Találatok a következő kifejezésre: Hány százalék esélye, (77 db)

Hány százalék esélye lehet hogy teherbe estem, ha még menstruáltam amikor együtt volotunk a párommal, és nem engedte belém hanem kivette mielőtt elment volna?

Legjobb válasz: szerintem ahogy elmondtad semmi esely,ha tenyleg kivette mielott elment volna es nem dugta vissza akkor szaz szazalek nem.foleg meg mensizel is!

szerintem ahogy elmondtad semmi esely, ha tenyleg kivette mielott elment volna es nem dugta vissza akkor szaz szazalek nem.foleg meg mensizel is!
Kb.0%
000000

Hány százalék eséllyel ha meg valaki 8 emelet zuhanástól? Hány emelet kell a biztos halálhoz?

Legjobb válasz: Ha fába bokorba ugrik az ember 50% esélye van hogy túléli. Mert vagy túléli vagy nem! Amúgy ilyen magasságból már víztükörre érkezve is komoly sérüléseket lehet szerezni szóval ha rosszul akad fenni egy fán akkor is kampeca.

Ha fába bokorba ugrik az ember 50% esélye van hogy túléli. Mert vagy túléli vagy nem! Amúgy ilyen magasságból már víztükörre érkezve is komoly sérüléseket lehet szerezni szóval ha rosszul akad fenni egy fán akkor is kampeca.
miért kérdezed? Kérlek, ne gondolkodj ilyenen! a felhõk fölött mindig kék az ég!

Menstruáció előtt kb 10 órával voltunk együtt. Nem védekeztünk. Hány százalék esély van arra, hogy teherbe eshet a barátnőm?

Legjobb válasz: Hát, elvileg kicsi, de van aki már esett így teherbe. Tehát felesleges a százalékokat latolgatni mert nem tudhatjátok hogy PONT nála bejön-e az arány. Lehet hogy 90% hogy nem lett terhes, viszont arra mi az esély hogy nem esetéeg a maradék 10%-be esett bele? Gondolom nem kell mondani hogy legközelebb védekezzetek...naponta (valóban naponta!) kiír egy tini olyan kérdést hogy terhes lettem, elvetessem? Csak a fogalmazás mindig más. Itt, ezen az oldalon is volt aki mentruáció közben esett teherbe, nem is egy. Szóval kicsi az esély, de van.

Hát, elvileg kicsi, de van aki már esett így teherbe. Tehát felesleges a százalékokat latolgatni mert nem tudhatjátok hogy PONT nála bejön-e az arány. Lehet hogy 90% hogy nem lett terhes, viszont arra mi az esély hogy nem esetéeg a maradék 10%-be esett bele? Gondolom nem kell mondani hogy legközelebb védekezzetek...naponta (valóban naponta!) kiír egy tini olyan kérdést hogy terhes lettem, elvetessem? Csak a fogalmazás mindig más. Itt, ezen az oldalon is volt aki mentruáció közben esett teherbe, nem is egy. Szóval kicsi az esély, de van.
Nem tudom. Mennyi az esélye annak, hogy elég érettek vagytok a szexhez miközben nem védekeztek?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Akkor elmondom: védekeztünk de az a fránya Óvszer kiszakadt s nem vettük észre! A Párom 2 évig Fogamzás gátlót szedett, sajna felszedett pár kilót(hiába vettünk kis hormontartalmút) s gondoltuk, Hogy más védekezést kipróbálunk. Igaz párszor márt kiszakadt, de észrevettük. Ha most nem lesz baba, akkor Visszatérünk az elõzõ módszerhez! Érett lehetek én úgy gondolom, a párommal 4 éve vagyunk együtt s közelebb vagyok a 30-hoz mint a 20-hoz! Ja esemény utáni tablettáról lebeszélték õt. Mire én meggyõzem, márt késõ volt. Ezért érdeklõdtem. Még egyszer Köszönöm a válaszokat!
Dehát a kérdésben azt írtad nem védekeztetek......
Igen. Ezt hívják kamunak.
A kérdező hozzászólása: Igen azt írtam mert a végeredményre voltam kíváncsi. Ha Feltettem volna a kérdést úgy, hogy kiszakadt akkor is ez lett volna a válasz szerintem. Ja Bár csak kamu lenne!! Én örülnék annak a legjobban!
Azért mert kíváncsi voltál a végeredményre, plusz egy mndattal többet írtál ami nem is igaz? Ugyan már kérlek ne vakíts senkit......mondjuk baromira nem számít, ha nem védekeztetek akkor sajnos teszt ha nem jön meg! Mert igaz hogy a teherbeesés csak 30% akkor is ha valaki pont peteéréskor csinálja, de általában sajnos pont a "nem védekezõk de gyereket nem akarók csak feleltlenek" kategória képviselõi szoktak beleesni....aki meg nagyon akar, azok meg várakoznak hónapokig, évekig. Tudod, Murphy.....
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! A teszt negatív lett! Remélem , Hogy jó a teszt!
furcsa kérdéssel fordulok önhöz én egy 33 éves nõ vagyok nem éltem sokat szexuális életet mivel megcsalt a párom most van egy akivel járok már jó ideje vagyunk együtt most 20 án feküdtünk le nemrég . õ erõs Durax gumit használt minden elélvezés után újat cserélt és úgy folytattuk ön szerint ha elõváladéktól nedves volt a gumi és letörölte úgy tette belém ugye ettõl még nem lehetek terhes?? nem szedtem gyógyszer elõtte .. félek mert még nem szeretnék terhes lenni :(

Nagyon szeretnék egy fényképezőt, de nem akarják megvenni. Most pusztult el a kisállatom, hány százalék esélyem van rá, hogy vigasztalásképp megveszik a gépet, mert az esemény után mentek el?

Legjobb válasz: hát, figyelj, mert csak egyszer mondom el:D van ugye 100 % ebbõl 50 a te döntésed, 50 az övéké de biztosan akarod, szóval 50%megvan, õk meg vagy akarják, vagy nem, szóval ottis 50-50% az esély, átlagolva van 75%az esélyed:D

hát, figyelj, mert csak egyszer mondom el:D van ugye 100 % ebbõl 50 a te döntésed, 50 az övéké de biztosan akarod, szóval 50%megvan, õk meg vagy akarják, vagy nem, szóval ottis 50-50% az esély, átlagolva van 75%az esélyed:D
50% igen vagy nem :)
42, 56%
Kapsz egy másik kisállatot. Szerintem. Amúgy: 37, 25% Ez kb. 50-50% hogy tényleg annyi százalék-e
A kérdező hozzászólása: Áh...0% semmi...ilyen kegyetlen szülõket! :P :(
0% ? Miért?
A kérdező hozzászólása: Mert már megjöttek és nem hoztak sem fényképezõgépet, sem hörikét..:D

Hány százalék esélyem van a szívinfarktusra 15 évesen?

sportolok, nem vagyok dagadt, nem dohányzom, nem iszom alkoholt, sem kávét. mégis tegnap óta fáj a mellkasom bal oldalt, és kisugárzik a bal kezembe, és az állkapcsomba. azon kívül szédülök néha, és légszomjam van!a vérnyomásom normális. lehet szívinfarktusom?

Legjobb válasz: Arra kicsi az esélyed, egy mellhártya gyulladásra viszont van ha mondjuk klíma elé álltál. Csattogj el orvoshoz mindenképpen !

Arra kicsi az esélyed, egy mellhártya gyulladásra viszont van ha mondjuk klíma elé álltál. Csattogj el orvoshoz mindenképpen !
Nem vagyok orvos, de szerintem nincs rá esélyed, hogy infarktusod legyen. Ez az érzés lehet a meleg miatt is. Nekem is szoktak ilyen tüneteim lenni.
A kérdező hozzászólása: és pániktól?
Attól bizony lehet.
ahogy már feljebb is írták, ez valszeg mellhártyagyuszi, látogasd meg a doktor bácsit, hogy ne unatkozzon... :)

Hány százalék esély van rá, hogy terhes vagyok?

Pénteken elvesztettem a szüzességem, sajnos gumi nélkül (nem élvezett belém, de el?váladékból lehet), szombat este véreztem és folyásom is van. Hány százalék esélye van rá, hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: Maradjunk annyiban, hogy megvan az esélye.. Miért csináljátok gumi nélkül?

Maradjunk annyiban, hogy megvan az esélye.. Miért csináljátok gumi nélkül?
kb. 20%
Ennek mindig 50% az esélye, ha nem védekezel. Ha védekezel, akkor kevesebb.
Én is 20-25%-ra becsülném. De tényleg kérdezem, kíváncsiságból, hogy miért nem védekeztetek???
A kérdező hozzászólása: nem volt nála gumi én meg hát részeg voltam.. miután elkezdte szóltam neki h húzza ki mert nem akarok terhes lenni :S
ehhez csak gratulálni tudok asszem 8.osztályba van errõl egy felvilágositás hogy nem a gólya hozott minket......de ettõl függetlenül a vérzés az vele járo dolog ha az utolsó menstruáciot követöen 14 napban történt nem lesz gáz mivel nincs érett petesejt esély van igy is de csekély mivel kilöködhet igy a petesejt.ja és ne ilyedj meg ha a következõ menstruácio max 2 hetet késni fog a szervezeted reakcioja mivel ugymond tudja h vmi volt tt és már nincs.....viszont ha ennél többet késik teszt (gravi hcg-t ajánlom kb 600ft)utána viszont orvos eredménytõl függetlenül szülõk korodtol függ legközelebb gumi inkább kettõ(amennyiben azt mondja h zokniban lábat mosni)akkor meg kuka az illetõ mert csak arra kellesz neki másra nem mint egy és leközelebb ne alázd meg magad h részegen cselekszel ilyet de ez is erkölcs és nevelés kérdése szerintem de javitsatok ki ha tévedek

Szerintetek hány százalék esélyem van egy sikeres mellnagyobbításra?

Vagy ha így jobban tetszik:

Legjobb válasz: #1: Ez bíztatón hangzik :) A tájékoztató oldalakon én is mindenhol azt olvasom: a különbözõ szövõdményekre 1-1% esély van, ami egy személyre levetítve némiképp összeadódik, de úgy sem tûnik rémesen ijesztõnek. Viszont van egy nagyon népszerû fórum (évekre visszamenõleg) ezzel kapcsolatban, ahol sajnos jópár szomorú történetet olvastam már. Olyanokat is, ahol a második, korrekciós mûtét sem oldotta meg a adott problémát.. :( #2: egyik ismerõsömnek is csak ennyit tudott mondani az orvos - "ne nézegesse magát annyira.." :/

A kérdező hozzászólása: #1: Ez bíztatón hangzik :) A tájékoztató oldalakon én is mindenhol azt olvasom: a különbözõ szövõdményekre 1-1% esély van, ami egy személyre levetítve némiképp összeadódik, de úgy sem tûnik rémesen ijesztõnek. Viszont van egy nagyon népszerû fórum (évekre visszamenõleg) ezzel kapcsolatban, ahol sajnos jópár szomorú történetet olvastam már. Olyanokat is, ahol a második, korrekciós mûtét sem oldotta meg a adott problémát.. :( #2: egyik ismerõsömnek is csak ennyit tudott mondani az orvos - "ne nézegesse magát annyira.." :/
A kérdező hozzászólása: Mert 30 fölött is úgy nézek ki, mint egy tízéves. Vagyis AA-s mérettel "büszkélkedhetek"..:)
A kérdező hozzászólása: A második képpel már találkoztam, szerintem kár volt elrontani akkora implanttal! A harmadik picit hasonlít, csak feleakkora sajna:( Most ismét párkeresés elõtt állok, ezért is.. bár tudom, valószínüleg nem ezen múlik a dolog:)
Kedves elõzõ! A melled érzékenysége nem változott? Én is gondolkodon mûtéten, ám nagyon érzékenyek a mellbimbóim, nem szeretném, hogy ez elvesszen.
kb 100 nõbõl 1-nél fordulnak elõ ilyen bakik... Környezetemben mondjuk csak egy mellnagybbítás volt, nála nem volt semmi szövõdmény, de én is olvasgattam a statisztikákat és véleményeket a témában, és ezek nagyon ritkák...
Hát én még olyat nem láttam élóben hogy riplingje nem lett. Valakinek sajnos az majdnem mindenkinek van.az igazság az hogy gyakoribbak ezek a szövódmények mint ahogy elõadják. Viszont nagyon jo dokit választottál rendes bár én nem csináltatnam meg ha most állnék elótte a sulyát is nehéz megszokni akadályoz pedig csak 300 cc de sok sikert neked
A kérdező hozzászólása: Igazad lehet, erre én is gondoltam már. Sokan talán tényleg csak akkor mennek fel, ha már baj van, vagy csak egy kis vígasztalásra vágynak, ha nem a várt eredményt kapták. De ezen a fórumon rengeteg lány naplóját is el lehet olvasni, ahol már a mûtét melletti döntéstõl kezdve dokumentálják napról napra a történetüket. Amikor látod, hogy a tõle telhetõ legtöbbet megtette, hogy rendben legyenek a dolgok (alapos utánajárás, több konzultáció a végsõ döntés elõtt, majd semmi megerõltetés a mûtét után) és mégis balul sül el valami...
Miért mûtteted meg?
Átmenetileg megszûnt egy részen, de már visszatért. Ez egyéni, van akinek kifejezetten érzékenyebb lesz. Azért is egyéni, mert a perifériás idegek máshol futnak mindenkinél, így a standard vágás helyén levõ idegeket vagy átvágják vagy nem. A szerencse az, hogy a gerincvelõn kívül minden más ideg képes visszanõni (napi 1 mm-es sebességgel).

Hogyan kell azt kiszámolni, hogy egy osztályban hány százalék esélye van egy-egy embernek arra hogy feleljen?

Legjobb válasz: Köszönöm a válaszod! :) csak kíváncsiak voltunk erre, de úgy hogy ha mindenkinek egyenlõ esélye van, de tudjuk mi is hogy nem így van.:)

A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod! :) csak kíváncsiak voltunk erre, de úgy hogy ha mindenkinek egyenlõ esélye van, de tudjuk mi is hogy nem így van.:)
Hát, ha mindenkinek egyenlõ esélye van felelni (nem így van) akkor egy egyénnek: 1/osztály létszám. Sokat spekuláltam anno én is azon, hogy ki lesz a következõ áldozat. Nagyban függ attól, hogy hogy választ a tanár, ha például a naplóból szólít, akkor a jegyek alapján, ha pedig ránézésre akkor olyan is számít, hogy mennyire vagy feltûnõ színû pólóban vagy akár azon is múlhat, hogy mennyire keresed a szemkontaktust. Egy biztos: Ha tanulsz, nincs miért izgulni :)
(Felelõk várható száma/osztálylétszám)*100
az én töritanárom úgy választ felelõt, hogy mindenkinek dob egy 30 oldalú dobókockával, és hol a legnagyobb, hol a legkisebb számít...XD szóval így tényleg csak a véletlenen múlik

Hány százalék esélye van annak hogy terhes leszek akkor ha gumi nélkül csináljuk de a végén kiveszi a párom?

Mindíg így csináljuk eddig még nem lett semmi " baj" belőle. Vagy csak szerencsénk volt eddig?

Legjobb válasz: Hát szerintem nem esélyt kellene latolgatni, hanem védekezni kell. Vigasztal az, ha azt mondjuk 1% és te leszel a 100-ból az az egy, akinek összejön? Nem hinném...

Hát szerintem nem esélyt kellene latolgatni, hanem védekezni kell. Vigasztal az, ha azt mondjuk 1% és te leszel a 100-ból az az egy, akinek összejön? Nem hinném...
A kérdező hozzászólása: 2 gyerekem van már nem nagyon kell nekem meséli hogy mi hogy van... csak érdekes hogy nem lettem még terhes így
Akkor miért írod ki a kérdést, ha ilyen jól tudod?
100 nõbõl 1 év alatt 35 esik megszakítással teherbe, tehát 35%
30-35% a Pearl-index szerint. Ez a legkevésbé hatékony védekezési forma. Eddig szerencsétek volt, vagy már nem vagytok olyan termékenyek.
Nálunk kb ez a 30-35% tökéletesen "mûködött", mert a 3. ilyen hónapban már ott volt a bébi.
Volt párommal 4, 5 évig amíg együtt voltunk mûködött a dolog, pedig nem havonta egyszer voltunk együtt:) A férjemmel is mûködött egy menstruáció utáni napon mikor elvileg nem lehet teherbeesni nem vette ki abból az egy alkalomból lett is a kislányunk:) Nálunk azóta is mûködik 100 %-osan:)

Ha a Baba 30. hétre magszületik hány százalék esélye van a túlélésre?

Legjobb válasz: Szia. Én azt olvastam, hogy a 28 hét után már igen jó esélyei vannak arra, hogy egészséges lesz és megmarad a baba.

Szia. Én azt olvastam, hogy a 28 hét után már igen jó esélyei vannak arra, hogy egészséges lesz és megmarad a baba.
Szia! Nagyon-nagy esélye van, speciális, koraszülött osztállyak rendelkezõ kórházban szerintem szinte 100%.
barátnõm 26 hetesen szült. megmaradt a baba és már mindketten kint vannak a kórházból, azóta már 3 hónapos, egészséges kismama boldog anyukája. Pihenj sokat, s ha nincs rá kifejezett okod, akkor ne aggódj, minden rendben lesz!!
Ne aggódj!Nem lesz a babának baja.Olyankor már eléggé fejlettek A KINTI ÉLETRE!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!