Találatok a következő kifejezésre: Hány százalék vonnak Angliban (2 db)

Angliában a bruttó bérből hány százalék és milyen adókat vonnak le bizonyos részekre bontva?

És a vízumot mikor kellene váltani, ha nyáron ki szeretnék menni? És milyen papírok kellenek még hozzá?

Legjobb válasz: http://www.listentotaxman.com/ itt beirod a bruttódat, és kiadja a nettót, illetve a levonásokat. Vízum már vagy 10 éve nem kell, munkavállalási engedély sem kell már 2004 óta.

http://www.listentotaxman.com/ itt beirod a bruttódat, és kiadja a nettót, illetve a levonásokat. Vízum már vagy 10 éve nem kell, munkavállalási engedély sem kell már 2004 óta.
Szerintem olvasgass még egy kicsit mielõtt nekivágsz, ha vizumot akarsz igényelni, akkor nemhiszem, hogy sokat tudsz az országról. Nyelvet beszéled? Ha nem, el se indulj (ez jótanács) egyre több magyar jön ki és megy haza mert nem beszélik a nyelvet
Az ismeroseim alig beszelnek es par honap alatt a harmadik munkahelyukon vannak... Egyre jobbakat talaltak. Viszont borzasztoan talpraesettek és kb 50 szos szokinccsel elvannak :) Igaz nem Londonban. Videki varosban. Londonba semmi penzert nem mennek :) A paromnak kb a fizu 20 szazalekat viszik el a levonasok. De 7 vagy 8 ezer fontig adomentes a fizetes es szinte semmit nem vonnak belole.
Utolso. Utlevelen kivul nem kell semmi. Nemzetkozi TB kartya se :) Itt nem is ismerik :)
15:34! Milyen "jó" munkát lehet találni semmi nyelvtudással? Az ilyen "ismerõsöm nyelvtudás nélkül jól él" címû szöveg az esetek 99.9%-a kamu. Manapság még jó angollal, szakmával is nehezebb mint régen, nemhogy szakma és nyelvtudás nélkül.
Nem kamu, legalabbis az en ismeroseim valos emberek. Egy raktarban dolgoznak, tobbnyire az Asda online megrendeleseit szedik ossze. Es nagyon szeretik ezt a melot. Elotte egy etteremben dolgoztak, mint konyhai munkas, meg a csirkegyarban. Na az szar volt. Az egyik sracnak ezenkivul volt megegy lehetosege, felvettek a KFCbe, de nem tetszett neki a hely. Miert hazudnek? Ahol mi elunk ott ez van. Lehet mashol meg nehezebb elhelyezkedni.
A kérdező hozzászólása: perfekt angolos vagyok, így nem véletlen, hogy ezt tanulom egyetemen. szóval a nyelvvel nincs gondom. és mi az, hogy "olvasgassak még utána"? azért írtam ki ide, mert biztos voltam benne, hogy lesz olyan, aki megírja. és köszönöm a válaszokat.
Kösz.

Hány százalék adót vonnak Angliban a fizetésekbôl?

Vannak ott is külön sávok? Vagy mindenkitôl egységesen vonnak egy biz. százalékot? Az évi Xezer font, ami a hírdetésekben szerepel az Btto?

Legjobb válasz: remélem valamennyire érthetõ ez a leírás!:-)

remélem valamennyire érthetõ ez a leírás!:-)
ha tudsz angolul esetleg megnézheted ezt az oldalt is:-http://www.hmrc.gov.uk/rates/it.htm
viszont ha beszélsz magyarul, ezt olvasd el http://www.euvonal.hu/index.php?op=mindennapok_tagallamok&id.. az elsõ választ is innen másolták ki, de van itt még hasznos dolog
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm Mindenkinek!
A kérdező hozzászólása: Par ev elteltevel megosztom a nemreg felfedezett oldalt! Jo szamolgatast! http://listentotaxman.com/


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!