Találatok a következő kifejezésre: Hányadik héten ki (111 db)

Kinek hanyadik heten fordult be a baba? Es hanyadik heten szuletett?

Legjobb válasz: Nekem a 35. hét végén fordult be egy egész éjszakás CTG-nem köszönhetõen. Holnap töltjük a 36. hetet, és azon vagyunk, hogy még legalább a betöltött 37 hetet várja meg bent. Addig nem is hagyhatom abba a Mg-ot.

Nekem a 35. hét végén fordult be egy egész éjszakás CTG-nem köszönhetõen. Holnap töltjük a 36. hetet, és azon vagyunk, hogy még legalább a betöltött 37 hetet várja meg bent. Addig nem is hagyhatom abba a Mg-ot.
Elsõ vagyok. Nekem 28 hetesen fejvégû volt, 31 hetesen faros, majd haránt. Utána még sokáig éreztem forgolódni. Amíg van helye, forog, nincs túl korán a 31 hét, de még simán vissza is fordulhat.
28 hetes volt amikor befordult, 40+3 ra szültem a lányom
Nekem 20 hetesen befordult, 29 hetesen 4Dn azt mondták, hogy farfekvésû, ami ilyenkor szokatlan. Rá egy hétre 30 hetesen ismét befordult, amíg nem ékelõdik be a feje, addig szabadon forgolódhat :-) 32 hkm
mindkettõ babám a 32 hétre már befordult. kislányom 40+6 napra indítás kisfiam 41 +1 nap indítás túlhordás miatt értelemszerûen :)
Múlt héten voltam dokinál, és már befordult. Most vagyok 30+3 hetes.
31, bocsánat.
Szia! Nekem 28 hetesen fordult be a kislányom és 40+3-on született. Szóval nincs korán a 32 hét nálad.
Nekem 32 hetesen fordult be. 39+4 hetesen szültem.
Az elsõ két gyerek már a 20 hetes uh-n is be volt fordulva. Az elsõ 40+5 született, a második 40+1. A fiam 34 hetesen fordult, 40+3 indították.
Nekem 29.hetesen befordult, sõt be is illeszkedett a kis feje a szülõcsatornába 3 napig kaptam infúziót folyamatosan nyílt a méhszáj, de csodák csodájára mondta az orvos meg állították a korszülést, tüdõérlelõt is kaptam. Mondták, hogy 99 százalék meg fog születni. 3 nap után saját felelõsségre hazamentem mert volt otthon egy kicsi egy év alatti kislányom. A végén túlhordtam a babát, majdnem úgy kellett megindítani a szülést!
Nekem is 34-35 körül, és 39+5-nél szültem. De sztem nincs összefüggés, abszolút nem korai, hogy neked már befordult, ebbõl nem következik, hogy elõbb jönne. Max annyi a jelentõsége, hogy ha korán befordul, még ki is tud fordulni, aztán izgulhatsz, hogy visszafordul-e :)
A kérdező hozzászólása: En most a 31. Heten jarok es mar bevan fordulva. Nem korai?
Valamikor a 33. és a 36.hét között fordult be, fogalmam sincs, hogy mikor. 41+2-re született.

Kinek mikor látták legelsőnek a pici szívhangját hanyadik hét hanyadik napján?

Előre is köszönöm a válaszokat :)

Legjobb válasz: 5. héten még csak a petetzsákot szikhólyaggal látta a doki. Majd a 7. héten már volt szívhang is. Mindkét esetben a pontos betöltött hét napján voltam orvosnál.

5. héten még csak a petetzsákot szikhólyaggal látta a doki. Majd a 7. héten már volt szívhang is. Mindkét esetben a pontos betöltött hét napján voltam orvosnál.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat nekem nem biztos hogy a 14. napon lett a fogantatás de szerintem már 6+5 ön mindent fogunk látni:)
7+2 hetesen volt hallható a szívhang, lehet, h elõbb is lett volna de én akkor mentem elõször orvoshoz
6+2 volt az elsõ UH, és akkor már volt szívhang
Betöltött 6 héten.
6 hetesen és 4 naposan voltam az elsõ uh-on. Ott már volt szívhang és hallani is lehetett.
5 hét 6 naposan látszott, 7 hét 2 naposan hallottuk is.
5het 5 naposan lattuk a pulzalast:) Hallani ugy a 6 het vegefele lehetett. 35hkm
A kérdező hozzászólása: 5+3 an voltam és 11*9mm es petezsákot láttak és szíkholyag sejthetõ azt mondták megfelel a kornak jövöhéten kell megint mennem 6+5 ön megyek. remélem már látunk mindent :)
Szia, én 5 hét 6 naposan voltam elõször dokinál, és nálam már látott szívpulzálást, de szerintem gép- és orvosfüggõ :-D Nálad látták már?
5+4-nél már volt szívhang nálam

Melyik hetben nöl nagyot a pocak? Hanyadik het körül fordul ki a pocak?

25 hetes terhes vagyok,de nem iagzan van aza szep terhes pocim!:/A köldököm is ugyan olyan mint eddig!Mikor varhatok ezek a valtozasok?Elöre is köszönöm a valaszokat!:)

Legjobb válasz: hanyadik hettöl fordul ki a köldök?Bocsi elirtam!:)

A kérdező hozzászólása: hanyadik hettöl fordul ki a köldök?Bocsi elirtam!:)
A 30. hét körül szokott "kifordulni" a köldök, de nem mindenkinél. Ha nincs kifejezett terhes pocid, az nem baj, 25 hetesen még "korai" is lenne, pláne ha az elsõ gyerkõcödet várod. Úgy a 28-30. hét után már mindenki látni fogja, hogy babát vársz! :-) Boldog babavárást és egészséges kisbabát!! :-) Üdv: 3 lányos, 15hkm
Én épp ma töltöttem be a 36. hetet, de elég kicsi hasam van az átlaghoz képest. Az is az utóbbi két hétben lett látványosabb. Amikor kérdezik, hogy hol tartok, kivétel nélkül mindenki meglepõdik. A "de kicsi a pocid ahhoz képest" kezdetû mondatoktól pedig már nekem is herótom van. Nem gyõzöm mondani, hogy minden vizsgálaton és uh-on rendben volt minden. Szépen, korához képest fejlõdik a baba. Van, amikor már csak nyelek egyet és azt mondom: ez van, biztos ilyen alkat vagyok. Ja, és így sem a köldököm nincs kifordulva, és jelent meg csík a hasam közepén.
35 hetes vagyok, de az én köldököm nem fordult ki, remélem nem is fog. Nem feltétlenül kell, hogy kiforduljon. Egyébként nekem az elmúlt 2-3 hétben nõtt sokat a hasam (103cm).
Ez egy 26 hetes képem, sajna nem látszik de itt már bõven kifordúlt...bõven hetekkel ez elõtt.... http://www.kepfeltoltes.hu/view/110330/F_nyk_p-0020_www.kepf.. szerintem olyan 22 hét után nagyon megugrik a pocakméret amúgy... de van akinek késõbb....a végére hidd el neked is nagy pocid lesz, ha nem akkor meg mázlista vagy :DDD boldog baba várást!!!
Nekem nem fordult ki a köldököm szerencsére az elsõ terhességemnél remélem most sem fog.Inkább el laposodott! Nekem is mindenki azt mondja kicsi a hasam..pff már unom..Lesz még nagyobb is:)
Utolsó! Nézd a jó oldalát!! Tuti nem lesz lógó bõr a hasadon , szülés után hipp-hopp újra a régi leszel! Hidd el, semmivel nem jobb a nagy pocak- és az az után visszamaradt bõrtenger, amit csak egy plasztikai sebész hozhatna helyre! Boldog babavárást, könnyû szülést és egészséges kisbabát!! :-) Üdv:3lnys, 15hkm
25 hetes a baba, nagy a hasam is, meg is kérdezték már hogy csak nem tán ikrek?Hát én ettõl vagyok rosszul.Nekem sajnos nem kicsi jutott.:( Legalább az emberek ne szólnának be.A köldököm nem fordult ki csak lapos, csíkom sincs.
A kérdező hozzászólása: Akkor mindednkinek valtozo!Köszönöm a valaszokat!Nagyon boldog babavarast mindenkinek!:)


Hol van olyan hely, ahol magyar statisztikákat nézhetek arról, hanyadik héten bújnak ki a babák?

Legjobb válasz: Már megint átírták de sebaj. arra lennék kiváncsi ki hanyadik héten hozta világra a gyermekét? Saját tapasztalat ismerõsök...

A kérdező hozzászólása: Már megint átírták de sebaj. arra lennék kiváncsi ki hanyadik héten hozta világra a gyermekét? Saját tapasztalat ismerõsök...
40.héten 4 nappal a kiírt után
A 27. hétre született baba már 10 hónapos és nagyon szépen fejlõdik kb. 6 hónapos szinten van amennyinek kb. ha rendes idõben születik lennie kell. A méhlepényen volt egy véralvadék és beindult a szülés. Hosszas intenziv ellátás és néhány napos lélegeztetés után 3.5 hónaposan mehetett haza.
az 5. válaszolónak: mi lett a korababával? remélem, minden oké vele. leírnád, hogy hogyan és miért történt ez? mármint hogyhogy ilyen korán született, mi volt az oka?
A kérdező hozzászólása: Biztos annyira moderálatlan voltam, hogy moderálni kellett:D:D Az a lényeg, hogy jönnek a válaszok!
igen, ezt én is utálom, hogy folyton átírja valami okos a kérdéseimet... mintha jobban meg tudná fogalmazni, pedig dehogy, mert úgy teljesen más értelme van a kérdésnek!
egyik ismerõsöm 27. héten 770gr-mal
40. hét 6 nap
Az én babám a 40. hét betöltése után 5 nappal született.
SZia! Elsõ fiam 39 hetesen, második fiam 37 hetesen, kislányom pedig 38 hetesen bújt ki.:)
sogórnõm 42. héten.
41. héten, 9 nappal a kiírt idõpont után. 1 hónapos kisfiú anyukája
41.héten kisfiú jósló fájásokkal 1.baba
39+6-ra magzatvìz elfolyàssal, oxitocinnal.Köldökzsinòr ràtekeredès nyakàra làbàra miatt csàszàr lett a vège.Elsô babàm ès kislàny!
36 hétre, császárral farfekvés miatt.Elfolyt a magzatvíz, kisfiú.:) Második baba
35+6 hétre, elsõ baba, kisfiú, császárral, faros volt és már a 34. héttõl nyitva volt a méhszáj
39. héten. Kisfiú és második baba. Fájásokkal.
39+4 hetesen, kislány Fájásokkal indult, elsõ baba
37+2. héten, sürgõsségi császárral.Esett a baba szívhangja a leggyengébb méhösszehúzodásokra, kevés volt a magzatvíz, így a doki úgy döntött, jobb már kint, mint bent. Elsõ baba, kisfiú.
40+2, burokrepesztéssel(kevés magzatvíz, nem jó szívhang végett)Második baba!Kislány
40+5-re OTT-t kaptam amitol beindult.Elso baba es kislany :)
41. heten meginditottak (burokrepesztes+oxi). Masodik baba es fiu, az elso is fiu, o a 39. heten szuletett es fajasokkal mentem szulni.
38. hét / fiú / elsõ gyerek kedden elment a nyákdugó. szerda este 8-tól volt pár finom jóslófájdalom. sokat jártam wc-re kakilni... 10-tõl elaludtam, mert semmi tünet... csütörtök hajnali 4-kor ébredtem az elsõ igazi fájásra. lemértem 20 percenként jöttek, a fájások közt azért aludtam (nem vagyok hidegvérû, nem mertem elhinni hogy mi van, azt mondtam, ez csak jósfájás, ez csak tévedés...) :) reggel 6-tól jöttek az 5 percesek... (még mindig kételkedtem, ezért kényelmesen, délelõtt 9-re vonultunk be a kórházba, ahol aztán burokrepesztésem és gyors szülésem volt...)
39+5. héten lett meg, kisfiú. Elfolyt a magzatvíz. Elsõ baba.
37.hét, magzatvíz elfolyással, elsõ baba és leányzó.

Terhességi toxémiánál ki hányadik héten szült/császározták és melyik héten derült ki a toxémia?

Legjobb válasz: kb.34.héten derült ki. FEhérje volt a vizeletben, és ödémás voltam. a magas vérnyomás még nem. 37. héten magas vérnoymással befektettek. 4 napot feküdtem bent, amikor megindult magától a szülés és természetes úton meg is lett.

kb.34.héten derült ki. FEhérje volt a vizeletben, és ödémás voltam. a magas vérnyomás még nem. 37. héten magas vérnoymással befektettek. 4 napot feküdtem bent, amikor megindult magától a szülés és természetes úton meg is lett.
egy volt kollégám járt így nemrég, a 36. héten császározták meg (azt nem tudom mikor derült ki)
35ik héten vizesedtem fel nagyon, fehérje is volt a vizeletemben, vérnyomásom rendben volt, kiírt napon indítottak, elõtte két nappal be kellett feküdni!
37. hét császár, akkor már két hete nagyon durva vizesedés volt. Napi 1 kg plusz. Aznap bõrviszketés, és 196-os vérnyomás. Vizeletben fehérje volt a 3. hónaptól folyamatosan, így az nem volt mérvadó.
26 hetesen lett magas a vérnyomásom, 30. héttõl gyógyszereztek.nem volt fehérje a vizeletemben, kicsit vizesedtem csak.37 hetesen fektettek be, 1 hét múlva született meg a kisfiam.sima szülésre készültünk, császár lett.
35 betöltött hetes voltam, amikor kiderült, 40+1 hetesen szültem, természetesen, nem indítottak. Ez vasárnap volt, ha nem szültem volna meg, akkor az eredményeim miatt hétfõn indítotak volna.

Ki hányadik héten ment 4 D - re? Mikor érdemes? Megmondták a baba nemét?

Legjobb válasz: Mi a 27. héten voltunk, nagyon jól ki lehetett látni :) szerintem a 26-28 héten érdemes. Mi már tudtuk akkor hogy kisfiú, és ezt ott is megerõsítették. boldog babavárást! 37 hkm

Mi a 27. héten voltunk, nagyon jól ki lehetett látni :) szerintem a 26-28 héten érdemes. Mi már tudtuk akkor hogy kisfiú, és ezt ott is megerõsítették. boldog babavárást! 37 hkm
Mi a 22-ik hétben megyünk...Nem tudom mikor érdemes! Mi akkor tudunk csak menni :)
Azt hiszem 33 hetesen voltunk (ajándékba kaptam azért csak ekkor), de már elég nagy volt ahhoz, hogy szabadon mozoghasson, mindig csak a fél arcát láttuk. Szerintem hamarabb érdemes menni. Nemét már jóval elõbb tudtuk.
Mi voltunk a 16. héten, és a 27. héten. A 16. heti is fantasztikus élmény volt, és a legutóbbi is. Kikerekedett teljesen az arcocskája, ügyes volt, és nem takargatta magát semmilyen formában. Korábbinál még lehetõségünk volt majdnem egészben látni, de már akkor is babás volt az arca. Amolyan csodaszép. :)
26-28 hét szintén. Ha hátsó fali a lepényed, akkor inkább 28, de ha elõl tapad, akkor max. 26 :) A nemét már a 18. héten megtudtuk (a nagynak anno a 16-on)
hát én türelmetlen voltam, meg mivel a páromat "elfelejtettem" behívni a 1. genetikai uh-ra, így kárpótlásul a 16. héten elmentünk. ott szépen látszott is hogy kisfiú :) majd akarunk menni kb egy hónap múlva, olyan 26hetes leszek. :) már alig várjuk, mert ahogy elõttem is írták akkor már szép kis formás a baba, azaz formásabb, már nem olyan csontos :)
Nekünk is 26-28 heten javasolták mert akkor màr husis viszont még van helye bõven bent mozgolòdni és igy igazi élmény.de a nemét màr 12héten biztosra mondták itt.
én 26. hetesen voltam, nagyon jol sikerültek a képek :) nagyon mosolygott a kis babuka
30-33. hét között javasolják leginkább a képek miatt, mert ekkor már husis az arca. de már akár 9 hetesen is lehet menni a baba neme itt is orvosfüggõ (valaki meg tudja mondani, valaki nem)
Azt mondják, 20. hét után érdemes, de szerintem attól függ, mire vagy kíváncsi... Mi 12. héten mentünk és nagyon tetszett a felvétel, látszott, hogy a nyaki redõ és az orrcsont rendben van, szépen kifejlõdtek a végtagjai, kinyitja a száját, mozog, jó a szívverés, szóval azt gondolom, érdemes volt elmenni. Ha valaki "babásabb" képet akar, akkor pár héttel késõbb kell, amikor nagyobb, így látható az arca és arcmozgásai is. Nekünk még annyit mondott a doki, hogy mivel a gép a 2D-s képbõl alkotja a 4D-set, ezért nem látszik "jobban" a 4D-s képbõl se semmi, mint a 2D-sbõl. Tehát ugyanúgy meg tudnak mondani mindent a 2D-bõl is, nemet, szívstruktúrát, ilyesmit, tehát nem "élesebb" a 4D se, az tényleg csak mozizásra való, de arra szuper. :)

Ikresek, hányadik hétben vagytok, mikorra írtak ki titeket, hogy viselitek a terhességet, kihez jártok?

Legjobb válasz: szia! Holnap töltjük a 20. hetet. 2 hete érzem a mocorgást. Az egyik babát jobban érzem mert hátsó és mellsõ fali lepény van. Kétpetéjûek lesznek, és csajok :) Tegnap egyszerre mozdult mindkettõ. Nagyon jó érzés volt. :)Március 13-ra vagyok kiírva, magándokihoz járunk. Amúgy lombikbabák.

szia! Holnap töltjük a 20. hetet. 2 hete érzem a mocorgást. Az egyik babát jobban érzem mert hátsó és mellsõ fali lepény van. Kétpetéjûek lesznek, és csajok :) Tegnap egyszerre mozdult mindkettõ. Nagyon jó érzés volt. :) Március 13-ra vagyok kiírva, magándokihoz járunk. Amúgy lombikbabák.
Elsõ vagyok (aki az összes hozzászólást írta). Igen, vérvétel volt. 5 hetet kellett várni az eredményre. Mthfr gént és ezt a leident is nézték. És a kettõ ér együtt valamit. És kiderült hogy elég komoly trombózis hajlamom van és ez a genetikai dolog sem lett túl jó. T/T kromoszóma jött ki ami azt jelenti hogy a folsavat sem tudja a szervezetem úgy felhasználni ahogy kellene. Ezért a terhesség elején dupla folsavat kellett használnom.
A kérdező hozzászólása: Kedves 9es! Neked verbol allapitottak meg a leident? Mi volt a papirra irva? Mert en nem kaptam rendes valaszt a dokitol.
Hát szurkolok hogy rendben legyen minden kedden! Majd írd meg! Nekem ezen a leiden mutációs dolognál derült ki a trombózishajlam. A beülti napjától kapom az injekciót. Szerintem mi ennek az injekciónak köszönhetjük a babákat.
A kérdező hozzászólása: Mar majdnem egy eve tortent, eakkor, ha jol emlékszem szedtem magnerotot 3x1et, e v7tamint, elevitet, mert abban nincs jod, es a pajzsmirigy alulmukod3s miatt azt nem nagyon lehet szedni. 12. Het vegen hagytam abba az utrogestant, meg szerintem vagy a 18. het korul az aszpirin protektet, nem tudom rutascorbint szedtem e meg, vagy mar azt sem. Ha minden jol megy, most nem nagyon szeretnem abbahagyni az aszpirint, csak tavaly verzett az orrom, es nem mertem tovabb szedni. Utana csak a tejapasztot szedtem. Onszorgalombol megcsinaltattam a leiden mutacios trombofilia vizsgalatot, elvileg jo lett az eredmenyem. Nagyon remelem most minden rendben lesz, bar meg a keddi uh az elso, hogy van e valakina petezsakban.. :)
Értem. És mikor volta a vesztésed akkor milyen gyógyszert, vitaminokat szedtél? Mert én kapom az injekciót, femibiont, és napi 3x1 magnerotot.
A kérdező hozzászólása: Nekem is Pcos-m van, ir csak nagyon gyenge, szedek letroxot is. E miatt kell a lombik.
Sajnálom ami történt. Kicsit azért én is parás vagyok nagyon féltem õket. És mi miatt kell a lombik? Nekem Ir, pco, trombózishajlam. Emiatt napi 0.6-os clexant kell szúrni hogy ne legyen gond.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom az igazi okat a vetelesnek. Annyi volt a papirra irva, h egeszseges magzatok, beverzes a placentan. Es annyit mondtak szules elott, hogy kinyilt a mehszajam, emeltem-e valamit. De nem tudom. Nem tunt fel.
Magán dokihoz járunk. Idáig csak a méhszájat nézte és hogy mekkora méh nagysága. Ultrahangot 2X csinált. És ezen kívül még voltunk 12 és 19. heti genetikai uh-n. Ha megkérdezhetem: mitõl ment el a babád 20 hetesen? És miért kell nálatok a lombik? Milyen gyógyszereket szedsz?
A kérdező hozzászólása: Szia! Nekem is lombik, második terhesség, és még nem láttak csak két petezsákot, de még csak az 5. héten vagyok. Elõzõ sajnos a 20. héten megszakadt. Nagyon félek. Téged hogy vizsgált meg a doki eddig??
A kérdező hozzászólása: Nekem 3 dolgot neztek, es mindegyiknel az volt odairva, hogy vad tipus. Semmi mas. Erre kaptam egy telefonos valaszt, ne aggodjak, az jot jelent. De azota se tudom, hogy mi, csak olvastam, h elvileg talan az a normalis, mert ahol gond van, oda irjak, hogy heterozigotam vagy valami mast. Ezert kerdem, h neked mi volt az eredmeny, mi volt a papirra irva.

Kinek mondtak először kislányt, és hányadik héten derült ki hogy mégis kisfiú?

Legjobb válasz: Barátnõmnek a 21.héten azt mondták kislány, majd 30.héttõl kisfiúnak mondták. Végül kislánya született és mikor meglátta majdnem elájult a meglepettségtõl. És ez most történt 9 hónapja. :-) Ákosból egy szempillantás alatt Anikó lett!

Barátnõmnek a 21.héten azt mondták kislány, majd 30.héttõl kisfiúnak mondták. Végül kislánya született és mikor meglátta majdnem elájult a meglepettségtõl. És ez most történt 9 hónapja. :-) Ákosból egy szempillantás alatt Anikó lett!
Nekünk 16.héten lányt mondott a doki, de nem volt benne 100%-ig biztos. A 20. heti 4D-n már kukaca volt :) és most is az van neki, 5 hónapos :)
Nekem a 15. héten mondták 100 %-ra, hogy kisfiú. Másnap már kislány lett belõle :) Azóta is kislány, és már az is marad :) 27 hkm
Valahogy a 17. hét környékén azt mondta a doki, hogy ha mondania kell valamit, akkor kislány. De a lába között volt a köldökzsinór a babámnak. A 20. héten végül kiderült, hogy fiú.
nekem a 26. hétig kislányt mondtak, minden uh-on, majd a 26 . héten nem éreztem mozgást (keresztbe fordult mint kiderült), és akkor mondta a doki, hogy jól van a kislegény :-)...én meg nem hittem el, csak nevettem...azóta már 2 éves "nagyfiú" :-)pedig ezt egy õsrégi sztk-s uh gépen nézte :-), még a 32. héten, a 4 D-n is azt mondta a doki, hogy kislány...de lehet hogy kisfiú:-)
Én csak ellenkezõ verzióról hallottam a környezetemben. Az egyik munkatársamnak kisfiút mondtak elõször, persze nem biztosra, csak inkább annak látták, aztán a következõ uh-on már kislánynak, és az is lett. De hétre pontosan nem tudom. Egy másik ismerõsömnél meg végig fiút mondtak, úgyhogy volt nagy meglepetés, mikor kislány született. :)
19. héten mondtak kislányt, 80%-ban. Amikor legközelebb mentem (22. héten) a doki nem akarta elhinni hogy elõzõleg kislányt mondott. Egyébként azóta is kisfiú. :-) 30 hkm
Elejétõl fogva 100%-ig biztosra mondták, hogy kislány. Aztán a 30. hét környékén ajánlotta a doki a kék színt a babaszobának :)
kolléganõmnek mondtak 12 hetesen lányt, 90%-ra.. aztán 18 hetesen fiút 100%ra :DD
Nekem a 18 héttõl kislányt mondtak, 4D-n is, aztán a 35 héten fiút. Fiam is született, már 4 éves!
Nekem most mondták, hogy hetven százalék, hogy kislány. Kíváncsi vagyok, hogy a 18. hetire megváltozik-e a véleményük. Szegény párom nem hitte el, hogy kislányt csinált. :) Izgatottan várjuk, hogy mi lesz. Én ettõl függetlenül örülnék, ha lány maradna. A fiú nevekkel gondban vagyok...:/
A kérdező hozzászólása: Köszi csajok! mentek a zöld kezek! :) ) Még várok válaszokat, a fordított esetekre is kíváncsi vagyok! :) )
20 hetes uh-on kislanyt mondtak. Tobb uh nem volt (kulfoldon elunk). A szulesnel derult ki, hogy a lanyunk megkukacosodott :) )) Szuletett egy nagy 4 kg-s, 60 centis fiunk. Ferjem egybol ment ruhat vasarolni mert szinte mindenunk rozsaszin volt. Most varom a masodik babat, 20 hetes uh-on fiut mondtak. Most 24 hetes vagyok, tegnap voltam uh-on, doki 100%-re fiut mondott, nekem is megmutatta a "bizonyitekot". Hat, eleg egyertelmu volt :) Igy mar biztosra elhiszem, hogy fiu mert egy uh nekem nem volt eleg arra, hogy meggyozzon.

Akik a 34-35 hét körül sokat keményedtek, hányadik hétig húztátok ki? Mikor indult be a szülés? És akik még pocakosak azok mennyit keményednek 34-35 hét körül?

34+4hetes kismami

Legjobb válasz: Szia.Én 30.héttõl keményedtem.Elég sokat, és szigorú fekvésre ítéltek magne b6-tal!Végig a 39.hétig keményedéseim voltak, hol sûrûbben-hol elszórtan!Azt tudnod kell hogy a keményedés a tévhitek ellenére nem természetes dolog.mikor keményedés van akkor méhösszehúzódás van!Feküdj le, és polckold fel a lábaidat, hogy a lepény több vért kapjon!

Szia.Én 30.héttõl keményedtem.Elég sokat, és szigorú fekvésre ítéltek magne b6-tal!Végig a 39.hétig keményedéseim voltak, hol sûrûbben-hol elszórtan!Azt tudnod kell hogy a keményedés a tévhitek ellenére nem természetes dolog.mikor keményedés van akkor méhösszehúzódás van!Feküdj le, és polckold fel a lábaidat, hogy a lepény több vért kapjon!
szia! én a 19.téttõ keményedtem. egész nap feküdtem és 38 hetesen és 4 naposan szültem. az elején 10 percenként keményedett a pocakom. aztán ahogy pihentem addigra már csak óránként. addig amíg szedtem a magne b6-ot( 36.hét ig) naponta 6-10 keményedésem volt. amint abbahagytam és a dokim azt mondta már a 36.héttõl azt csinálhatok amit csak akarok, onnantól kezdve egyszer sem keményedett a hasam. nem is pihentem, sokat sétáltam semmi magnézium. ne aggódj! pihenj sokat!!! üdv! 8 hetse kisfiú anyukája:)
2. vagyok. szülni is úgy mentem, hogy semmit nem keményedett a hasam elõtte sem és közben sem!
én is pont 34.4 hetes vagyok!!!!! :) de nekem nem kemenyedik semmit a pocim kb a 28. hettol (akkor viszont ugy gorcsolt 20 percig egyfolytaban, hogy mentem a korhazba, szerencsere semmi nem volt) viszont csunyan vizesedik a labam


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!