Találatok a következő kifejezésre: Hányadik hétben a (738 db)

Hányadik héten a "legjobb" elmenni 4D ultrahangra? Ti mikor voltatok? Üdv: 24 hkm

Legjobb válasz: Elsõnél nem bírtam magammal, már a 22. héten mentünk, de kicsike volt...A 2-nál "okosabb" voltam és a 28. héten, akkor már rendesen , jól látszódott. Amúgy azt hiszem 24. héttõl úgy a 36. hétig ideális (mert akkor meg már túl nagy)

Elsõnél nem bírtam magammal, már a 22. héten mentünk, de kicsike volt...A 2-nál "okosabb" voltam és a 28. héten, akkor már rendesen , jól látszódott. Amúgy azt hiszem 24. héttõl úgy a 36. hétig ideális (mert akkor meg már túl nagy)
Mi a 27. héten voltunk. Nyitogatta a szemét, iszogatott, fintorgott és balettozott is:-)
Mi 2x voltunk, a 28. és a 32. héten.
Szerintem a terhesség vége felé, mondjuk a 32.héttõl nem érdemes menni, mert akkor ott már lassan megszületik a baba. 24 hetesen még korai szerintem.Mi a 27.héten voltunk mindháromszor, és szuper volt.Akkor már nagyon intenzívek voltak, szerintem ilyen tájt érdemes menni. 2 gyerekes anyuka és 37 hetes kismama
A doki 28-32 hetes várandóságot javasolta! Én 28 hetesen voltam! 36 hkm
Mi 26 hetesen voltunk. Nagyon nagy élmény volt, megérte :)
Mindkétszer 27 hetesen voltunk. Klassz volt.
Én pont holnap megyek , 28 hetes vagyok! :)
A dokim 24-32.hétig ajánlotta.Múlt héten voltunk, 26 hetesen, nagyon édi volt a kis pofija.Annyi, hogy a szemüket ilyenkor még nem nyitogatják.De nekem így is egy élmény volt. 27hkm
Én terveim szerint a 28.héten megyek, de attól függ anyuék hogy kapnak szabit lejönni vidékre a 4d miatt és a cuccokat lehozni.Szerinte is 24-32hétig jó menni rá, mert a vége felé már nem is ajánlott az uh annyira.

Hányadik héten a legérdemesebb 4D-re menni?

Jöv?héten leszek 20 hetes. Mikor menjünk 4D-re?

Legjobb válasz: 27-32. Hét között javasolják,ilyenkor már igazán babásak!

27-32. Hét között javasolják, ilyenkor már igazán babásak!
sziasztok! Én 24 hetesen fogok tudni menni mert s párom akkor lesz itthon, késõbb már csak hétvégente jön haza, de szerintem 24 hetesen is élvezhetõ lesz vagy is remélem!!
Igazából mehet az ember akár 24 akár 28 hetesen, ha [email protected] a gép amivel vizsgálnak, akkor élvezhetetlen az egész.Érdemes nagyon utánanézni, hol milyen képeket csinálnak a gépek, mert barátnõm hiába ment 27 hetesen, annyira homályos volt a kép, hogy nem látszott a baba arcából semmi.Igazából ha azt akarjátok, hogy baba formája legyen, én azt mondom 26 hétnél elõbb ne menjetek.Érdemes kivárni.Sõt, ha megvárjátok a 28 hetet akkor már nagy valószínûséggel a szemét is nyitogatni fogja.Én azt mondom inkább bírjatok még ki pár hetet, minthogy csalódjatok, és nem azt kapjátok amire vártatok.Sok csalódott kismama van emiatt sajnos. Uh-s asszisztens és 29 hkm :D
Mi a 28.héten voltunk és nagyon jó élmény volt. Gyönyörû szépen látni a pofiját, nem olyan kis csúnyácska mint korábban.Érdekes lesz majd a képet összehasonlítani ha megszületik. Szerintem 24. hétnél hamarabb nem érdemes, nincs rajta husi, még kicsit "torz" is. Persze aki megteheti felõlem járhat minden hónapban is, mi 1x engedhettük meg magunknak és akkor inkább legyen rendes, szép babaképem, mint egy kis "izé valami", amibõl nem is látod, hogy mi lenne! :)
Mi 26.héten voltunk, nagyon babás volt már így is, de ha várunk még 2 hetet(amit nem bírtam ki)akkor még pufibb lett volna.24.hét elõtt szerintem semmi értelme, csak pénzkidobás.Nehéz kivárni, de megéri nagyon. 29hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. ÉN 24-15. héten gondoltam
26 vagy 28! mi 26 hetesen voltunk! és csodálatos képek készültek! elõbb azért nem jó, mert még nem az eredeti pofiját látod, késõbb pedig már nem fér bele a képbe a baba!
24hét és 5 napos leszek pontosan mikor én megyek szerintem méfg bele fér vagy nem?!
Kedves kérdezõ! Annyit olvasok hogy mikor érdemes menni, ahogy írtam én a 24 héten megyek, van aki azt írja hogy szép fotok vannak van aki nem, hát szerintem sok minden befolyásolja ezt, de én már elbizonytalanodtam!!:/

A terheléses cukorvizsgálatot hányadik héten a legoptimálisabb elvégeztetni?

Legjobb válasz: 24-26. héten szokták csinálni, orvostól függõen. Engem a 25. héten küldött. 26 hetes kismami

24-26. héten szokták csinálni, orvostól függõen. Engem a 25. héten küldött. 26 hetes kismami
Általában a 26. héten csinálják, de van ahol ez már a második, és elõtte is van egy, csak az nem tudom mikor.
igen, 24-25. héten csinálják


Hányadik hét a legjobb szerintetek 4D UH-ra?

22 hetes vagyok, már nagyon mennék :) Milyen árban vannak? Esetleg tudtok valikit ajánlani Budapesten?

Legjobb válasz: Istenhegyi Géndiagnosztikát ajánlom, ott ha jól tudom 12.000Ft általában 8000-15.000Ft között szoktak lenni, és szinte már minden kórházban csinálják. Baba mozi néven. 20 és 24 hetet mondják, mert akkor még egészben látszik az egész baba, szóval már mehetnél simán. Késõbb már nem látod egészben a gyermeket mert már túl nagy.

Istenhegyi Géndiagnosztikát ajánlom, ott ha jól tudom 12.000Ft általában 8000-15.000Ft között szoktak lenni, és szinte már minden kórházban csinálják. Baba mozi néven. 20 és 24 hetet mondják, mert akkor még egészben látszik az egész baba, szóval már mehetnél simán. Késõbb már nem látod egészben a gyermeket mert már túl nagy.
az orvosom szerint a 22-25 hét közötti idõpont.
Szia. En a 25 het vegen voltam, csodalatos elmeny volt. Ilyenkor mar kicsit husis...asit, nyitogatja a szajat, csucsorit:) nagyon cukik:) En a 4D Genesisben voltam es maximalisan elegedett voltam veluk. A szonografus nagyon kedves volt, mindent elmagyarazott, megvizsgalt alaposan, meg a babahoz is beszelt. Mindent turelmesen vegigmert, meg a fogagyban levo fogakat is megnezte, meg azt hogy van e haja a picinek:) Szval maximslisan elegedettek voltunk. Tervezzuk is hogy megyunk meg hozzajuk:) 28hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek a választ!
Mi 26 hetesen voltunk, szép volt, nagyon aranyos :) de még várni kellett volna 2 hetet szerintem. 30 hetesen is el akartam menni, de máshogy alakult, már bánom.
A legideálisabb a 28.hét, akkor már szép fejlettek és husik a babák, ideális mennyiségü magzatvíz veszi körül és még nem olyan nagyok!!Akkor érdemes menni, elõbb nem és a 31.héttõl sem érdemes már![URL]http://kep.psharing.com/747310[/URL]
[URL=http://kep.psharing.com/747311.jpg][IMG]http://kep.psharing... Ez az én Lili babám 28 hetesen!

Az első trimeszteren belül hányadik hét a legrizikósabb?

Még csak a hétvégén teszteltem pozitívat, tehát az ötödik hétben vagyok, de állandóan attól félek nehogy korai vetélésem legyen. Az els?nél a 9 hónap alatt semmilyen félelmem nem volt, de most állandóan csak ett?l parázok. Sajnos túl sok az információ a neten... :(

Legjobb válasz: elsö 12 hét a rizikos

elsö 12 hét a rizikos
az elsõ 12 hét a legrizikósabb
Ne olvass!!!!! Engem is õrületbe kergettek a rémtörténetek (ráadásul volt is egy vetélésem, még az elsõ babám elõtt) de aztán úgy döntöttem, hogy egy egészséges baba fejlõdik bennem és ettõl a gondolattól senki nem tántoríthat el! ;-)
5. het, majd a 8-9 heten fordul elo a legtobb veteles.
Szerintem ne parázz:-)Valóban az elsõ 12 hét a legveszélyesebb. De!Ha belegondolsz, hogy a fogantatás pillanatától számolva ameddig tudomást szerzel a terhességrõl - majdnem 3 hét telik el....szóval szerintem ez lehet a legveszélyesebb. De ha már tudsz róla, vigyázol, úgy étkezel, nem emelsz, próbálsz pihenni, orvos felügyel, nem lesz gond!!!egy nagyon babát akaró nõci:-)
sajnos az elsõ 12 hét rizikós úgy ahogy van :( de ne görcsölj, stresszelj, azzal csak ártasz magatoknak. bár ezt Te is tudod a második babónál... Gratulálok, jó babavárást :)
Hallottál már arról, hogy a negatív gondolatok önbeteljesítõvé vállhatnak? Idegeskedsz, aztán még a végén ettõl megy el a gyerek. Egyébként a legelsõ (tehát 5.) hét a legrizikósabb, utána egyre kisebb az esély. De miért lenne bármi baj? Ne parázz ezen..

Hányadik héten a legcélszerübb 4d-s UH-ra menni? Mikor látszik jól még a baba? Befolyásolhatja a 4d minőségét a kövérség, azaz a vastag hasfal?

Legjobb válasz: Szia! Mi a 28 héten voltunk,nagyon jó képek sikerültek.Állítólag 32 hét után már nem olyan jól látszik a baba mert már akkor nagy!

Szia! Mi a 28 héten voltunk, nagyon jó képek sikerültek.Állítólag 32 hét után már nem olyan jól látszik a baba mert már akkor nagy!
Mi voltunk a 12. és a 27. héten is. Mindkettõ más okból volt jó. A 12. héten sokkal jobban látszott a felvételen, mennyit mocorog, ugrándozik, a 27. héten pedig az arca volt gyönyörû látvány. :) 32. héttõl állítólag már nem tudnak olyan jó képeket készíteni.
Szia! Mi 26 hetesen voltunk. Nagyon jól látszott minden. Most, hogy már megszületett a babánk látszik, hogy teljesen hiteles a 4d-s kép. Szinte teljesen olyan a pofikája:-D
Nekem anno a dokim azt mondta, hogy a 28-30.hét között érdemes menni, mert akkor már nagyon hasonlít a baba születéskori önmagára, illetve akkor termelõdik a legtöbb magzatvíz, ami a jó 4D feltével alapja. A kövérség valószínûleg befolyásolja, de ebben nem vagyok biztos (az egyik barátnõm molett típus, õ mondta, hogy neki emiatt nem lett olyan jó a 4D uh).
mi 30 hetesen voltunk, nagy élmény volt. A súly nagyban befolyásolja a minõséget. Ismerõsöm annyira kövér volt hogy nem tudták megnézni.
Én a 29. héten voltam, igaz, hogy a baba már nem fért bele egy képbe, de az arcocskája betöltötte a képernyõt. Gyönyörû volt! Nem mindenhol vannak jó szakemberek, érdemes olyan helyre menni, ahol mindent megtesznek a sikerért. Ajánlom a 4dGenezist, ha budapesti vagy.
mi a pólusban voltuk.
viszont a nagy súly akadály!!

A terhességi trimeszterek hányadik héttől hányadik hétig tartanak?

Legjobb válasz: 1. trimeszter 1-12. hét 2. trimeszter 13-27. hét 3. trimeszter 28-40. hét

1. trimeszter 1-12. hét 2. trimeszter 13-27. hét 3. trimeszter 28-40. hét

78 kilós kismamáknak kb hanyadik héten kezd el látszódni a pocijuk?

160 cm magas vagyok és sajnos 78-79 kg :(( Ma vagyok 8 hetes :)

Legjobb válasz: De kb még is hanyadik hétben??A régi farmerom amit terhesség elõtt hordtam már a hasamnál szorít kicsit.De még nem látni semmit..tudom,még korán van hozzá,csak kíváncsi vagyok,hogy még is hanyadik hét környékén veszi észre a külvilág is,hogy babám lesz?!

A kérdező hozzászólása: De kb még is hanyadik hétben??A régi farmerom amit terhesség elõtt hordtam már a hasamnál szorít kicsit.De még nem látni semmit..tudom, még korán van hozzá, csak kíváncsi vagyok, hogy még is hanyadik hét környékén veszi észre a külvilág is, hogy babám lesz?!
A kérdező hozzászólása: Értem. :( Köszönöm a válaszokat.Hát az az igazság, hogy nagyon-nagyon hízékony vagyok.Kb 75-76 kg voltam, amikor fogant a baba, és már 79kg-nál járok!!Tudok enni rendesen attól függetlenül, hogy már kb 2-3 hete folyamatos hányingerrel küszködöm, hányni még nem hánytam.Érzem, hogy puffadok majdnem minden étkezés után, bár az 5-6. hét környékén sokkal jobban puffadtam mint most.Az a baj, hogy már közel 10 éve a súlyommal küszködöm, egyszer fogytam is 35kg-ot, és vigyáztam arra, hogy mit eszek.A párommal összeköltöztünk több mint 1 éve(68kg voltam), és akkor szedtem magamra(75kg lettem), aztán elmentem dolgozni, akkor fogytam olyan 3 kg-ot, és most, hogy terhes lettem, elkezdtem enni a péksütiket, de eddig nem nagyon ettem, mivel , , állandóan fogyiztam, , és most olyan jól esik.Az édességet(csokit, sütit) folyamatosan kívánom, és szinte nem tudok nemet mondani rá.Csak mi lesz így velem a terhesség végéig?Úgyhogy most eldöntöttem, hogy visszafogom magam, és kicsit diétára fogom magam.A babának lesz éppen elég tápanyaga, ami le van rakódva a hasamra.Hátha tudnék 3-4 kg-ot fogyni is.Eszméletlen, hogy milyen ütemben kezdtem el hízni. :O És kimegyek az utcára, és látom a kismamáknak a szép pocijukat és elgondolkodtam, hogy ha ilyen duci maradok, sõt még ha szedek fel akkor sosem fog látszani a hasam, és én már úgy szeretném, hogy kerekedjek kifelé nemsokára.
2. vagyok: NE DIÉTÁZZ!!!Ezt nem szabad!Csak ésszel egyél és a minõségre figyelj oda.Én is hízékony vagyok amúgy, de nekem a terhességem 27. hetétõl kezdtek el feljönni a kilók, addig meg semmi, és így is +25 kilóval mentem szülni. Próbáld meg kizárni TELJESEN a cukros, fehér lisztes dolgokat az étrendedbõl.Nem kell számolgatni a kalóriákat, de ne ess abba a hibába, hogy"kettõ helyett kell ennem".Fogyassz sok zöldséget, gyümölcsöt és sovány húsokat és tényleg ne "mérgezd" magad a cukros vackokkal (sütik, csokik, stb.)mert azoknak a tápértékük zéró és a babád semmit nem tud belõle hasznosítani. Figyelj oda mindenképpen, mert ez így már az elején is elég sok és még messze a vége! Boldog babavárást kívánok! :)
Én szerintem nem súlyfüggõ, na mondjuk egy százkilós kismamánál más aki olyan magas mint te. Én szerintem ugyanúgy elfog kezdeni neked is látszódni. :]
Ez tényleg nem súly függõ, hiába is akarsz konkrét választ.Ennyi idõsen max. puffadtnak érezheted a hasad. Nekem egy barátnõm van hasonló súlyban , mint te.Most jár a 28. hétben és ha nem ismerném, és tudnám, hogy babát vár, meg nem mondtam volna róla.
Én 165 cm vagyok és 71 kg-vel kezdtem, a félidõig nem híztam semennyit sem és a 16. héten volt az, hogy külön leültettek a cipõboltban, hogy ugye olyan cipõt keresek, amit kismamák is hordhatnak. Szóval én is túlsúllyal kezdtem, bár nem annyival mint te. Attól is függ, hogy mennyire vagy étvágytalan az elején, mennyire vagy rosszul, mennyit hánysz-e, meg ilyesmi, mert ha az elején fogysz, akkor hamarabb látszódni fog, mintha simán, tünetek nélkül nyomod az elsõ trimesztert. :) De szerintem azért legkésõbb a huszadik héten már gyanús lesz a külvilágnak is. :) Gratulálok és szép babavárást! 31 h km (79 kg) :)
ÖNKONTROLL!!!Ez a titok, babavárás alatt is!

Kinek hanyadik heten fordult be a baba? Es hanyadik heten szuletett?

Legjobb válasz: Nekem a 35. hét végén fordult be egy egész éjszakás CTG-nem köszönhetõen. Holnap töltjük a 36. hetet, és azon vagyunk, hogy még legalább a betöltött 37 hetet várja meg bent. Addig nem is hagyhatom abba a Mg-ot.

Nekem a 35. hét végén fordult be egy egész éjszakás CTG-nem köszönhetõen. Holnap töltjük a 36. hetet, és azon vagyunk, hogy még legalább a betöltött 37 hetet várja meg bent. Addig nem is hagyhatom abba a Mg-ot.
Elsõ vagyok. Nekem 28 hetesen fejvégû volt, 31 hetesen faros, majd haránt. Utána még sokáig éreztem forgolódni. Amíg van helye, forog, nincs túl korán a 31 hét, de még simán vissza is fordulhat.
28 hetes volt amikor befordult, 40+3 ra szültem a lányom
Nekem 20 hetesen befordult, 29 hetesen 4Dn azt mondták, hogy farfekvésû, ami ilyenkor szokatlan. Rá egy hétre 30 hetesen ismét befordult, amíg nem ékelõdik be a feje, addig szabadon forgolódhat :-) 32 hkm
mindkettõ babám a 32 hétre már befordult. kislányom 40+6 napra indítás kisfiam 41 +1 nap indítás túlhordás miatt értelemszerûen :)
Múlt héten voltam dokinál, és már befordult. Most vagyok 30+3 hetes.
31, bocsánat.
Szia! Nekem 28 hetesen fordult be a kislányom és 40+3-on született. Szóval nincs korán a 32 hét nálad.
Nekem 32 hetesen fordult be. 39+4 hetesen szültem.
Az elsõ két gyerek már a 20 hetes uh-n is be volt fordulva. Az elsõ 40+5 született, a második 40+1. A fiam 34 hetesen fordult, 40+3 indították.
Nekem 29.hetesen befordult, sõt be is illeszkedett a kis feje a szülõcsatornába 3 napig kaptam infúziót folyamatosan nyílt a méhszáj, de csodák csodájára mondta az orvos meg állították a korszülést, tüdõérlelõt is kaptam. Mondták, hogy 99 százalék meg fog születni. 3 nap után saját felelõsségre hazamentem mert volt otthon egy kicsi egy év alatti kislányom. A végén túlhordtam a babát, majdnem úgy kellett megindítani a szülést!
Nekem is 34-35 körül, és 39+5-nél szültem. De sztem nincs összefüggés, abszolút nem korai, hogy neked már befordult, ebbõl nem következik, hogy elõbb jönne. Max annyi a jelentõsége, hogy ha korán befordul, még ki is tud fordulni, aztán izgulhatsz, hogy visszafordul-e :)
A kérdező hozzászólása: En most a 31. Heten jarok es mar bevan fordulva. Nem korai?
Valamikor a 33. és a 36.hét között fordult be, fogalmam sincs, hogy mikor. 41+2-re született.

Hányadik hétig tart a 2. trimeszter? 24hetesen hányadik hónapban vagyok? A 6. -at most kezdem?

Legjobb válasz: Általában azt hangoztatják, illetve úgy általánosult, hogy az elsõ trimeszter a 12. hét végéig tart, gyakorlatilag viszont úgy láttam a babafejlõdést leíró honlapokon, hogy a 14. hét végéig jelölik az elsõ trimesztert, a 27. hét végéig a másodikat, 28. héttõl a harmadikat. Ha holdhónapokat nézünk, akkor egy holdhónap négy hét, ezek szerint te most lennél hat hónapos, kezdenéd a hetediket, de nekem áll a szõr ettõl a számítási módtól, mert akkor én a jelenlegi 37 hetemmel már a tizedik hónapban vagyok javában. Szerintem ez így hülyén hangzik. Ezért én mindig azt nézem, hogy az utolsó mensim óta hány naptári hónap telt már el, tehát ha mondjuk neked május 15-én lett volna az utolsó mensid elsõ napja, akkor azt mondanám a helyedben, hogy most leszek hat hónapos november 15-én.

Általában azt hangoztatják, illetve úgy általánosult, hogy az elsõ trimeszter a 12. hét végéig tart, gyakorlatilag viszont úgy láttam a babafejlõdést leíró honlapokon, hogy a 14. hét végéig jelölik az elsõ trimesztert, a 27. hét végéig a másodikat, 28. héttõl a harmadikat. Ha holdhónapokat nézünk, akkor egy holdhónap négy hét, ezek szerint te most lennél hat hónapos, kezdenéd a hetediket, de nekem áll a szõr ettõl a számítási módtól, mert akkor én a jelenlegi 37 hetemmel már a tizedik hónapban vagyok javában. Szerintem ez így hülyén hangzik. Ezért én mindig azt nézem, hogy az utolsó mensim óta hány naptári hónap telt már el, tehát ha mondjuk neked május 15-én lett volna az utolsó mensid elsõ napja, akkor azt mondanám a helyedben, hogy most leszek hat hónapos november 15-én.
Én visszafelé számolok: 9. hónap: 37-40. hét 8. hónap: 33-36. hét 7. hónap: 29-32. hét 6. hónap: 25-28. hét 5. hónap: 21-24. hét 4. hónap: 17-20. hét 3. hónap: 13-16. hét 2. hónap: 9-12. hét 1. hónap: 5-8. hét Nekem így lenne logikus. A 3. trimeszter a 29. héttõl kezdõdik.
A 27. héttõl kezdõdik a 3. trimeszter. Én 28 hetes vagyok, és 7 hónapos, szóval te most lettél 6 hónapos.
1 trimeszter 12 hét, tehát akkor te most kezded a 7.hónapot.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!