Találatok a következő kifejezésre: Hány pete meg (6 db)

Hány pete érhet meg napi 1 szem closti után?

5 napig szedek napi 1 szemet

Legjobb válasz: Ez nem így mûködik. attól meg nem függ hány szemet szedsz, mert azt csak az igényeid miatt 1 szem. Elméletileg egy peteérést segít azért ilyenkor kell szedni 5 napig, de elõfodul, hogy mindkét oldalnak segít egy kicsit és akkor több is lehet.Mellékhatása az hogy okozhat ikerterhességet, de valakinek különösen jó mellékhatás, nem lehet szabályozni.

Ez nem így mûködik. attól meg nem függ hány szemet szedsz, mert azt csak az igényeid miatt 1 szem. Elméletileg egy peteérést segít azért ilyenkor kell szedni 5 napig, de elõfodul, hogy mindkét oldalnak segít egy kicsit és akkor több is lehet.Mellékhatása az hogy okozhat ikerterhességet, de valakinek különösen jó mellékhatás, nem lehet szabályozni.
Én napi kettõt szedtem 5 napig. Nagyon jól reagáltam rá. Egyik hónapban kettõ, másik hónapban egy pete érett. Nekem a napi kettõt javasolta a doki a biztos hatás érdekében. A dobozkában 10 van. Ezek szerint te csak a felét fogod beszedni.

Lombiknál ki mondja meg hány megtermékenyített petét helyeznek vissza? Az orvos vagy a én?

Legjobb válasz: Leginkább az orvos. Országonként, illetve akár kórházanként is más-más a protokoll. Régebben gyakran ültettek be egyszerre 3 petét is, ma leggyakrabban csak kettõt szoktak.

Leginkább az orvos. Országonként, illetve akár kórházanként is más-más a protokoll. Régebben gyakran ültettek be egyszerre 3 petét is, ma leggyakrabban csak kettõt szoktak.
Barátnõmnek hármat szerettek volna, de õ azt mondta, elég lesz a kettõ, mert nem tud többet vállalni és kockázatos lenne a harmadikat adott esetben elvetetni. Így aztán kettõt ültettek be, most egy kislányt és egy kisfiút vár!!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.
Szia! Nekem régen debrecenben 15 petét szívtak le, ebbõl öt maradt meg ami osztódni kezdett, három kislányt választott a doki azt ültette be, ugye õk már tudják, hogy milyen kromoszómájuk van.. meg is mutatták elõtte a mikroszkópon keresztül, sajna nem maradt meg semelyik..majd pár hónap múlva babás lettem spontán, kisfiút szültem, késõbb ismét terhes lettem, elvetéltem, akkor csináltak vizsgálatot..kislányom lett volna, mint kiderült ellenanyagot termelt a szervezetem ha xx kromoszóma tapad meg, ezért valszín lányom sosem lesz. De fiam még lehet:) tõlem nem kérdezték meg hányat akarok, hogy visszaültessenek..doki eldöntötte, hogy szebbek és nagyobbak a lányok és mind a hármat beültette.
Kolléganõm többedik sikertelen lombikja után a doki 4-et ültetett be, amit állítólag nem is szabad (!). Mondta, hogy imádkozzanak, nehogy mind megfoganjon, mert nem maradhatnak meg. Szerencséjük volt - fõleg a dokinak - hármas ikrek lettek, két fiú, egy kislány, most 10 évesek, gyönyörûek.

Milyen vizsgálatokkal derítik ki hogy a tüszöm nem reped meg? Ciklus melyik felében célszerű dokihoz menni, elején, vagy vége felé? A pete figyut hány naponta ellenőrzi a doki?

Legjobb válasz: Nekem a ciklus 10-11.napján kellett mennem uh-ra a tüszõk miatt!Általában 2-3 napota nézik meg uh-on a tüszõt.

Nekem a ciklus 10-11.napján kellett mennem uh-ra a tüszõk miatt!Általában 2-3 napota nézik meg uh-on a tüszõt.
Mi az a pete figyu? Amúgy ha nem reped meg a tüszõ, akkor fulliculos tüszõ marad a helyén, ami olyan mint egy kis ciszta. Onnan látja a doki, hogy nem a "seb" van ott ahonnan kipatant, hanem egy tüszõ, ami ciszta lett közben


Hány nap alatt érik meg egy 6 mm-es pete? Megérik egyáltalán?

Ha jól tudom 20 mm-es ovulációkor, akkor a 6mm-es mennyi id? alatt n? meg ekkorára?Nagyon köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: én úgy tudom, hogy naponta kb 2 mm-t nõ és 20-22 mm-esen lökõdik ki. tehát 20-6/2= 7 nap múlva :)

én úgy tudom, hogy naponta kb 2 mm-t nõ és 20-22 mm-esen lökõdik ki. tehát 20-6/2= 7 nap múlva :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a választ!
200
Le is vezetném az elõbbi eredményt. Van kezdetben 1000, annak a 20%-a: 200 Annak a 4%-a: 8 Egy példánynak 30 lába van, 8*30=240. Levágunk mindegyiktõl 5-5 lábat, 8*5=40 240-40=200 A többinek nincsen lába, szóval nem oszt, nem szoroz, a végeredmény 200.
A matek a barátod.
5/20-ad???
80, és egyébként mért lenne lábatlan, mikor jellemzõen 7 lábbal kelnek ki?:P
A kérdező hozzászólása: aki 80-al válaszolt az vezesse le
Biztos hogy 24 óra!
12 óra.
sziasztok lanyok:) Nekem tegnap este kezdodott a fajdogalas, akkor meg nem volt a ovu mikroszkop alatt "oalmalevelke", viszont ma hajnalban (10 perce) amikor felkeltem, gyorsan megneztem ismet es ott voltak a palmalevelkek!!!!!! Csak egy a gond:( A ferj videken es csak holnap delutan jon haza, tehat ha legjobb indulattal is szamolok akkor is kb 32 ora...... Csak le ne kessuk a palmacskakat amig aktivak!!! (asszem most jol jonne egy kis erosites toletek) :)
Szia! Hú, nálam is hasonló volt a helyzet, nekem péntekre volt írva ovuláció, éreztem is a hasfájást, nyák is volt. Elõtte két nappal és pénteken tudtunk együtt lenni, tehát elvileg az ovu napján. De ezen a napon még csak félig volt páfrányom, tegnap egész délelõtt. Remélem nem csúsztunk le:) Szerintem ha a ovu elõtti napon, vagy az az elõttin tudtatok együtt lenni, plussz még majd most, akkor van esély!!! a kiskatonák állítólag sok mindenre képesek:) Drukkolok! üdv. Eszti
Eszti, koszi a drukkot! Ma ismet beletettunk apait-anyait. Parom azt mondta ha most nem lesz akkor soha. :) Persze csak viccesen mert igazan ra voltunk hangolva a dolgokra. Most mar csak termes kene. Meg holnap is akcio, utana varakozas..... (Csutortokon megyek egy uj nogyogyaszhoz, hatha o is tud valamit ajanlani...) :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!