Találatok a következő kifejezésre: Hány százalék leszek a (15 db)

10-12 évesek miért nem alszanak még ilyenkor?
Jó, igazad van, nem vettem figyelembe azt a lehetseges "szövegkörnyezetet", hogy az illeto azt pedzi, hoyg tanacsoljuk-e neki a vedekezesmentes egyuttleteket.:) Inkabb gondoltam arra, hogy érdeklõdik. Én ugy gondolom, hogy mivel a szerelmeskedesben mindig ott van a gyermekáldás lehetõsége, csak olyannal szabad, akivel szeretnenk is kozos gyermeket. A szeretkezes felelosseg. A kedvesunk irant is. És sajat magunk irant is. Hiszen az egesz eletunk megvaltozhat - örökre. Mindig ezek kozt a keretek kozt kell gondolkodni a fogamzasgatlasrol, az eselyek csokkenteserol.
A korod kb 12-15? :) Semmi baj csak írd ki nyugodtan, hogy ne legyen anyázás. Nos az rengeteg mindentõl függ, pl, hol tart ciklusban a nõ, illetve milyen a férfi spermája, van e valamelyik félnek terméketlensége vagy azt nehezítõ tényezõ, de összességében elmondható, hogy túl nagy az esély rá ahhoz, hogy ezt megkockáztassa valaki. Védekezzetek mindig ha nem akartok gyereket.
Ha védekeznek, akkor nem.Meg amúgy sem mindig..
"...Tehat ha egy ferfi nagyon gyakran elélvez, mondjuk naponta legalább egyszer-kétszer, akkor õtõle gyakorlatilag nem lehet teherbeesni, mert akkor kevés a spermaszám az ejakulátumában.:) ..." Ilyeneket ne írjál, mert aztán valaki ezt a védekezési "módszert" válassza, aztán mégis össze jön, akkor a lelkeden szárad majd.
Nem írtad, hogy a nõ melyik részében mendegél el??!
Minden 36. egyuttletkor statisztikailag, de az eloszlas nem egyenletes: ebben benne van az is, akinek evtizedekig nem lett gyereke, meg az is, akinek minden egyuttletkor lett. Az ejakulátumban pl. alig van spermium, amikor a ferfi az aktus elott nem sokkal mar ejakulált. Tehat ha egy ferfi nagyon gyakran elélvez, mondjuk naponta legalább egyszer-kétszer, akkor õtõle gyakorlatilag nem lehet teherbeesni, mert akkor kevés a spermaszám az ejakulátumában.:)
Én csak azt tudom, hogy TE terhes vagy!!!
...mert nem mindegyik részében lészen terhes!! Túúúdod??
Ha a nõ épp termékeny állapotban van, illetve bekövetkezik a termékeny állapot a hímivarsejtek élettartama alatt, akkor terhes lesz. Ez nagyjából egy hét a ciklus alatt.
Remélem nem, mert akkor velem van a baj, mert nem vagyok párszázszoros terhes :D 23N
Nem minden esetben esik teherbe a nõ!ha ez másképp lenne nem lenne ennyi babára váró pár (akinek nincs semmi problémája)! Ha már élsz szexuális életet akkor ne engedd h a pasid gumi nélkül csinálja. és ha majd annyi idõs leszel nyugodtan szedhetsz foggátló tablettát!de ha úgy érzed terhes vagy és tényleg 15 körül vagy akkor vegyél be esemény utáni tabit!és védekezz mindig!:)
A ciklusban nem egy hét a termékeny idõszak, csak egy nap. A petesejt ugyanis csak egyetlen napig életképes. De sok más tényezõt is figyelembe kell venni, hiszen pl. a hímivarsejtek akár több napig is lehetnek életképesek odabent, létezik spontán peteérés, stb stb. Nagy általánosságban elmondható, hogy a jó idõben történt szeretkezésbõl egészséges párok esetén kb. 30% eséllyel lesz baba.

Szerintetek ha a családban eddig 4 ikerpár született (amiről tudok), akkor hány százalék az esélye, hogy nekem is ikreim lesznek?

Apai nagyapám ágának kivételével minden ágon születtek már ikrek, viszont se nekem, se a szüleimnek és a nagyszüleimnek nincsenek (nem is voltak) ikertestvéreik. Anyukám testvérének viszont volt. Akkor?

Legjobb válasz: No vagy vagy ferfi? Noi agon oroklodik

No vagy vagy ferfi? Noi agon oroklodik
Milyen ágakon születtek az ikrek? Egyébként ha az apai apák, vagy az anyai apák ágán nincs akkor nem sok.
12, 35% az esély, ha jól számoltam, de ha nincs még férjed akkor újra kell számoljam az egészet.
2. :DDDDDD
elég kicsi
Ki tudja :) LEhet, hogy sikerül. Apukám ikerpár tagja, apai nagypapám szintén hármas ikrek egyik tagja. Anyukám testvérének gyerekei szintén kétszer kettes ikrek (unokatestvéreim), ott az unokák is ikrek. Tehát az én ágamon mindenhol iker hegyek. :) Sehol semmi beültetés, semmi hormonkezelés. Egyszerûen ez van, sok sok generációra elõre és hátra is. Nekem egyetlen gyerkõcöm lett. Mondjuk örültünk neki nagyon, mert eü probléma miatt nem tarthattam volna meg az ikreket. Tehát a sok iker a családban sem jelent semmit.
A kérdező hozzászólása: Nõ vagyok és még nincs férjem.
Ebben az esetben az esélyeid lecsökkentek 0, 01%-ra.
sok esélyed van az ikrekre

A euroexam nyelvvizsga bizonyítványban benne lesz, hogy hány százalékot értem el vagy csak az, hogy megfelelt?

Angol, C1, komplex

Legjobb válasz: Nekem nem C1-em van, de nincs benne, csak adtak mellé egy lapot, azon van rajta.

Nekem nem C1-em van, de nincs benne, csak adtak mellé egy lapot, azon van rajta.
Mármint a százalék nincs benne, csak az, hogy megfelelt. :)
egy lapra lesz ráírva:)
A kérdező hozzászólása: Értem, köszönöm. :)
A kérdező hozzászólása: Akkor is, ha egynyelvû vizsgát tettem?

Hány százalék eséllyel leszek a closty szedése után terhes?

Legjobb válasz: Ez egyén függõ! Én is szedem már 3 hónapja, de sajna semmi! De hátha neked beválik! Sok sikert! Drukkolok!

Ez egyén függõ! Én is szedem már 3 hónapja, de sajna semmi! De hátha neked beválik! Sok sikert! Drukkolok!
SZIA CSATLAKOZOM AZ ELÕTTEM SZÓLÓHOZ BIZTOS HOGY EGYÉN FÜGGÕ, ÉN IS SZEDEM. MELÉ TUDOM AJÁNLANI(A SZÁZALÉK NÖVELÉSÉRE)A PALÁSTFÜVET CICKAFARKAT, MÁLNALEVÉL...STB.A http://WWW.HÁZIPATIKA.COM-ON MEGTALÁLSZ MINDEN INFORMÁCIÓT RÓLUK.ÉN MÉG 1 HÓNAPI ADAGOT SZEDTEM BE ÚGYHOGY MÉG NEM TUDOK MIT MONDANI.MOST LESZ PETEÉRÉSEM ÉS ÁLÍTÓLAG A GYÓGYSZERTÕL GÖRCSÖL A HASAM.SOK SIKERT REMÉLEM BABÁSAN HALLUNK RÓLAD LEGKÖZELEBB.
Nekem elsõre összejött a clostival.Kaptam még szurit peteéréskor, h megrepedjen a tüszõ, utána duphastolt szedtem a beágyazodáshoz.Most is szedem a duphastolt.Szerintem is egyéntõl függ, ismerösöm 3 honapig szedte és semmi!6heteskismami
Kilencvenkilencbõl kivágtak egyet, így maradt kilencvennyolc fenyõ.
Elosztod a kilencvennyolcat a kilencvenkilenccel
Ja nem. Akkor egy százaléka az erdõállománynak "nem fenyõ". Kivágnak bizonyos mennyiségû fát és azután lesz még mindig kilencvennyolc százalék fenyõ.
A felét, azaz 50%-át akarják kivágni.
A kérdező hozzászólása: Letudnád vezetni, hogy kapjuk meg az 50%-ot?
Persze. Tegyük fel, hogy az erdõben száz fa van, amibõl 99 fenyõ (tehát 99%), plusz még van egyetlen nemfenyõ (1%). Ezekbõl kivágnak valamennyit. Az biztos, hogy bármennyi fát is vágnak ki, az mind fenyõ kell hogy legyen, mert ha kivágják azt az egyetlen nemfenyõt, akkor utána mindegy hány fenyõt vágnak ki, az erdõ 100%-a fenyõ lesz. Szóval kivágnak valahány fenyõt, marad valamennyi, és marad még az az egy nemfenyõ is, ami ugyebár a maradék erdõ 2%-a, hiszen 98% fenyõ. És minek a 2%-a az 1? Hát az 50-nek. Vagyis 50 fát vágtak ki a százból (mind fenyõ) és 50 maradt (49 fenyõ + 1 nemfenyõ). Kicsit bonyolultra sikeredett... Azért érhetõ?
A kérdező hozzászólása: Igen érthetõ, köszönöm!
50-50%. Attól függ milyen mélyen élvezett bele.
Hát ha két hét múlva kellene megjönnie, akkor bizony ovukor voltatok együtt. Miért nem lehet kotont húzni?
pearl index - Olvass!!!!
Viszont ha két hét múlva várja és mostanában voltatok együtt, akkor nagy eséllyel pont ovulációja volt...
A kérdező hozzászólása: Én nem mentem el, csak a barátnõm. :) De nagyon remélem, hogy két hét múlva megjön neki a havija :)
Minimális, ezt végképp nem lehet megbecsülni, de ha te éppen beleesel, nem reklamálhatsz senkinél. ;) A megszakításos szex legnagyobb kockázata, hogy nem sikerül idõben megszakítani és teljes vagy részleges beleélvezés lesz belõle. Gyakran elõfordul az is, hogy a férfi azt érzi, hogy idõben sikerült megszakítania, de az elsõ spricc mégis oda megy, mert azt még nem érzi.
A kérdező hozzászólása: És ha pusztán elõváladék kerül a nõbe akkor hány százalék esély van körülbelül a terhességre? (azt hallottam nem sok)
Ovulációkor, ha mind a két fél egészséges, beleélvezéssel egy aktus során kb. 20% Egy év alatt rendszeres szex mellett 80%.
Konkrét százalékot nem lehet mondani, mert nagyon sok dologtól függ. Milyen az egészségi állapota. Van-e egyáltalán rendszeres peteérése. A férfi mennyire termékeny. (általánosságban igaz, hogy a fiatalok termékenyebbek) Ha mindketten fiatalok, életerõsek, a termékenységük csúcsán járnak, akkor is függ attól, hogy hol tart a nõ a ciklusában (spontán peteérés is lehetséges!). Azt szokták mondani, hogy a peteérés körüli napokban kb. 20 %-a az esélye a terhességnek, de szerintem többet mond az az adat, hogy védekezés nélkül a nõk kb. 85 %-a teherbe esik egy év alatt. A 20 % kevésnek tûnhet, de erre ne alapozz, ha elkerülni akarod a terhességet. Murphy törvénye is azt mondja: ha nem akarod, pikk-pakk összejön, nagyobb eséllyel esel bele a 20-ba. Ha akarod, akkor viszont keményen kell küzdened. :)
A kérdező hozzászólása: Mart nekem valahonnan a 15% ugrott be, csak nem tudom, hogy jól emlékszem-e. :)
En ugy tudom 20%
A kérdező hozzászólása: Ez tényleg 50-50% vagy ez csak a vagy igen vagy nem szokásos marhaság? :)
50%-50% Vagy teherbe esik vagy nem.
A kérdező hozzászólása: Csák pár másodpercig nem volt rajtam óvszer, utána feltettem!
Amennyit beszámíttatsz az aranyból.

Erdő faállománya: 29 000 m3 A) Hány m3 lesz 11 év múlva az erdő faállománya, ha a gyarapodás minden évben az előző évi állomány 2 százaléka? Az erdő faállománya négy csoportba sorolható: tölgy, bükk, fenyő és vegyes.

A faállomány 44%-a tölgy és 16%-a feny? volt. Tudjuk még, hogy ekkor a bükkfa állomány és a feny?fa állomány aránya ugyanannyi volt, mint a feny?fa és a vegyes fafajták állományának aránya. (Feny?b?l több volt, mint a vegyes fafajtákból. ) b) Számítsa ki, hogy mekkora volt 1998 elején az egyes fafajták százalékos részesedése az állományban! A kapott adatokat ábrázolja kördiagramon, feltüntetve a kiszámított szögek nagyságát fokokban mérve!

Hány százalék hogy babám lesz? A hőm sajnos nem azt mutatja.

A mellbimbóm fáj, (pedig mensi el?tt,az egész mellem szokott),éjszaka is fel kell kelnem sokszor pisilni (pedig sose szoktam). Ma vagyok a 27.cn-on.

Legjobb válasz: Szia! Nem akarlak elkeseríteni, de sokszor pszichésen jönnek elõ ilyan tünetek. Amikor mi babát szerettünk volna, minden hónapban figyeltem minden apró jelet, és természetesen akkor jött össze a baba, amikor nem volt idõm odafigyelni, hogy mi mit jelenthet.

Szia! Nem akarlak elkeseríteni, de sokszor pszichésen jönnek elõ ilyan tünetek. Amikor mi babát szerettünk volna, minden hónapban figyeltem minden apró jelet, és természetesen akkor jött össze a baba, amikor nem volt idõm odafigyelni, hogy mi mit jelenthet.
én nemtom begjeéleniteni a görpéd
A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/b784171e0b7c293e78ff33..
nekem sem ment fel a höm. pedig máskor pé kor felszokott menni. én mostjöttem rendbe mert a hormonom magas volt. volt pém is mert nyálkám is volt és még mostsem jött meg már 2 napja késik. majd kiderül. szurkolok neked.
elõzõ válaszolo vagyok. nekem meg menti elõtt szokot fájni a mellem és most meg nemfáj egyáltalán.
Én a 24-ik napra tenném a peteérést. A 24-ik naptól ha magasabban van a hõd, és csak a 38-ik napon jön meg, akkor lehet hogy volt peteérés. Ha ez a normális ciklusod, és nemsokára megjön, és mindig így néz ki a görbéd, menj el orvoshoz mindenféleképpen, nézessél hormonokat, ez nagyon fontos. Ilyen hõvel sajna kicsi az esély. anovulatikus ciklusnak néz ki. Kívánom a legjobbakat!
A kérdező hozzászólása: KÖSZÖNÖM SZÉPEN válaszokat! Én is nagyon szurkolok neked és érdekes, mert az én mellem se fáj, pedig szokott és csak a bimbó, ami érzékeny.

Szerintetek mi lesz a választások végeredménye? Melyik párt hány százalékot fog kapni? Meg meritek jósolni a végeredményt?

Legjobb válasz: Fidesz 55%, MSZP (Összefogás, akármi) 20%, Jobbik 20%, LMP 5%. +/-5%. Ha az LMP nem jut be, akkor eltolódik az eredmény a Fidesz javára.

Fidesz 55%, MSZP (Összefogás, akármi) 20%, Jobbik 20%, LMP 5%. +/-5%. Ha az LMP nem jut be, akkor eltolódik az eredmény a Fidesz javára.
fidesz:45% összevisszafogás:25% jobbik:20% lmp:5-8% A maradék pedig a többi kis párt.
Két farkú kutya párt 99%!!!!!!
fidesz: 40 jobbik: 30 fetóék: 25 lmp: 5
fidesz40, összefogás30, jobbik25, lmp5
2-es: gratulálok, nyertél! Nyereményed 4 csodálatos év a románok által megválasztott fidesz uralma alatt. Az elmúlt 100 év alatt csak 2 politikus mondhatja el magáról, hogy a románok segítették hatalomra, az egyik Horthy Miklós, a másik Orbán Viktor.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!