Találatok a következő kifejezésre: Hány vegetáriánus kb (2 db)

Hány vegetáriánus van kb. Magyarországon? És hány olyan, aki semmi állati eredetű táplálékot nem fogyaszt?

Legjobb válasz: Sok, szinte megszámolhatatlan, hiszen sokan nem csinálnak belõle nyilvános ügyet. De ha elkezdesz keresgélni a környezetedben, akkor egyre többet fedezel föl.

Sok, szinte megszámolhatatlan, hiszen sokan nem csinálnak belõle nyilvános ügyet. De ha elkezdesz keresgélni a környezetedben, akkor egyre többet fedezel föl.
Szerintem csak becsülni lehet a vegák számát Magyarországon... Egy közeli számot úgy kapnál, ha összeadogatnád a vegaságot is hordozó vallásokat és szellemi utakat követõk számát.
Szerintem egyre kevesebb
Magyarországon vegetáriánusból kb.200ezer van.De a vegák nagy része fogyaszt halat.
Remélem 0!! Utálom a zöldséget!!Pfujj!
öt
kettõ
"De a vegák nagy része fogyaszt halat." Mivan? :D :D

Ma ettem fél tányér babgulyást és 2 szelet (rendelt) vegetáriánus pizzát (bébirépa sajt karfiol brokkoli) és reggel tejeskávé < ez kb hány kalória? Sok volt mára?

Legjobb válasz: A kávé nélkül 588 kcal. A kávét nem tudom kiszámolni, mert nem tudom mennyit ittál és mennyi volt benne a tej, de igazából mindegy, mert ez így is nagyon kevés.

A kávé nélkül 588 kcal. A kávét nem tudom kiszámolni, mert nem tudom mennyit ittál és mennyi volt benne a tej, de igazából mindegy, mert ez így is nagyon kevés.
A kérdező hozzászólása: 588?:/ hát szerintem elég sok
588 egyáltalán nem sok, napi 1200 körül szoktak maradni a fogyni vágyók-persze ez függ nemtõl, életkortól, fizikai aktivitástól... de jobban tennéd ha a kalóriákat nem pizzával hanem több zöldséggel és színhússal vinnéd be


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!