Találatok a következő kifejezésre: Hányadik héten ki a (82 db)

Kinek hányadik héten jelentkeztek a rosszullétek? Émelygés, hányás, stb. Szedtek rá valamit ami használ is?

Legjobb válasz: Nekem kb már a 6.-7. héttõl volt napi 24 órában hányingerem és a 20. hétig tartott. Ott aztán egyik napról a másikra mintha elvágták volna. A kefir segített valamicskét, pontosabban azt tudtam magamba diktálni, plusz a mandarin és a húsleves leve. Mellette Korpovit kekszet rágtam, ha a savam is "besegített" :(. Most, a 32.-33. héten újra kezdõdik a hányingeres idõszak... Éljen.

Nekem kb már a 6.-7. héttõl volt napi 24 órában hányingerem és a 20. hétig tartott. Ott aztán egyik napról a másikra mintha elvágták volna. A kefir segített valamicskét, pontosabban azt tudtam magamba diktálni, plusz a mandarin és a húsleves leve. Mellette Korpovit kekszet rágtam, ha a savam is "besegített" :(. Most, a 32.-33. héten újra kezdõdik a hányingeres idõszak... Éljen.
Nekem a 7.héten kezdõdött a 14.hétig tart...borzalmas volt..minden nap többször hánytam..még a vizet is.24 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat, talán valami segít majd, mert ez így borzalom!
Kieg.: nekem a citromos víz, és a jégkockaszopogatás segített, ha úton voltam, akkor meg a mentolosrágó.
Nekem a 7. héttõl tartott a 11. végéig. Nem hánytam, de émelyegtem szinte egész nap. Segített rá a MagneB6, illetv hogy rágcsáltam idõnként. Meg a sok folyadék, és a fagyiiiii :)
Szia. Nekem most a 6. héten jelentkezett. Hányok is, meg émelygek is. Nem tudom mit szedjek, hogy elmúljon.
Nekem a 7.héten kezdõdött és a 10.héten el is múlt.De az a 3hét maga volt a pokol!Én B6vitamint szedtem és az valamennyire használt.
Nekem a 8. héten kezdõdött. Hányás nem volt, de émelygés az dögivel, minden látott-képzelt és szagügyileg érzett dologra. :) A 19. héten múlt el. 32 h.
Én a 20. hetet taposom, de még semmi rosszullétem, hányásom nem volt. Ezt kívánom Neked is!
Nekem nem volt. Sem az elõzõ terheségemnél sem most (ezért lekopogom). Nem biztos hogy lesz.
Én még nagyon az elején tartok, 4hetes vagyok, és úgy gondolom, hogy kevés km tapasztalhatja meg ilyen korán a rosszullétet, de én pont azok közé a km közé tartozok.Szédülés és hányinger, de a szédülés az inkább gyakoribb, de akkor azonnal le kell ülnöm.

Kinek hanyadik hétben jelentkezett a hányás és kb meddig tartott? Volt olyan, aki egyáltalán nem hányt egész idő alatt és még is egészséges babája született?

Én most vagyok olyan 7 hetes 2 napos,és még nem hánytam,viszont nagyon er?sen émelygek szinte egész nap,és semmilyen étel nem esik jól.Sok ételt csak a szemem kíván,és amikor elkezdem enni,akkor inkább kifelé jönne.

Legjobb válasz: nekem a 6. heten kezdodtek a rosszulletek egeszen a 15. hetig. hanyni csak egyszer hanytam egy kicsit viszont szinte allandoan emelyegtem.nekem sem esett jol semmilyen kaja. a baba egeszsege nem a hanyastol fugg, es a neme sem. nekem fiam lesz amugy.

nekem a 6. heten kezdodtek a rosszulletek egeszen a 15. hetig. hanyni csak egyszer hanytam egy kicsit viszont szinte allandoan emelyegtem.nekem sem esett jol semmilyen kaja. a baba egeszsege nem a hanyastol fugg, es a neme sem. nekem fiam lesz amugy.
Egy valamit nem értek. Miért függ össze a hányás az egészséges gyerekkel??? Attól h vki nem hány csak egészségtelen babája lehet??? Ilyet még soha életemben nem hallottam, hogy vkinek azért lett gond a gyerekkel mert egész terhessége alatt nem hányt. Honnan szedted ezt??? Ez nem törvényszerû h mindenkinek kell hánynia. Mi négyen vagyunk testvérek anyu egyiknél se hányt egyszer sem és kifogástalanul egészségesek vagyunk. Én már 2-3x hánytam és nekünk se volt semmi gond. Vhogy ez magas nekem. Hol hallottad ezt???
egyáltalán nem hánytam és nem is émelyegtem egyszer sem, most vagyok 32 hetes, a babának látszólag semmi baja. Ja, és fiú :-)
Már kíváncsivá tettél utánaolvastam és nem azt mondta, hogy egészséges baba születik tõle ha hánysz a terhesség alatt, hanem idézem : "Egyes tudósok (köztük Czeizel Endre) szerint is, a hányás és a hányinger jó jel, az állandó émelygéssel küzdõ anyukák ugyanis sokkal ritkábban vetélnek el." Nem kötekedni akartam csak abszurdnak tartottam ezt az elméletet. Én is elsõ babás vagyok, de az sem jó ha az ember már mindenben rosszat lát és baj lehet belõle szerintem.
A kérdező hozzászólása: Ezt kérlek szépen a , , 9 hónap, , címû mûsorban, Czeizel Endrétõl.Õ sem azt mondta, hogy ha nincs hányás terhesség alatt akkor csak beteg baba születhet, csak a kutatásai azt mutatták ki, hogy aki sokat hány terhesség alatt, annak valóban makk egészséges babája született és nem volt semmi rendellenessége!!!Innen szedtem.És mivel elsõ babámat várom, azért kérdezek ilyeneknek utána, mivel még , , nincs tapasztalatom, , ezen a téren!!
Én nem vagyok hányós és nem is voltam, még csak émelygés sem volt.néha picit megszédülök, puffadok, és nõ a cicim.nekem ennyi tünetem van csak!
Én egész végig nem hánytam és hányingerem sem volt.
A kérdező hozzászólása: Édesanyám nem , , véresen komolyan, , mondta, csak neki is így volt amikor a bátyámat várta, hogy be kellett fognia az orrát ahhoz, hogy tudjon enni, mert neki is felfordult a gyomra az étel illatától is.De ez persze nem törvényszerû, hogy ez a baba csak fiú lehet..én és a párom a lánynak jobban örülnénk, de ha fiú lesz õt is imádni fogjuk!!Bármelyik nemû is lesz csak egészséges legyen!!!
Akkor anyukád rosszul tudja, az nem igaz jhogy a fiúkkal hánynak csak. Nekem lányom van!És a 10.héttõl a 16.hétig napi 2x hánytam, egész nap rosszul voltam, enni se nagyon tudtam.Egészséges kislányom született. De van olyan ismerõsöm akinek szintén lánya van és egyszer se hányt.
A kérdező hozzászólása: Anyum szerint-mivel szinte minden ételtõl hányingerem van, és van olyan is, hogy csak megérzem az étel illatát és már fel is fordul a gyomrom- fiú lesz.Hát nem tudom.Majd elválik pár hét múlva :)
2 gyerekem van, elsõ lány, második fiú. Egyikkel sem hánytam, sõt, semmiféle terhességi tünetem nem volt, egyáltalán. Bár a nagy asztmás, sztem a hányáshoz nem sok köze van! Kellemes Babavárást.
Az elsõ terhességemnél abszolút nem hánytam, sõt még csak nem is émelyegtem. Teljesen egészséges babánk született. A második terhességemnél a 8. héttõl hánytam a 15. hétig, minden nap, többször is. Még nem szültem meg, így nagyon bízom benne, hogy õ is egészséges baba lesz. Amúgy még érdekesképpen, hogy mindketten lányok.
A kérdező hozzászólása: Én csak a kíváncsiság kedvéért tettem fel ezt a kérdést..nem gondoltam én véresen komolyan!!Nem hiszek én el mindent, és nem látok mindenben rosszat!!Én mindig mindenhez pozitívan állok hozzá, a terhességemhez meg pláne :)
betöltött 7 hetesen kezdõdött és iszonyatos volt :S
Nekem amikor 8 heten beverzeste duphastont irt a doki, es ah abbahagytam el us mult, mondjuk inkabb emelygesnek neveznem es csak estenkent. Szerencsesebbek koze tartozom. Boldog banavarast!:)
Szia. Én két nap múlva töltöm a 9.hetet, és semmi tünetem. A 7.héten megnõtt a mellem , de nem fáj, és nem érzékeny. A 6.héttõl meg erõsebben érzek szagokat, de nincs bajom attól sem. Remélem már nem jön elõ semmi tünet.
Betöltött 8-tól 14-ig
szia. Én is 7 hetesen kezdtem el rosszul lenni. Elõtt nagyon boldog voltam, hogy semmi jele a rosszulléteknek, de egyik napról a másikra mintha elvágták volna, kijött a rosszaság. Azóta nem is dolgozom, de így 26 hetesen már a nehezén túl vagyok, ami a hányásokat jelenti. Persze, ez nem jelenti azt, hogy te is rosszullevõs leszel. Szorítok neked, hogy jól mennyen minden és Boldog Babóvárást!
nekem a 8. hét körül. Heti 1 hányás és borzasztó gyomorégés, szagérzékenység.. Az utóbbi még most is tart. (18. hét)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a hozzászólásokat, remélem, hogy szerencsés leszek! :) Anyukám azt mondta, õ ilyenkor (már a 4. hét után) folyamatosan hányt, bár mondjuk õ törékenyebb alkat, mint én, éskevesebbet is eszik. :) Mindenkit felpontoztam a válaszért! :)
Mindkettõnél a betöltött 6 hét urán kezdõdött, az egyikkel a 11. hétig a másikkal félidõig szenvedtem. Emlékszem az elsõvel úgy kezdõdött, hogy este fõztem egy fincsi pörköltet, mert úgy megettem volna, gondoltam másnap viszek magammal melóba. reggel levettem a lábos fedelét, és abban a pillanatban elkapott a rosszullét és utána hetekig kínzott. A másodiknál meg egyik este azon kaptam magam, hogy egyik pillanatról a másikra hányingerem lett, de nagyon erõs, na ez is kitartott jó sokáig. Hányni nem hánytam, de non stop hányinger gyötört, kb mint mikor az ember nagyon másnapos és ágyból sincs kedve kikelni. Rémes volt, de túléltük. Bízz benne, hogy Te a szerencsések közé tartozol.
Fú, én totál be voltam tojva, hogy normális-e, hogy nincs semmi tünetem, aztán egyik napról a másikra olyan szarul lettem, hogy sírni tudtam volna. Bár én szerencsésnek mondhatom magam, mert csak 2-3 hétig tartott, de borzalmas volt. Lefogytam 4 kg-t, minden nap hánytam, nem bírtam enni. Imádkozz, hogy ne legyél rosszul, de egyébként túl lehet élni :) BOLDOG babavárást! 36 hkm
Az elõzõ várandósságomnál semmi rosszul létem nem volt. Hátha neked is szerencséd lesz és kimaradsz belõle. Most viszont már rögtön szinte az elejétõl émelyegtem, hánytam, ami mostanra maradt abba. (15hkm)
Én pontosan 7 hetes+4 napos voltam amikor elkezdõdött az egész napos hányinger és elhagyott az erõm.12 hetet betöltöttem mikor hánytam párszor.nekem a mai napig vannak rosszulléteim. 32hkm


Kinek volt olyan hogy elment dokihoz zárt méhszáj minden rendben aztán csak mondjuk pár napra rá hipp-hopp mégis jött a baba? Volt e jele vagy minden ugyanolyan volt mint előtte és hányadik héten született a picur?

Még van id?m 35 hetes vagyok de mostanában elég sokszor hallok ilyet s?t a családban is volt erre példa hogy szaladni kellett pedig el?jel (jósló stb) nem is volt.

Legjobb válasz: 38 hét 4 napra szültem.elõzõ nap voltam nst-én.semmi jele nem volt.még este se.aztán reggel megkezdõdtek a fájások.mikor beértünk a kórházba a doki megnézett (ez délbe volt) és azt mondta hogy este héttõl hamarabb nem lesz baba.fél egykor felvettek a szülõszobára.mondhatom hogy rám se néztek csak egyszer az ottani gép szerint 10 percesek voltak a fájásaim(pedig nem) úgyhogy nem is nagyon foglalkoztak velem.fél 3 elõtt szóltam hogy ezt már nem lehet kibírni.akkor megnézett a szülésznõ és már teljesen kitágultam úgy szóltak gyorsan a dokinak hogy jöjjön.14 óra 50 perckor megszületett a gyönyörû kislányom.szóval nem minden szülés olyan borzasztó.ja és azn elsõ baba nekem,már most 18 hós.

38 hét 4 napra szültem.elõzõ nap voltam nst-én.semmi jele nem volt.még este se.aztán reggel megkezdõdtek a fájások.mikor beértünk a kórházba a doki megnézett (ez délbe volt) és azt mondta hogy este héttõl hamarabb nem lesz baba.fél egykor felvettek a szülõszobára.mondhatom hogy rám se néztek csak egyszer az ottani gép szerint 10 percesek voltak a fájásaim(pedig nem) úgyhogy nem is nagyon foglalkoztak velem.fél 3 elõtt szóltam hogy ezt már nem lehet kibírni.akkor megnézett a szülésznõ és már teljesen kitágultam úgy szóltak gyorsan a dokinak hogy jöjjön.14 óra 50 perckor megszületett a gyönyörû kislányom.szóval nem minden szülés olyan borzasztó.ja és azn elsõ baba nekem, már most 18 hós.
Így született a nõvérem 37.hétre 31évvel ezelött:)
39.héten mentem nst-re semmi fájás, utána dokim megvizsgált, azt mondta minden rendben 2 nap múlva jöjjek megint. Hazamentünk ez 20 perc volt, és 5 perces fájásaim lettek:) Vissza a kórházba és szülés:)
Szia! Pont 40 hetes voltam, amikor megvizsgált a doki, teljesen zárt volt a méhszáj, az NST-n semmi esemény, ez egy keddi nap volt, pénteken kellett volna befeküdnöm a kórházba. Hazafelé menet még azon puffogtam, hogy miért pont hétvégére, miért nem érek rá hétfõn, de másnap este mentem magamtól. Csütörtökön született meg a Picúrom :-)

Ki hanyadik hétig szedte a magnéziumot?

Legjobb válasz: Nekem azt mondta a védõnõm, hogy a 36,hét végéig, mert utána már akár mikor megszülethet már nem lesz koraszülött.

Nekem azt mondta a védõnõm, hogy a 36, hét végéig, mert utána már akár mikor megszülethet már nem lesz koraszülött.
A szülésznõm ma mondta, hogy a 36. hétig kell szedni, kell neki 1 hét, mire kiürül a szervezetbõl.Utána meg már jöhet a bébi.
36. hét végéig szedtem, 37. hét végén meglett a kislányom. :)
36.hét végéig.
én 37 .hétig
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Kinek hányadik hétre jött a baba és milyen súllyal született?

Legjobb válasz: Szia! Nekem 39 hetesen és 4 naposan, 3280 grammal.

Szia! Nekem 39 hetesen és 4 naposan, 3280 grammal.
39+1hetesen 3520g-al
38+6 hetesen 2700g, es 38+5 hetesen 3350g
Kiírt napon, 3500 gramm, 54 cm, fiú.
39+3 hétre 2650g-mal, 48cm-rel, kisfiú.
38+6-ra született a kisfiam 3020 grammal.
40.hét 4120dkg 53 cm fiú
Szia! 40+2-re született, 3230 g-mal. 5 és fél hónapos kisfiú anyukája:)
40. hét 3850gr
Szia!41 hétre 3000g és 51cm!
39. hétre 3930 g
42. héten 3950 grammal és 60 centivel született a kisfiam.
37.héten 4200g-al
38+6-ra és 3450 gr
Szia! 41+2 napra, és 3850gr. /kisfiu/
39.héten 4450gr-mal és 54cm-rel, kisfiú.
Keddi napon kezdtem a 37. hetet, és szerdán megszületett a babám 3600 g 54 cm-rel!!!
Betöltött 37. héten 2800g és 49cm 13 hónapos kislány anyukája
38+6, 3520 g, 51 cm, kisfiú
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek szívbõl gratulálok a babához, babákhoz. Nekem az elsõ lányom 35 hétre és 2550grammal jött a világra és most várjuk a második babát. 37 hetes km.
21 hónapos kis csajom 40. hétre 2950g. 4 hónapos kis csajszim 38 hétre 3450g.
Nekem 39+3 napra, 3400 gr, 50 cm kislány
37+1 naposan 2950grammal:)

Ki meddig szedi? Hányadik hétig szeditek a terhesvitamint, és milyet? Volt idő, amikortól csökkentettétek az adagot?

Mondjuk a 2. trimesztert?l, stb. Mit ajánlott a dokitok, véd?n?tök?

Legjobb válasz: Én az elsõvel Elevitet szedtem, 3 hónapos koráig(szülés után addig kitartott a maradék), a másodikkal szintén Elevitet, aztán Béres gravidát,pár hónapos koráig, most 19 hetes vagyok, Pregnavitet szedek. Ja, mindegyiket pozití teszttõl kezdve. Nem voltak óriásbébik (sokan azt állítják a vitaminok "felfújják" a magzatot) 3300-3500 g-mal születtek

Én az elsõvel Elevitet szedtem, 3 hónapos koráig(szülés után addig kitartott a maradék), a másodikkal szintén Elevitet, aztán Béres gravidát, pár hónapos koráig, most 19 hetes vagyok, Pregnavitet szedek. Ja, mindegyiket pozití teszttõl kezdve. Nem voltak óriásbébik (sokan azt állítják a vitaminok "felfújják" a magzatot) 3300-3500 g-mal születtek
Nekem az orvos csak folsavat javasolt. Attól nagyon fájt a gyomrom. Aztán ahogy elkezdtem szedni Elevitet csökkent a fáradékonyságom, de a nagy tablettától írtóztam, mert állandóan émelyegtem, akkor Hipp Natalt vettem, ez "jobban csúszik", de mivel gyenge vagyok most Femibiont szedek. 10 hetes kismama
én eleinte az elevitet, majd a gravidát és aztán a femibiont is kipróbáltam. Mindegyik jó, szinte ugyanaz az összetételük, csak az árban van különbség. Szerintem az a gáz, hogy a két olcsóbbik, azok "csak" folsav tartalmúak és bár kárt nem okoz, de a 2. harmadtól már nem sok jelentõsége van a baba szempontjából, hogy szeded-e vagy sem, mert az idegrendszere addigra kifejlõdik. A fembionból van omega3 zsírsavas, ami nagyon jó a babának, de ez tök drága (30 napra 6000FT)...Én már egy ideje kiváltottam a terhesvitamint halolaj kapszulával, mert így sokkal olcsóbb (100 szem 2000FT, ez 100 napra elegendõ)és az orvosom is helyeselte a döntésem.
Én csak a Femibiont szedem, már a második harmadban vagyok, és fantasztikus, mennyi erõm van. Elsõ babánál nem szedtem semmit, és tiszta lekvár voltam.
Én az elsõ 13hétig Femibiont szedtem a folsav miatt, utánna egy hónapig eurovit terhesvitamint, most a Hipp Natalt iszom, mert az csak gyümi és ahogy jön a tél nehéz lesz sok gyümit enni ezért én ez mellett döntöttem és heti 3* iszom! De ezt szerintem minden kismama érzi!Én attól féltem h meghízok a vitaminoktól, de 18hetesen még egy kiló sincs rajtam:D(amúgy sem vagyok egy vékony alkat:168/70) Nagyon boldog babavárást neked!18hós k.mami
Én még a 32. hétben járok, de mai napig szedem minden nap a gravidát, és valószínûleg fogom is még egy ideig. A dokitól minden alkalommal megkérdezem, hogy szedjem e még, és mindig azt mondja igen, persze. :o) Mivel van benne magnézium 125 g, azért azt is megkérdezem, hogy a 36. hét után szedjem e. Bár most sem szedek külön magnéziumot, csak akkor kell szednem, ha keményedek (ezt is a dokim javaslatára) Bízom a dokimban, habár valóban minden doki mást mond, de én is vallom azt, hogy nem a vitaminoktól lesz nagybaba, sõt én még azt gondolom, hogy a vitamin segít valamennyira a szervezetet karban tartani, hogy nehezebben kapjam el a különbözõ betegségeket (lsd. influenza, stb.) A védõnõm mindig azt mondja, amit én mondok neki: ezt szedem. Jó, szedje. Úgyhogy sokat nem ér a szava.
Én is Elevitet szedtem, végig, minden nap, söt még most is, mert szoptatok. 3 hós a babám, 3700 g-mal született.
8:59 vagyok, szerintem is hülyeség, hogy a vitamin felfújja a gyereket. Az én babám 3450 grammal született, barátnõmé 2700, aki szintén szedte. Ha igaz lenne ez az állítás, akkor minden jósolt kicsi súlyú magzat anyukájának napi kettõt kellene szedni orvosi elõírásként. Hogy mekkora a baba, az genetika kérdése. Én elég össze-vissza kajáltam/kajálok, ezért tartom fontosnak a vitamin szedését. Jó babavárást!
Nekem össze-vissza mondtak mindent a dokik, a védõnõ, szedje kismama, nehogy beszedje kismama, azt ne csinálja kismama, de azt meg igen. Így én magam döntöttem el, mit akarok :) Én az Elevitet szedtem minden nap a 25.hétig. Azután már csak heti 1-2 Elevit, amikor meg nem, akkor béres vas, béres kalcium, néha béres magnézium. 36.hét után már csak béres vas, béres kalcium és néha c-vitamin. Szülés óta minden nap szedem az elevitet, a szoptatás miatt. Bár 1 hete nem szoptatok, dolgozunk a kistestvér-ügyön, így jó lesz az az elevit még :)
Elõzõ vagyok: nem csökkentettem, napi egyet szedtem végig.
Én gravidát, de csak 3. hónapig. Nekem az orvos és a védõnõm sem ajánlotta tovább. Sok gyümölcsöt, zöldséget ettem, sportoltam és aktív életet éltem, illetve élek is, most is. Szedtem vasat, magneb6-ot, csak ezt ajánlották. Hogy tényleg óriás bébik születnek tõle azt nem tudom, de nekem azt mondták mivel kicsattanok az egészségtõl, felesleges. Ha volt olyan napom hogy keveset aludtam, sokat dolgoztam és nem tudtam legalább 2x nagyon egészségeset kajálni, akkor bevettem 1-et.
Szia! Én az orvosom tanácsára csak a 12. hétig szedik terhes vitamint! Utána maj csak vasat ha kell! Gravidával kezdtem, de mos femibinot szedek. Gravidda nem jött be, nem nagyon tudtam lenyelni, meg rosszul is voltam tõle. Ez a femibion ez bejött!
A kérdező hozzászólása: Kedvesek vagytok, hogy ennyien válaszoltatok. Én kezdetben Elevitet váltogattam Gravidával, aztán a dokinõ tanácsára Femibiont szedtem. Tegnap fogyott el és ma kezdtem a 12. hetet. Nem akartam ezért az egy hétért új dobozzal venni. Ezért is kérdeztem. Hipp Natalt akarok inni a fennmaradt 2 hétben, ami még az elsõ trimeszterbõl maradt, aztán majd meglátom (de a nagy tabletták nekem is gondot jelentenek:( 11hetes
Én a 24. hétig szedtem naponta( ne kérdezd miért:D), aztán hetente 2-3. 32 hetes uh után pedig már csak hetente 1 max. Nekem senki nem javasolta, magamnak alakítottam így. 39 hetes
Én 2 gyereket is szültem és egyiknél sem szedtem terhesvitamint, de az elsõnél kellett pótolni a vasat, a másodiknál még azt sem. 1.- 4200 g-mal született, a 2.- 4000 g-mal. Mindkettõ egészséges.

Kinek hanyadik heten fordult be a baba? Es hanyadik heten szuletett?

Legjobb válasz: Nekem a 35. hét végén fordult be egy egész éjszakás CTG-nem köszönhetõen. Holnap töltjük a 36. hetet, és azon vagyunk, hogy még legalább a betöltött 37 hetet várja meg bent. Addig nem is hagyhatom abba a Mg-ot.

Nekem a 35. hét végén fordult be egy egész éjszakás CTG-nem köszönhetõen. Holnap töltjük a 36. hetet, és azon vagyunk, hogy még legalább a betöltött 37 hetet várja meg bent. Addig nem is hagyhatom abba a Mg-ot.
Elsõ vagyok. Nekem 28 hetesen fejvégû volt, 31 hetesen faros, majd haránt. Utána még sokáig éreztem forgolódni. Amíg van helye, forog, nincs túl korán a 31 hét, de még simán vissza is fordulhat.
28 hetes volt amikor befordult, 40+3 ra szültem a lányom
Nekem 20 hetesen befordult, 29 hetesen 4Dn azt mondták, hogy farfekvésû, ami ilyenkor szokatlan. Rá egy hétre 30 hetesen ismét befordult, amíg nem ékelõdik be a feje, addig szabadon forgolódhat :-) 32 hkm
mindkettõ babám a 32 hétre már befordult. kislányom 40+6 napra indítás kisfiam 41 +1 nap indítás túlhordás miatt értelemszerûen :)
Múlt héten voltam dokinál, és már befordult. Most vagyok 30+3 hetes.
31, bocsánat.
Szia! Nekem 28 hetesen fordult be a kislányom és 40+3-on született. Szóval nincs korán a 32 hét nálad.
Nekem 32 hetesen fordult be. 39+4 hetesen szültem.
Az elsõ két gyerek már a 20 hetes uh-n is be volt fordulva. Az elsõ 40+5 született, a második 40+1. A fiam 34 hetesen fordult, 40+3 indították.
Nekem 29.hetesen befordult, sõt be is illeszkedett a kis feje a szülõcsatornába 3 napig kaptam infúziót folyamatosan nyílt a méhszáj, de csodák csodájára mondta az orvos meg állították a korszülést, tüdõérlelõt is kaptam. Mondták, hogy 99 százalék meg fog születni. 3 nap után saját felelõsségre hazamentem mert volt otthon egy kicsi egy év alatti kislányom. A végén túlhordtam a babát, majdnem úgy kellett megindítani a szülést!
Nekem is 34-35 körül, és 39+5-nél szültem. De sztem nincs összefüggés, abszolút nem korai, hogy neked már befordult, ebbõl nem következik, hogy elõbb jönne. Max annyi a jelentõsége, hogy ha korán befordul, még ki is tud fordulni, aztán izgulhatsz, hogy visszafordul-e :)
A kérdező hozzászólása: En most a 31. Heten jarok es mar bevan fordulva. Nem korai?
Valamikor a 33. és a 36.hét között fordult be, fogalmam sincs, hogy mikor. 41+2-re született.

Kinek mikor látták legelsőnek a pici szívhangját hanyadik hét hanyadik napján?

Előre is köszönöm a válaszokat :)

Legjobb válasz: 5. héten még csak a petetzsákot szikhólyaggal látta a doki. Majd a 7. héten már volt szívhang is. Mindkét esetben a pontos betöltött hét napján voltam orvosnál.

5. héten még csak a petetzsákot szikhólyaggal látta a doki. Majd a 7. héten már volt szívhang is. Mindkét esetben a pontos betöltött hét napján voltam orvosnál.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat nekem nem biztos hogy a 14. napon lett a fogantatás de szerintem már 6+5 ön mindent fogunk látni:)
7+2 hetesen volt hallható a szívhang, lehet, h elõbb is lett volna de én akkor mentem elõször orvoshoz
6+2 volt az elsõ UH, és akkor már volt szívhang
Betöltött 6 héten.
6 hetesen és 4 naposan voltam az elsõ uh-on. Ott már volt szívhang és hallani is lehetett.
5 hét 6 naposan látszott, 7 hét 2 naposan hallottuk is.
5het 5 naposan lattuk a pulzalast:) Hallani ugy a 6 het vegefele lehetett. 35hkm
A kérdező hozzászólása: 5+3 an voltam és 11*9mm es petezsákot láttak és szíkholyag sejthetõ azt mondták megfelel a kornak jövöhéten kell megint mennem 6+5 ön megyek. remélem már látunk mindent :)
Szia, én 5 hét 6 naposan voltam elõször dokinál, és nálam már látott szívpulzálást, de szerintem gép- és orvosfüggõ :-D Nálad látták már?
5+4-nél már volt szívhang nálam

Hol van olyan hely, ahol magyar statisztikákat nézhetek arról, hanyadik héten bújnak ki a babák?

Legjobb válasz: Már megint átírták de sebaj. arra lennék kiváncsi ki hanyadik héten hozta világra a gyermekét? Saját tapasztalat ismerõsök...

A kérdező hozzászólása: Már megint átírták de sebaj. arra lennék kiváncsi ki hanyadik héten hozta világra a gyermekét? Saját tapasztalat ismerõsök...
40.héten 4 nappal a kiírt után
A 27. hétre született baba már 10 hónapos és nagyon szépen fejlõdik kb. 6 hónapos szinten van amennyinek kb. ha rendes idõben születik lennie kell. A méhlepényen volt egy véralvadék és beindult a szülés. Hosszas intenziv ellátás és néhány napos lélegeztetés után 3.5 hónaposan mehetett haza.
az 5. válaszolónak: mi lett a korababával? remélem, minden oké vele. leírnád, hogy hogyan és miért történt ez? mármint hogyhogy ilyen korán született, mi volt az oka?
A kérdező hozzászólása: Biztos annyira moderálatlan voltam, hogy moderálni kellett:D:D Az a lényeg, hogy jönnek a válaszok!
igen, ezt én is utálom, hogy folyton átírja valami okos a kérdéseimet... mintha jobban meg tudná fogalmazni, pedig dehogy, mert úgy teljesen más értelme van a kérdésnek!
egyik ismerõsöm 27. héten 770gr-mal
40. hét 6 nap
Az én babám a 40. hét betöltése után 5 nappal született.
SZia! Elsõ fiam 39 hetesen, második fiam 37 hetesen, kislányom pedig 38 hetesen bújt ki.:)
sogórnõm 42. héten.
41. héten, 9 nappal a kiírt idõpont után. 1 hónapos kisfiú anyukája


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!