Találatok a következő kifejezésre: Hány százalékban a (711 db)

Lányok/nők! Hány százalékban a külső, és hány százalékban a belső dönt egy férfival kapcsolatban? Kort is légyszíves!

Van egy lány, aki nagyon szimpatikus. Nem vagyok egy csúnya srác (jó pár n?vel volt már viszonyom) úgy gondolom, de van egy kis önbizalomhiányom a miatt, hogy van egy kis pocakom. Kisebbségi érzésem van olyanokkal szemben, akiknek szinte tökéletes a testük. Számomra, mint férfi, nehezen elképzelhet?, hogy a kapcsolat elején olyan n? izgasson, aki nem hibátéan "majdnem". Tudom, hogy ez hülyén hangzik, de nem tehetek róla.

Legjobb válasz: nálam 90-10 a belsõ-külsõ:P

nálam 90-10 a belsõ-külsõ:P
A külsõ megfog, a belsõ megtart. Nekem volt olyan barátom, aki baromi jól nézett ki, izmos, magas, jóképû, de dög unalmas volt. Aztán volt olyan is, akivel nagyon sokat nevettünk, de õ meg testileg nem vonzott annyira. Engem 60-40%-ban érdekel a külsõ-belsõ páros egy kapcsolatban. A külsõ azért több picivel, mert ha nagyon vonzódom hozzá, elnézek neki pár dolgot.
Ahhoz hogy egyáltalán szób álljak vele a külsõ dönt. Hisz ha nem tetszik, akkor nem is fog érdekelni, mint férfi. Szerintem a kis pocak belefér. Sok lány szereti. Én pl fenék mániás vagyok, azt nézem meg elsõre :) És ha kivül rendben, akkor jöhet a belsõ és ha az is, akkor a határ a csillagos ég :)
nálam 50-50
70%belsõ 30%külsõ ne hogy már egy fiúba a testéért legyek szerelmes, az oylan ... fura. az ide-oda változható hús vér valami! A blesõ sokkal fontosabb ! 18/L
Ez a lany lelki erettsegetol is fugg, mi mennyire fontos neki. Meg mindekinek mas tetszik, nekem sosem tetszettek a babaarcu fiuk, inkabb a karakteres, nem annyira szep arcuak. Viszont koverrel nem jarnek, mert az taszit. De a baratom vekony, es megis van egy kis pocakja, az nem zavar, inkabb olyan cuki :-))
*A külsõ ami megfog, a belsõ ami megtart.* Ezzel az idézettel tökéletesen egyetértek! Egy kis pocak, ha tényleg >kis<, akkor nem gond.

A fizetés hány százaléka a passzívtáppénz?

Legjobb válasz: A táppénz összege ugyanannyi, mintha nem passzív, hanem "rendes" táppénz lenne. Csak itt nincs elõtt 15 munkanap betegszabadság és maximum 30 napig kaphatod. Az, hogy hány százalékot kapsz, a folyamatos munkaviszonyod hosszától függ.

A táppénz összege ugyanannyi, mintha nem passzív, hanem "rendes" táppénz lenne. Csak itt nincs elõtt 15 munkanap betegszabadság és maximum 30 napig kaphatod. Az, hogy hány százalékot kapsz, a folyamatos munkaviszonyod hosszától függ.
A maximum összeg alacsonyabb, asszem bruttó 9800/nap helyett kb, 3500/nap.
Sok. A párom konkrétan magasabb passzív táppénzt kapott, mint amennyi a nettója volt. Röhögtünk is rajta, hogy nem is éri meg dolgozni :D
A kérdező hozzászólása: 1 hónapig dolgoztam összesen, nettó 100 ezer volt a fizetésem, és kaptam 37 ezer forint-ot 30 napra! Az úgy rendben van?
"A párom konkrétan magasabb passzív táppénzt kapott, mint amennyi a nettója volt." Ott valamit nagyon elszámolhattak.
Hát ez érdekes. Õ 90-92 körüli nettót kapott és a passzív táppénzre 97-et. Hát most már mindegy, reklamálni nem fogunk :)
Mivel a táppénznél (is) az igénylést megelõzõ naptári év jövedelmét nézik, ha tavaly kapott plusz pénzeket, akkor bõven elõfordulhat, hogy több a táppénz, mint elõtte a rendes nettója. Mivel csak egy hónapot töltöttél biztosításban, így a táppénz 50%-os, de csak annyi napra jár, amennyit biztosításban töltöttél.

Matek házi: A találkozásukig az út hány százalékát teszi meg az egyik és hány százalékát a másik?

Egy kerékpáros egyszerre indul egymással szemben két, egymástól a 75km-re lév? városból, és 2 és fél óra múlva találkozik. Az egyik sebessége 50%-kal nagyobb a másik sebességénél.

Legjobb válasz: 75=a+1,5a 30=a Az egyik 30 km-t megy, a másik 45 km-t megy. 30/75=0,4 40 % 45/75=0,6 60 %

75=a+1, 5a 30=a Az egyik 30 km-t megy, a másik 45 km-t megy. 30/75=0, 4 40 % 45/75=0, 6 60 %


A csontos-bőrős csirkemell súlyának hány százaléka a színtiszta csirkemell?

Vagyis megéri ilyent venni a filé helyett?

Legjobb válasz: Szerintem megéri, mert a csontból meg tudsz fõzni levest pl. Én mindig elteszem a fagyasztóba. Akármit kicsontozok, a csontot mindig elteszem. Nem tudom hány százaléka, de a csirkemell csont alapból nagyon vékony valami, szóval nem sokat nyom.

Szerintem megéri, mert a csontból meg tudsz fõzni levest pl. Én mindig elteszem a fagyasztóba. Akármit kicsontozok, a csontot mindig elteszem. Nem tudom hány százaléka, de a csirkemell csont alapból nagyon vékony valami, szóval nem sokat nyom.
Hentes barátom elmondta, hogy teljesen mindegy hogy csontosat veszel, vagy filét, mert az ugy van kikalkulálva, hogy egy árban van. Amennyivel olcsóbb a csontos, annyival kevesebb sulyu a filé.
Igen, ár-érték arányban ugyanott van mind a kettõ. Annyi a különbség h ahogy az elsõ is írta, a csontot késõbb fel tudod használni, valamint a csontosnál van bõr is amit meg tudsz sütni ropogósra ha szereted. Én mindig filét szoktam venni, szeretem a csirkemellet nagyon, de csakis azt amit a hentesnél veszek. A Tescoban pl már nem vennék, egy darabig ott vettem, de aztán láttam mik kerülnek bele injekció által, és elment a kedvem tõle.

A csehszlovák farkaskutyában hány százalék a kutya és hány százalék a farkas?

Szeretnék venni egyet,de ezt szeretném tudni mielőtt megveszem.Tapasztalt kutyatartó vagyok. már volt ezelőtt 5 kutyám, és most szeretnék egy ilyet.

Legjobb válasz: pontosan a fene se számolja ki. Vagy az aki jobb matematikus. Az 50-es években volt az elsõ keresztezés, az elsõ alom 50-50% ugye, az utolsó farkast, a 4.-et 1983-ban vonták be a tenyésztésbe. Közben persze a fajta egységesítése érdekében rokont - rokonnal- is kereszteztek, úgyhogy a pontos szám kiszámíthatatlan. Hiába volt 5 kutyád, hidd el nagy meglepetések fognak érni. Sok mindenben más mint egy kutya. Nekem van, légy szíves olvasd végig a régebbi cseh farkasos kérdéseket az általános jellemzéshez, ha valami nagyon konkrét kérdés van akkor persze szívesen válaszolok.

pontosan a fene se számolja ki. Vagy az aki jobb matematikus. Az 50-es években volt az elsõ keresztezés, az elsõ alom 50-50% ugye, az utolsó farkast, a 4.-et 1983-ban vonták be a tenyésztésbe. Közben persze a fajta egységesítése érdekében rokont - rokonnal- is kereszteztek, úgyhogy a pontos szám kiszámíthatatlan. Hiába volt 5 kutyád, hidd el nagy meglepetések fognak érni. Sok mindenben más mint egy kutya. Nekem van, légy szíves olvasd végig a régebbi cseh farkasos kérdéseket az általános jellemzéshez, ha valami nagyon konkrét kérdés van akkor persze szívesen válaszolok.
...és a neved monsterhighfan. Igen. Tapasztalt kutyatartó - egyébként - nem attól lesz valaki, hogy volt már X kutyája. Ismerek nem egy olyan gazdit, aki már a hetedik, nyolcadik kutyáját "tapossa", és egy-két óvodás többet ért a kutyaneveléshez, meg a kutyákhoz általában. Az általad kinézett fajta - hála Istennek - nem is úgy mûködik, hogy te kitalálod, hogy veszel egyet és egy hét múlva ott van. Nagyon kevés tenyésztõ van és nagyon megválogatják, kinek adnak kutyát.
Egy kutya nem eper-vaniliás fagyisdoboz, hogy pontos választ lehet adni arra, hogy mibõl mennyi van benne. :D Pontos genetikai vizsgálatokkal, ki lehet deríteni egy-két dolgot arról, hogy melyik oldalról milyen géneket örökölt, de az is csak egy egyedre vonatkozik, és az sem százalék lenne. Az viszont egyértelmû, hogy mivel farkas volt a felmenõi közt, ha lehetséges, még jobban oda kell figyelni a nevelésére, amit kölyökkortól kell kezdeni. Megjegyzés: Nekem eddig volt 42 macskám, 8 egerem, 9 papagájom, mégsem lettem egyik szakértõje sem szerintem.
Nem úgy van, hogy a kutya a farkas háziasításából alakult ki? Akkor a kérdés az, hogy mennyire háziasított ez a kutyafajta? Bár nem tudom, lehet hogy tévedek. :)
Tévedsz utolsó, mert a csehszlovák egy hibrid fajta, ha jól emlékszem, akkor egy német juhászt és egy farkast kereszteztek, és úgy szelektáltak.
Sohasem fogod kiszámolni, mert nem matematika. Pontosabban, mindegyik egyed más és más. Egy almon belül is lehetnek kutyásabb és farkasosabb jellemü kölykök. Tehát, késöbbi generációk esetében is lehet olyan állat, ami inkább korábbi generációkat tükröz. Nem feltétlenül lesz tehát az összes kölyök az idö elörehaladtával "kuytásabb", igaz, általánosságban ez azért talán elmondható. Egyébként három farkast vontak be anno a kitenyésztéskor: kettöt (Brita illetve Argo, 1958-ban) az elején, egyet pedig késöbb (Lady - 1983).

Hány százaléka a kisebbítendőnek a különbség, ha a kivonandó a kisebbítendő egyötöd része?

Előre is köszi a segítséget!

Legjobb válasz: Annyira nem nehéz. Számolj: tegyük fel, hogy a kisebbítendõ = 5 ekkor a kivonandó = 1 (a kisebbítendõ egyötöde) a különbség = 4 A kérdés akkor az, hogy a 4 hány százaléka az 5-nek. Talán ez már egyedül is megy.

Annyira nem nehéz. Számolj: tegyük fel, hogy a kisebbítendõ = 5 ekkor a kivonandó = 1 (a kisebbítendõ egyötöde) a különbség = 4 A kérdés akkor az, hogy a 4 hány százaléka az 5-nek. Talán ez már egyedül is megy.

4 mól metán hány gramm? Hány db molekulát és hány db atomot tartalmaz? Hány százaléka a szén?

Legjobb válasz: A metán képlete: CH4. Egy metánmolekulában van egy szénatom (moláris tömege 12 g/mol), és négy hidrogénatom (aminek 1 g/mol). Egy mol 6*10^23 db részecskét tartalmaz. Ha ezek után se megy, szólj és segítek.

A metán képlete: CH4. Egy metánmolekulában van egy szénatom (moláris tömege 12 g/mol), és négy hidrogénatom (aminek 1 g/mol). Egy mol 6*10^23 db részecskét tartalmaz. Ha ezek után se megy, szólj és segítek.
1 mol C 12 g 1 mol hidrogén 1 g. Mivel a metán CH4 ezért 12+(4*1)=16 g.Ez 1 mol.Nekünk Van 4 szóval 48 g. Mivel a CH4 is egy molekula ezért 4 db molekula van benne mivel 4 mol. 1 mol CH4-ben van 1 db C atom és 4 db H atom.Ha ennek a négyszeresét vesszük akkor 5*4=20 atom 1 Metán molekulába 4-szer annyi hidrogén van mint szén. Ezért 20%
Bocs nem láttam az elõzõ válasz adót hát az atomos kérdést félre értelmeztem

A kalcium-oxid tömegének hány százaléka a kalcium? (Sürgős)

A magnézium-jodid tömegének hány százaléka jód?

Legjobb válasz: periódusos rendszer, összeadod a tömegeket és számolsz százalékot

periódusos rendszer, összeadod a tömegeket és számolsz százalékot
CaO móltömege: 40 + 16 = 56 % = 40/56 = 71% MgI2 móltömege: 24, 3 + 126, 9*2 = (gondolom ezt már kiszámolod, meg a többit is, ha nem, szólj)

Ha bérbe adok egy panel lakast ügynökségen keresztül hány százalékát a bérleti díjnak szokta visszatartani általában az ügynökség (pl. Bp-en)? Havi vagy egyszeri összeget kell fizetni az ügynökségnek?

Legjobb válasz: Most akkor ezek szerint ha a lakás ügynökségen keresztül van kiadva akkor végülis egyszer fizetek az ügynökségnek a hirdetésért és utána neki semmi köze hozzám és nekem se hozzá? Én úgy képzeltem el, hogy egy havi százalék fejében az ügynökség gondoskodik, hogy a lakás mindig ki legyen adva, ha valami gond van akkor õ azt intézi, stb.

A kérdező hozzászólása: Most akkor ezek szerint ha a lakás ügynökségen keresztül van kiadva akkor végülis egyszer fizetek az ügynökségnek a hirdetésért és utána neki semmi köze hozzám és nekem se hozzá? Én úgy képzeltem el, hogy egy havi százalék fejében az ügynökség gondoskodik, hogy a lakás mindig ki legyen adva, ha valami gond van akkor õ azt intézi, stb.
Július végén vettünk ki pesten a 14. kerületben egy lakást, aminek a bérleti díja 50 ezer ft, és a kaució 100 ezer ft. Ebbõl a ingatlanos csajnak a bérbeadó 50 ezer ftot adott, ami egyszeri összeg.
elég ciki h ilyen 2+2 nehézségü feladatot nem tudsz megoldani egymagad..
1.) 24.. 2.a) 25%-a 2.b)60-15


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!