Találatok a következő kifejezésre: Hány rajzot egy (3 db)

Hány rajzot láthatunk egy rajzfilmben egy másodperc alatt?

Legjobb válasz: Egy mp 24 kocka (hagyományos filmen 25 TV-ben). Ez alatt jó esetben 12 rajz van (cell animációnál), mindegyik 2 exponálással. Nagyon finom mozgásnál 24 dab rajz 1-1 exp.-al. Ez volt régen... Ma már a számítógépek használata miatt ennek nincs akkora jelentõsége, hiszen nem feltétlen szükséges egyenként megrajzolni a rajzokat. Átalakult a rajzfilmgyártás.:) Van ahol az egész folyamat számítógépen folyik. Van hol megrajzolják és gépre teszik. Ott festik ki és rakják össze. Ez úgy kapcsolódik a kérdésedhez, hogy a 12 rajz a minimum a 24 rajz a maximum amit láthatsz alap esetben. Amíg kézzel rajzoltunk, addig szívbõl utáltuk ha úgymond "egykockás" jelenetet kellett rajzolnunk. A gépnek viszont mindegy. :)

Egy mp 24 kocka (hagyományos filmen 25 TV-ben). Ez alatt jó esetben 12 rajz van (cell animációnál), mindegyik 2 exponálással. Nagyon finom mozgásnál 24 dab rajz 1-1 exp.-al. Ez volt régen... Ma már a számítógépek használata miatt ennek nincs akkora jelentõsége, hiszen nem feltétlen szükséges egyenként megrajzolni a rajzokat. Átalakult a rajzfilmgyártás.:) Van ahol az egész folyamat számítógépen folyik. Van hol megrajzolják és gépre teszik. Ott festik ki és rakják össze. Ez úgy kapcsolódik a kérdésedhez, hogy a 12 rajz a minimum a 24 rajz a maximum amit láthatsz alap esetben. Amíg kézzel rajzoltunk, addig szívbõl utáltuk ha úgymond "egykockás" jelenetet kellett rajzolnunk. A gépnek viszont mindegy. :)

Segitenétek? Egy 24 fős osztályból 12 tanuló jár matek és 14 tanuló rajz szakköre, hányan járnak mind 2 szakköre, ha 4 tanuló egyikre se jár.

halmazos matek házi... jól csináltam?? :

Legjobb válasz: 12+14-x=20 a helyes egyenlet, mert csak 20an járnak szakkörre

12+14-x=20 a helyes egyenlet, mert csak 20an járnak szakkörre
A megoldás nem jó, mert matekra 8+2=10 fõt jelöltél a 12 helyett. Egyenletekhez sajnos most nincs erõm. 20 fõ jár a két szakkörre (összesen 12+14=26 "járás") 26-20=6 -an járnak kettõre, tehát: m=6 r=8 kö=6 ki=4
sántít, én egy kicsit máshogy számolnám=>12+14-x=20-->x=6 tehát: matek: 6 rajz: 8 közös: 6 kívül: 4, így ha összeadod valóban kijön a 24, és stimmelnek a matek-rajz szakkörös állítások, 2nem lehet hiszen(egyenletedbõl kiindulva) 8+2=10, pedig 12-en járnak matekra
A kérdező hozzászólása: köszönöm :) :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!