Találatok a következő kifejezésre: Hány pohár kell (10 db)

Kb. hány ml kell legyen egy átlagos Martinis pohár?

Legjobb válasz: Ha a Martini márkapoharára gondolsz, abban kb 180 ml fér el kényelmesen. (mint ez itt: http://i.ebayimg.com/00/s/MTYwMFgxMDI4/%24T2eC16ZHJHEE9ny2sY.. ) Ha a martini-pohárra (az Y alakú koktélpohárra), annál 133 ml a szabvány, de mostanában terjednek a másfélszer-kétszer ekkorák is.

Ha a Martini márkapoharára gondolsz, abban kb 180 ml fér el kényelmesen. (mint ez itt: http://i.ebayimg.com/00/s/MTYwMFgxMDI4/%24T2eC16ZHJHEE9ny2sY.. ) Ha a martini-pohárra (az Y alakú koktélpohárra), annál 133 ml a szabvány, de mostanában terjednek a másfélszer-kétszer ekkorák is.

Hány pohár vizet kell innom ha csuklóm? De nekem két csuklóm van!

Legjobb válasz: Azon gondolkodtam, hogy vagy olyan agyhalott vagy, hogy ezt a kiírást poénnak szántad, vagy csuklasz és már nem tudsz értelmesen gondolkodni. Ha tényleg csuklasz és nem múlik el, egy evõkanál ecetet kell inni és azonnal elmúlik. Nálam mindig bevált. Régi praktika, "faluró' gyüttem"! 27F

Azon gondolkodtam, hogy vagy olyan agyhalott vagy, hogy ezt a kiírást poénnak szántad, vagy csuklasz és már nem tudsz értelmesen gondolkodni. Ha tényleg csuklasz és nem múlik el, egy evõkanál ecetet kell inni és azonnal elmúlik. Nálam mindig bevált. Régi praktika, "faluró' gyüttem"! 27F
Akkor jól figyelj: Nagy levegõ, visszatart, 3 korty víz, elszámolsz tízig, majd kiengeded a levegõt. Ezt hátomszor megcsinálod és a maradék vizet-ha marad- megiszod utána. A tökéletes, saját fejlesztésû rituálém, ami mindig beválik:D Amikor nem akkor megismétlem :) )))
Most akkor csikló csukló vagy csukló sikló? Mert nem mindegy hogy a csukló siklik be vagy a sikló csuklik be! De a nedvesség mindig fontos! :D
Kettõ van belõle?? Azt a bubo kupropenisét neki! Bubo Cupro Penis = a rézfarkú bagoly Bubo Duo Cupro Penis kell akkor neki!
Féreértettétek a kérdést csiklója van kettõ, csak elírta
Igyál gázolajat! Elvégre a csuklósbusznak is csuklója van de sokkal vastagabb és az is gázolajat iszik! Kimész az elsõ benzin kútra, figyelj hogy adalékolt legyen, mert az várhatóan kiméli gyomorfalad mint a csuklósbusz motorjának falát. A csövet bekapod és a kart meghúzva szopni kezded be az egészet. Csak vigyázz nehogy levegõs legyen mert többet számolnak és úgy is csuklós maradsz! :DDD
Most végülis hány csiklód van? Mert ha neked és a barátnõdnek van egy, az csak egy összesen és mégsem kettõ! Ha meg én értettem félre és csuklásról lenne szó, csak 5 percig kell vissza tartani a levegõt és megszûnik ..minden.
inkább ne magyarázz semmit, menjél igyad a vizedet, nyomi
Elsõ vagyok, neked tényleg ennyire alacsony az intelligenciaszinted, uccsó? Magyarázzam az irónia definícióját, vagy inkább megkeresed a neted?
lol, az elsõ h bekajálta :D nem látjátok a kategóriát, vagy mi?? amúgy: XDXDXD
ÁLLAT VAGY!:DDDDDD
És annak, akinek egy csiklója van?
Törd el csuklódat
Nekem is két csuklóm van. De csak simán csuklom, ha falok. Persze mindent megteszek azért, hogy legyen a közelemben csikló. :) Helyesírás az fontos lenne. És nem biztos, hogy ecetet kellene innod. :)
Napi 3 litert.
2csuklónál ugyan ez +még 120 fekvõtámasz
Kérdésre a válasz: Nincs annyi pohár a vízen, hogy megtudd inni! :)

Hány pohár málnalevélteát kell inni egy nap hogy legyen hatása?

Legjobb válasz: 36 hét után napi egy csészével.egy csészébe 1 evõkanál teafüvet kell tenni.

36 hét után napi egy csészével.egy csészébe 1 evõkanál teafüvet kell tenni.


A galagonya ágvég tea tényleg jó szíverősítő? Mennyi ideig kell inni, és naponta hány pohárral?

Legjobb válasz: Egypohár, de pontos választ itt kapsz: http://gyorgytea.hu/

Egypohár, de pontos választ itt kapsz: http://gyorgytea.hu/
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, meg is néztem az oldalt, szerintem hasznos. Van olyan akinek saját tapasztalata van a galagonya teával kapcsolatban?

Balkonparadicsom magot ültettem tejfölös pohárba, szépen ki is nőttek, kb. hány centiméteres kell legyen, hogy átültethessem balkonládába?

szerintem most olyan 5-7 cm-esek lehetnek, nem egyforma nagyságúak.

Legjobb válasz: Már átültetheted. Jó napos helyre, locsolva, de csak a tövét szabad!

Már átültetheted. Jó napos helyre, locsolva, de csak a tövét szabad!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ.Szerintem még nem elég nagyok mert egy kicsit késve ültettem el, kb. április elsõ hetében, pont ezért kérdezem, hogy kb. hány centisen lehet már kiültetni.
A kérdező hozzászólása: Vagy szerinted már elég nagyok?
Nyugodtan ültesd ki õket!

Ki tudná megírni, hogy hány szem paradicsommagot kell elültetni hogy palánta legyen a pohárba amit később ki tudok ültetni?

Legjobb válasz: Én ugy szoktam, hogy egy nedves papirtörlöre teszem a paradicsommagokat, és fóliával letakarva meleg ehelyen tartmo pár napig - addigra látni lehet, hogy melyik mag csirázik. Utána egy-egy pohárba 2 magot teszek, és hagyom nöni. Késöbb egy pohár lesz egy palánta kiültetéskor.

Én ugy szoktam, hogy egy nedves papirtörlöre teszem a paradicsommagokat, és fóliával letakarva meleg ehelyen tartmo pár napig - addigra látni lehet, hogy melyik mag csirázik. Utána egy-egy pohárba 2 magot teszek, és hagyom nöni. Késöbb egy pohár lesz egy palánta kiültetéskor.
Magot raktam egy nagy virágos ládába, már kezd növögetni, de hamarosan 2-3 szálat fogok pohárba rakni, és utána ültetem ki! Reménykedek benne, hogy azért 3tõbõl 1 megmarad!:)

(Mennyi jégkockát kell az üdítőbe rakni, hogy az ital 10 ºC - ra hűljön le? A jégkockák behelyezése után mekkora a folyadék nyomása a pohár alján? A kialakult közös hőmérséklet után hány paszkál lesz ez a nyomás?

Egy meleg nyári napon Peti anyukájával betér egy cukrászdába. Petinek egy 2dl-es téglalap alapú pohárba hozzák ki az üdít?t, Petinek nagyon tetszett a szokatlan alakú pohár, amely talpának egyik éle 6 cm, a másik 7 cm volt. A h?mér? az üzletben 30 ºC-ot mutatott.

Legjobb válasz: Helyesbítek: mj = 16800/403000 = 0,0417 kg = 41,7 g jeget kell az üdítõbe tenni p = F/A F = m*g = (mü + mj)*g = (0,2 + 0,0417)*9,81 = 0,2417*9,81 = 2,371 N a = 6 cm = 6*10⁻² m b = 7 cm = 7*10⁻² m A = a*b = 6*10⁻²*7*10⁻² = 0,0042 m² p = 2,371/0,0042 = 564,52 Pa ≈ 0,564 kP lesz a nyomás a pohár alján a jégkockák behelyezése után A nyomás a tömegtõl függ, ez nem változik a hõmérséklet kiegyenlítõdésével.

Helyesbítek: mj = 16800/403000 = 0, 0417 kg = 41, 7 g jeget kell az üdítõbe tenni p = F/A F = m*g = (mü + mj)*g = (0, 2 + 0, 0417)*9, 81 = 0, 2417*9, 81 = 2, 371 N a = 6 cm = 6*10⁻² m b = 7 cm = 7*10⁻² m A = a*b = 6*10⁻²*7*10⁻² = 0, 0042 m² p = 2, 371/0, 0042 = 564, 52 Pa ≈ 0, 564 kP lesz a nyomás a pohár alján a jégkockák behelyezése után A nyomás a tömegtõl függ, ez nem változik a hõmérséklet kiegyenlítõdésével.
A vizespoharak általános mérete tudtommal 2 dl.
A lényeg, hogy legalább egy kevés vizet igyál rá, mert az illetõ gyógyszer vízben oldódik, így tud a hatóanyaga a tablettából felszabadulni, és megfelelõ helyen és idõben hatni. Ha viszont 1 tál pörkölttel vagy töpörtyûvel eszed meg, a zsírban nemigen fog feloldódni szegény, és nem tud olyan hatékonyan segíteni a problémán, amire bevetted.

Hogyan kell kiszámolni hogy hány m6s-os sebességgel kell keverni egy pohárban a vizet hogy a víz felmelegedjen 50 C-ra a víz eredetileg 0 C-os?

a pohár kerülete 30 cm átmér?je 15 cm. A víz fajh?je 4,6 kj/kg*C. tömege: 250 g. Én sehogyse tudok rájönni. Ha ti tudjátok levezetnétek?

Legjobb válasz: elírtam nem m6s hanem m/s :-)

A kérdező hozzászólása: elírtam nem m6s hanem m/s :-)
Igen, ez jó... Csak a kategória rossz, talán a humorba kellett volna tenni. Na szóval a keverés sebességére nem jó mértékegység a m/s, mert forgásnál leginkább szögsebesség van:) Aztán ha a pohár kerülete 30cm, akkor az átmérõje nem 15cm, és fordítva. (Talán a magasságára gondolhatsz.) A fajhõje pedig nem kj/kg*C, hanem kJ/kgK. Érdekes módon a "tömege: 250 g" -ban nem találok kivetnivalót.

Mennyi egy "normális adag" vodkából? Mekkora pohár? Hány cl? Tisztán "kell" inni? Mennyi a szesztartalma?

Bocs lehet hogy alap kérdések, de még nem ittam..14.. most ne gyertek azzal hogy 14 évesen minek tudni, meg hogy ez alap dolog...köszi =)

Legjobb válasz: Rövid italokból az alap a féldeci 5cl, és van a kis mennyiség 3cl.

Rövid italokból az alap a féldeci 5cl, és van a kis mennyiség 3cl.
én vodka narancsot ittam anno., pohár aljára vodka, rá narancs juice 100% os.nem mértük.érzéssel.
hát 14 évesen nem kéne vodkázni, de ha feltétlenül akarsz, akkor 3cl bõven elég, én 2 adag 1dl-t szoktam inni buli elõtt, rá 2 sör, és szállok :D 18/F
A kérdező hozzászólása: köszi. igaziból csak 1-2 kortyot szeretnék inni :) lesz buli, aztán mondták hogy hoznak vodkát, csak hát..én még nagyon alkoholt se ittam XDD
Mi is érzéssel töltjük és Narancsos Fantával :D de van h nincs pohár= üvegböl kell inni :D sõt volt h pálinkával kevertük... nah olyat soha többet :D
a vodkát vagy felespohárból isszák, húzóra, vagy viszkispohárból jéggel, tisztán, kortyolgatva. neked azt ajánlom, hogy valami gyümölcslébe keverj 3cl-t, vagy ha nagyon kíváncsi vagy az ízére igyál egy kortyot elõtte tisztán:) kb 40°-os egyébként.
én is 14 vagyok. Mi is ittünk a haverokkal vetünk 2 2dl es Royalt és egy meggymárkát. De a márkát nem ittuk meg. Volt akinek megártott. kb 1-1 dl ert ivott mindenki. irj ha érdekel vmi


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!