Találatok a következő kifejezésre: Hány százalék vonnak (19 db)

Részmunkaidős állásnál hány százalékot vonnak a fizetésből?

Négy órásban vagyok, és az alapbér 61ezer!

Legjobb válasz: Ugyanannyi %-kot vonnak, mint teljes munkaidõs állás esetében. Adóval és járulékokkal együtt összesen 34,5%-ot. Tehát 39955Ft lesz a nettód.

Ugyanannyi %-kot vonnak, mint teljes munkaidõs állás esetében. Adóval és járulékokkal együtt összesen 34, 5%-ot. Tehát 39955Ft lesz a nettód.
A kérdező hozzászólása: egyenes út a meggazdagodás felé

Hány százalékot vonnak le pénzváltáskor egy átlagos pézváltoban?

USD szeretnék venni, mert félő h a forit romlik még és kicsit szeretnék ezen nyerni ha bejön a megérzésem, hol tudok olcsobban, venni dollárt van e kedezmény x összeg fellet, hány forintnyi romlás után lehet kiss haszon. Ha beváltok 200.000 ft ot. Bankokba ha akarok venni dollárt ahhoz kell szerződés?

Legjobb válasz: 1. nem vonnak le semmit, árfolyamon váltják 2.nincs kedvezmény,miért is lenne? 2.mivel van az eladási és avételi között különbség, nagyot kéne romlania a forintnak ahhoz, hogy keress ezen. 3. ha már ezen gondolkodsz, akkor nem most kéne csinálnodamikor rossz a forint, hanem a múlt héten kellett volna. 200 ezer forinton nem fogsz keresni szinte semmit (ha egyáltalán)

1. nem vonnak le semmit, árfolyamon váltják 2.nincs kedvezmény, miért is lenne? 2.mivel van az eladási és avételi között különbség, nagyot kéne romlania a forintnak ahhoz, hogy keress ezen. 3. ha már ezen gondolkodsz, akkor nem most kéne csinálnodamikor rossz a forint, hanem a múlt héten kellett volna. 200 ezer forinton nem fogsz keresni szinte semmit (ha egyáltalán)
A kérdező hozzászólása: hmm köszönöm a választ de nem sokat ér. Mert-vonnak le kezelési költséget az egyszerübb pénzváltok -és már tapasztaltam h nagyobb összegnél adnak kedvezményt. -szerintem még nem vagyok elkésve. várom a többi választ aki ért is hozzá.
szerintem nem tudod mirõl beszélsz. Nincs kezelési költség se a pénzváltóban se a bankban. Árfolyam van. és nincs mennyiségi kedvezmény max. (kalkulálnak neked egyedi árfolyamot, ha többmilliót akarsz váltani és van idõd várni) Vegyünk akkor egy mai valuta árfolyamot. a legjobb vételi 227, 966. 200 ezer forintért 877, 32 dollárt kapsz. az legjobb eladási ma 220, 66 tehát ha ma eladnád, akkor 193.593 forintot kapnál. Ahhoz, hogy visszakapd a 200 ezret még 3 százalékot kéne romlania a forintnak. ha akkora szerencséd van, hogy 10 százalékot romlik, akkor keresel vele egv tizest. de ennek az esélye szinte nulla.


Kb hány százalékot vonnak le a bruttó bérből?

Legjobb válasz: http://www.nettober.com/ mert google a barátom

http://www.nettober.com/ mert google a barátom
99, 6% , de 6 tól felfelé kerekítünk úgyhogy 100%

Minimálbéres fizetésnél hány százalékot vonnak le a különböző járulékokra?

Valaki segítene nekem, és megírná, hogy ha minimálbérre van bejelentve, akkor a fizetési papírja szerint a különböz? (pl. nyugdíj, tb, munkavállalói járulékra, adó) mennyi százalékot vonnak le? Köszi!

Legjobb válasz: Nyugdíjjárulék (9,5%) Természetbeni egészségbiztosítási járulék (4%) Pénzbeli egészségbiztosítási járulék (2%) Munkaerõ-piaci járulék (1,5%) Plussz a számított SzJA csökkentve az adójóváírással Itt kiszámolhatod: http://www.adozona.hu/kalkulator_haviber.aspx

Nyugdíjjárulék (9, 5%) Természetbeni egészségbiztosítási járulék (4%) Pénzbeli egészségbiztosítási járulék (2%) Munkaerõ-piaci járulék (1, 5%) Plussz a számított SzJA csökkentve az adójóváírással Itt kiszámolhatod: http://www.adozona.hu/kalkulator_haviber.aspx
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :)

A rébusz diákszövetkezet hány százalékot von le a fizetésből? Mekis munkára mennék általuk havi 40. 000 lenne a fizum.

Legjobb válasz: Semennyit. Szerintem a Meki ezen felül fizet nekik, hogy intézzék az adminisztrációdat.

Semennyit. Szerintem a Meki ezen felül fizet nekik, hogy intézzék az adminisztrációdat.

Hány százalékot vonnak le a munkanélküli segélyből, amit bruttóban adtak meg?

Legjobb válasz: google - munkanelkulisegelykalkulator

google - munkanelkulisegelykalkulator

A vonat elé ugrást százalékra hány százalék éri túl?

Legjobb válasz: nem sok. Talán 2-3% de hidd el azok is jobban jártak volna ha nem élik túl.

nem sok. Talán 2-3% de hidd el azok is jobban jártak volna ha nem élik túl.
Csak nem akarsz kéz-láb nélkül vegetálni?
1-2% ha csak nem egy már épphogy megálló vonat elé veted magad. Ha elüt teljes erõbõl BELEPUSZTULSZ!
A kérdező hozzászólása: kib...szott depis vagyok azért kérdem
a depire nem a vonat a gyógymód. Mi a baj?
A kérdező hozzászólása: Ilyen görcsök vannak a gyomromba, meg mindenhol nem tudszrá valami jó meditációt?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!