Találatok a következő kifejezésre: Hányadik héten be a baba (10 db)

Kinek hanyadik heten fordult be a baba? Es hanyadik heten szuletett?

Legjobb válasz: Nekem a 35. hét végén fordult be egy egész éjszakás CTG-nem köszönhetõen. Holnap töltjük a 36. hetet, és azon vagyunk, hogy még legalább a betöltött 37 hetet várja meg bent. Addig nem is hagyhatom abba a Mg-ot.

Nekem a 35. hét végén fordult be egy egész éjszakás CTG-nem köszönhetõen. Holnap töltjük a 36. hetet, és azon vagyunk, hogy még legalább a betöltött 37 hetet várja meg bent. Addig nem is hagyhatom abba a Mg-ot.
Elsõ vagyok. Nekem 28 hetesen fejvégû volt, 31 hetesen faros, majd haránt. Utána még sokáig éreztem forgolódni. Amíg van helye, forog, nincs túl korán a 31 hét, de még simán vissza is fordulhat.
28 hetes volt amikor befordult, 40+3 ra szültem a lányom
Nekem 20 hetesen befordult, 29 hetesen 4Dn azt mondták, hogy farfekvésû, ami ilyenkor szokatlan. Rá egy hétre 30 hetesen ismét befordult, amíg nem ékelõdik be a feje, addig szabadon forgolódhat :-) 32 hkm
mindkettõ babám a 32 hétre már befordult. kislányom 40+6 napra indítás kisfiam 41 +1 nap indítás túlhordás miatt értelemszerûen :)
Múlt héten voltam dokinál, és már befordult. Most vagyok 30+3 hetes.
31, bocsánat.
Szia! Nekem 28 hetesen fordult be a kislányom és 40+3-on született. Szóval nincs korán a 32 hét nálad.
Nekem 32 hetesen fordult be. 39+4 hetesen szültem.
Az elsõ két gyerek már a 20 hetes uh-n is be volt fordulva. Az elsõ 40+5 született, a második 40+1. A fiam 34 hetesen fordult, 40+3 indították.
Nekem 29.hetesen befordult, sõt be is illeszkedett a kis feje a szülõcsatornába 3 napig kaptam infúziót folyamatosan nyílt a méhszáj, de csodák csodájára mondta az orvos meg állították a korszülést, tüdõérlelõt is kaptam. Mondták, hogy 99 százalék meg fog születni. 3 nap után saját felelõsségre hazamentem mert volt otthon egy kicsi egy év alatti kislányom. A végén túlhordtam a babát, majdnem úgy kellett megindítani a szülést!
Nekem is 34-35 körül, és 39+5-nél szültem. De sztem nincs összefüggés, abszolút nem korai, hogy neked már befordult, ebbõl nem következik, hogy elõbb jönne. Max annyi a jelentõsége, hogy ha korán befordul, még ki is tud fordulni, aztán izgulhatsz, hogy visszafordul-e :)
A kérdező hozzászólása: En most a 31. Heten jarok es mar bevan fordulva. Nem korai?
Valamikor a 33. és a 36.hét között fordult be, fogalmam sincs, hogy mikor. 41+2-re született.

Hányadik héten fordul be a baba? 31. héten már megtörténhete? Ha igen mik a tapasztalatok, lehet e érezni a külömbséget?

Legjobb válasz: Én nem éreztem semmi különöset, 26 hetesen nézték, akkor még keresztben volt, 32.heti uh-n pedig már fejvégû és úgy is maradt születéséig 40+2-ig. 7hetes baba anyucija

Én nem éreztem semmi különöset, 26 hetesen nézték, akkor még keresztben volt, 32.heti uh-n pedig már fejvégû és úgy is maradt születéséig 40+2-ig. 7hetes baba anyucija
28-40. hétig. Erõteljes mozgást érzel, szinte minden tagját érzed a babának akkor. Ilyet tulajdonképpen, amíg nagy a hely, gyakran produkál a baba. Csak a hely egy idõ után elfogy. Ritka, de elõfordul, hogy csak az utolsó héten fordul irányba a baba. Beszélgess vele, hátha hallgat Rád!
A kérdező hozzászólása: igen , én is sokkal erösebben érzem a rugdolózásait , máshol mint eddig . jövöhéten megyek uh-ra, kiváncsi vagyok tényleg igy vane. köszi a válaszokat.
36.héten fordult be a kislányom. Nem éreztem magát a fordulást, csak gyanús lett, hogy "mintha ez itt már a popsija lenne, nem a buksija amit kidugogat" :)
Hogy mikor fordult be, azt nem éreztem. De azt, hogy a feje van lent, azt igen. Nagyon keményen nyomkodta lefelé, gyakran fájt, elõtte nem volt ilyen érzésem.
Szia! Nekem a 39. héten fordult be a babám, de nem éreztem, hogy máshogy mocorogna. Már megcsináltuk az anaesth. vizsgálatot is, császárra készültünk, aztán szülés elõtt 1 nappal még elmentünk UH-ra, ott láttuk, hogy megfordult. (A 38 hetes UH-n még faros volt.) Pontosan 40 hétre született a kislányom.

Raknátok fel olyan képeket ahol már leszállt a pocakotok, és hányadik héten illeszkedet be a baba?

Legjobb válasz: Sajnos képet nem tudok Neked mutatni magamról de képzeld el,hogy az én második babám vajúdás alatt illeszkedett be.Elfolyt a magzatvizem,jöttek is a fájások de se tágulni nem akartam se a baba nem csúszott lejebb.Már császározni akartak,mire az én drága jó kisfiam meggondolta magát és egy erõs fájás kíséretében teljesen beilleszkedett.Mindezt 12 óra vajúdás alatt.

Sajnos képet nem tudok Neked mutatni magamról de képzeld el, hogy az én második babám vajúdás alatt illeszkedett be.Elfolyt a magzatvizem, jöttek is a fájások de se tágulni nem akartam se a baba nem csúszott lejebb.Már császározni akartak, mire az én drága jó kisfiam meggondolta magát és egy erõs fájás kíséretében teljesen beilleszkedett.Mindezt 12 óra vajúdás alatt.
Nekem a babám vajúdás közben "szállt le" és illeszkedett be. Így is 2 óra alatt megszültem. Az utolsó pillanatig a gyomromban volt a pocakom, az utolsó hónapban már nem bírtam enni :S
Szia!én sem tudok képet felrakni de 17 óra vajúdás után sem illeszkedett be(nem tudott) a kisfiam:((( úgyhogy császár pedig mindenki azt mondta hogy "ez a baba már beilleszkedett mert nagyon lent van a pocakod" üdv.8 hós baba anyukája
én sem tudok neked felrakni képet.hát nem tudom h nekem ba van e már illeszkedve.az csak egy dolog h lent van e a has vagy nem.nekem soha nem volt fent, hanem végig lent volt.mindenki mondta is h biztos koraszülött lesz, de nem így történt.tahát én erre nem adok.majd holnap kiderül h beilleszkedett e már a babám. 37 hetes km


Hányadik héten rendeztétek be a baba szobát?

Legjobb válasz: 35 héten vettünk meg mindent és akkor. elõtte meg kifestettük.

35 héten vettünk meg mindent és akkor. elõtte meg kifestettük.
Én a 35. hétbe vagyok, kb. 2 hete lettünk kész a festéssel és tapétázással. Kiságy, pelenkázó ilyesmi már benne áll, még egy két szoba dekorációt kell vennünk meg szemetest. Ha nem álltok ugy anyagilag érdemes, hamarabb elkezdeni összeszedni a dolgokat, hogy minden meglegyen. Manapság nagyon drágák a baba dolgok, sõt célszerû ha mi magunk is kivesszük a részünk. Amit tudunk persze.Értem például az ágynemûre.
A hétvégén lett kész a szoba tapétázás, festés, padlócsizsolás Eddig csak a kiságy áll benne, szekrény, pelenkázó már méretre van vágva, csak össze kell rakni. Lámpát, szõnyeget kell venni. 35. hétben vagyok
30-35 hét (bocsánat, rossz számot írtam be)
Én 27 hetes vagyok és most fixáltam le magamban és a férjemmel, hogy melyik bútort választjuk. Kinéztük, kiszámoltuk és lemértük a szobát meg a bútorokat, hogy mi hova fér. Innentõl már csak egy lépés, hogy megvegyük. A 30-25 hét között trevezem a véglegesítést, addig mindent kinézek és az apróbb cuccokat megveszem.
mi még most is rendezgetjük, pedig már 3 hós a babánk :) ) ami nagyobb dolog hiányzott: szõnyeg, szekrény, fali díszek. Amivel indultunk: ágyikó, pelenkázókomód, fürdetõállvány+fürdõkád.
szia! mi is a 37. hétre, vagyis pont most vasárnap lett kész!!!
Mi a 34.hétre és elõtte festettünk. Boldog Baba várást! 37+4hetes pocis
Szia, valamikor a 25.-nál kezdtük és most a múlt héten fejeztük be. Már csak a függönyt kellene kivasalni, amit tudtam én vartam (ágynemû, függöny stb) szóval apránként haladtunk. Ahogy a pénzünk engedte :) 37 hetes kismama
Mi a 20. hétre! Te hány hetes vagy?
32 hetsen kifestettük a szobát, majd minden nap párom összerakott valamit, szekrény, kiságy, pelenkázó. Majd jött a baba ruháinak mosása, vasalása, most a 36. hétre lett kész, minden szépen bepakolva, kitakarítva, dekorációk felrakva. Örülök neki hogy kész, mert most már fél óra vasalás után úgy bevizesedik a lábam, hogy a bokám akkora mint az öklöm, s fáj ha állok.

Hányadik héten fordul be a baba?

Létezhet hogy nekem már 26 hetesen befordult?

Legjobb válasz: Annyit fog bukfencezni még a 26.héten hogy hajajj...Nekem volt olyan,amikor percekig csak hányta a bukfenceket.Amúgy minden egyes vizsgálaton a 20.hét óta fejfekvésû.Most 30 hetes vagyok,és a legutóbbi vizsgálat elõtt pl hajnalban fordult fejjel lefelé,és ha minden igaz azóta úgy is van:)

Annyit fog bukfencezni még a 26.héten hogy hajajj...Nekem volt olyan, amikor percekig csak hányta a bukfenceket.Amúgy minden egyes vizsgálaton a 20.hét óta fejfekvésû.Most 30 hetes vagyok, és a legutóbbi vizsgálat elõtt pl hajnalban fordult fejjel lefelé, és ha minden igaz azóta úgy is van:)
Ilyenkor még propellert játszik:-) Az irodalom szerint a 32. hét körül fordul be, de sokaknál olvasom, hogy jóval késõbb. Még közvetlen szülés elõtt is befordulhat magától:-) Ne parázz már most ezen.-) nekem eddig mindig fejfekvéses volt az uhon, most a 26 hetesen és azóta meg a fejét a gyomromban tartja:-) Majd befordul, addig had mocorogjon:)

Hanyadik héten illeszkedik be a baba feje?

30 hetes vagyok, legutoljára farosan feküdt a babám, de van egy olyan érzésem hogy már megfordúlt..s?tt pár napon keresztül olyan 3-4 szer elég er?sen nyilalt a hüvelyembe, meg feszült a hasam.Lehet hogy már beilleszkedett volna a feje és ett?l nyilalt volna?

Legjobb válasz: Nekem is hamar lefele fodult a lányom, de még az utolsó héten sem volt beilleszkedve. Ettõl függetlenül nekem is nyilalt a hüvelyembe. Én ilyenkor lefeküdtem picit, h elmozduljon.

Nekem is hamar lefele fodult a lányom, de még az utolsó héten sem volt beilleszkedve. Ettõl függetlenül nekem is nyilalt a hüvelyembe. Én ilyenkor lefeküdtem picit, h elmozduljon.

Hányadik hétig fordulhat be a baba fejjel lefelé?

28 hetesen lent volt a feneke, fent a feje, azóta sem tudom, milyen pózban lehet most. 32 hetesen megyek majd uh.-ra. Ha még akkor is így lesz, lesz-e elég helye/ideje megfordulni?

Legjobb válasz: Akár az utolsó napon is befordulhat.

Akár az utolsó napon is befordulhat.
A kérdező hozzászólása: Az nem brutális azért?
Nekem a 32. héten fordult be. Akkor azt mondta a doki, akár még vissza is fordulhat, de hála az égnek nem így lett!
Barmikor, en is hallottam olyat, hogy mar ki volt irva csaszarra amikor az utolso pillanatban megfordult a baba.
Egyébként a húgom végig faros volt, emlékszem anyunak be kellett volna feküdni a kórházba. Egyszer csak anyu annyit mondott most fordult meg. Estére meg is született! :)
A kérdező hozzászólása: Tyû, köszi. Akkor jó.
Azt mondják a 36. hétig megfordulhat, de valóban van akinek akár a fájások közben. Ez egyébként azon is múlik, hogy mekkora a baba és milyen az alkatod. Nekem megmondták, hogy nem fog megfordulni, mert a baba nagy volt, én pedig vékony és 155 cm. Hát nem is fordult meg...
szüléskor is bármikro megfordulhat
41.héten kisfiú jósló fájásokkal 1.baba
39+6-ra magzatvìz elfolyàssal, oxitocinnal.Köldökzsinòr ràtekeredès nyakàra làbàra miatt csàszàr lett a vège.Elsô babàm ès kislàny!
36 hétre, császárral farfekvés miatt.Elfolyt a magzatvíz, kisfiú.:) Második baba
35+6 hétre, elsõ baba, kisfiú, császárral, faros volt és már a 34. héttõl nyitva volt a méhszáj
39. héten. Kisfiú és második baba. Fájásokkal.
39+4 hetesen, kislány Fájásokkal indult, elsõ baba
37+2. héten, sürgõsségi császárral.Esett a baba szívhangja a leggyengébb méhösszehúzodásokra, kevés volt a magzatvíz, így a doki úgy döntött, jobb már kint, mint bent. Elsõ baba, kisfiú.
40+2, burokrepesztéssel(kevés magzatvíz, nem jó szívhang végett)Második baba!Kislány
40+5-re OTT-t kaptam amitol beindult.Elso baba es kislany :)
41. heten meginditottak (burokrepesztes+oxi). Masodik baba es fiu, az elso is fiu, o a 39. heten szuletett es fajasokkal mentem szulni.
38. hét / fiú / elsõ gyerek kedden elment a nyákdugó. szerda este 8-tól volt pár finom jóslófájdalom. sokat jártam wc-re kakilni... 10-tõl elaludtam, mert semmi tünet... csütörtök hajnali 4-kor ébredtem az elsõ igazi fájásra. lemértem 20 percenként jöttek, a fájások közt azért aludtam (nem vagyok hidegvérû, nem mertem elhinni hogy mi van, azt mondtam, ez csak jósfájás, ez csak tévedés...) :) reggel 6-tól jöttek az 5 percesek... (még mindig kételkedtem, ezért kényelmesen, délelõtt 9-re vonultunk be a kórházba, ahol aztán burokrepesztésem és gyors szülésem volt...)
39+5. héten lett meg, kisfiú. Elfolyt a magzatvíz. Elsõ baba.
37.hét, magzatvíz elfolyással, elsõ baba és leányzó.

Hanyadik hétig kell, hogy beforduljon a baba? Vagyis hanyadik hétig ha nem fordult be utánna már nem is fog! 31km

Legjobb válasz: Az én kislányom a 38.héten fordult be,mire már megcsinálták a belgyógyászati vizsgálatokat a császárhoz.Szerencsére pózt váltott.

Az én kislányom a 38.héten fordult be, mire már megcsinálták a belgyógyászati vizsgálatokat a császárhoz.Szerencsére pózt váltott.
Szia! Erre nincs "szabály". Akár még a szülés közben is megfordulhat! ÜDv.
bármikor :)
nekem 32hetesen harántfekvéssel volt 34 hétre megtalálta a helyes irányt hála a gravitációnak......

Kismamák/anyukák! Akikkel egy szobában alszik a baba, hányadik héten teszitek/tettétek be a kiságyat, rendezitek el a babacuccokat a szobában?

Legjobb válasz: 32 hetes vagyok.a kisagyat mar osszeraktuk de meg a majdnani szobajaban van. majd ha a korhazban leszek a parom csak atviszi a mi szobankba. a babacuccokat meg nem mostam ki majd a 36. het korul.

32 hetes vagyok.a kisagyat mar osszeraktuk de meg a majdnani szobajaban van. majd ha a korhazban leszek a parom csak atviszi a mi szobankba. a babacuccokat meg nem mostam ki majd a 36. het korul.
Kb. a 38. héten szereltük össze a kiságyat, ekkor még nem volt a helyén. Mire hazamentünk a kórházból, akkorra lett a végleges helyre rakva.
36.hét után.
Mi még elõtte állunk a dolognak, de szerintem a 36. héten majd berakjuk a kiságyat, az ágynemût viszont még én sem tudom. Nem akarom, hogy porosodjon, de másra sem szeretném bízni. Lehet, hogy összekészítek mindent, és ráhúzok egy nagy nejlont, aztán ha hazajöttünk a kórházból gyorsan elrendezem. Te hogy tervezed?
A férjem akkor rakja össze az rácsoságyat, amíg mi a kórházban leszünk. Ennek az oka, hogy nemrég "vettük el" a testvértõl, nehogy eszébe jusson addig is. 2 év különbség. A babaruhák, ágynemûk, törölközõk már kimosva várakoznak a szekrényben.
31 hetes vagyok, a kiságy és a pelenkázó a 26. hét körül már be lett rakva a szobánkba. Akkor tudtuk megvenni, bár még nincs összerakva... A férjem a hétvégén fogja összerakni, de lepedõt még nem rakunk rá, csak a matracot takarom majd le valamivel. Mosást-vasalást 35-36.hét körülre tervezem.
36 hetesen raktuk össze.
Elsõ nst után, azaz 36 hetesen raktuk össze mi is. Pelenkázót épp a napokban, mostanra minden a helyén. 38 hkm


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!