Találatok a következő kifejezésre: Hány pete meg napi (2 db)

Hány pete érhet meg napi 1 szem closti után?

5 napig szedek napi 1 szemet

Legjobb válasz: Ez nem így mûködik. attól meg nem függ hány szemet szedsz, mert azt csak az igényeid miatt 1 szem. Elméletileg egy peteérést segít azért ilyenkor kell szedni 5 napig, de elõfodul, hogy mindkét oldalnak segít egy kicsit és akkor több is lehet.Mellékhatása az hogy okozhat ikerterhességet, de valakinek különösen jó mellékhatás, nem lehet szabályozni.

Ez nem így mûködik. attól meg nem függ hány szemet szedsz, mert azt csak az igényeid miatt 1 szem. Elméletileg egy peteérést segít azért ilyenkor kell szedni 5 napig, de elõfodul, hogy mindkét oldalnak segít egy kicsit és akkor több is lehet.Mellékhatása az hogy okozhat ikerterhességet, de valakinek különösen jó mellékhatás, nem lehet szabályozni.
Én napi kettõt szedtem 5 napig. Nagyon jól reagáltam rá. Egyik hónapban kettõ, másik hónapban egy pete érett. Nekem a napi kettõt javasolta a doki a biztos hatás érdekében. A dobozkában 10 van. Ezek szerint te csak a felét fogod beszedni.

Hány nap alatt érik meg egy 6 mm-es pete? Megérik egyáltalán?

Ha jól tudom 20 mm-es ovulációkor, akkor a 6mm-es mennyi id? alatt n? meg ekkorára?Nagyon köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: én úgy tudom, hogy naponta kb 2 mm-t nõ és 20-22 mm-esen lökõdik ki. tehát 20-6/2= 7 nap múlva :)

én úgy tudom, hogy naponta kb 2 mm-t nõ és 20-22 mm-esen lökõdik ki. tehát 20-6/2= 7 nap múlva :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a választ!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!