Találatok a következő kifejezésre: Hányadik hét fordul (8 db)

Hányadik héten fordul ki köldök? Vagy nem mindenkinek fordul ki?

Én 31 hetes vagyok, és még nem fordult ki, de ha a picur úgy mozgolódik, vagy nyújtózik, akkor egy picit kidudorodik. Ez azt jelenti, hogy ki is fog fordulni?

Legjobb válasz: Szia!Én 37 hetes vagyok,és nem fordult ki a köldököm,szerintem nem mindenkinek fordul ki.Boldog babavárást!

Szia!Én 37 hetes vagyok, és nem fordult ki a köldököm, szerintem nem mindenkinek fordul ki.Boldog babavárást!
Nem törvényszerû, hogy mindenkinek kiforduljon, ez egyéni alkat kérdése. Nekem elég mély volt a köldököm és nem is fordult ki, viszont teljesen kisimult.
Két gyereket szültem, egyik esetben sem fordult ki a köldököm.
Nekem csak elsimult. 37 hetes vagyok.
Az enyém se fordult ki, de nekem alapból nem kis hasam volt.
Nekem sem fordult ki a koldokom. A baratnomnek pedig mar a 20. heten ki volt fordulva, de o mondjuk eleg vekonyka.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Hányadik héten fordul be a baba? 31. héten már megtörténhete? Ha igen mik a tapasztalatok, lehet e érezni a külömbséget?

Legjobb válasz: Én nem éreztem semmi különöset, 26 hetesen nézték, akkor még keresztben volt, 32.heti uh-n pedig már fejvégû és úgy is maradt születéséig 40+2-ig. 7hetes baba anyucija

Én nem éreztem semmi különöset, 26 hetesen nézték, akkor még keresztben volt, 32.heti uh-n pedig már fejvégû és úgy is maradt születéséig 40+2-ig. 7hetes baba anyucija
28-40. hétig. Erõteljes mozgást érzel, szinte minden tagját érzed a babának akkor. Ilyet tulajdonképpen, amíg nagy a hely, gyakran produkál a baba. Csak a hely egy idõ után elfogy. Ritka, de elõfordul, hogy csak az utolsó héten fordul irányba a baba. Beszélgess vele, hátha hallgat Rád!
A kérdező hozzászólása: igen , én is sokkal erösebben érzem a rugdolózásait , máshol mint eddig . jövöhéten megyek uh-ra, kiváncsi vagyok tényleg igy vane. köszi a válaszokat.
36.héten fordult be a kislányom. Nem éreztem magát a fordulást, csak gyanús lett, hogy "mintha ez itt már a popsija lenne, nem a buksija amit kidugogat" :)
Hogy mikor fordult be, azt nem éreztem. De azt, hogy a feje van lent, azt igen. Nagyon keményen nyomkodta lefelé, gyakran fájt, elõtte nem volt ilyen érzésem.
Szia! Nekem a 39. héten fordult be a babám, de nem éreztem, hogy máshogy mocorogna. Már megcsináltuk az anaesth. vizsgálatot is, császárra készültünk, aztán szülés elõtt 1 nappal még elmentünk UH-ra, ott láttuk, hogy megfordult. (A 38 hetes UH-n még faros volt.) Pontosan 40 hétre született a kislányom.

Hányadik héten fordul be a baba?

Létezhet hogy nekem már 26 hetesen befordult?

Legjobb válasz: Annyit fog bukfencezni még a 26.héten hogy hajajj...Nekem volt olyan,amikor percekig csak hányta a bukfenceket.Amúgy minden egyes vizsgálaton a 20.hét óta fejfekvésû.Most 30 hetes vagyok,és a legutóbbi vizsgálat elõtt pl hajnalban fordult fejjel lefelé,és ha minden igaz azóta úgy is van:)

Annyit fog bukfencezni még a 26.héten hogy hajajj...Nekem volt olyan, amikor percekig csak hányta a bukfenceket.Amúgy minden egyes vizsgálaton a 20.hét óta fejfekvésû.Most 30 hetes vagyok, és a legutóbbi vizsgálat elõtt pl hajnalban fordult fejjel lefelé, és ha minden igaz azóta úgy is van:)
Ilyenkor még propellert játszik:-) Az irodalom szerint a 32. hét körül fordul be, de sokaknál olvasom, hogy jóval késõbb. Még közvetlen szülés elõtt is befordulhat magától:-) Ne parázz már most ezen.-) nekem eddig mindig fejfekvéses volt az uhon, most a 26 hetesen és azóta meg a fejét a gyomromban tartja:-) Majd befordul, addig had mocorogjon:)


Általában hanyadik héten fordul be a pici a szülőnyílásba? És ott meddig pihen mire beindul a szülés?

34 hetes vagyok eddig csak bal oldalt éreztem a pici mozgását és néha a jobb oldali bordáimat rugdosta.30 .héten fejvég fekvésűnek mondták és a bal belső combom táján volt a feje.Egy pár napja viszont jobb és bal oldalt is érzem mozgolódni.Lehetséges,hogy már befészkelődött?

Legjobb válasz: Csatornába(bocsi)

A kérdező hozzászólása: Csatornába(bocsi)
Sajnos nekem a 41. hétig sem fordult meg, harántba feküdt végül császár lett. Remélem neked miahamarabb befészkelõdik :-)
Igen, valószínû. Nekem már 18.héttõl be volt fordulva és úgy is maradt. Amúgy a legtöbb baba az utolsó hónapban befordul. Már van amikor a befordult baba szülésnél elfordul (megviccel)-na ebbõl lesz vagy faros szülés, vagy császár.
A szulocsatornab a szules elott par nappal vagy csak kozvetlen a szules alatt ekelodik be a baba feje. Az, hogy mar fejfekvesu, nagyon jo, ilyenkor mar nem szoktak visszafirdulni a babak. De meg messze nincs a feje a szulocsatornaban. :-) sokszor mondjak, hogy leszall a has, nincs messze a szules. No akkor mar jo uton halad, lehet, higy be van ekelodve. Igazabol nem ertem, hogy a combodnal hogy erezheted a fejet. annyira lent sosem lesz, csak amikor jon ki. :O
A kérdező hozzászólása: Nem éreztem, hogy ott van, hanem arra az irányban volt a feje.nem annyira lent.De most a rúgásait sem a bordámnál érzem hanem lejeb.

Hanyadik heten fordul meg a baba fejjel lefele?

Igazabol arra vagyok kivancsi, hogy mikor kezd megfordulni a baba ugy hogy fejjel lefele legyen.

Legjobb válasz: Változó, nekem pl már a 12 hetes uh is irányban volt, és nem fordult meg, csak a saját tengelye körül fordolódott 6 hónapig.

Változó, nekem pl már a 12 hetes uh is irányban volt, és nem fordult meg, csak a saját tengelye körül fordolódott 6 hónapig.
26 HETESEN MÉG NEKEM MEDEBCE VÉGÛ VOLT, 28 HETESEN MÁR MEGFORDULT. MOST 30 HETES VAGYOK, MAJD KÍVÁNCSI LESZEK A 32 HÉTEN HOGY LESZ, AKKOR LEGKÖZELEBB UH
SZia! Én 24 hetesen voltam uh-on, akkor azt mondták, hogy már befordult. 4 hónapos baba anyukája
A 26.héten voltam UH-n, ott már fejvégû volt a baba, és már nem fordult vissza , a 32.hétem már be is illeszkedett a feje a medencémbe, féltem is, hogy elõbb jön de 39+4napra szültem. 10hós fiúcska anyuja

Melyik hetben nöl nagyot a pocak? Hanyadik het körül fordul ki a pocak?

25 hetes terhes vagyok,de nem iagzan van aza szep terhes pocim!:/A köldököm is ugyan olyan mint eddig!Mikor varhatok ezek a valtozasok?Elöre is köszönöm a valaszokat!:)

Legjobb válasz: hanyadik hettöl fordul ki a köldök?Bocsi elirtam!:)

A kérdező hozzászólása: hanyadik hettöl fordul ki a köldök?Bocsi elirtam!:)
A 30. hét körül szokott "kifordulni" a köldök, de nem mindenkinél. Ha nincs kifejezett terhes pocid, az nem baj, 25 hetesen még "korai" is lenne, pláne ha az elsõ gyerkõcödet várod. Úgy a 28-30. hét után már mindenki látni fogja, hogy babát vársz! :-) Boldog babavárást és egészséges kisbabát!! :-) Üdv: 3 lányos, 15hkm
Én épp ma töltöttem be a 36. hetet, de elég kicsi hasam van az átlaghoz képest. Az is az utóbbi két hétben lett látványosabb. Amikor kérdezik, hogy hol tartok, kivétel nélkül mindenki meglepõdik. A "de kicsi a pocid ahhoz képest" kezdetû mondatoktól pedig már nekem is herótom van. Nem gyõzöm mondani, hogy minden vizsgálaton és uh-on rendben volt minden. Szépen, korához képest fejlõdik a baba. Van, amikor már csak nyelek egyet és azt mondom: ez van, biztos ilyen alkat vagyok. Ja, és így sem a köldököm nincs kifordulva, és jelent meg csík a hasam közepén.
35 hetes vagyok, de az én köldököm nem fordult ki, remélem nem is fog. Nem feltétlenül kell, hogy kiforduljon. Egyébként nekem az elmúlt 2-3 hétben nõtt sokat a hasam (103cm).
Ez egy 26 hetes képem, sajna nem látszik de itt már bõven kifordúlt...bõven hetekkel ez elõtt.... http://www.kepfeltoltes.hu/view/110330/F_nyk_p-0020_www.kepf.. szerintem olyan 22 hét után nagyon megugrik a pocakméret amúgy... de van akinek késõbb....a végére hidd el neked is nagy pocid lesz, ha nem akkor meg mázlista vagy :DDD boldog baba várást!!!
Nekem nem fordult ki a köldököm szerencsére az elsõ terhességemnél remélem most sem fog.Inkább el laposodott! Nekem is mindenki azt mondja kicsi a hasam..pff már unom..Lesz még nagyobb is:)
Utolsó! Nézd a jó oldalát!! Tuti nem lesz lógó bõr a hasadon , szülés után hipp-hopp újra a régi leszel! Hidd el, semmivel nem jobb a nagy pocak- és az az után visszamaradt bõrtenger, amit csak egy plasztikai sebész hozhatna helyre! Boldog babavárást, könnyû szülést és egészséges kisbabát!! :-) Üdv:3lnys, 15hkm
25 hetes a baba, nagy a hasam is, meg is kérdezték már hogy csak nem tán ikrek?Hát én ettõl vagyok rosszul.Nekem sajnos nem kicsi jutott.:( Legalább az emberek ne szólnának be.A köldököm nem fordult ki csak lapos, csíkom sincs.
A kérdező hozzászólása: Akkor mindednkinek valtozo!Köszönöm a valaszokat!Nagyon boldog babavarast mindenkinek!:)

Hányadik hét körül fordul meg fejjel lefelé a baba és úgy, hogy általában már nem is fordul meg?

Legjobb válasz: Szia.Ez változó.Az én babám a 31.he´ttöl fejjel lefelé van. 40hetes kismama.

Szia.Ez változó.Az én babám a 31.he´ttöl fejjel lefelé van. 40hetes kismama.
Nevelõapám azt mondta, h a 36.heti Uhn legyen fejfekvésû, és akkor minden rendben van.Addig bmi lehet:)
Szia Nekem a 26. heti ultrahangnál medence végû volt a babám. Már aggódtam, mert az orvos azt mondta, hogy így megnõ a császár esélye. A 38. hétre viszont megfordult, úgyhogy megnyugodtam. Viszont hallottam már olyat is, hogy az utolsó 1-2 napban fordult meg. Tehát változó.

Hányadik hét korul fordul fejfekvésbe a baba?

31. hétben járok, meg farfekveses.

Legjobb válasz: Szia!Nekem a 33. héten fordult be. Boldog Babavárást!

Szia!Nekem a 33. héten fordult be. Boldog Babavárást!
nekem 29. héten
nekem is a 29. héten
33. hétben járok és még összevissza van a leányzó :)
Én még nem tudom... 34. heten vagyunk túl, de a buksiját még mindig jobb oldalt lenn érzem...
befordult a lányom, szerintem épp a napokban, mert nagyon fészkelõdött. A fiam nem fordult be, császár lett. 1 gyerekes, 31 hetes km


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!