Találatok a következő kifejezésre: Hány százalék leszek (25 db)

10-12 évesek miért nem alszanak még ilyenkor?
Jó, igazad van, nem vettem figyelembe azt a lehetseges "szövegkörnyezetet", hogy az illeto azt pedzi, hoyg tanacsoljuk-e neki a vedekezesmentes egyuttleteket.:) Inkabb gondoltam arra, hogy érdeklõdik. Én ugy gondolom, hogy mivel a szerelmeskedesben mindig ott van a gyermekáldás lehetõsége, csak olyannal szabad, akivel szeretnenk is kozos gyermeket. A szeretkezes felelosseg. A kedvesunk irant is. És sajat magunk irant is. Hiszen az egesz eletunk megvaltozhat - örökre. Mindig ezek kozt a keretek kozt kell gondolkodni a fogamzasgatlasrol, az eselyek csokkenteserol.
A korod kb 12-15? :) Semmi baj csak írd ki nyugodtan, hogy ne legyen anyázás. Nos az rengeteg mindentõl függ, pl, hol tart ciklusban a nõ, illetve milyen a férfi spermája, van e valamelyik félnek terméketlensége vagy azt nehezítõ tényezõ, de összességében elmondható, hogy túl nagy az esély rá ahhoz, hogy ezt megkockáztassa valaki. Védekezzetek mindig ha nem akartok gyereket.
Ha védekeznek, akkor nem.Meg amúgy sem mindig..
"...Tehat ha egy ferfi nagyon gyakran elélvez, mondjuk naponta legalább egyszer-kétszer, akkor õtõle gyakorlatilag nem lehet teherbeesni, mert akkor kevés a spermaszám az ejakulátumában.:) ..." Ilyeneket ne írjál, mert aztán valaki ezt a védekezési "módszert" válassza, aztán mégis össze jön, akkor a lelkeden szárad majd.
Nem írtad, hogy a nõ melyik részében mendegél el??!
Minden 36. egyuttletkor statisztikailag, de az eloszlas nem egyenletes: ebben benne van az is, akinek evtizedekig nem lett gyereke, meg az is, akinek minden egyuttletkor lett. Az ejakulátumban pl. alig van spermium, amikor a ferfi az aktus elott nem sokkal mar ejakulált. Tehat ha egy ferfi nagyon gyakran elélvez, mondjuk naponta legalább egyszer-kétszer, akkor õtõle gyakorlatilag nem lehet teherbeesni, mert akkor kevés a spermaszám az ejakulátumában.:)
Én csak azt tudom, hogy TE terhes vagy!!!
...mert nem mindegyik részében lészen terhes!! Túúúdod??
Ha a nõ épp termékeny állapotban van, illetve bekövetkezik a termékeny állapot a hímivarsejtek élettartama alatt, akkor terhes lesz. Ez nagyjából egy hét a ciklus alatt.
Remélem nem, mert akkor velem van a baj, mert nem vagyok párszázszoros terhes :D 23N
Nem minden esetben esik teherbe a nõ!ha ez másképp lenne nem lenne ennyi babára váró pár (akinek nincs semmi problémája)! Ha már élsz szexuális életet akkor ne engedd h a pasid gumi nélkül csinálja. és ha majd annyi idõs leszel nyugodtan szedhetsz foggátló tablettát!de ha úgy érzed terhes vagy és tényleg 15 körül vagy akkor vegyél be esemény utáni tabit!és védekezz mindig!:)
A ciklusban nem egy hét a termékeny idõszak, csak egy nap. A petesejt ugyanis csak egyetlen napig életképes. De sok más tényezõt is figyelembe kell venni, hiszen pl. a hímivarsejtek akár több napig is lehetnek életképesek odabent, létezik spontán peteérés, stb stb. Nagy általánosságban elmondható, hogy a jó idõben történt szeretkezésbõl egészséges párok esetén kb. 30% eséllyel lesz baba.
50
Írd be a googlbe hogy "Mexikó" na az lesz Magyarország 2050-ben.
Bocsánat :) XD úgy akartam befejezni, hopgy: Ez 1-2 millió ember.
semmi bajom a cigányokkal. Majd megmondom 2050-ben. (de akkor sem tudom majd megmondani, ezt csak becsülni lehet. Ki cigány, ki nem, van, aki csak félig, van, aki az, de nem tartja annak magát stb..) Ma minimum 10, maximum 20%-a cigány az ország lakosságának. ez 10-20%.
Pusztuljatok innen cigányok!
Nem tudom de én nem értem meg azokat a cigányokat akik lopnak ! De nem is szeretném megérteni mért jó mást megkárosítani aki pl. melózott azért az x dologért !
Vagy miért nem azt kérdezed h. Egy diplomàs magyarnak meddig kell még utcàt seperni? Vagy miért nem azt meddig kell még külföldre menni melozni h normàlisan élj? Képzeld el ha a sok orszàg kizàrnà a magyarokak mert magyarok; pont ugy ahogy ti szeretnétek itthon a romàkkal; hihetetlen h nem unjàtok ezt a roma magyar kérdést. Még jó h mâr most kimutatàk h többen vagyunk igy hàt a magyrok csodàs àlma soha nem teljesül söt higul a vêretek a sok roma-magyar szerelem miatt nàlunk pl mindenki pàrja magyar x év mulva nem nagyon lesz ilyen kérdésert nem lesz full magyar vér.
Én félig roma vagyok 17éves korom ota dolgozom az anyàm roma putriba nôt fel 14 éves kora óta 16 êvet egyhelyen és màr 15 êve nêmetorszàgban melozik. Nem mindenki a csalàdi potlékért szûl mit lehet havi 12000böl venni max a seggem törlöm vele. Sok a roma az tuti én pl. Abortusz ellenes vagyok azért tartottam meg a 2.babàm; egy magyart jobban izgat a karier mint a gyermek vàlalàs igy nem nehéz több gyereket szülni a romàknak. Azt gondolom h. Nem kellene a minden romàt egy kalap alà venni; nem minden roma egyforma. Én megértem azokat a romàkat is valahol akik lopnak stb. Ha egy magyar embernek a gyereke éhes szégyel segélyêrt menni az önkormânyzatba kölcsönkér vagy valami de ha nem lenne kitöl mert mindenki csoró körülötte ak.ö is menne lopni meg segélyért; én nem szembesültem mêg olyannal h. Nemtalàltam melot mert roma vagyok de igen is sokakat a börszine miatt nem vesznek fel tudnék rola mesélni. Amig a magyarok a parlamentbe öltönBen lopnak rengeteget addig egy roma is megteheti a csalàdja élelmezési problêmài miat. Amugy tapasztalataim szerint egy magyar se màs pl ha valamit el tus hozni a melohelyéröl akkor azt el is fogja hozni. Néhàny név akit a magyarok is tisztelnek: MàgaZoli hegedû müvész; Csori Sàndor iró; Bangó Margit; lljunior; caramel. Miért nem azt kérdezed mennyi romàn vagy kinai lesz?
Integralassal csaladipotlek novelesevel akar elerhetnenk a 98% is ertekeinkre vigyazni kell integraljuk oket!:-) :-) :-)
timitry válaszai az egyik legértelmesebb emberi megnyilvánulás volt, amit valaha olvastam az oldalon, és egyfajta ellki felüdülést jelentett ebben a szellemi putriban. Ehhez le van pontozva a földig. Végülis gyülölködni könnyebb, mint gondolkozni.

Lehetséges spirál mellett teherbe esni? Hány nap késés után érdemes tesztet csinálni? Ha terhes vagyok, így mindenképp el kell vetetni? Hány százalék hogy beteg lesz?

Legjobb válasz: http://www.webbeteg.hu/orvos_valaszol_orvos_valasz/fogamzasg.. Több helyen is azt olvastam,ha spirál levétele után megmarad a baba ki lehet hordani a terhességet!

http://www.webbeteg.hu/orvos_valaszol_orvos_valasz/fogamzasg.. Több helyen is azt olvastam, ha spirál levétele után megmarad a baba ki lehet hordani a terhességet!
Ez így van. Nekem is spiral mellett lett egy babam. Az én történetem nem túl szép, mert a 9. héten elvetéltem, de szerintem ennek lelki oka volt. Én a kimaradt utani 4. napon teszteltem, mert valahogy fel sem tûnt egybõl, hogy nem jött meg... Szorítok neked!!!
A kérdező hozzászólása: Sajnálom a vetélésed, tudom nem kellemes dolog.nekem is volt 2x!bár azòta van 3 gyönyörü gyermekem, ugyhogy nem tudom örüljek e egy negyedik babának ha beigazolòdik a gyanúm.fõleg meg fiatal vagyok(mások szerint felelõtlen).na de ez nem tartozik ide.... Megnéztem elso amit linkeltél és Köszi az eddigi 2 választ.


Tavaly 9. voltam szept.10 leszek, 34-en vagyunk 1 osztályba és mindenki fiú. Hány százalék esély van, hogy jön hozzánk egy csaj?

Legjobb válasz: Szerintem ha villanyszerelõnek tanulsz akkor 0% , hogy lesz lány osztálytársad.

A kérdező hozzászólása: info
Szerintem ha villanyszerelõnek tanulsz akkor 0% , hogy lesz lány osztálytársad.
jah.. meg autószerelõn se sok esélyed van xD én infon vagyok mégis volt 8 lány osztársam 9 be -1 10 be -5 .. még ott a pótvizsga xD
Szerintem nem sok. Fõleg, hogy még elég sokan is vagytok. Ilyen nagy létszámú osztályba már nem szívesen tesznek több embert. Egyetlen egyet, esetleg.
50% esélyed van rá: a.) MEGY vagy b.) NEM MEGY
Basszus nálunk dejó lenne vmi csávó... 28 emberbõl 3 fiú :( bláh, a sok szutyok...
De azaz. Nekem is volt szerencsém látni a csajt. Eléggé ortopéd.
Valaki írta hogy a lányokat nem érdekli az infó :D A városban indult egy fietõs infó tanfolyam (haladóknak). 12-en voltunk együtt, ebbõl 10 lány és 2 fiú :D Arra nagyobb esély van, hogy nem jön hozzátok senki, de ha jön, akkor se egy rózsaszín plázacicára számíts.
jaa h nem 9 éves és nem 10 lesz hanem az évfolyamra mondta .azta de benéztem ..akk nemis kamu a kvescsön :D ájj
hát ezt így megmondani lehetetlen xD tudni kéne a települést, a szakot, az iskola fajtáját... most ne számíts konkrét válaszra :)
38, 5634% esély van arra hogy jön hozzátok 1 lány, továbbá függ a globális felmelegedéstõl és az 51-es körzetben észlelt ufók fogmosási szokásaitól
tegnap 18:56 Te nem véletlen a gyõri Pattantyús szakközéprõl beszélsz? :D Ott tényleg így van, de azaz 1 se valami túl szépséges... xD
ha az osztályba megy 1 csaj is az is totál fiús lesz :D semmivéssz .egyébként sztem kamu a kérdés :) de nempara
Itt Gyõrben van egy szakközép, ahol a kb. 700 emberbõl 1 csaj van.
a csajokat nem nagyon érdekli az info, elég kicsi az esély
És mennyi az esély arra hogy ha jön egy csaj, hogy az jócsaj lesz?XD
Tekintve, hogy magyarország lakossága kb. 10 millió, ezért 1:9.999.964
attól függ hogy minek tanultok
08-11 20:29 szerintem egyáltalán nem kamu a kérdés, mivel van egy ismerõsöm, akinek ugyanúgy 35 osztálytársa van és csak fiúk vannak, szóval biztos igaz

Szerintetek mi lesz a választások végeredménye? Melyik párt hány százalékot fog kapni? Meg meritek jósolni a végeredményt?

Legjobb válasz: Fidesz 55%, MSZP (Összefogás, akármi) 20%, Jobbik 20%, LMP 5%. +/-5%. Ha az LMP nem jut be, akkor eltolódik az eredmény a Fidesz javára.

Fidesz 55%, MSZP (Összefogás, akármi) 20%, Jobbik 20%, LMP 5%. +/-5%. Ha az LMP nem jut be, akkor eltolódik az eredmény a Fidesz javára.
fidesz:45% összevisszafogás:25% jobbik:20% lmp:5-8% A maradék pedig a többi kis párt.
Két farkú kutya párt 99%!!!!!!
fidesz: 40 jobbik: 30 fetóék: 25 lmp: 5
fidesz40, összefogás30, jobbik25, lmp5
2-es: gratulálok, nyertél! Nyereményed 4 csodálatos év a románok által megválasztott fidesz uralma alatt. Az elmúlt 100 év alatt csak 2 politikus mondhatja el magáról, hogy a románok segítették hatalomra, az egyik Horthy Miklós, a másik Orbán Viktor.
Kilencvenkilencbõl kivágtak egyet, így maradt kilencvennyolc fenyõ.
Elosztod a kilencvennyolcat a kilencvenkilenccel
Ja nem. Akkor egy százaléka az erdõállománynak "nem fenyõ". Kivágnak bizonyos mennyiségû fát és azután lesz még mindig kilencvennyolc százalék fenyõ.
A felét, azaz 50%-át akarják kivágni.
A kérdező hozzászólása: Letudnád vezetni, hogy kapjuk meg az 50%-ot?
Persze. Tegyük fel, hogy az erdõben száz fa van, amibõl 99 fenyõ (tehát 99%), plusz még van egyetlen nemfenyõ (1%). Ezekbõl kivágnak valamennyit. Az biztos, hogy bármennyi fát is vágnak ki, az mind fenyõ kell hogy legyen, mert ha kivágják azt az egyetlen nemfenyõt, akkor utána mindegy hány fenyõt vágnak ki, az erdõ 100%-a fenyõ lesz. Szóval kivágnak valahány fenyõt, marad valamennyi, és marad még az az egy nemfenyõ is, ami ugyebár a maradék erdõ 2%-a, hiszen 98% fenyõ. És minek a 2%-a az 1? Hát az 50-nek. Vagyis 50 fát vágtak ki a százból (mind fenyõ) és 50 maradt (49 fenyõ + 1 nemfenyõ). Kicsit bonyolultra sikeredett... Azért érhetõ?
A kérdező hozzászólása: Igen érthetõ, köszönöm!

Mit gondoltok, hány százalék körül lesz az ellenzék eredménye jövőre?

Legjobb válasz: Jobbik 15 MSZP-EGYÜTT 25 Más ellenzéki párt nem kerül be a parlamentbe.

Jobbik 15 MSZP-EGYÜTT 25 Más ellenzéki párt nem kerül be a parlamentbe.
Szerintem kb.: MSZP 20% Jobbik max. 15% Együtt PM 15% DK 3% Egyéb pártok összesen:15% A maradék a fidesz.
Jobbik 35 MSZP 12 Lopjunk Együtt 3 DK 1 összes többi 5 a maradék a FIDESZ
Fidesz-KDNP: 65% MSZP, Együtt-PM, DK: 15% LMP: 5% Egyéb pártok: 15%

Hány százalék az esély hogy lesz baba?

Szeretkeztünk, és hamar elment, épp vette ki fele mikor elment, és magamhoz nyúltam, és belül kb fél centire találtam spermát. Kitöröltem, lezuhanyoztam, mennyi az esélye hogy terhes leszek??

Legjobb válasz: 50%

50%
Ha peteérésed volt éppen, akkor 20-30 %, ha nem akkor kevesebb.

Ha peteéréskor vagyunk együtt mennnyi az esélye hogy terhes is leszek? Mondjuk hány százalék?

Természetesen védekezés nélküli együttlétre gondolok.

Legjobb válasz: A tankonyv szerint a teljesen "egeszseges'', "problemamentes" parok eseteben 30% a teherbeeses eselye havonta peteereskor. Attol, hogy jo idoben vagytok egyutt meg nem jelenti feltetlenul, hogy sikerul is. Atlagban 3-6 honap, de max. egy ev ami alatt sikerul, ha ezalatt sem, akkor javasoljak a meddosegi kivizsgalast.

A tankonyv szerint a teljesen "egeszseges'', "problemamentes" parok eseteben 30% a teherbeeses eselye havonta peteereskor. Attol, hogy jo idoben vagytok egyutt meg nem jelenti feltetlenul, hogy sikerul is. Atlagban 3-6 honap, de max. egy ev ami alatt sikerul, ha ezalatt sem, akkor javasoljak a meddosegi kivizsgalast.
En azon szerencsesek koze tartozok, akik z elso probalkozasbol teherbe estek:) 1 honap proba, es az elmaradt mensi utani 6. Napon 2 ultraeros terhessegi teszt:) barmikor teherbe eshetsz!ne szamolgass... Ha jonnie kell jon, en is igy tartottam:) es bejott. Jo sokat voltunk egyutt, es sikerult is! En a gorbezest az elso 4 honapban butasagnak talalom, hiszen olyan mintha gepek lennetek, es percre pontosan kene egyutt lennetek, es nem elvezetbol. Szoval jo sok egyuttlet...:) ez a titok;)))
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! Igazábol én nem mérek meg számolok semmit csak kiváncsiságból kérdeztem. Egyébként igazad van nem szabad görcsösen akarni mert annak nincs értelme és így nagyon könnyen el tud laposodni egy kapcsolat, ugyhogy mi is csak élvezzük ha együtt lehetünk a baba úgy is akkor jön amikor õ akar :-)
Nagyon helyes:) bagyon nagyon nagy drukk is megy:) !
Igen én is úgy tudom hogy 20-30 % az esély a terhességre ha pont peteéréskor vagytok együtt. Mi 9 hónapig próbálkoztunk mire összejött a baba, és utána gondolkodtam hogy vajon mért pont abban a hónapban, hiszen mindent ugyanúgy csináltunk mint addig (gondolok itt a gyakoriságra, figyeltem mikor van PÉ), szóval nem jöttem rá. A baba jönni fog ha akar majd.

Szerintetek ha a családban eddig 4 ikerpár született (amiről tudok), akkor hány százalék az esélye, hogy nekem is ikreim lesznek?

Apai nagyapám ágának kivételével minden ágon születtek már ikrek, viszont se nekem, se a szüleimnek és a nagyszüleimnek nincsenek (nem is voltak) ikertestvéreik. Anyukám testvérének viszont volt. Akkor?

Legjobb válasz: No vagy vagy ferfi? Noi agon oroklodik

No vagy vagy ferfi? Noi agon oroklodik
Milyen ágakon születtek az ikrek? Egyébként ha az apai apák, vagy az anyai apák ágán nincs akkor nem sok.
12, 35% az esély, ha jól számoltam, de ha nincs még férjed akkor újra kell számoljam az egészet.
2. :DDDDDD
elég kicsi
Ki tudja :) LEhet, hogy sikerül. Apukám ikerpár tagja, apai nagypapám szintén hármas ikrek egyik tagja. Anyukám testvérének gyerekei szintén kétszer kettes ikrek (unokatestvéreim), ott az unokák is ikrek. Tehát az én ágamon mindenhol iker hegyek. :) Sehol semmi beültetés, semmi hormonkezelés. Egyszerûen ez van, sok sok generációra elõre és hátra is. Nekem egyetlen gyerkõcöm lett. Mondjuk örültünk neki nagyon, mert eü probléma miatt nem tarthattam volna meg az ikreket. Tehát a sok iker a családban sem jelent semmit.
A kérdező hozzászólása: Nõ vagyok és még nincs férjem.
Ebben az esetben az esélyeid lecsökkentek 0, 01%-ra.
sok esélyed van az ikrekre


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!