Találatok a következő kifejezésre: Hányadik héten meg (145 db)

A kérdező hozzászólása: amúgy minden doki ad ultrahangos képet? vagy azt külön kérni kell?
Dominik :) Ha lány lett volna (én lànynak éreztem) akkor Hanna lett volna. Január 17re vagyok kiírva, de olyan távolinak tünik még :/ És ti mikorra várjátok? Gondolom már számolgattad :)
A kérdező hozzászólása: Ó, a nevek nekem már évek óta megvannak :D:D Én kislányt szeretnék, de igazából elsõ babánál tényleg nem az a fontos:) Meg késõbb sem :) Bármelyikõjüknek örülünk, csak egészséges legyen :) hogyha nem titok, elárulod, a tiéteket hogy fogják hívni? :D Mikorra vagy kiírva? :)
Igen, Õ az elsõ nekünk :) 8hetesen voltunk mi is másodjára, akkor is volt már egy pici baba alakja, de még meg volt az a kis farkincája :D szívhangot is akkor hallottuk elõször, csodás érzés :) Mit szeretnétek jobban?Tudom, hogy az egészség az elsõ, na de mégis :) Neveken gondolkodtok már?
A kérdező hozzászólása: De gyönyörû szép, gratulálok hozzá!!!!! Õ lesz az elsõ babád? :) Majd jövõ hét végén megyek, remélem látni fogunk már sok mindent, meg hallani a kicsi szívét :)
A kérdező hozzászólása: Köszi!!!! Várom majd õket nagyon!!! :) :) Gratulálok a babádhoz, remélem minden rendben van veletek!!!
4.válaszolò vagyok! Holnap teszek ide képet :) 12, 17, 25 hetes képeim vannak, azòta a 32.hétben vagyunk.
Én is mennék már, de szerintem még korai lenne. :) De alig bírok várni!!! :) :)
A kérdező hozzászólása: Senki? :( Én 7 hetes vagyok, alig várom már, hogy menjek a dokihoz és lássam az uh-n :)
A kérdező hozzászólása: Senkit nem akarok megvezetni, tényleg teres vagyok, csak még nincs uh képem és érdekel milyen lesz és hogy néz ki :) 4Dnek is örülök meg simának is :) de én azt hittem mindig adnak. mondjuk a monitor fotózás is elég :D
Ja egyebkent kerni kell. En sima uh-n a monitort fotoztam le mert kepet nem tud adni.
4D-s is jöhet vagy csak sima uh? :)
Itt találsz minden hétbõl több fotót: http://piszenpisze.hu/fotogaleria-1/?album=7&cover=0&occur=1
Kit akarsz megvezeteni, hogy terhes vagy?:DD
A kérdező hozzászólása: Július 7!! :D Blanka lesz, ha kislány, Máté, ha fiú :) :)

Korán nyitott (külső) méhszájjal (c:3100 vagy c:3200) hány óra alatt lett meg a babátok, és hanyadik hétre? Neme? Hányadik baba

34.hétbe lépek lassan, a 27.hét óta c:3100 van.

Legjobb válasz: Nekem a 26. héttõl 2100-as értékem volt és 2 napot hordtam túl a fiamat. Sajnos én nagyon sokat szenvedtem mert ennél jobban nem tágultam semmit. Megindították reggel 8h-kor, és délután 17.18.-kor született meg a fiam.

Nekem a 26. héttõl 2100-as értékem volt és 2 napot hordtam túl a fiamat. Sajnos én nagyon sokat szenvedtem mert ennél jobban nem tágultam semmit. Megindították reggel 8h-kor, és délután 17.18.-kor született meg a fiam.
Ha keménykedsz, görcsölgetsz, akkor kezd el szedni a magnéziumot, hogy tuti ne legyen kora baba!! Ha tudsz, pihenj is sokat!!-bár a lépcsõzés nagyon nem tesz jót!! Nekem a 19. heti uh leleten volt rajta, hogy c:3100, a 23. héten már 2100 volt. Igaz, még messze nem járok ott, mint Te, csak reménykedem, hogy kihúzzuk a lehetõ legtovább! Üdv:25hkm
32 hetesen a méhszájam 2110 volt. Kaptam tüdõérlelõt akkor, a koraszülés veszélye miatt. Most 35+4 hetes vagyok, és még mindig egyben. Pedig azóta sem kímélem magam. Vagyis én szeretném, de a 22 hós kisfiam, ezt nem teszi lehetõvé.
30. hét óta 3210 vagyok, 3-on lakunk, nincs lift, van 2 nagyobb fiam is, 3 hete jóslózok, folyamatosan suliba is járok, de még mindig semmi változás. :( 39 hkm
A kérdező hozzászólása: AKkor ezek szerint bõven kihúzzák a c3100 vagy rosszabb értékkel rendelkezõk is. Annyit nem görcsölök, hogy "visszaszokjak" a magnéziumra, mert a 35-36.héttõl már le szokták róla állítani a kismamákat úgyis. Nektek a nyákdugó távozott már? Én még nem találkoztam vele, pedig valahol azt olvastam, hogyha elkezd nyílni a méhszáj, akkor szokott távozni is. Vagy ez a belsõre vonatkozik?
Én a 16. héttõl vagyok 3100-as, de nem mondott a dokim semmit, hogy mit ne csináljak, mit csináljak. 3. baba lesz. nem görcsölök, nincs semmi bajom.
27. héttõl 2100 volt a méhszáj értékem, 40+6 hetesen szültem. Magzatvízelfolyással indult. Innen számítva 13 óra múlva már a karomban fogtam. Õ is kisfiú, nálam is 1. baba, és mi is a 4. lakunk, magnéziumot én sem szedtem. Görcseim nem voltak, néha keményedtem, és háziállatunk sincs. Sok boldogságot Nektek!
A kérdező hozzászólása: Akkor te is sokat lépcsõztél, kedves utolsó. Gratulálok a fiadhoz! ogy hívják? :) Utolsó elötti:Nekem meg sem emlitette a doki a c:3100 -at csak beirta a könyvbe. Gondolom akkor nincs túl nagy jelentõsége.
Syasztok én már 22 hetesen 1, 5 110 volt az értékem most 26+3 napoos vok azóta nem változott sûrûbben járok orvoshoz magnéziumot szedek szigorú fekvés...azt mondta az orvos ha belsõ is kinyílik akkor kórház..remélem én is minnél tovább kihúzom...
41.héten kisfiú jósló fájásokkal 1.baba
39+6-ra magzatvìz elfolyàssal, oxitocinnal.Köldökzsinòr ràtekeredès nyakàra làbàra miatt csàszàr lett a vège.Elsô babàm ès kislàny!
36 hétre, császárral farfekvés miatt.Elfolyt a magzatvíz, kisfiú.:) Második baba
35+6 hétre, elsõ baba, kisfiú, császárral, faros volt és már a 34. héttõl nyitva volt a méhszáj
39. héten. Kisfiú és második baba. Fájásokkal.
39+4 hetesen, kislány Fájásokkal indult, elsõ baba
37+2. héten, sürgõsségi császárral.Esett a baba szívhangja a leggyengébb méhösszehúzodásokra, kevés volt a magzatvíz, így a doki úgy döntött, jobb már kint, mint bent. Elsõ baba, kisfiú.
40+2, burokrepesztéssel(kevés magzatvíz, nem jó szívhang végett)Második baba!Kislány
40+5-re OTT-t kaptam amitol beindult.Elso baba es kislany :)
41. heten meginditottak (burokrepesztes+oxi). Masodik baba es fiu, az elso is fiu, o a 39. heten szuletett es fajasokkal mentem szulni.
38. hét / fiú / elsõ gyerek kedden elment a nyákdugó. szerda este 8-tól volt pár finom jóslófájdalom. sokat jártam wc-re kakilni... 10-tõl elaludtam, mert semmi tünet... csütörtök hajnali 4-kor ébredtem az elsõ igazi fájásra. lemértem 20 percenként jöttek, a fájások közt azért aludtam (nem vagyok hidegvérû, nem mertem elhinni hogy mi van, azt mondtam, ez csak jósfájás, ez csak tévedés...) :) reggel 6-tól jöttek az 5 percesek... (még mindig kételkedtem, ezért kényelmesen, délelõtt 9-re vonultunk be a kórházba, ahol aztán burokrepesztésem és gyors szülésem volt...)
39+5. héten lett meg, kisfiú. Elfolyt a magzatvíz. Elsõ baba.
37.hét, magzatvíz elfolyással, elsõ baba és leányzó.


Akiknek későn látta meg először a babát az ultrahangon az orvos. Mikor volt? Hányadik hét? Hányadik nap?

Legjobb válasz: 7+0 hetesen látták elõször,és akkor már volt szívhang is. Elõtte 3 nappal voltam uh-n,akkor szabálytalan petezsák volt,és szikhólyag sejthetõ.Már mûtétre akartak küldeni,de hál Istennek kértem pár nap haladékot,és meg is lett a babócám:) Nálad mi újság?

7+0 hetesen látták elõször, és akkor már volt szívhang is. Elõtte 3 nappal voltam uh-n, akkor szabálytalan petezsák volt, és szikhólyag sejthetõ.Már mûtétre akartak küldeni, de hál Istennek kértem pár nap haladékot, és meg is lett a babócám:) Nálad mi újság?
Nekem 7+1 hetesen nem látták, még a szikhólyagot se. Így még aznap magándokihoz mentem, és Õ megtalálta, bár nagyon picurka, 4mm volt, és egy hét múlva is még kicsi, de él, és ott van. Egyszerûen a készülékek között is eszméletlen nagy a különbség. Nomeg a szakember se mindegy. Ne izgulj, az nagyon fontos a babónak. Bár tudom, hogy ezt könnyû mondani.
A kérdező hozzászólása: Nekem 5+3 hetesen nem láttak egyáltalán semmit a méhben. Kicsit aggódok, hogy nincs-e gond. A hcg-m magas. 1. válaszoló, neked a 7. hét elõtt 3 nappal látták elõször, hogy van baba a méhedben? Köszi a válaszokat!
Elsõ vagyok.Nekem a 7.hét elõtt 3 nappal, azaz kb:6+4 hetesen azt mondták hüvelyi uh-n, hogy szabálytalan a petezsák, amiben embrió nem ábrázolódik, csak szikhólyag sejthetõ.Szóval nem volt túl biztató a helyzet.Rá 3 napra egy másik orvos megtalálta az akkor már 9 mm-es embriót, akinek már volt szívhangja is:) Azóta 13 hetes, 7cm-es pici magzatom van:) Érdemes másik orvost is felkeresni, ha én akkor arra az egyre hallgatok, még aznap megmûtöttek volna.Remélem Neked is ott lesz az a picike.Majd írd meg mi volt ha mész uh-ra. Drukkolok!

Mikor szüntek meg a rosszulléteitek? Hanyadik héten kb?

Legjobb válasz: Nekem a 10.héttõl a 16.hétig tartott.Napi 2-szer hánytam.A 16.hét után elmúlt a hányás,de teljesen akkor múlott el mikor megmozdult a 18.héten.

Nekem a 10.héttõl a 16.hétig tartott.Napi 2-szer hánytam.A 16.hét után elmúlt a hányás, de teljesen akkor múlott el mikor megmozdult a 18.héten.
Én is kb. 6-16 hétig hánytam, most 20 hetes vagyok és elmult teljesen.Nálad mi a helyzet?
Nekem a 8-17-ik hétig tartott. Egész nap rosszul voltam!
Hatodik héttõl a huszadikig. Egésznap rosszul voltam. :( Illetve a 16-dik hét után már csak reggel.
nekem 2hétig tartot.az elsönél.a másodiknál semi.miért mert ezt a szervezeted idegen anyagként kezeli azért vagy roszul.halotam hogy volt olyan hölgy aki mind a kilenc honapot roszulvolt.s 3mas ikrei voltak.

C2100-es vagy annál rosszabb méhszáj eredménnyel szült anyukák válaszát várom! Mennyi idö alatt szültetek meg és hanyadik hétre?

Legjobb válasz: 31 hetesen 2100 volt a méhszájam.a doki fenyegetett a koraszüléssel.36 hetesen már 1111 volt.szóval ki volt nyílva a belsõ,kötépsõ és külsõ méhszájam is.és 1 cm,re meg voltam rövidülve.azt mondta akkor h 10 nap max és meglesz a fiam.meglepõdött mikor a 38 hetes uh-n meglátott egyben.41. hétre született meg a fiam. szóval ezzel az értékkel akár meggig húzhatod,akár még túl is hordhatod a babát. egyébbként én a 38.héttõl már mindent csináltam,terheltem magam:takarítás,emelgetés,szekrénytologatás,sõt még ablakot is segítettem cserélni a páromnak aznap amire kivoltam írva,de semmi.ne akart kibújni idõbe.csak egy hídegfront tudta kihozni. kívánok olyan könnyû szülést mint amilyen nekem volt.és persze sok egészséget és boldogságot. /S/

31 hetesen 2100 volt a méhszájam.a doki fenyegetett a koraszüléssel.36 hetesen már 1111 volt.szóval ki volt nyílva a belsõ, kötépsõ és külsõ méhszájam is.és 1 cm, re meg voltam rövidülve.azt mondta akkor h 10 nap max és meglesz a fiam.meglepõdött mikor a 38 hetes uh-n meglátott egyben.41. hétre született meg a fiam. szóval ezzel az értékkel akár meggig húzhatod, akár még túl is hordhatod a babát. egyébbként én a 38.héttõl már mindent csináltam, terheltem magam:takarítás, emelgetés, szekrénytologatás, sõt még ablakot is segítettem cserélni a páromnak aznap amire kivoltam írva, de semmi.ne akart kibújni idõbe.csak egy hídegfront tudta kihozni. kívánok olyan könnyû szülést mint amilyen nekem volt.és persze sok egészséget és boldogságot. /S/
Erre én is kíváncsi vagyok. Nekem 39 hetesen van ilyen értékem. Te hány hetes vagy?
Nekem 28. hettol volt 2100. A 40. heten szultem, de akkor mar jopar napja 1222, majd 1333 volt a mehszaj. 2 ora volt a vajudas kitolassal egyutt. De nekem az elso babam is 3 ora alatt lett meg ugy, hogy 3000es mehszajjal ertunk be a korhazba.
32. héttõl 2100, és még egyben és azóta is annyi! 39km
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors válaszokat.nekem most 30hetesen 2210 az eredményem és a dokim nagyon riogat a koraszüléssel.nekem is második babám de a fiamnál nem volt nyitva a méhszájam eggyáltalán és engem is indított a 41.héten.Így lett meg a fiacskám 3 óra alatt, szóval könnyü volt.azért teetem fel ezt a kérdést, hogy most milyen szülésre számítsak, vagy eggyáltalán nem függ össze az, hogy mennyire vagy nyitva a szülési dövel.minden jót nektek és mégegyszer köszi a válszokat.
Nekem már 14hetesen 2100 volt az érték. 28hetesen már 2211. 35hetesen szültem, de nem ez volt az oka. Toxémia miatt kellett megindítani. Szerintem ne aggódj, h korábban szülsz. Annak viszont örülhetsz, hogy talán jóval rövidebb ideig fogsz vajúdni, mert nem teljesen zárt méhszájjal mész majd.Ez sokat jelent.
Ez nemigaz. Barátnõm a 32-ik héttõl kezdve 1100as volt.. nyitva volt a nyakcsatornája ujjnyira a 36ik héten és császárral szült, mert nemtudodtt tágulni!

Akik a 34-35 hét körül sokat keményedtek, hányadik hétig húztátok ki? Mikor indult be a szülés? És akik még pocakosak azok mennyit keményednek 34-35 hét körül?

34+4hetes kismami

Legjobb válasz: Szia.Én 30.héttõl keményedtem.Elég sokat, és szigorú fekvésre ítéltek magne b6-tal!Végig a 39.hétig keményedéseim voltak, hol sûrûbben-hol elszórtan!Azt tudnod kell hogy a keményedés a tévhitek ellenére nem természetes dolog.mikor keményedés van akkor méhösszehúzódás van!Feküdj le, és polckold fel a lábaidat, hogy a lepény több vért kapjon!

Szia.Én 30.héttõl keményedtem.Elég sokat, és szigorú fekvésre ítéltek magne b6-tal!Végig a 39.hétig keményedéseim voltak, hol sûrûbben-hol elszórtan!Azt tudnod kell hogy a keményedés a tévhitek ellenére nem természetes dolog.mikor keményedés van akkor méhösszehúzódás van!Feküdj le, és polckold fel a lábaidat, hogy a lepény több vért kapjon!
szia! én a 19.téttõ keményedtem. egész nap feküdtem és 38 hetesen és 4 naposan szültem. az elején 10 percenként keményedett a pocakom. aztán ahogy pihentem addigra már csak óránként. addig amíg szedtem a magne b6-ot( 36.hét ig) naponta 6-10 keményedésem volt. amint abbahagytam és a dokim azt mondta már a 36.héttõl azt csinálhatok amit csak akarok, onnantól kezdve egyszer sem keményedett a hasam. nem is pihentem, sokat sétáltam semmi magnézium. ne aggódj! pihenj sokat!!! üdv! 8 hetse kisfiú anyukája:)
2. vagyok. szülni is úgy mentem, hogy semmit nem keményedett a hasam elõtte sem és közben sem!
én is pont 34.4 hetes vagyok!!!!! :) de nekem nem kemenyedik semmit a pocim kb a 28. hettol (akkor viszont ugy gorcsolt 20 percig egyfolytaban, hogy mentem a korhazba, szerencsere semmi nem volt) viszont csunyan vizesedik a labam

Akinek már 23 hetesen elkezdett keményedni a hasa végül hányadik hétre szült meg?

24 és fél hetes vagyok, másfél hete keményedik a hasam. Magnéziumot szedek és sokat pihenek, már nem dolgozom. De mégis nagyon félek.

Legjobb válasz: 20. héttõl keményedtem, napi 10 alatt volt, magnéziumot szedtem a 36. hétig, pont 40. hétre született a kisfiam. :) Ha nincs napi 10 fölött, és nem görcsölsz, csak keményedsz, akkor szedd a magnéziumot, pihenj, ahogy mondod, és ne gondolkodj ezen. Nekem akkor csökkent a számuk napi 1-2-re, amikor próbáltam elvonatkoztatni. Jó babavárást!

20. héttõl keményedtem, napi 10 alatt volt, magnéziumot szedtem a 36. hétig, pont 40. hétre született a kisfiam. :) Ha nincs napi 10 fölött, és nem görcsölsz, csak keményedsz, akkor szedd a magnéziumot, pihenj, ahogy mondod, és ne gondolkodj ezen. Nekem akkor csökkent a számuk napi 1-2-re, amikor próbáltam elvonatkoztatni. Jó babavárást!
Nekem is ilyenkor kezdõdött kb.A kiírt után 10 nappal inditották mert nem akart kibujni a fiam.Ne parázz mert ha nem fáj, nem vérzel akkor nincs gond.Nõvekszik benned egy kis élet és követeli a helyet magának.Én dolgoztam a 8.hónapig ugy, hogy napi 6db mg-t szedtem.Amikor megmozdultam (még ülve is )olyan kemény lett hogy azt hittem kidurran, de nem csak lett egy hatalmas fiam és valószinûleg csinálta a helyet magának.Nyugalom.
én is keményedtem már a felénél, 23 hetesen a Dopegytet tömtem, mert a vérnyomásom is magas volt.3 nappal túlhordtam, most 21 hónapos.
39.héten szültem...félidõtõl sokat keményedtem én is...a vége felé 5 percet nem tudtam sétálni
20. héttõl keményedtem, de napi 10-nél kevesebbet. 33. héttõl voltak jóslófájásaim is (mensigörcs-szerû 3-4-szer naponta) a keményedések mellett. 38. héten szültem, 37. hét végéig szedtem a magnéziumot.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Megnyugodtam. Szóval akkor pihenéssel és magnéziummal akár a végéig is kihúzhatom? Mondjuk az is igaz, hogy nagy a babám, a doki mondta, hogy a korához képest nagyobb.

SZületett babád úgy, hogy már a 23. héten 2100 volt a méhszáj, vagyis a külső meg volt nyílva? Hanyadik hétig húztátok ki?

Most jövök a dokitól. 23 hét. Küls? méhszáj kinyílt... :( Második baba... Megijedtem...

Legjobb válasz: Szia! kb a 14.héttõl volt 2100. 31hetesen 1111 és a 35.héten szültem indítással toxémia miatt.Ikreim vannak. Elsõ terhesség volt. Szerintem ne aggódj, azzal csak rosszabb lesz. Vigyázz magadra és élvezd a terhességed.

Szia! kb a 14.héttõl volt 2100. 31hetesen 1111 és a 35.héten szültem indítással toxémia miatt.Ikreim vannak. Elsõ terhesség volt. Szerintem ne aggódj, azzal csak rosszabb lesz. Vigyázz magadra és élvezd a terhességed.
Szia! Már a másik kérdésedre válaszoltam:) Elsõ gyereknél a 20. héten lett ennyi a cgm, semmit sem pihentem, a 41.héten indították. Második gyerekkel a 9. héten 1110 (tehát rosszabb) lett, és õt a 42. héten indították. Addig emelgettem a nagyot is, lépcsõztem, stb...semmi nem ártott.
Nekem mindkét terhességemnél kinyilt idõ elõtt a külsõ méhszáj, az egyiknél 16hetesen, a másodiknál pedig 24hetesen, de érdekes engem egybõl befektettek, és össze is varrtak, majd a 36.héten kivették a varratokat!!! Utána még kb 10napot kórházban voltam, emelt ágyon kellett feküdnöm. Titeket miért nem varrnak/varrtak össze? Fõleg a második hozzászólót, akinek már 9.héten, érdekes...Nem is értem....
Másodikkal voltam így. 39 hét 2 napra született.
Nekem a 27. héttõl volt így, 2. baba. Azóta is mindent csinálok, nem kímélem magam, és még mindig ugyanannyi. Most vagyok 37+5. Remélem, Neked sem lesz semmi gond. Ha úgy érzed, pihenj többet, és szedd a magnéziumot.
Nekem is a 20. hétre lett 1.5100, tehát rövid méhnyak, és nyitott külsõ méhszáj.Ekkor még sok pihenést, fekvést, kevés házimunkát és sétát javasolt a doki, de inkább segítség igénybevételét javasolta.Én nagyon megijedtem, be is tartottam, szinte csak feküdtem, mivel már két vetélésem volt elõtte, és nagyon vágytam erre a babára, betartottam a szigorú pihenést.Aztán a 32. hétig maradt ez az érték, de ekkora már teljesen, végig kinyíltam, na akkor már CSAK fekvés volt, megemelt ággyal a 36. hétig.Utána fekelhettem, azt csináltam amit akartam, végül kiírás elõtt egyéb okok miatt indították a szülést.
2. vagyok Azért nem varrt össze a doki a 2. babánál, mert azt mondta, hogy beindult a vetélés. Görcsöltem és úgy nyíltam ki 1110re. Szóval, vetéléssel riogatott, nem lett igaza. Megjegyzem, az a doki is vizsgált túlhordáskor, aki a 9. héten rámijesztett. Az elsõ gyereknél sem varrtak össze, mert önmagában ez az érték nem jelent semmit. Nekem pedig volt elõtte egy terhességmegszakításom a 20. héten, ami miatt könnyebben nyíltam utána, amikor terhes maradtam.

Meddig húzhatom még? Akik hasonló dolgokon estek át, végülis hányadik héten szültetek?

Most várom a 3. babámat, 34. hetet fogom hétvégén betölteni. Eddig problémamentes volt a terhességem, viszont hétvégén nagyon elkezdett fájni a derekam, majd leszakadt. El?ször nem is foglalkoztam vele, gondoltam, hogy normális ez a vége felé. Magne b6-tal kicsit jobban voltam vasárnap, hétf?n viszont folytatódott ez az iszonyatos fájdalom és feszítést éreztem a pocakom aljában. Bementem a dokimhoz, aki megállapította, hogy a méhszájam 3110-es és mondta, hogy nagyon kemény a pocakom. Diaphyllint és Pipolphent irt fel és szigorú ágynyugalmat javasolt. Az a problémám, hogy van két kiscsajosom ( 3 és 5 évesek) , a férjem majd márciusban jön haza, mert külföldön dolgozik, a nagyszül?k vidéken élnek. A pipolpen teljesen kiüt, nem tudom a kislányok mellett bevenni, a diaphyllint?l meg rosszul vagyok. Akármennyire is er?ltetem, nem tudom bevenni, egyb?l rossz a közérzetem, remegek. Ma is folyton kemény a pocakom, megpróbálok minél többet ágyban lenni, de csak addig vagyok jól még fekszem, abban a pillanatban ahogy felkelek, kemény a pocak. Nem akarok nagyon hosszú lenni, de az még hozzátartozik a történethez, hogy én 56 kiló vagyok és a baba meg nagyon nagy. A 30 hetes uh alapján 2 kiló volt már. A másik két csajszim is nagy volt a második majdnem 4 kiló, de velük többet tudtam pihenni, mert anyuméknál laktunk akkor még. Mi a véleményetek ezzel a történettel meddig húzhatom????

Legjobb válasz: Én se értem az elsõt, elvégre a kérdezõ azt kérdezte, hogy AKI HASONLÓ HELYZETBEN VOLT, AZ MEDDIG HÚZTA! Mindegy, ne foglalkozz az ilyen válaszolókkal. Viszont tényleg necces a helyzet, ha nem pihensz többet, nem sokáig húzod. Nekem is mondta a doki, hogy pihenjek, mert koraszülés lesz, de én pihentem keményen, felpolcolt lábbal, hasonlók. És a magne B6-ból 3x2 szedtem a 36. hétig! Te is szedd így. És tényleg kérj meg szülõket, hogy legalább 2 hétre jöjjön valaki segíteni, mert így nem fogod kihúzni. Kitartás, és drukkolok, hogy bennmaradjon az a pöttöm még legalább egy darabig.

Szia! Nagyjából hasonló cipõben jártam. A 36. héttõl "minden órás" voltam. Méhszáj 2111 , nst-n 100 as fájások, egyedül itthon az elsõs nagylányommal, napi 2 km séta a suliba......és ennek ellenére 41 hétre született meg a kisfiam . Próbálj meg nem idegeskedni.
Én se értem az elsõt, elvégre a kérdezõ azt kérdezte, hogy AKI HASONLÓ HELYZETBEN VOLT, AZ MEDDIG HÚZTA! Mindegy, ne foglalkozz az ilyen válaszolókkal. Viszont tényleg necces a helyzet, ha nem pihensz többet, nem sokáig húzod. Nekem is mondta a doki, hogy pihenjek, mert koraszülés lesz, de én pihentem keményen, felpolcolt lábbal, hasonlók. És a magne B6-ból 3x2 szedtem a 36. hétig! Te is szedd így. És tényleg kérj meg szülõket, hogy legalább 2 hétre jöjjön valaki segíteni, mert így nem fogod kihúzni. Kitartás, és drukkolok, hogy bennmaradjon az a pöttöm még legalább egy darabig.
A 37. hét után már nincs gond, addig kéne kihúzni. Próbálj tényleg pihenni, amikor csak lehet. Barátnõd sincs, aki segítene?
Nem irigyellek a kialakult helyet miatt. :( Sztem nem magneb6-ot kellene szedned, mert az nem sokat ér, annál jobb a magnerot. Kérdezd meg nyugodtan a dokidat. Sokkal több benne a magnézium amire neked a keményedések miatt nagy szükséged van. Nálunk a kórházban már szinte csak azt adják mint magnézium, a magneb6-ot már nem. És tényleg rendszeresen kell szedni! A barátnõmnek a méhszája a 25. héttõl 2110 volt, mégis túlhordta, nekem szülés pillanatáig zárt volt, mégis 4 óra alatt megszültem az elsõt, tehát ebbõl sok következtetést nem lehet levonni. Próbálj pihenni amennyit csak tudsz, tudom két kicsi mellett nehéz - én is átéltem ezt - de muszáj a legkisebb miatt! ;) Nekem is feküdnöm kellett a végén a másodikkal - volt itthon mellette egy 3 éves - és nekem is óriásbébi volt a hasamban. 4300g volt, de a pocakomon alig látszott a terhesség. Nekem is fájt mindenem, fájt minden mozdulat és folyto kemény volt a pocakom. Viszont jó lenne, ha valaki tudna neked segíteni, mert most a nyugalom lenne a legjobb "gyógyszer" neked. :(
A Magne b6ot nem kampányszerûen kell szedni, amikor keményedik, hanem folyamatosan!:) Nagyszülõk közül meg ilyenkor meg én megkérnék egyet , jöjjön fel segíteni. 2 kislányod van +folyamatosan keményedsz és nincs segítséged?? Nem mondod el senkinek ezt a helyzetet, vagy mi? Ilyen esetben (ha így terheled magadat) akár már holnap is elindulhat a szülés!!
velem is ugyanez volt, szülés visszatartásom volt a 31 héten, ugyanezeket szedtem, de két napig birtam csak, mert hánytam, kiütött stb...igy abbahagytam, és csak mg-t szedtem...nekem akkor a fiam 9 hós volt...nem mondom h hagyd abba a gyogyszert, de mindenképp beszélj a dokiddal, mert a gyogyszer allergia nem játék...jaa és a 39 héten jött a lányom csak ki, de hangsulyozom minden terhesség más, remélem sikerül még huznod, legalább 2 hétig
elõzõ vok, nins aki segítene? hol laksz? ha szülni mész hogyan lesz a két gyerekkel?
Nagyon örülök, hogy minden rendben volt!! Gratulálok a babádhoz!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen az érdeklõdésed, végül a 36. hétig húztam. Akkor már 3 ujjnyi méhszájjal, rendszeres fájásokkal nem volt visszaút. 3 kg-al és 50 cm-rel született a kisfiam, aki most már 7 kilós és több mint 4 hónapos csak anyatejes babuci. 4 napot voltunk kórházban, mintha rendes idõben született volna, még csak be se sárgult. Nagy szerencsém volt és nagyon könnyû szülésem, 55 perc alatt lett meg a drágám. Köszi mégegyszer!
Szia! Tudom már rég túl vagy az egészen, de érdekel, hogy alakult? Mikor szültél? Minden rendben volt?
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!Nagyon aranyosak vagytok! Közben anyuval megbeszéltük, hogy az elkövetkezendõ két hétben õ fog segíteni, jön és viszi a lányokat bölcsibe, oviba, meg fõz nekünk. Amikor szülni megyek, akkor is õ lesz a lányokkal. Hát most este 2 magne B6-ot vettem már be, egész nap feküdtem, olyan 20-25-ször igy is bekeményedett a hasam biztos. Nem bánnám, ha még húznám legalább 2 hetet, minimum. Nagyon meg vagyok ijedve, de amit lehet megpróbálok pihenni. A lányaim is tündérek, megértik, hogy nem tudok ugrálni, mint eddig. Szorítsatok nekünk légyszi!! Köszönöm nektek mégegyszer.
mégis ezt mi honnan tudhatnánk.....?
én meg azt nem értem miért kell mindenen megsértõdni. az igazat irtam lehet hogy kihuzod még pár hétig lehet hogy holnap megszülsz. mindenkinek más a szervezete hiába kérded hogy másnál hogy is volt. Nálad nem biztos hogy ugy lesz. azért válaszoltam mert ez az igazság. Senki nem tudja hogyan alakul majd nálad a dolog.
A kérdező hozzászólása: Nem vártam, hogy elõre megmondja valaki, hogy pontosan mikor fogok szülni, csak tapasztalatokat kérdeztem. Remélem segítõkészebb kismamik, anyukák is fognak válaszolni. A kérdésemben benn van, hogy mások hányadik héten szültek, akik hasonló dolgokon mentek át terhességük alatt. Különben az ilyen válaszolókat meg nem értem, hogy miért válaszolnak.... Na mindegy!
Én is gratulálok, és sok boldogságot kívánok!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!