Találatok a következő kifejezésre: Hány százalékra a képeket, (2 db)

Hány százalékra kicsinyítsem a képeket, amiket feltöltök a számítógépre?

Melyik a legmegfelelöbb,arra a célra hogy késöbb máshova is fel tudjam tölteni.?

Legjobb válasz: Konkrét százalékot nem tudok mondani, mivel nem ismerem a kiindulási méretet. Ha a tárhellyel akarsz spórolni (bár manapság már ki lehet írni mindent DVD-re), és még élvezhetõ minõséget szeretnél, akkor hagyd minimum 1200 és 1600 pixel között a kép szélességét. Ha van elég hely a lemezeden, akkor hagyd õket eredeti méretükben, és csak akkor kicsinyítsd le egy másolatukat, ha épp valahová fel kell tölteni és méretbeli megszorítások vannak.

Konkrét százalékot nem tudok mondani, mivel nem ismerem a kiindulási méretet. Ha a tárhellyel akarsz spórolni (bár manapság már ki lehet írni mindent DVD-re), és még élvezhetõ minõséget szeretnél, akkor hagyd minimum 1200 és 1600 pixel között a kép szélességét. Ha van elég hely a lemezeden, akkor hagyd õket eredeti méretükben, és csak akkor kicsinyítsd le egy másolatukat, ha épp valahová fel kell tölteni és méretbeli megszorítások vannak.

A férfiak hány százaléka néz pornót? (film, videó, képek)

Engem főleg az érdekelne aki már régóta párkapcsolatban él Női partnerével és az normális-e hogy a férfi mégis csak néha ránéz a neten egy-egy filmre vagy videóra és hogy a Nőt ez mennyire tudja zavarni?? Szerintetek ez probléma lehet egy kapcsolatban??

Legjobb válasz: Ha a nõt zavarja, az a féltékenységre vezethetõ vissza.

Ha a nõt zavarja, az a féltékenységre vezethetõ vissza.
Ez nem parkapcsolattol függ. Fantasztikus a nemi eletünk a baratnömmel, együtt is lakunk, megis elöfordul. Nyilvan, nem akkor amikor ö is ott van, de el szoktam neki mondani. Amikor kerdezi, hogy mit csinaltam egesz nap, elmondom, hogy parnacsatazo koleszlanyokra vertem ki... Ezen el szokta magat nevetni, de szerintem nem hiszi el. De nem erzem szükseget annak, hogy gyözködjem, hogy tenyleg.
100, és amíg nem valami perverz pornót néz, (pisi kaki, stb....) addig oké
sztem 100, és engem nem zavar 21L
80% de csak mert a maradék 20 vagy impotens vagy nincs nete/kábeltévéje engem nem zavar, fõleg mert nem titkolja
Szerintem meg akit erkölcsileg nem lehet egy normál helyre besorólni az veszi az ilyet könnyen, továbbá aki nem szereti a másikat biztos nagyívben leszarja azt is ha az orra elött csalják!És az alaptalan, és buta, naív, stb...következtetések számtalan helyzeten bebizonyították azt, hogy olyannyira alaptalan stb...hogy be is következett az ami mégis csak alátámasztotta ezt az alaptalan következtetést!Tisztelet a kivételnek!(Bár szó-szó taktikai lépésként elõnyben van aki engedi, de nem gondolom úgy hogy attól még érzéketlen tuskónak kéne lenni, vagy átverni saját magát, hogy óó nem zavar, én nem csak máshoz szeretek õszinte lenni hanem magamhoz is!Így nem eshetek olyan nagyon pofára!!
A férfiak 100%-a nézi, én 5 éve élek párlapcsolatban és a paim eléggé sok pornót néz sokszor, nem zavar, de ha mégis akkor megmondom neki, hogy ne mááárrrr.....õ megérti ennyi!Vagy megszokod vagy nem!
Szerintem általában mindenki néz pornót. Általában pedig az álszent, megjátszós kis naívák játsszák az agyukat, gyártanak ostoba elméleteket és vonnak le buta, semmit érõ következtetéseket. /60 éves házaspár/
A létezõ összes férfi néz pórnót!Igen a nõk is de kevesebben!Viszont egy nõt azért zavarhat ez, mert:NEM féltékeny, hanem ROSSZÚLESIK neki hogy õ gondolom, szeret, és próbál megfelelni, megadni mindent neked, és mégis más nõket nézel!Így azt érezheti hogy õ nem elég neked, és hogy õ egy 0-a számodra, kevesebbnek érzi magát, és persze gondolhatja azt is hogy ha idegen nõk meztelen testére vagy "kiéhezve"úgymond, akkor azért is van mert õt már unod, és másra vágysz, így azt az érzést keltheti benne, hogy egyszercsak megcsalod!Na meg hogy talán neten keresztûl már tettéél is lépéseket egy másik lány felé!Gondolj bele, ha õ izmos testû, nagy farkú férfiakat nézegetne, és láthatóan nagyon gerjedne rá, és tudnád hogy a nyomukba sem érsz, hogy éreznéd magad?Nem fordúlna meg a fejedben hogy azért nézi mert azokra, olyan jellegû férfiakra vágyik, és nem rád?Pláne ha véleményed szerint esetleg olyan is lenne köztük aki pl:szerinted ronda férfi, de neki még is tetszik, nem jutna eszedbe hogy úristen ha ilyen tetszik neki, akkor te hol állhatsz a szemében, vagy hogy ha ilyen kisigényû hogy nálad rondább is tetszik neki, akkor bármikor lecserélhet, hisz egy Brad Pitt kinézetû férfi nem igen szaladgál az õ köreiben, de egy Mr.Been már igen!?
110% néz pornót, kivéve engem ;D
Oké, akkor elmagyarázom. Lány vagyok, 21 éves, és nézek pornót. Csakhogy amikor én pornót nézek, fantáziálok, annak semmi köze a barátomhoz. olyankor õ mintha nem is létezne, és emiatt nincs is bûntudatom. Ha úgy jövök össze valakivel, hogy tudom, hogy nézi, nem zavar a dolog. De volt olyanom, akirõl azt hittem, hogy mindenben tökéletes. (pl. el lehet kapcsolni a forma 1-et, jobban fõz, mint Gordon Ramsey stb..) és valahogy a jellemébõl az jött le, hogy õ nem néz. És boldog voltam, és büszke. Szerintem semmi egyéb nem történt, csak kipukkant az a lufi, és most csalódott. VAGY Arra gondol, hogy miközben vered, nem rá gondolsz, hanem valakire, akinek szebb a bõre, feszesebb a feneke, és ügyesebb az ágyban. és ez kiakasztó.
Szerintem a férfiak 100%-a néz pornót, és a nõk közül is nagyon sokat. Aki tagadja az hazudik. (Nem azt mondom hogy minden nõ nézi csak hogy sokan) 21/F
A világon mindenki néz pornót, nõk és férfiak is , mindenki.
A kérdező hozzászólása: csak nem tudom hogy mire lehet ilyenkor féltékeny...miközben Õ is lebukott már hogy nézegetett ilyesmiket....
A kérdező hozzászólása: egyáltalán nem olyasmi jellegûek a videók
A kérdező hozzászólása: Na de hogy ha a Nõt zavarja, az normális?
Aki csak teheti néz. Nekem van párom, szexuális életünk is rendben van, mégis szoktam nézni szinte minden nap ha nem vagyok vele, és nagyon zavarná, ha megtudná. 21/f

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!