Találatok a következő kifejezésre: Hányadik héten a pocak nőni (3 db)

Hányadik héten kezd a pocak nőni?

Legjobb válasz: szia ez alkati kérdés. nekem 16 hetesen látszott.

szia ez alkati kérdés. nekem 16 hetesen látszott.
tényleg alkati.Nekem már a harmadik hónapban rendesen látszott a pocakom.
Én is a harmadik hónapban vagyok és már pár hete látszik hogy domborodik.
Szerintem ez sok embernél attól is függ, hogy kinek milyen széles a csipõje. Nekem az egyik ismerõsömnek viszonylag széles csípõje volt, és a vége felé sem volt valami húde nagy pocakja. Attól is függ hogy mennyi hely van bent, merre felé tud terjeszkedni... Mármint n úgy hallottam, hogy akinek szélesebb a csípõje, annak nem domborodik ki hatalmasra a hasa.:) De bizonyára leginkább alkati kérdés is.
Alkati kérdés. Az anyukámnak a 8. hónapban is alig látszott, mikor velem volt terhes. Én most a 4. hétbe léptem, és már most 8 cm-rel nõtt a hastérfogatom, holott csak 30 dkg-ot híztam eddig, ami teljesen normális a doki szerint.

En most leptem a 7-dik hetbe, a terhesseg tobbsegnel hanyadik hettol kezd el igazan noni a pocak? A melleim azok nagyobbak es erzekenyek, a pocakomis kicsit nagyobb, de en ugyertem mikor nemfogom tudni mar begombolni a farmeromat?

Meg mindig nincs hanyingerem?Ami fura hogy kemeny a szekletem,es gyakrabban jarok nagy szuksegre.Ez nembaj?

Legjobb válasz: Hát ez szerintem teljesen egyéni. Én már a 7. héten nem nagyon tudtam begombolni a nadrágomat, viszont hánytam rendesen. 6. héttõl szoktak a kellemetlen hányingeres tünetek/álomkórság kezdõdni, de a szerencsésebbek ezt sosem tapasztalják meg. Hidd el, nagyon rossz! A pocid pedig észrevétlenül, szépen csendben ki fog kerekedni hamarosan. Sok boldogságot kívánok nektek!

Hát ez szerintem teljesen egyéni. Én már a 7. héten nem nagyon tudtam begombolni a nadrágomat, viszont hánytam rendesen. 6. héttõl szoktak a kellemetlen hányingeres tünetek/álomkórság kezdõdni, de a szerencsésebbek ezt sosem tapasztalják meg. Hidd el, nagyon rossz! A pocid pedig észrevétlenül, szépen csendben ki fog kerekedni hamarosan. Sok boldogságot kívánok nektek!
Szia!én most leszek 12.hetes, a mellein kb 2hete nemfájnak már, de azért érzékenyebbek, mint eddig, a pocid azért nagyobb, mert felvagy puffadva, készül a hely a pocaklakónak.Nekem is azt mondták, hogy kb 14.-héttõl azért már látszódik a poci, persze ezis alkat függõ.én már nembírom begombolni a nacikat, illetve nem akarom be eröltetni, ezért még jo hogy van 'kicsit'vastagabb idõmbõl naci, amik most erre tökéletesek, hogy nem nyomják a pocim, mert tök kellemetlen ugy.ha már látszik, akkor nyugodtan lehet venni a kismama nacikat-ezek naon kényelmesek lesznek majd a pocinak!!!A széklet sûrûbb az nembaj---lesz ez még igy se :-)!!!addig örülj még minden ok vele, én reggelente szoktam inni tejes-kv-t, ami jol beindítja, remélem késöbb sem lesz gond ezzel, legalábbis annyira nemlesz vészes!!A hányinger pedig--nos örülj neki, hálisten énis összetehetem a két kezem, mert nekem sem volt eddig sem, s eztán nemis lesz már hányingerem, csupán kb 7.-háttõl a szagok zavarták meg picit a gyomrom, de ennyi!ennek csak örülj Te is!!!Vigyázz magadra!!
Szia! Teljesen változó! Én a 18 hetes (majdnem félidõs!! terhes) voltam, amikor férjhez mentem és nagyon szép, darázsderekú menyasszony voltam. :) Azóta eltelt 13 hét (31 hetes vagyok most) és már 112 cm a hasam kerülete... Szóval mindenkinél más, nagyon gyorsan telik az idõ, úgyhogy hamarosan Neked is elkezd nõni a pocid! Ami nagyon fontos, akármilyen alkat vagy, használj napi 2-szer minimum Terhességi csík (striák) elleni krémet - akkor is kezd el, ha még egyáltalán nem gömbölyödsz! Boldog babavárást!
Pocakod egyelõre a puffadás miatt lehet. Székletproblémák végig lesznek a terhesség alatt. Nekem egyáltalán nem volt sem hányingerem, sem semmim. A pocakom a 17. héten kezdett el nõni, akkor már nem tudtam a farmeromat felhúzni. 23 hetes kismama

2. babát váró anyukák, tényleg előbb kezdett el nőni a pocak, pontosan hányadik héten kezdett el látszódni?

Legjobb válasz: Nekem ugrásszerû volt, a 13.hétig semmi de a 14.en egyik napról a másikra akkorát nõtt mintha már vagy 20 hetes lennék:) Most a harmadikat várom (normál testalkat vagyok amúgy) és ugyanez ismétlõdött meg, a 13.hétig semmi, most 15 hetes vagyok de úgy nézek ki mint aki legalább 20-24...

Nekem ugrásszerû volt, a 13.hétig semmi de a 14.en egyik napról a másikra akkorát nõtt mintha már vagy 20 hetes lennék:) Most a harmadikat várom (normál testalkat vagyok amúgy) és ugyanez ismétlõdött meg, a 13.hétig semmi, most 15 hetes vagyok de úgy nézek ki mint aki legalább 20-24...
Csak egy ici-picivel kezdett elõbb nõni, úgy 20. hét körül. Viszont a vége felé sokkal nagyobb lett, igaz, a baba is majd egy kilóval több volt másodszor. :o)
Nekem a 4. terhesség de csak a 2. babám lesz nem tudom mennyiben zavar ez be a pocakméretben .. korai missed-ek voltak az elsõ trimeszterben.- most a 2. babával a 13. héten kezdett egyértelmü lenni de mivel tél van / volt a medvének öltözés miatt még nem látszódott ruhában csak a 16. héten kezdett egyértelmüen gömbölyödni most már félreérthetetlen. elsõ babával a 18 hetes uh-n még alig volt pocak az esküvõnk a 24. héten volt ott kezdett kerekedni...
Nemsokkal késõbb, hogy kiderült, hogy babát várok, már látszódott is a pocakom.Egyik barátnõm is pont így volt!
A kérdező hozzászólása: Az elsõ babámnál 22.-ik hétig senki nem mondta volna meg, hogy babám lesz, simán hordtam a régi nadrágjaim. Most a 2.-nál 6 hetes vagyok, és már nem tudom begombolni õket, annyira kellemetlen. nagyon furi.:)
Szia! Én is valahogy úgy vagyok, mint Te, olyan 4-5 hetes. Nem tudom mire vélni, hogy ennyire kényelmetlen az összes nadrágom. Kislányommal kb. a 20. hétig simán hordtam a ruháimat, volt olyan melegítõm, ami végig jó volt rám. Most meg....nem tudom, talán csak puffad valamitõl, remélem azért nem kell már most új ruhákat vennem :) Nagyon az elején vagyok még.
Elsõ baba: kb. 16 hét körül kezdett számomra látszódni valami a pocakomon (kívülállónak kb.20 héttõl). Most második baba: 12.héttõl kezdtem érezni egy dudort a pocimon, 14.héten már egész helyes kis pocom lett, most a 17.héten akkora vagyok, mintha a 6.hónapot kezdeném :-)
Én vagyok az ellenpélda.Az elsõnél nagyon hamar, most a másodiknál olyan 18-20 hét körül.Sokkal kisebb terhem van. 34. km.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!