Találatok a következő kifejezésre: Hányadik héten ki a baba neme (4 db)

Kinek mikor derült ki a baba neme? Hányadik héten, esetleg van olyan akinek 13 héten már tudták?

Legjobb válasz: 12 hetes uh-n nem is kérdeztem aztán 18 hetesen voltam legközelebb akkor már 100%-ra mondták és az is lett. :)

12 hetes uh-n nem is kérdeztem aztán 18 hetesen voltam legközelebb akkor már 100%-ra mondták és az is lett. :)
11. héten 100%-ra mondta a doki, hogy fiú. A lányomnál csak a 20. héten mondták.
26.héten 4D-n, hogy kislány.:) Addig szégyenlõsködött.:)
30 hetes uh.n mondta a csajszi kb fél óra nézegetés után hogy lány, lány is lett 2 éves de már nem szégyenlõs :D most remélem meg fogják mondani a 18. heti uh n
28. héten tudtam meg hogy kislány, de még nem mondták 100 százalékra, a lányokat állítólag nehezebb megállapítani.
12. heti uh-n, szépen széttette a lábacskáját, kisfiú :) sajnos utána kórházba kerülte, ott napi 3x uh-ztak, még mindig fiú volt, azóta is az:) A pocak is nagyon fiûs, legalábbis azt mondják:D 23hkm:)
A kérdező hozzászólása: Húú köszi a sok választ, ahogy látom már elég korán meg mutatják magukat :) alig birom kivárni a holnapot :)
Majd írd meg , h látták e:-))
A kérdező hozzászólása: Megirom , de sajna nem rendelt a doki pénteken, holnap lesz a nagy nap :)
Nekem elõ tapadt a méhlepény még a kötelezõ dolgokat sem nagyon láttuk, 18.hetin ahol kideülrt hogy a baby már 19 hetes de a nemét még nem tudjuk :( 2 hét mulva kontroll
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem lettünk okosabbak, a doki azt mondta túl korai lenne még megmondani :(
Majd a következõn, akkor már tényleg biztosabbra tudják mondani és kisebb az esélye a tévedésnek is:-))
A kérdező hozzászólása: Igen , akkor már ugy is 18 hetes leszek :) amugy nálatok mekkora volt a baba 13-14 héten? :)
12. hetet se töltöttem be, és mondták, hogy fiú. Végig fiút mondtak, és fiú is lett :D
16.héten
21 hetes vagyok nekem még csak annyit tudtak mondani, h nem látnak fiúra utaló jelet:-)Már én is nagyon kíváncsi vagyok...Remélem nektek tutira megmondják:-)
12 hetes uh-n már úgy szét tette a lábát, hogy ha nem akartuk volna látni akkor is láttuk volna, hogy kukija van. azóta sem változott még mindig kukija van. :D
12. heti 4D-s uh-n. Vagyis nem a 4D részen, hanem amikor simán méregette a 2D-s uh-n, de egy ilyen, alaposabb uh-n megmondta a szonográfus, hogy kislány. Most, a 30. héten is az :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, csak azért érdekelt mert pénteken megyek uh-ra akkor leszek 13 hetes és nagyon kiváncsiak vagyunk :)
nekünk 16 hetesen mondták meg, mert szétvetette a lábát. :-)
a 20. héten, pedig fiú :) elõtte bujkált, semmi pénzért nem mutatta volna meg magát.
Igazából ez függ az uh gép minõségétõl, az embertõl, aki csinálja (doki vagy szonográfus) hozzáértésétõl, és, hogy õ meg szeretné e mondani, ránéz e egyáltalán. Végül, ami belejátszik elég erõsen, hogy a baba úgy fekszik e, hogy látni e bármit is.
12 hetes ultrahang vizsgálaton egyértelmû jelei voltak, hogy kisfiú! :) Azóta már 8, 5 hónapos.
12 hetes uh-n 99%ra mondták, h fiú lesz. Így is lett :)
Nekünk a 12. hetin magától mondta az ultrahangos, hogy kisfiúnak tippeli, nem kérdeztem, úgyhogy bízom benne, hogy tényleg látta, azért mondta.
16.héten kb., 20 hetesen egészen biztosra.
21.hetes 4D-n mutatta meg, hogy kisfiú! De akkor aztán csak azt mutogatta :D
12 hetes UH-n mondani sem kellett, láttuk egyértelmûen hogy kukis :)
Sziasztok, én tegnap elõtt voltam 12 hetesen, a végén a párom rákérdezett, hogy lehet-e már látni a nemét..hát a babám jól szétrakta a lábát és mindenki úgy látta, hogy füttyöse van. :) Bár az orvos azt mondta, hogy hagyjuk nyitva még a kérdést, de nagy valószínûséggel fiú.

Kinek mikor derült ki (hányadik héten) derült ki a baba neme?

Legjobb válasz: 18 hetes uh-n volt biztos, hogy kisfiú.

18 hetes uh-n volt biztos, hogy kisfiú.
Szia! A 12 hetes UH-on már kaptunk egy fotót, amin csak a baba fütyije volt látható, a doktorbácsi oda is írta mellé nyíllal, hogy "kuki". Persze, azért hittük is, meg nem is. Azóta is kisfiú. :)
A 13. héten voltam kombinált teszten, 4D-s UH szerint 90% , hogy kisfiú (legalábbis a szonográfus szerint), orvoshoz vissza UH-ra jövõhét szerdán megyek.... Kiváncsi leszek, meg tudja-é erõsíteni:)
19.heti uh-n mondta a doki, hogy mintha herezacskót látna (4D-vel is megnézte), de csak 90%-ra mondta. Most a 30. hetes uh-n már kétséget kizáróan fiúnak mondta :-)
Mind a két lányom a 12 héten, bár mi 4d-n voltunk
18.-ik heti UH-n tutira megmondták, hogy fiú:)
12. heti uh-n kukit láttak a két lábacska között. azért 100%ban akkor hiszem el, ha a 18.heti is így lesz, bár nekünk is megmutatta az orvosunk és azt mondta, annyira egyértelmûen fiú, hogy csak na:)
18.heti 4D-n fiut mondtak, 28hetesen 4D-n is fiut mondtak, de akkor már nagyon jól látszódott:)
18 hetes Genetikai Ultrahangon. Kislányt mondtak :)
12 hetesen már tutira megmondták, hogy kisfiú, mert látszott a kis kukija.
Csak a 22 hetes 4D-n mutatta jelét annak, hogy kisfiú, sajnos azóta sem. Reméljük tényleg az lesz! :) 38 hkm
12. héten kombinált tesztre mentünk 4D uh-val együtt, és a szonográfus egyértelmûen lányt mondott. Minden uh-n lány maradt (mindig úgy feküdt, hogy nem volt kérdéses), most már 3 hónapos, és lány. :)
14 hetesen voltam 4d ott már megmondta/mutatta hogy kislány.
18 hetes UH-n tippelt, h kislány, még várjuk a 4D ultrahangot, reméljük jól tippelt..:) De ha nem, az sem gond, csak maradjon egészséges..:) 1. babával a 24. héten 4D UH-n mondták biztosra h kisfiú, lehet elõbb is meg tudták volna mondani, de nem kérdeztem..:)
18 hetes uh-n. Lejány:-)
Mindkétszer a 18.héten, 100%-ra. Úgy is lett.
Én még sajnos nem tartok itt, de több ismerösöm is van akinek már 12. héten szinte biztosra mondták a fiút telejsen biztosra, a fotón egy laikus is látta egésrtelmüen. Az orvos átkapcsolt 4D-re és azon látszodik már akkor is egyértelmüen ha ugy fekszik a baba.
18hetin talán kislány. 22hetesen 4Dn meg tuti hogy kislány. azota nem voltunk ultrahangon majd januarban meglatjuk de a 4Dn szépen megmutatta szoval szerintem100%
ja most 25hetes.
Nekem a 12. héten már erõs tipp volt, hogy kislány, majd a 15. héten 4D-n már tutira mondták.
19. héten "eléggé lányos dolgokat" látott a doki.
15. héten, 4D-n, kislányt mondtak. Aztán a 24. héten szintén 4D-n, szintén kislányt. Aztán a 30. héten sima UH-on is megerõsítették. :) Most kezdem a 35. hetet...
12. heti genetikai uh-n ugyan már lehetett látni, h kisfiú, azért "óvatosságból" egy erõs 90%-ot adtunk neki, a 18. héten már 100-at :-)
Nekem a 13. héten már 100%-ra mondták hogy kissrác lesz mert úgy széttette a lábát, hogy kétségre sem adott okot :)

Hányadik héten mutatható ki a baba neme?

Legjobb válasz: már a 19. héten kimutatható

már a 19. héten kimutatható
Én 16. hetes voltam, amikor megmondták, hogy fiú, igaz, akkor még csak valószínû volt, s aztán mindig mondták a fiút, és az is lett. Bár ha valakinek van természetgyógyász, vagy gyógyító ismerõse/aki energiával foglalkozik/, esetleg látó ismerõse, az már egész korán meg tudja mondani, az én sógornõm még szinte épp csak megtudta, hogy terhes, pár hetes volt, mikor ez a rokon "látta", hogy lány lesz, így is volt.
Az én babám még a 22. héten sem mutatta meg magát. Csak a 27. héten tudtuk meg. De szerintem nem az a lényeg. Csak, hogy egészséges legyen.
18-19 héten már nagy biztossággal kimutatható a baba neme, de vannak olyan kis szégyenlõsek akiknél akár a 22-24 hétig nem tudják megpillantani mert mindig takarásban vannak. Ha sûrûbben jársz ultrahangra biztos hogy elõbb-utóbb kiderül. A fiammal 21 hetesen derült ki, a lányommal 19 hetesen, de 3D-s ultrahangon.
Nekem a 19. héten , 24. héten (3D-s) azt mondták valószínûleg lány. A 38. héten 98% hogy fiú , a szülés elõtti napon lány. Az eredmény fiú lett. Szóval nem tudom mikor is biztos?! Mikor megszületett, de a lényeg, hogy egészséges!


Van itt olyan kismama, akinek 26-27 hetesen még nem tudták biztosra megmondani a baba nemét? Hanyadik hétre derült ki?

Legjobb válasz: Az elsõ lányomnál a 30. héten tudtuk meg :( most 15 hetes vagyok és azt mondták fiu gyanús

Az elsõ lányomnál a 30. héten tudtuk meg :( most 15 hetes vagyok és azt mondták fiu gyanús
nekem a 28.héten mondták meg , hogy lány lesz, aztán a szülõszobán kérdezték, hogy fogják hívni a kislányom, mondtam, hogy Blanka .Aztán elõbujt és mondták, töke van a menyasszonynak...:)
28. héten az elsõnél, születéskor a másodiknál, 18. héten a harmadiknál és a 32. héten a negyediknél. Boldog babavárást és egészséges kisbabát!! :-)
Most vagyok 33 hetes, de még nem tudom. Az ultrahangon nem valami segítõkészek, most nem úgy fekszik-mondják. A vége az lesz, hogy elmegyünk 4d-re.
36-dik hetben derult csak ki, addig voltak tippek, hogy ha nem latni semmit akkor bizos lany, de ez csak veletlen volt, hogy igy lett, mert teljesen fedte a bokaja minden ultahangnal
Nekem se mondta meg a "kedves"doktor úr, sõt, fel volt háborodva, ha megkérdeztem.... Végig kislányban bíztam, fiú lett, de érdekes módon 1 másodpercig sem voltam csalòdott, el sem tudom most már kêpzelni, hogy ne fiam legyen :)
Szia!!! Én 1 hét múlva megyek 28. heti uh-ra nah majd akkor talán :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!