Találatok a következő kifejezésre: Hány választ adnom a (3 db)

Hány választ kell adnom a gyakorikerdesek.hu oldalon, hogy a hasznossági statisztikám megjelenjen?

Legjobb válasz: Naponta egyszer (éjszaka) számolja újra a rendszer a "hasznossági statisztikádat", és onnantól azt írja. Másrészt nem attól függ, hogy hány választ írsz, hanem hogy hányan és milyenre értékelik a válaszaidat.

Naponta egyszer (éjszaka) számolja újra a rendszer a "hasznossági statisztikádat", és onnantól azt írja. Másrészt nem attól függ, hogy hány választ írsz, hanem hogy hányan és milyenre értékelik a válaszaidat.
A kérdező hozzászólása: köszönöm! :)

Hány idióta troll választ kell adnom, hogy a százalékom 60 alá csökkenjen?

Legjobb válasz: Pár ismert trükköt ellesel azoktól az ellenhelyesíróktól, akik szöveget se értelmeznek, és lepörög, mint az idõzítõ...

Pár ismert trükköt ellesel azoktól az ellenhelyesíróktól, akik szöveget se értelmeznek, és lepörög, mint az idõzítõ...
Az miért jó neked?
A kérdező hozzászólása: szeretem a kihívásokat!
A kérdező hozzászólása: ja, csak ez az állatfaj kihalt már...

Hány évet kell itt lehúzni, hogy az ember mondjuk 95%-ban hasznosnak minősíthető válaszokat tudjon adni? És egyáltalán: ki az a főokos, aki minősít? Csak nem életfogytiglanról van szó?

Legjobb válasz: Ha lepontoznak, akkor csökken a százalékod. Ennyi az egész. Ha sosem pontoznak pirossal,lehetsz egy pár hónap után is 95%-os. Én voltam 90%, kb 3 hét után,de mostanság divat a lepontozás,sima vélemény nyilvánításért is. :)

Ha lepontoznak, akkor csökken a százalékod. Ennyi az egész. Ha sosem pontoznak pirossal, lehetsz egy pár hónap után is 95%-os. Én voltam 90%, kb 3 hét után, de mostanság divat a lepontozás, sima vélemény nyilvánításért is. :)
Nem az idõ számit hanem az, hogy mennyire vagy okos.Aztán lepontoznak és akkor buta leszel.
Regisztrálj, és írj egy olyan választ amire mindenki csak pozitívat nyom és kész XD
A kérdező hozzászólása: Hú, de jó! Akkor hülyébb leszek, mint egy ötödikes! Hiába van néhány diplomám, 5 nyelvvizsgám és 120 évnyi élettapasztalatom, ezeket mind kidobhatom a kukába!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!