Találatok a következő kifejezésre: Hány pecsétnek lennie (4 db)

Hány pecsétnek kell lennie a kiskönyvemben, és mikor kell pecsételni azokat?

Folyamatosan járok fizetett dokihoz, most 20 hetes vagyok, minden leletem megvan, de nem nagyon pecsételt a kiskönyvbe a doki. Miért?

Legjobb válasz: Szia. A kiskönyvben legalább 4 pecsétnek kell lennie. Nyugodtan mond meg az orvosodnak, hogy pecsételje le a megjelenéseknél. Egyébként beszéld meg a védõnõddel. Tudnia kell a helyi szokásokat. Debrecenben egyelõre csak a tanácsadó orvosnál való megjelenés számít. Õ ad külön igazolást is a megjelenések számáról, melyet kérnek az anyasági segély igénylésénél.Sürgõsen beszélj védõnõddel errõl.

Szia. A kiskönyvben legalább 4 pecsétnek kell lennie. Nyugodtan mond meg az orvosodnak, hogy pecsételje le a megjelenéseknél. Egyébként beszéld meg a védõnõddel. Tudnia kell a helyi szokásokat. Debrecenben egyelõre csak a tanácsadó orvosnál való megjelenés számít. Õ ad külön igazolást is a megjelenések számáról, melyet kérnek az anyasági segély igénylésénél.Sürgõsen beszélj védõnõddel errõl.
Szia! 4-nek kell lennie ha ne adj Isten koraszülés akkor pedig egynek (de ez ne legyen) mikor orvosnál és védõnõnél vagy akkor kapsz. Miért nem pecsétel mikor megvizsgál akkor nem ír bele mert az enyém azt csinálta hogy nem írt bele de rászóltam finoman hogy Doktor úr még mindig csak 21 hetes vagyok a könyvbe (és voltam 26) ha ír bele akkor muszáj pecsételnie!! Fõleg ha fogadtott és még fizetsz is neki pecsételjen csak ha meglesz a bébi jól fog jönni az a 70ezer! Boldog babavárást 29 hetes kismama
Az elõzõ vagyok de csak a doki pecsét számít azt hiszem, mindegy mindkettõbõl legyen min.4. :)

Hány pecsétnek kell lennie hogy kapjak pénzt?

Legjobb válasz: Négynek kell lennie.

Négynek kell lennie.
Így igaz! (koraszülés esetén egy is elég)
És musáj, hogy fogdokitól is legyen, vagy csak 4 db védõnõs kell?!
Elsõ válaszoló vagyok. Én nem voltam fogdokinál, de a törvény szerint az van, hogy 4 pecsét kell. Nincs ott, hogy kitõl, csak az, hogy négy. Azaz, szerintem nem kell a fogdokitól.
2. vagyok. Nem kell a fogorvostól! Pont múlthéten kérdeztem meg a nõdokimat. Egyébként nem a kiskönyvet fogják kérni a támogatások intézésénél, hanem ahol szülsz, ott ad a kórház (a kiskönyv alapján)egy igazolást, hogy 4x (ill. koraszülés esetén 1x) megjelentél terhesgondozáson.
Köszi az infót!
4-nek, de nem is ez számít, hanem az, hogy szülés után a doki egy másik papíron igazolja, hogy részt vettél 4 terhestanácsadáson.

Összesen hány pecsétnek kell lennie, az egyszeri anyaságihoz? A védőnői pecsét is beleszámít, vagy csak a nőgyógyászé?

Legjobb válasz: szia, csak a nõgyógyászé számít, minimum 4 kell, koraszülésnél 2

szia, csak a nõgyógyászé számít, minimum 4 kell, koraszülésnél 2
Nekünk 4 pecsét kellett hogy legyen a kiskönyvben.Aztán a védõnõ adott olyan papírt, hogy jogosultak vagyunk az anyasági támogatásra.Mondjuk nekem nem volt gond, mert nekem 15 pecsétem volt...
Nálunk a védõnõ pecsétel a kiskönyvbe, és onnan kell a 4 pecsét, mert õ is adja ki az igazolást a szülés elõtt nem sokkal, hogy jogosult legyél a támogatásra
Az én kiskönyvembe a védõnõn kívül nem írt még senki sem.Megvannak a lapok, amiket a terhesgondozáson kaptam, aláírással doki pecsétjével, eredményekkel, azt mondják ez is megfelel a támogatáshoz.
Kérsz a dokidtól egy igazolást, ehhez nem kell bemutatni a kiskönyvedet!


Háromnak.
Nekunk negynek
A kérdező hozzászólása: Hu az akkor nem igaz hogy 9-nek??? Köszönöm
Hát az nem! Ha 4 megvan, akkor vagy jogosult az 1x-i anyasági segélyre, ami most 62 e körül van.
Szia! Négynek kell lennie, és szülés után mielõtt hazaenged a doki, ad egy papírt, hogy jogosult vagy az egyszeri anyasági támogatásra. Szép szülést! :o)
Anyasági támogatást, más néven kelengyepénzt kap az az anya, aki terhessége alatt legalább négy alkalommal - koraszülés esetén legalább egyszer - terhesgondozáson vett részt. Az összeg jelenleg 64 125 forint Az anyasági támogatásra vonatkozó igénylést kizárólag írásban a gyermek születését követõ 180 napon belül lehet benyújtani az igénylõ lakóhelye vagy tartózkodási helye szerint illetékes Magyar Államkincstár Területi Igazgatóságán.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Nagyon szépen köszönöm!!!!! Mostmár megnyugodtam.:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!