak reménykedem, hogy kihúzzuk a lehetõ legtovább! Üdv:25hkm
32 hetesen a méhszájam 2110 volt. Kaptam tüdõérlelõt akkor, a koraszülés veszélye miatt. Most 35+4 hetes vagyok, és még mindig egyben. Pedig azóta sem kímélem magam. Vagyis én szeretném, de a 22 hós kisfiam, ezt nem teszi lehetõvé.
30. hét óta 3210 vagyok, 3-on lakunk, nincs lift, van 2 nagyobb fiam is, 3 hete jóslózok, folyamatosan suliba is járok, de még mindig semmi változás. :( 39 hkm
A kérdező hozzászólása: AKkor ezek szerint bõven kihúzzák a c3100 vagy rosszabb értékkel rendelkezõk is. Annyit nem görcsölök, hogy "visszaszokjak" a magnéziumra, mert a 35-36.héttõl már le szokták róla állítani a kismamákat úgyis. Nektek a nyákdugó távozott már? Én még nem találkoztam vele, pedig valahol azt olvastam, hogyha elkezd nyílni a méhszáj, akkor szokott távozni is. Vagy ez a belsõre vonatkozik?
Én a 16. héttõl vagyok 3100-as, de nem mondott a dokim semmit, hogy mit ne csináljak, mit csináljak. 3. baba lesz. nem görcsölök, nincs semmi bajom.
27. héttõl 2100 volt a méhszáj értékem, 40+6 hetesen szültem. Magzatvízelfolyással indult. Innen számítva 13 óra múlva már a karomban fogtam. Õ is kisfiú, nálam is 1. baba, és mi is a 4. lakunk, magnéziumot én sem szedtem. Görcseim nem voltak, néha keményedtem, és háziállatunk sincs. Sok boldogságot Nektek!
A kérdező hozzászólása: Akkor te is sokat lépcsõztél, kedves utolsó. Gratulálok a fiadhoz! ogy hívják? :) Utolsó elötti:Nekem meg sem emlitette a doki a c:3100 -at csak beirta a könyvbe. Gondolom akkor nincs túl nagy jelentõsége.
Syasztok én már 22 hetesen 1, 5 110 volt az értékem most 26+3 napoos vok azóta nem változott sûrûbben járok orvoshoz magnéziumot szedek szigorú fekvés...azt mondta az orvos ha belsõ is kinyílik akkor kórház..remélem én is minnél tovább kihúzom...

Akiknek későn látta meg először a babát az ultrahangon az orvos. Mikor volt? Hányadik hét? Hányadik nap?

Legjobb válasz: 7+0 hetesen látták elõször,és akkor már volt szívhang is. Elõtte 3 nappal voltam uh-n,akkor szabálytalan petezsák volt,és szikhólyag sejthetõ.Már mûtétre akartak küldeni,de hál Istennek kértem pár nap haladékot,és meg is lett a babócám:) Nálad mi újság?

7+0 hetesen látták elõször, és akkor már volt szívhang is. Elõtte 3 nappal voltam uh-n, akkor szabálytalan petezsák volt, és szikhólyag sejthetõ.Már mûtétre akartak küldeni, de hál Istennek kértem pár nap haladékot, és meg is lett a babócám:) Nálad mi újság?
Nekem 7+1 hetesen nem látták, még a szikhólyagot se. Így még aznap magándokihoz mentem, és Õ megtalálta, bár nagyon picurka, 4mm volt, és egy hét múlva is még kicsi, de él, és ott van. Egyszerûen a készülékek között is eszméletlen nagy a különbség. Nomeg a szakember se mindegy. Ne izgulj, az nagyon fontos a babónak. Bár tudom, hogy ezt könnyû mondani.
A kérdező hozzászólása: Nekem 5+3 hetesen nem láttak egyáltalán semmit a méhben. Kicsit aggódok, hogy nincs-e gond. A hcg-m magas. 1. válaszoló, neked a 7. hét elõtt 3 nappal látták elõször, hogy van baba a méhedben? Köszi a válaszokat!
Elsõ vagyok.Nekem a 7.hét elõtt 3 nappal, azaz kb:6+4 hetesen azt mondták hüvelyi uh-n, hogy szabálytalan a petezsák, amiben embrió nem ábrázolódik, csak szikhólyag sejthetõ.Szóval nem volt túl biztató a helyzet.Rá 3 napra egy másik orvos megtalálta az akkor már 9 mm-es embriót, akinek már volt szívhangja is:) Azóta 13 hetes, 7cm-es pici magzatom van:) Érdemes másik orvost is felkeresni, ha én akkor arra az egyre hallgatok, még aznap megmûtöttek volna.Remélem Neked is ott lesz az a picike.Majd írd meg mi volt ha mész uh-ra. Drukkolok!

Ha 12. hét előtt vetéltetek el, milyen jelei voltak? Már csak a vérzés vagy csak egy rossz érzés és később tudtátok meg, hogy nincs szívhang? Hányadik hétben voltatok?

Jövő héten megyek 12. heti uh-ra és több helyen is hallottam, hogy 0 jellel (max egy kis rossz megérzés) ment el a baba, ami csak az uh-n derült ki. Nem akarok hisztis lenni, csak azért van bennem nyugtalanság...

Legjobb válasz: Persze hogy van ez érthetõ is, hiszen anya leszel és az ösztönök már ilyenkor mûködnek. De attól mert idegeskedsz izgulsz nem lesz könnyebb. Nyugodj meg és gondolj szép dolgokra. Nem lesz semmi baj.

Persze hogy van ez érthetõ is, hiszen anya leszel és az ösztönök már ilyenkor mûködnek. De attól mert idegeskedsz izgulsz nem lesz könnyebb. Nyugodj meg és gondolj szép dolgokra. Nem lesz semmi baj.
Nyugi mááár!!! Tuti minden rendben lesz. Sokkal könnyebb lesz mikor már érzed a pici mocorgását.
A kérdező hozzászólása: Igen, én is ezekre szoktam gondolni, ha nagyobbacska lesz, már legalább kapok visszajelzést a létérõl :) Köszi, hogy írtatok.

Hányadi hétre született meg a második babád?

Legjobb válasz: Az elsõ babámat 19 hetesen elvetéltem, a kislányom 6 hete született meg 28+6 hétre koraszülöttként.

Az elsõ babámat 19 hetesen elvetéltem, a kislányom 6 hete született meg 28+6 hétre koraszülöttként.
38+6 ill. a masodik 38+5
Szia! Nálam is a Nagylány 39 hét és 5 napra született, Kisfiam 40 hét és 3 nap túlhordással született! Üdvözlettel egy 23 hónapos Nagylány és 5 napos Kisfiú Anyukája.
Elsõ lányom 39+5 hetesen, második lányom 40. héten pont.
Elsõ lányom 37 hét 6. napon, a második kislányom 37 hét 4. napon
Elsõ fiam a 20. héten:( Második fiam 40+4 Harmadik fiam 41+0
szegény elõzõ:(( Nekem az elsõ gyerekem 42.hétre jött (fiú). A második (lány) pontosan a kiirt nap érkezett:) (40.hét).
1.fiú-39 hét+1 nap 2.lány-40 hét kereken 3.fiú-39 hét+4 nap
A kérdező hozzászólása: Elsõnek:sajnálom ami történt.Köszi a válaszokat
Elsö válaszolótól kérdezném, ha nem nagyon vagyok pofátlan, hogy hogy van a babája?Én is 28hét 6 napra szültem a kisfiamat.
Köszönjük szépen jól van a kislány. 5 hétig voltunk a pécsi koraszülött intenzíven, már több mint egy hete itthon van eszik mint a gép, nö mint a gomba. Amúgy sem volt nagyon pici, hiszen 28+ 6 hétre 1, 47kg és 42 cm volt. Ma már 2, 5kg volt.Reméljük hogy minden rendben lesz vele.
És Ti jól vagytok? Minden rendben a kisfiúval?
Bocsi a késöi válaszért.Mi is jólvagyunk.Mi 7 hetet voltunk bent a korházba de azon kívül minden oké.Szépen eszik és növöget.Az én fiam 1520gramm és 41 cm volt.Minden jót nektek és vigyázzatok magatokra nagyon!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!