Találatok a következő kifejezésre: Hány szem kapszulát szedjek (2 db)

Zafir barátcserje kapszulát szedők tapasztalatait várom? Napi hány szemet szedjek? Mennyi idő múlva lett eredménye annak aki szedte?

1 éve nem jön a baba, kivizsgáltak mindkett?nket, minden rendben van. Általában a 24. naptól szokott pecsétel? vérzésem lenni mignem a 28-30. napon megjön a menstruációm.

Legjobb válasz: Én Zafir Barátcserje kapszulát véletlenül mondjuk a soroksári Auchan külsõ gyógynövényesénél kaptam. 2x1 kapszulát kezdtem, de ciklus 17. napjától leálltam vele, mert Utrogestant kezdtem. Ezt az adagot lehet emelni, bár én egy kicsit a 2x1-tõl is kezdtem tartani, ugyanis, már elnézést, de bevétele után elég erõteljesen büfiztem vissza a nehéz gyógynövény "ízét".

Én Zafir Barátcserje kapszulát véletlenül mondjuk a soroksári Auchan külsõ gyógynövényesénél kaptam. 2x1 kapszulát kezdtem, de ciklus 17. napjától leálltam vele, mert Utrogestant kezdtem. Ezt az adagot lehet emelni, bár én egy kicsit a 2x1-tõl is kezdtem tartani, ugyanis, már elnézést, de bevétele után elég erõteljesen büfiztem vissza a nehéz gyógynövény "ízét".
Szia! Igen, tudtál segíteni, nagyon kedves vagy, köszönöm! Nem pesti vagyok, úgyhogy majd megnézem nálunk lehet-e kapni gyógyszertárban vagy gyógynövényesnél. Gondolkodtam már a szedésén én is, de nem mertem belevágni úgy, hogy a dokim nem tud róla, amikor meg megyek, mindig valami más gondom van, és elfelejtem megkérdezni. Hol nem jön meg a menszeszem, hol nem múlik el, szóval mindig van valami bajom. Köszönöm mégegyszer!
3 héten át szedtem minden nap egyet-kettõt. Másfél hónapra rá terhes maradtam spontán 2 petéjû ikrekkel. Meddõségibe jártunk mi is, mert 3 éve nem maradtam terhes védekezés nélkül. A kivizsgálások alaklmával nem találtak semmi bajt nálam, de ezt nem mondták meg, hanem mind tovább és tovább akartak beavatkozni az egészbe.
Szia!Bocsánat, hogy belekérdezek, de hol kaptál ilyet? Néztem már DM-ben, Rossmannban, de sehol nem láttam. És szóltál a dokidnak, hogy ilyet szedsz, vagy ezt "felügyelet" nélkül is lehet? Mégegyszer bocsánat, hogy a kérdésedre kérdéssel válaszolok!
A kérdező hozzászólása: Szia! Gyógyszertárban vettem a XVIII. kerületben, ha pontosan érdekel hol leirom majd. 60 szemes 2500.- Ft. volt. Nem szóltam a dokinak... meddõségibe járunk, már túl vagyunk minden kivizsgáláson, ebben a ciklusban kezdem a clostit, és gondoltam ezzel nem árthatok ha szedem mellé, annyi jót olvastam róla. Remélem tudtam segiteni.
A kérdező hozzászólása: 2. válaszoló: És sikerült már a baba, ha amiatt szedted?? A menstruációs zavaraidon segitett?
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszoló: Nagyon köszönöm! Ezzel nagyon sokat segitettél, ujra elkezdtem bizakodni, hátha nekem is sikerülhet végre!!!!! Párommal minden rendben, nekem is átjárhatóak a petevezetõim, már egyébként van egy 11 éves fiam az elõzõ házasságomból. Ugyhogy nem is gondoltam hogy ez a második ilyen nehezen jön majd össze. Nagyon el vagyok már keseredve. De most uj csillag ragyogott fel nekem az égen... ha neked sikerült 3 év után, biztosan nekem is fog hamarosan!!!! Köszönöm még egyszer.
Nekem is felragyogott a csillag :)

Hány szem B6 kapszulát szedjek 1 nap?

a betegtájékoztatóban 4-6 szem van,én soknak találom!

Legjobb válasz: A Magne B6-ból 3x2 tablettát kell szedni, de ha Béres Magnézium + B6-ot veszel, abból csak napi 1-et kell szedni, és sokkal olcsóbb!

A Magne B6-ból 3x2 tablettát kell szedni, de ha Béres Magnézium + B6-ot veszel, abból csak napi 1-et kell szedni, és sokkal olcsóbb!
attól függ, milyen fajta! ha magne B/, akkor napi max. 6 db-ot lehet. ha béres, akkor napi max. 1-et! mindig azt nézd, hogy egy tablettában mennyi magnézium van. remélem erre voltál kíváncsi.
szerintem is jobban jársz a Béressel, mert abból csak egyet kell naponta szedni.
A kérdező hozzászólása: köszi a gyors és jó válaszokat!
Nekünk a doki azt mondta, hogy felejtsük el a Magne B6-ot, mert abban csak kb. 50 mg Mg van és a 2. harmadtól kezdve ennél sokkal több kell, kb 500 Mg. Õ a pezsgõtablettát javasolta. A Béres Mg+B6 tablettával már rendben lennénk abban 250mg Mg van tablettánként. Mi a Rossmannban szoktunk venni narancs ízû (inkább a citromra hajaz) magnézium 200 mg pezsgõtablettát (ez legalább iható)199Ft/20 db áron, és ebbõl szokott a párom napi 3 dababot megiszogatni. Fél literes üvekbe feloldja és amikor szomjas, ezt issza.
bõven elég a bérebõl napi 1-et bevenni. ha pl. ásványvizet is iszol, abban is van mg! nem csak tabletta formájában jut a szervezetedbe mg! ezt ne hagyd figyelmen kívül! túladogolni sem szabad!
Szerintem édemes napi egy dobozzal benyomni, abból baj nem lehet.
Én az EGIS B6 vitaminját szedem. 20 db-os csomag. Míg a MagneB6-ban átlag 2 mg a B6 vitamin, ebben 20 mg van tabblettánként. Reggel szoktam 1 db-ot bevenni, napközben csak akkor, ha kezdõdik a hányinger.
Elsõ válaszadó vagyok: a 35. hét után már nem ajánlják a magnéziumot, mert akkor már nem tesz jót a méh izomzatnak. Csak addig szedd!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!