Találatok a következő kifejezésre: Hány százalék esélye, hogy (54 db)

Hány százalék esélye lehet hogy teherbe estem, ha még menstruáltam amikor együtt volotunk a párommal, és nem engedte belém hanem kivette mielőtt elment volna?

Legjobb válasz: szerintem ahogy elmondtad semmi esely,ha tenyleg kivette mielott elment volna es nem dugta vissza akkor szaz szazalek nem.foleg meg mensizel is!

szerintem ahogy elmondtad semmi esely, ha tenyleg kivette mielott elment volna es nem dugta vissza akkor szaz szazalek nem.foleg meg mensizel is!
Kb.0%
000000

Menstruáció előtt kb 10 órával voltunk együtt. Nem védekeztünk. Hány százalék esély van arra, hogy teherbe eshet a barátnőm?

Legjobb válasz: Hát, elvileg kicsi, de van aki már esett így teherbe. Tehát felesleges a százalékokat latolgatni mert nem tudhatjátok hogy PONT nála bejön-e az arány. Lehet hogy 90% hogy nem lett terhes, viszont arra mi az esély hogy nem esetéeg a maradék 10%-be esett bele? Gondolom nem kell mondani hogy legközelebb védekezzetek...naponta (valóban naponta!) kiír egy tini olyan kérdést hogy terhes lettem, elvetessem? Csak a fogalmazás mindig más. Itt, ezen az oldalon is volt aki mentruáció közben esett teherbe, nem is egy. Szóval kicsi az esély, de van.

Hát, elvileg kicsi, de van aki már esett így teherbe. Tehát felesleges a százalékokat latolgatni mert nem tudhatjátok hogy PONT nála bejön-e az arány. Lehet hogy 90% hogy nem lett terhes, viszont arra mi az esély hogy nem esetéeg a maradék 10%-be esett bele? Gondolom nem kell mondani hogy legközelebb védekezzetek...naponta (valóban naponta!) kiír egy tini olyan kérdést hogy terhes lettem, elvetessem? Csak a fogalmazás mindig más. Itt, ezen az oldalon is volt aki mentruáció közben esett teherbe, nem is egy. Szóval kicsi az esély, de van.
Nem tudom. Mennyi az esélye annak, hogy elég érettek vagytok a szexhez miközben nem védekeztek?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Akkor elmondom: védekeztünk de az a fránya Óvszer kiszakadt s nem vettük észre! A Párom 2 évig Fogamzás gátlót szedett, sajna felszedett pár kilót(hiába vettünk kis hormontartalmút) s gondoltuk, Hogy más védekezést kipróbálunk. Igaz párszor márt kiszakadt, de észrevettük. Ha most nem lesz baba, akkor Visszatérünk az elõzõ módszerhez! Érett lehetek én úgy gondolom, a párommal 4 éve vagyunk együtt s közelebb vagyok a 30-hoz mint a 20-hoz! Ja esemény utáni tablettáról lebeszélték õt. Mire én meggyõzem, márt késõ volt. Ezért érdeklõdtem. Még egyszer Köszönöm a válaszokat!
Dehát a kérdésben azt írtad nem védekeztetek......
Igen. Ezt hívják kamunak.
A kérdező hozzászólása: Igen azt írtam mert a végeredményre voltam kíváncsi. Ha Feltettem volna a kérdést úgy, hogy kiszakadt akkor is ez lett volna a válasz szerintem. Ja Bár csak kamu lenne!! Én örülnék annak a legjobban!
Azért mert kíváncsi voltál a végeredményre, plusz egy mndattal többet írtál ami nem is igaz? Ugyan már kérlek ne vakíts senkit......mondjuk baromira nem számít, ha nem védekeztetek akkor sajnos teszt ha nem jön meg! Mert igaz hogy a teherbeesés csak 30% akkor is ha valaki pont peteéréskor csinálja, de általában sajnos pont a "nem védekezõk de gyereket nem akarók csak feleltlenek" kategória képviselõi szoktak beleesni....aki meg nagyon akar, azok meg várakoznak hónapokig, évekig. Tudod, Murphy.....
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! A teszt negatív lett! Remélem , Hogy jó a teszt!
furcsa kérdéssel fordulok önhöz én egy 33 éves nõ vagyok nem éltem sokat szexuális életet mivel megcsalt a párom most van egy akivel járok már jó ideje vagyunk együtt most 20 án feküdtünk le nemrég . õ erõs Durax gumit használt minden elélvezés után újat cserélt és úgy folytattuk ön szerint ha elõváladéktól nedves volt a gumi és letörölte úgy tette belém ugye ettõl még nem lehetek terhes?? nem szedtem gyógyszer elõtte .. félek mert még nem szeretnék terhes lenni :(

Nagyon szeretnék egy fényképezőt, de nem akarják megvenni. Most pusztult el a kisállatom, hány százalék esélyem van rá, hogy vigasztalásképp megveszik a gépet, mert az esemény után mentek el?

Legjobb válasz: hát, figyelj, mert csak egyszer mondom el:D van ugye 100 % ebbõl 50 a te döntésed, 50 az övéké de biztosan akarod, szóval 50%megvan, õk meg vagy akarják, vagy nem, szóval ottis 50-50% az esély, átlagolva van 75%az esélyed:D

hát, figyelj, mert csak egyszer mondom el:D van ugye 100 % ebbõl 50 a te döntésed, 50 az övéké de biztosan akarod, szóval 50%megvan, õk meg vagy akarják, vagy nem, szóval ottis 50-50% az esély, átlagolva van 75%az esélyed:D
50% igen vagy nem :)
42, 56%
Kapsz egy másik kisállatot. Szerintem. Amúgy: 37, 25% Ez kb. 50-50% hogy tényleg annyi százalék-e
A kérdező hozzászólása: Áh...0% semmi...ilyen kegyetlen szülõket! :P :(
0% ? Miért?
A kérdező hozzászólása: Mert már megjöttek és nem hoztak sem fényképezõgépet, sem hörikét..:D

Hogyan kell azt kiszámolni, hogy egy osztályban hány százalék esélye van egy-egy embernek arra hogy feleljen?

Legjobb válasz: Köszönöm a válaszod! :) csak kíváncsiak voltunk erre, de úgy hogy ha mindenkinek egyenlõ esélye van, de tudjuk mi is hogy nem így van.:)

A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod! :) csak kíváncsiak voltunk erre, de úgy hogy ha mindenkinek egyenlõ esélye van, de tudjuk mi is hogy nem így van.:)
Hát, ha mindenkinek egyenlõ esélye van felelni (nem így van) akkor egy egyénnek: 1/osztály létszám. Sokat spekuláltam anno én is azon, hogy ki lesz a következõ áldozat. Nagyban függ attól, hogy hogy választ a tanár, ha például a naplóból szólít, akkor a jegyek alapján, ha pedig ránézésre akkor olyan is számít, hogy mennyire vagy feltûnõ színû pólóban vagy akár azon is múlhat, hogy mennyire keresed a szemkontaktust. Egy biztos: Ha tanulsz, nincs miért izgulni :)
(Felelõk várható száma/osztálylétszám)*100
az én töritanárom úgy választ felelõt, hogy mindenkinek dob egy 30 oldalú dobókockával, és hol a legnagyobb, hol a legkisebb számít...XD szóval így tényleg csak a véletlenen múlik

Hány százalék esély van rá, hogy terhes vagyok?

Pénteken elvesztettem a szüzességem, sajnos gumi nélkül (nem élvezett belém, de el?váladékból lehet), szombat este véreztem és folyásom is van. Hány százalék esélye van rá, hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: Maradjunk annyiban, hogy megvan az esélye.. Miért csináljátok gumi nélkül?

Maradjunk annyiban, hogy megvan az esélye.. Miért csináljátok gumi nélkül?
kb. 20%
Ennek mindig 50% az esélye, ha nem védekezel. Ha védekezel, akkor kevesebb.
Én is 20-25%-ra becsülném. De tényleg kérdezem, kíváncsiságból, hogy miért nem védekeztetek???
A kérdező hozzászólása: nem volt nála gumi én meg hát részeg voltam.. miután elkezdte szóltam neki h húzza ki mert nem akarok terhes lenni :S
ehhez csak gratulálni tudok asszem 8.osztályba van errõl egy felvilágositás hogy nem a gólya hozott minket......de ettõl függetlenül a vérzés az vele járo dolog ha az utolsó menstruáciot követöen 14 napban történt nem lesz gáz mivel nincs érett petesejt esély van igy is de csekély mivel kilöködhet igy a petesejt.ja és ne ilyedj meg ha a következõ menstruácio max 2 hetet késni fog a szervezeted reakcioja mivel ugymond tudja h vmi volt tt és már nincs.....viszont ha ennél többet késik teszt (gravi hcg-t ajánlom kb 600ft)utána viszont orvos eredménytõl függetlenül szülõk korodtol függ legközelebb gumi inkább kettõ(amennyiben azt mondja h zokniban lábat mosni)akkor meg kuka az illetõ mert csak arra kellesz neki másra nem mint egy és leközelebb ne alázd meg magad h részegen cselekszel ilyet de ez is erkölcs és nevelés kérdése szerintem de javitsatok ki ha tévedek

Hány százalék esélye van annak hogy terhes leszek akkor ha gumi nélkül csináljuk de a végén kiveszi a párom?

Mindíg így csináljuk eddig még nem lett semmi " baj" belőle. Vagy csak szerencsénk volt eddig?

Legjobb válasz: Hát szerintem nem esélyt kellene latolgatni, hanem védekezni kell. Vigasztal az, ha azt mondjuk 1% és te leszel a 100-ból az az egy, akinek összejön? Nem hinném...

Hát szerintem nem esélyt kellene latolgatni, hanem védekezni kell. Vigasztal az, ha azt mondjuk 1% és te leszel a 100-ból az az egy, akinek összejön? Nem hinném...
A kérdező hozzászólása: 2 gyerekem van már nem nagyon kell nekem meséli hogy mi hogy van... csak érdekes hogy nem lettem még terhes így
Akkor miért írod ki a kérdést, ha ilyen jól tudod?
100 nõbõl 1 év alatt 35 esik megszakítással teherbe, tehát 35%
30-35% a Pearl-index szerint. Ez a legkevésbé hatékony védekezési forma. Eddig szerencsétek volt, vagy már nem vagytok olyan termékenyek.
Nálunk kb ez a 30-35% tökéletesen "mûködött", mert a 3. ilyen hónapban már ott volt a bébi.
Volt párommal 4, 5 évig amíg együtt voltunk mûködött a dolog, pedig nem havonta egyszer voltunk együtt:) A férjemmel is mûködött egy menstruáció utáni napon mikor elvileg nem lehet teherbeesni nem vette ki abból az egy alkalomból lett is a kislányunk:) Nálunk azóta is mûködik 100 %-osan:)

A barátnőm szexelt kb. 5 napja, nem védekeztek semmivel, s lehet hogy a fiú beleélvezett. 1 hete már nem jön meg a mensie. Hány százalék esély van arra, hogy teherbe esett?

Legjobb válasz: igazábol van rá esély,mert az egész sex dolog a fogantatásra van,csak egy kicsit felelõségteljesebben kellett volna csinálni,mert az abortusszal tönkre teszi a méhét és a lelkét.de várjon még egy hetet,és menjen el hüvelyi ultrahangra.az biztos kimutatja,a teszt még nem biztos.

igazábol van rá esély, mert az egész sex dolog a fogantatásra van, csak egy kicsit felelõségteljesebben kellett volna csinálni, mert az abortusszal tönkre teszi a méhét és a lelkét.de várjon még egy hetet, és menjen el hüvelyi ultrahangra.az biztos kimutatja, a teszt még nem biztos.
Az ilyet nem tudom megérteni.Más nõ évekig szenved, hogy babája legyen, egyesek meg eldobják maguktól azt, ami az egyik legszebb dolog a világon.Én megértem azt is, ha olyan a helyzet, hogy nem lehet megtartani, de akkor légyszi védekezzetek!!!Mi már elég régóta próbálkozunk és semmi, és fáj ezt olvasni.Amúgy csináljon tesztet és ennyi.
Na most ha 5 napja szexlt és 1 hete késik, akkor valahogy nem értem az egészet. Ezek szerint már akkor is késett mielõtt szexelt volna??? Mert akkor lehet, hogy mástól késik. A teszt nagyon jó ötlet, vegyetek a gyógyszertárban. Legközelebb elõre beszélje meg a fiúval, hog védekezzen! Ha már nem vettetek óvszert, akkor hogy hogy nem tudja, hol végzett a fiú??? Ha bizonytalan vagyok a helyben, rögtön rákérdezek!! Mert ugye az azért a fiúnak is fontos lenne!!! úgy érzem, incs nagy szerelem és bizalom a barátnõd és a partnere között, ha ezt sem tudták az ágyban megbeszélni.
Elég fura, hogy a barátnõd nem tudja, hogy a pasi el ment-e. Ugyanis annak nyoma van.
Lehet, hogy beleélvezett? A srác ezt, hogyhogy nem tudta pontosan megmondani? Csináljon egy terhességi tesztet, és utána cselekedjen ésszerûen. Bizonyos ideig, még el lehet vetetni, ha úgy gondolja...
Szia! Elég nagy esélye van rá, hogy terhes. Csináljon terhességi tesztet. Ne elégedjen meg egy negatív eredménnyel, többet csináljon. Én sem tervezetten letten terhes anno, de én szerettem volna kisbabát, így megtartottuk. Ha õ nem szeretné megtartani, akkor minél elõbb lépjen.
Nagyon csekély.
A bõrrák a legjobban kezelhetõ ráktípusok közé tartozik, hiszen könnyen észrevehetõ és eltávolítható. Nagy az esély, hogy egészségesen éljen az illetõ még hosszú évekig.
Ez nagyon kevés információ így. Tudni kellene hozzá rengeteg egyéb adatot is. Összességében azt mondhatom, hogy a melanoma gyógyulási esélyei rosszak, az áttétek meglehetõsen gyakoriak. Minél fiatalabb az érintett beteg, annál kevésbé valószínû az 5 évnél hosszabb túlélés. -Egy onkológiai dolgozó-
Ha kapott kemot v. sugarat, akkor mindegy... még ha most tünetmentes is elõbb utóbb jön a kemo miatti áttét!
2-es, a bõrrák sajnos éppen hogy nehezen észrevehetõ, a köztudattal ellentétben nem a hatalmas anyajegyek a veszélyesek, hanem a kisebb méretû, ámde színezett anyajegyek. Ezek gyökere ugyanis mélyebben van, tehát daganatos elváltozás esetén gyorsabban terjed a nyirokrendszer irányába. Gyakran az áttétek adják a tüneteket. Sajnos.
Az áttét nem a kemo miatt jön. Jaj, sztem ez a téma annyira nem való hozzá nem értõknek, kedves kérdezõ, jobban teszed, ha speciális fórumokban érdeklõdsz! Az átlagemberek minden sületlenséget összehordanak a daganatos megbetegedésekrõl és azok kezelésérõl. :(
2-es vagyok. Amikor egyszer utána olvastam, akkor ezt írták, tisztán emlékszem, de akkor látjátok az interneten tényleg lehet bármit írni. Viszont az embereket állandóan stresszben tartják mindennel, a média, az orvosok egyaránt. Na meg aztán itt...tényleg nem a legjobb hely ez a témát illetõen. Amúgy meggyõzõdésem, hogy a betegségek nagy része a megváltozott tudatállapot tünete, tehát minden pszichés, fõleg a rák, nyilván a traumás eseteket leszámítva. A környezetemben több embert is ismerek aki kigyógyult a rákból (méhnyak, mell, prosztata) és azóta is egészségesen él már nagyon régóta, más sem kivétel. Tehát ha egyszer sikeresen kigyógyult belõle és sikerül a pszichés okozatot is feltárni, megoldani, akkor igen is nagy esélye van a további hosszú egészséges életre.

Hány százalék esély van arra, hogy a gumi elszakad?

A barátom azért nem szeretne óvszerrel szexelni, mert fél, hogy kijukad.

Legjobb válasz: Ha normálisan, rendeltetésszerûen használjátok, akkor kizárt, hogy kiszakadjon! Ez egy gyenge kifogás a pasidtól. :)

Ha normálisan, rendeltetésszerûen használjátok, akkor kizárt, hogy kiszakadjon! Ez egy gyenge kifogás a pasidtól. :)
Rossz duma, hogy fél tõle, hogy kilyukad, mert gumi nélkül szexelni meg nem fél? Hamarosan jön majd a kérdés tõled, hogy "lehetek terhes?"
A megszakításos módszer elég megbízhatatlan, nem javaslom. Az én párom se szerette az óvszert de már egy ideje tablettát szedek úgyhogy nálunk ez már megoldódott. Az meg hogy kilyukad...nem lehet %-ot mondani.
Ez egy rohadt nagy kamu duma... Minden egyes kifogás! 1. Ha rendeltetés szerûen van használva, akkor nem fog kiszakadni, bármilyen akrobatikus mutatványokat is mûveltek. Rohadt nagy kamu a részérõl, hogy ezért nem akarja használni. 2. Szorítja. Vegyen nagyobb méretet! 3. Tény, hogy óvszerben a szex kicsit más, de azért nem teljesen érzéketlen, úgy is lehet élvezni. Állj a sarkadra és jelentsd ki, hogy márpedig ha nincs gumi nincs szex és kész! Érdekes mód a páromat akárhányszor kértem megtette értem. Régóta gyógyszert szedek (22 vagyok), de amikor adódott kisebb problémám simán, szó nélkül magára vállalta, hogy álljak le a tablettáról, inkább használunk óvszert! Nekem az a véleményem, hogy egyetlen egy srác se akarja ráerõltetni egy nõre, hogy tablettát szedjen! Ha valaki elkezdi, az legyen a saját döntése és ne nyomás hatására tegye! Egy friss kapcsolatban pláne nem tenném! A gumi nélküli szexhez mérhetetlen bizalom kell, hogy pl nemi betegségeket ne ragasszon át az ember a másikra. Meg kell tudni beszélni, hogy "drágám összeszedtem egy hüvelygombát, most ne csináljuk", stb. És ezt a másik félnek el kell fogadnia undor nélkül, mert bármikor bárkivel elõfordulhat! Én amondó vagyok, ha egy srác gyûjti a kifogásokat és ráakarna venni a gyógyszerre, már csak azért sem mennék bele. Közölném, hogyha majd én úgy érzem, akkor szedem. Addig meg tegyen õ is valamit, ne rám akarja áthárítani az összes felelõsséget. Elvégre a gyógyszer tele van hormonokkal és én "mérgezem" vele a testemet és ha ezt nem akarom megtenni, akkor sza*rok arra, hogy õ kevésbé érzi, hogy lucskos és meleg belülrõl a puncim...
100
Az elõttem hozzászóló igazából mindent elmondott. Annyit még hozzáfûznék, hogy ha már ez izgatja, hogy "mi van ha elszakad a gumi"... veszel be egy 72 órásat. De legalább tudod, hogy megtörtént a baj... egy fogamzásgátlónál ezt lehet csak az utolsó pillanatokban vennéd észre, amikor már sok korrigálni való dolog nincs... (ezt azért írom le, mert én is gondolkoztam a gyógyszeren, de már csak ez az egy érv is visszatart). Jaa, és már csak azért sem hagynám, mert volt elõtte más lányokkal gumi nélkül is... és ez nem játék ám!
A kérdező hozzászólása: Köszi. Sokat segítettel. Meg fogom neki mondani. Most valahogy nagyobb lett az önbizalmam. KÖSZI.
Pontosan (3*(23, 5432324)^2)/4 %.
Ismerek egy helyet ahol lehet oroszrulettezni. Ugyan olyan esély mint a megszakításos "fogamzás gátlás" de itt lóvét is nyersz. Használjatok óvszert, rossz kifogásai vannak a pasidnak.
A kérdező hozzászólása: Én nem fogok olyan kérdést kitenni. Ebben biztos lehetsz! És én is a tablettákra gondoltam, de azért mégis félek, hogy valami baj történik. De a barátommal megbeszéltük, hogy ha mondom, hogy gumival szexeljünk, akkor azzal figunk csak ne kérjem ezt minden alkalommal.
A kérdező hozzászólása: Van még egy érve, hogy miért akar gumi nélkül szexelni, csak azért nem írtam le, mert nem találtam fontosnak. Azt mondta, hogy azért, mert szeretne közbe engem érezni. Úgy értem, ha rajta van, akkor sok dolgot nem érez. Azt mondta, hogy érezni kell, hogy lucskos meg meleg a puncim, de ha gumi van rajta, akkor semelyiket sem érzi. Meg még egy érve, az hogy õt szorítja (többet is próbált már, de mindedjik szorítja) és ezért elmegy az élvezete az egésznek. És azt mondta, hogy õ úgy szokott szexelni, hogy gumi nélkül. Mármint kiveszi, mielõtt elmenne a lányba.
Ha úgy használjátok, ahogy kell, akkor nem fog szakadni. Egyébként sztem a barátod kamus. Akkor mégis hogyan akar szexelni?
10-es vagyok. Így utólag visszaolvasva kicsit elragadtattam magamat talán, de felhúz amikor ilyen nevetséges érveket hallok a gumi ellen. Tény, olyan srácot még nem láttam, aki kifejezetten szereti, én nõként is jobban szeretem nélküle a szexet, de ez egy úgymond szükséges rossz és ha egy srác egy kapcsolatban nem csak magára gondol, akkor igenis felhúzza mindenféle mondvacsinált duma nélkül! Ha már ezzel jön valaki, akkor ahogy leírtam, egészen biztosan már csak azért sem engednék a kérésének és választás elé állítanám, hogy vagy gumi, vagy no szex.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!