Találatok a következő kifejezésre: Hány párt jelenleg (4 db)

Hány párt van jelenleg Magyarországon?

Legjobb válasz: Több mint kellene, de igen pártom bárki alapíthat. Szóval olyan mint egy vállalkozásszám h napról napra bõvülhet. Persze az már mellékes h a parlament közelébe mikor jutnak vagy jutnak e egyáltalán valahova. :)

Több mint kellene, de igen pártom bárki alapíthat. Szóval olyan mint egy vállalkozásszám h napról napra bõvülhet. Persze az már mellékes h a parlament közelébe mikor jutnak vagy jutnak e egyáltalán valahova. :)
MSZP, FIDESZ, SZDSZ, MDF. Tehát 4 , de lehet hogy van néhány kisebb párt is, akikkel nem foglalkozik a nyilvánosság.
Sokkla több van: MIÉP, Jobbik, Harmadik út, Magyar Kommunista Párt, Zöldek, Centrum, és még tuti van, csak õk nem juttak be a parlamentbe. Pártot egyébként bárki alapíthat
Manapság kb. 250 bejegyzett párt van Magyarországon, de a legtöbbjük olyan kicsit, hogy nemcsak országos, de megyei listát sem tud állítani, ezért aztán nem nagyon van esélyük bekerülni a parlamentbe.
Több a soknál!!!!!!
Igen bárki alapíthat pártot, de nem árt ha van hozzá tõkéje, és esetleg kapcsolata.

Hány pasival/csajjal voltál eddig együtt? Hány évesen veszítetted el? Elmondtad a jelenlegi párodnak az összes szexuális kapcsolatod?

10 pasival voltam, 14 voltam mikor elveszítettem.a jelenlegi páromnak nem tudom bevallani, mert neki sokkal kevesebb nője volt.

Legjobb válasz: lehetek 11.? :) amúgy attól függ mennyire bizalmas a kapcsolatotok..

lehetek 11.? :) amúgy attól függ mennyire bizalmas a kapcsolatotok..
Én olyan lánnyal össze se jönnék, aki 17-18évesen már 10pasival vagy többel volt elõttem. És aki azt mondja nem számolta vagy "volt pár" az többel volt.
14 éves koromban volt az elsõ, összesen 11. A párom nem tudja, neki én voltam az elsõ.
A kérdező hozzászólása: Ricsike.. itt a hûtlenségrõl szó se volt !!! :)
Meg nem mondom pontosan hány éves voltam amikor elvesztettem, de 16-18 között valamikor. A párom elõtt sosem titkoltam, hogy rajongok a nõkért, és a mai napig megnézem õket. A pontos számot nem tudja, de igazság szerint nagyon pontosan én sem. Egy ideig számon tartottam ezt, aztán valahogy elkezdtem nagy bunkóságnak érezni, hogy számolok, és leálltam errõl. Annyit tudok, hogy mennyinél álltam meg ezzel a számolós marhasággal, és utána csak saccolni tudom. De mivel sokkal több mint amit illik bevallani, ezért nem bánom, hogy nem tudom, és õ pedig nem is érdeklõdik :)
a magyar nõk a legnagyobb riba--ok a világon. ne üssetek agyon....ezt 1 felmérésben olvastam. utána jönnek az oroszok...a magyar nõk után az oroszok nõk a leghûtlenebbek.
Én 7 évig voltam az exemmel, õ volt az elsõ nekem. Utána 5 pasival voltam fél év alatt, kicsit éltem a szakítás után. Most pedig a párom van már fél éve :) Nagy vonalakban beszélgettünk egymás múltjáról a hosszabb kapcsolatokról meg említés szintjén, hogy voltak amik csak szexrõl szóltak, de szerintem felesleges ezt bõvebben kifejteni. Egyrészt a másiknak nem sok köze van hozzá, másrészt a múlt már elmúlt , nem lehet megváltoztatni. Arról nem is beszélve, hogy aki olyan típus, akkor elkezd agyalni és féltékeny lesz még a múltra is ahelyett, hogy a jelenre koncentrálna. 27N
A kérdező hozzászólása: elég bizalmas, már 2 éve együtt vagyunk..sose volt még arról szó én mennyi pasival voltam, mindig eltereltem a témát:)
Az összessel.Igen veled is.Mozoghatnál többet!
12 pasival voltam, 16 évesen veszítettem el. A páromnak nem mondtam el, azt mondja, nem érdekli. Annyit mondtam, hogy lehetne ez a szám magasabb, de ennyi. Azt se tudom, hogy õ pontosan hány nõvel volt, csak annyit, hogy nagyon sokkal. De ezt már azelõtt tudtam, hogy összejöttünk volna, sõt részben ez is vonzott benne. 25N

Szerintetek hány izraeli állampolgár ül jelenleg a Magyar parlamentben? Ma kitüzték páran a sárga csillagot is. Ha van ilye, ők hogyan képviselik a Magyar állampolgárokat?

http://kuruc.info/r/2/104606/

Legjobb válasz: Kérdezõ! Azért antiszemita a kérdésed, mert kizárólag az zavar, ha iraeli-magyar kettõs állampolgárok ülnek a Parlamentben. Ha úgy tetted volna fel a kérdést, hogy hány kettõs állampolgár ül a Parlamentben, akkor nem lenne antiszemita a kérdésed! De téged, a kérdésed alapján csak az izraeli állampolgársággal is rendelkezõk zavarnak.

Kérdezõ! Azért antiszemita a kérdésed, mert kizárólag az zavar, ha iraeli-magyar kettõs állampolgárok ülnek a Parlamentben. Ha úgy tetted volna fel a kérdést, hogy hány kettõs állampolgár ül a Parlamentben, akkor nem lenne antiszemita a kérdésed! De téged, a kérdésed alapján csak az izraeli állampolgársággal is rendelkezõk zavarnak.
Légyszíves sorolj fel olyan ügyeket, amikben izraeli érdekeket a magyar érdekek elé helyezték.
Mi lenne a magyar érdek??? Hogy minnél több uszítás legyen és csak 100%-ban szélsõjobbos képviselõk legyenek? Nem elég a havi 1 milli, és az évi félmilliárd? (Egy olyan pártnak akinek nincs még programja sem, csak uszít.)
Mégis mit gondolsz hogyan? Oda húzza a vallása, az állampolgársága, ha kettõnk közül döntenie kell, kinek a javára dönt? Én az összes kettõs állampolgárt elkergetném a parlamentbõl. Legyen nyilvános adat az, hogy ki kettõs állampolgár. Már a szavazólapon is, most nem a vallására gondolok, az magánügy, hanem a kettõs állampolgárságra, legyen az akár Albán vagy Busman is, tudni akarom.
Ha ezek lennének a magyarok akkor sok millió magyar nem kérne belölük. Ha egy kis hatalmat is kapnának az ország néhány nap alatt csõdbe menne? Mi a magyar érdek? Zászlókat lengetni, vonulgatni és gyülõlködni? ÕK MONDJÁK MEG, HOGY KI A MAGYAR? KOMOLYAN? http://www.youtube.com/watch?v=F35KlucC27A&playnext=1&list=P..
Nem tudom hányan, viszont hogy hogyan képviselik a magyar érdekeket azt az elmúlt húsz év munkája hûen tükrözi.
Izraeli állampolgár egy sem! Izrael barát pedig, a Jobbik kivételével az összes. A kuruc.info pedig nem hiteles hírforrás, nem más mint uszító, gyülöletkeltõ oldal az, a kérdésed pedig erõsen antiszemita jellegû!
Akkor takarodjon a többség Magyarországról mi? Légyszi sorolj már fel eseteket, amikor valaki zsidó a parlamentben izraeli érdekeket támogatott a magyarok helyett. Ha nem, akkor ne zsidózzál, kussolj, sõt húzzál el az országból, mert tõled ilyen nyomorúságos.
Nézzük pl a sukorói ügyet. Ha jobboldali kormány van akkor magyar kézben marad a terület, ha baloldali akkor izraelibe? 2002 és 2010 között számtalanszor elárulta a kormány Magyarországot! Rengeteg ilyen ügy volt a Gyurcsányéknál...Most is kiken van a sárga csillag a DK-sokon... A sváb hegyi gyerek szanatóriumot is kik kapták volna? A lipótból izraeli idõsek otthont? A János kórházat Horvát Csaba akarta bezáratni és a területet és ingatlant átjátszani..
Igen, szerintem is teljesen kizárt, hogy egy héber nevû cég héberül beszélõ alkalmazottai zsidók lennének. Sokkalta valószínûbb, hogy a céget magyar emberek alapították, majd a nevét héberre fordították és így jegyeztették be, hogy mindenki számára teljesen egyértelmû lehessen, tradicionális magyar cégrõl van szó. :D
Magadra vetted? Sajnálom.
montihun ne szidjál másokat, mert egy értelmes hozzászólásod sem volt.
Az izraeli kémrepülõ nem legenda. Tetro, nem nézel híradásokat? http://index.hu/belfold/2010/03/18/izraeli_kemrepulok_magyar..
Itt egy video az inkálról: http://www.youtube.com/watch?v=-1KoNq2eC_Q
"Izraeli állampolgár egy sem! " Nana! Az izraeli-magyar/magyar-izraeli állampolgár kimeríti ezt. Egy sem?
"vona gábor nem zsidó! még csak nem is zsidó származású! a mostoha nagyapja volt zázrivecz, ezért élt 18 évig ezzel a névvel" Igen, és a bizonyító dokumentumok amik kinnt voltak a neten? Igen és Sz. Cs. sem volt az......persze. Õ is tagadta elõször. Megélhetési uszító politikusok.
Látom az átlag-olvasónak igen alacsony az inteligenciaszintje (mint a nagymagyarkodók zömének - nekik a fizikai munka után elég szellemi táplálék a kurucinfó) és nem ismerik az irónia fogalmát, ez a válaszok pontozásban egyértelmûen látszik.
egyébként sztem meg az az érdekes, hogy ha azt kérdezi, hogy hány izraeli állampolgár van, akkor az antiszemita. (volt a válaszadók között olyan, aki szerint ezért nem csak börtön, de halál jár) de ha azt kérdezte volna, hogy hány román vagy szlovák vagy német állampolgár van, akkor arra természetesen nincsen külön szó amit lehet használni, mint az antiszemita. sztem egy kérdésre válaszolni kell és nem kiforgatni azt.
"Két Gulfstream V típusú izraeli kémrepülõgép közelítette meg szerdán a Ferihegyi repülõteret, majd távoztak. Egyelõre nem világos, hogy mi járatban voltak. Az izraeli nagykövet szerint rutinfeladatot láttak el, máskor is történt már ilyen." Hát az bizony elég gáz, ha máskor is történt már ilyen. És épp ezért kéne a felelõsöket azonnali hatállyal leváltani.
Megkérdezném, hogy nem-e lehet-e, hogy azok az izraeli kémrepülõk tényleg csak gyakorlatoztak? Mégis mit akarnának kémkedni pont Mo-ról? Hogy melyik fûszál hol van az Alföldön? Egyébként még egy tucat ország fölött elrepültek. Nem lehet, hogy õket kémlelték?
Magam részérõl nem az a dühítõ, hogy kémrepülõ, avagy sem. Sokkal inkább az, hogy megsértette a magyar légteret, és erre a vadászgépek - más, gyakori példás esetekkel ellentétben - nem reagáltak. Ez egy szuverén ország önálló és kizárólagos légtere. Tájékoztatásunk és legfõképp engedélyünk nélkül senkinek nincs joga benne repülni. Hová jutunk így? Izraelben nem tud gyakorlatozni? Ott egyébként is állandó hadiállapot van, és mint tudjuk, a háború a legjobb tanító ilyen téren. Az, hogy szinte a teljes felsõ vezetésnek fogalma sem volt errõl, az a sértõ. Másokra mutogattak, azok meg magukról terelték, hogy természetesen minden a legnagyobb szakszerûséggel és törvényességgel zajlott le. Az ember úgy érzi, hogy nincs nyugalma és magánszférája a saját országában, nincs egy hely, ami az övé. Ez olyan, mintha valaki illetéktelen a tudtom nélkül járkálna a kertemben. Lehet, hogy nem akar semmi rosszat, de mégis, az én megkérdezésem nélkül ne tegyen semmit az én magánterületemen, mégis csak én vagyok rajta a "fõnök", és a kutyám pedig legalább jelezzen, elvégre is azért van tartva. Ha érted a párhuzamot. Egy ország szuverenitása és kizárólagos "tulajdona" saját területe felett egy megkérdõjelezhetetlen kiindulási pont. Használatára csak neki, a magyar állam felségjelével ellátott gépeknek van joga. Mindenki másnak csak engedéllyel.
tegnap 21:01 Így szokta! Ha rápirítanak, akkor elhúzza a belét. :D
Tetro gyerek miért nem válaszol a Sukoróra? Mert azt látom így utólag hogy valahogy mindenki rendre nem vette észre, és inkább elkezdett félre terelni. Meg az eget zöldre festeni.
Nincs olyan szo a heberben, hogy inkal. Az in -az angolbol johet. Heberben NINCS ERTELME.
"A másik: az is zavarna-e, ha teszem azt nepáli repülõgép gyakorlatozott volna felettünk, vagy csak az zavar, ha ezt Izrael teszi??" - Mint azt a válaszomban kifejtettem: igen. A magam nevében legalábbis. Természetesen nem ugyanolyan arányban, ennek pedig két oka van: 1) A Nepál nincs olyan erõhelyzetben, hogy bármiféle katonai fenyegetést is jelenthetne ránk, nincsenek meg sem az eszközei, sem a lehetõségei kárt okozni, ekképp nem is mérhetõ egy súllyal a világ fejlettebb országai bármelyikének a hadigépei illetéktelen behatolásával. Ha légteret sért, az legfeljebb pofátlanság, de nem aggodalomra okot adó. Azt hiszem, ez bárki számára logikus levezetés. Ettõl függetlenül - mint írtam - ugyanúgy elítélném, de nem olyan mértékû lenne a visszhangja, mert az elvek megsértésén túl, gyakorlati veszélyt nem jelentett. 2) Nem Nepál volt az, amelynek államfõje Közép-Kelet Európa felvásárlásáról beszélt, amelyre most lehet azt mondani, hogy "ajj, komolytalan", de ha azt látjuk, hogy "izraeli üzletemberek" fektettek be kaszinóvárosra Sukorón (mint azóta kiderült, illegálisan, és korrupt módon, az államnak jelentõs vagyoni kárt okozva), szintén "izraeli üzletemberek" építettek lakótelepeket Törökbálinton (az eredetileg engedélyezett óvodák helyett), amikor azt látjuk, hogy "izraeli üzletemberek" vásároltak meg áron alul állami épületeket, akkor igenis az embernek jogos a felháborodása. Ezért speciális helyzet ez a fenti eset. De mint mondtam, ugyanez lenne a véleményem más esetben is (román, orosz, szerb, török, vagy akár iráni), ám eddig még katonai géppel nem sértették meg Magyarország légterét, a sok eltévedt berepülés mind civil gép által elkövetett volt, és a légtérvédelem az elvárható gyorsasággal és eredményességgel reagált. Ebben az esetben ez nem történt meg, ráadásul egy olyan légtérsértõvel szemben, amely katonai rendeltetésû, így fokozottan jogos miatta ez a heves reakció.
Egyébként a többi ország is kiakadt ennyire a dolgon, vagy csak mi rágjuk a szart? A másik: az is zavarna-e, ha teszem azt nepáli repülõgép gyakorlatozott volna felettünk, vagy csak az zavar, ha ezt Izrael teszi??
Kedves 18:22-es válaszoló: "És ki mondta, hogy nem volt engedélyük?" - Természetesen minden "szakszerûen és törvényszerûen" zajlott le, ám elég érdekes maszatolások vannak az ügyben. "A repülésekrõl a lapnak Bocskai István, a Honvédelmi Minisztérium (HM) szóvivõje annyit mondott, hogy a gépek diplomáciai engedély birtokában voltak itt, de nem a HM illetékes az engedélyek kiadásában. A Külügyminisztérium sajtóosztályának munkatársa, Balogh Dénes pedig arról tájékoztatta a Magyar Nemzetet, hogy a tárca csak közvetítõ szerepet játszott az eljárásban, az a Nemzeti Közlekedési Hatóság (NKH) Légiközlekedési Igazgatóságának felelõsségi körébe tartozik. Az NKH az írásban feltett kérdésekre lapzártáig nem válaszolt." - Azaz mindenki a másikra mutogatott, és "továbbpasszolta" a labdát. Ami még elfogadhatatlanabb: "Elõzetesen semmilyen információja nem volt a Honvédelmi Minisztériumnak (HM) az izraeli katonai gépek érkezésével kapcsolatban; Szekeres Imre vizsgálatra kérte a kormányfõt, közölte a HM szóvivõje csütörtök délelõtt. Bocskai István elmondta: a miniszter annak érdekében kezdeményezi a vizsgálatot, hogy kiderüljön, miként kaphattak diplomáciai engedélyt azok az izraeli katonai repülõgépek, amelyek szerdán "megközelítési és átrepülési" feladatokat hajtottak végre a ferihegyi repülõtéren. A vizsgálatra azért is szükség van - mondta a szóvivõ -, mert a honvédelmi tárcának elõzetesen semmilyen információja nem volt a gépek érkezésével és azok típusával kapcsolatban." Azt hiszem, ez nem kér maga mellé kommentért. És ami még tipikusabb: "Az MTI kérdésére, hogy pontosan milyen rutinfeladatot hajtottak végre a gépek szerdán Magyarországon, a nagykövet azt mondta: nem tudja megmondani a gyakorlat célját és pontos idõpontját sem, mert nincs beavatva a részletekbe. Aliza Bin-Noun szerint nem véletlenül jelent meg a hír a csütörtöki Magyar Nemzetben, e mögött Izrael-ellenesség állhat." - Ha valaki Izrael ellen bármit fel mer vetni negatív hanghordozással, azonnal mindent lepergetnek magukról egy szimpla antiszemitázással, és a szomorú az, hogy ez a módszer mûködik is mindig. Kedves csilla0701: "Ez komoly? Szerinted mi történne, ha egy vadászgép Izrael felett "gyakorlatozna"? -> A Gulfstrem mióta vadászgép?!" - Nem vadászgép, ez kétségtelen, de katonai repülõgép, és ennek figyelembevételével még nagyobb a létjogosultsága annak a kommentáromnak, amit eggyel korábban írtam itt. Az általad idézett mondatban egyébként sem azon volt a hangsúly, hogy vadászgép-e, vagy sem.
"Ez komoly? Szerinted mi történne, ha egy vadászgép Izrael felett "gyakorlatozna"?" A Gulfstrem mióta vadászgép?!
"Megkérdezném, hogy nem-e lehet-e, hogy azok az izraeli kémrepülõk tényleg csak gyakorlatoztak?" Ez komoly? Szerinted mi történne, ha egy vadászgép Izrael felett "gyakorlatozna"?
És ki mondta, hogy nem volt engedélyük?
ma 14:59 Vagyis az esztergomi suzuki gyárban mindenki tud japánul. Értem.
vona gábor nem zsidó! még csak nem is zsidó származású! a mostoha nagyapja volt zázrivecz, ezért élt 18 évig ezzel a névvel. az nem vér szerinti rokon ugyebár, tehát nem kell mellébeszélni.
Gondolom, mivel elég részletesen megvan az életrajzuk, ezt pontosan lehet tudni róluk. Ha nem tudjuk valakirõl, akkor nagyon valószínû, hogy nem. Egyébként pedig valóban, még egyetlen esetben sem hozott a magyar Országgyûlés olyan döntést, mely Izrael érdekeit helyezné elõtérbe.
Ez a kémrepülõ a legendákon kívül hol szerepelt? És hol támogatta ezt a parlamentben bárki? És hogy csorbultak ezzel a magyar érdekek? Én kinn voltam az összes tüntetésen. És nem a rendõrök oldalán. Senki nem beszélt héberül. Nem tudom honnan húztad elõ, akkora ökörség, de egyébként is mit bizonyítana ez? :D Amúgy szerinted az In-Kalnál héberül beszélnek a biztonsági emberek?
Sajnos tévedsz. Nem én vagyok antimagyar. Mert magyarnak lenni nem arról szól, hogy machetevel agyon basszuk a szomszédot. Sajnos benne elromlott valami, így azt hiszed, aki nem szomjazik vérre, az már antimagyar. Nem tudom mi az, ami bebizonyíthatná neked, hogy elmebeteg gondolataid vannak. Valószínûleg semmi. Csak remélni lehet, hogy a hozzád hasonlók elõbb-utóbb elfogynak. Mert ha nem, akkor ennek az országnak hamarabb lesz vége mint gondolnátok. Mert félelmetes módon még ahhoz is hülye vagy, hogy felfogd, amit beszélsz, az minden egyes történelmi példában hova vezette az illetékes országokat.
"Sziasztok, bocsi késtem kicsit, elkezdõdött már a zsidózás?" El hát. De mért nem olvasol, idétlen kérdések helyett?
"Egy konkrét esetet mondjatok már, ahol a Parlamentben valaki az izraeli érdekeket támogatta magyarokkal szemben. Egyet. Emeljünk ki egyet csak." Az IN-KAL embereinek bevetése a tüntetõk ellen. Egyik másik magyarul sem tudott, csak héberül.
Sziasztok, bocsi késtem kicsit, elkezdõdött már a zsidózás?
"Egy konkrét esetet mondjatok már, ahol a Parlamentben valaki az izraeli érdekeket támogatta magyarokkal szemben. Egyet. Emeljünk ki egyet csak." Kémrepülõ botrány.
Egy konkrét esetet mondjatok már, ahol a Parlamentben valaki az izraeli érdekeket támogatta magyarokkal szemben. Egyet. Emeljünk ki egyet csak.
"Akkor takarodjon a többség Magyarországról mi?" Igen ez így korrekt lenne.
Légyszi valami bizonyítékot a kémrepülõrõl. Ha már olyan tájékozott vagy.
#22 eddig nem tudtam melyik oldalra álljak, de az érveiddel most teljesen meggyõztél!
"A cég Magyarországon bejegyzett cég! Az, hogy a vezetõségben esetleg vannak Izraeliek, az egy dolog. Még mindig várom a bizonyítékaidat arra vonatkozóan, hogy a cég emberei héberül beszélnek!" És természetesen az is teljesen véletlen, hogy a cég neve nem magyarul biztos vonal, hanem héberül IN-KAL. Amúgy hihetõ lenne a dumád, ha legalább a cég neve nem héber lenne. De látom ti már lassan a szuzukiról is bebizonyítjátok hogy õsi magyar cég és már Árpád apánk is egy kék Swifttel vonult át a vereckein. :D
"IN-KAL nevû zsidó cég" A cég Magyarországon bejegyzett cég! Az, hogy a vezetõségben esetleg vannak Izraeliek, az egy dolog. Még mindig várom a bizonyítékaidat arra vonatkozóan, hogy a cég emberei héberül beszélnek!
Te tényleg teljesen hülye vagy. Azt sem érted amit te írsz... :D
"Jó, szerinted a magyar biztonsági õrök héberül beszélnek. Innentõl kezdve komolytalan a beszélgetés." Egyetlen szó sem esett még a kérdésben magyar biztonsági õrökrõl. Mindannyian az IN-KAL nevû zsidó cég embereirõl beszéltünk.
"Zazrivecz Gábor alias Vona is zsidó. Érdekes, hogy gyûlöli a saját fajtáját." Mi ebben az érdekes?
"AL-KAIDA KAIDA-AL AIDA-KAL IDAA-KAL IN-KAL véletlen?" Neked és a hozzád hasonlóknak már végképp elgurult a gyógyszere, ti már mindenben, mindenkiben zsidót láttok. Ez már beteges!
53%-os! Az InKal Security biztonsági õrei héberül beszélnek? Ekkora ökörséget is régen olvastam már ezen az oldalon. Tegyük fel hogy elhiszem, akkor valamilyen bizonyítékkal alá tudod támasztani, hogy valóban héberül beszéltek? Videó felvételed vagy egyéb hanganyagod van-e róla? Mert bizonyíték nélkül csak üres fecsegés az állításod és saját magad teszed komolytalanná!
... Zazrivecz Gábor alias Vona is zsidó. Érdekes, hogy gyûlöli a saját fajtáját.
Jó, szerinted a magyar biztonsági õrök héberül beszélnek. Innentõl kezdve komolytalan a beszélgetés.
A kérdező hozzászólása: Már miért is lenne antiszemita?Sérelmezem hogy a drága képviselõk mindennél elõbbre helyezve kezelnek izraeli ügyeket, magyar ügyek nem is fontosak.

Jelenleg Németországban a közvéleménykutatások szerint melyik párt népszerűbb: CDU (kormánypárt) vagy SPD? Hány százalékon állnak?

Legjobb válasz: De nem elég modern gondolkodású, begyöpösödött. A németek is fejlõdnek, kezd elegük lenni a keresztény baromságokból.

De nem elég modern gondolkodású, begyöpösödött. A németek is fejlõdnek, kezd elegük lenni a keresztény baromságokból.
SPD
Ja az SPD, és a zöldek is nagyon jönnek fel.
A kérdező hozzászólása: De ez miért van? Hiszen a CDU jól kormányoz, a gazdaság is erõteljesen növekszik.
A kérdező hozzászólása: Értem. Tehát akkor elképzelhetõ, hogy a jövõben inkább az SPD-Grüne kormányok lesznek a meghatározóak? Mert ugye eddig sokkal többször alakíthatott a CDU kormányt az FDP-vel 1949 óta.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!