Találatok a következő kifejezésre: Hány napra általába a csivavák (1 db)

Hány napra fialnak általába a csivavák? Lehet e szülés előtt pár nappal fürdetni a kutyust?

Négyszer vittük pároztatni és a harmadiknál ragadtak össze!Az els? kett?nél is ment bele mert a másik gazdája össze fogta ?ket!

Legjobb válasz: A vemhesség 58-65 napig tart általában a kutyáknál.Én úgy tudom hogy lehet fürdetni õket

A vemhesség 58-65 napig tart általában a kutyáknál.Én úgy tudom hogy lehet fürdetni õket
A kérdező hozzászólása: Köszi!De hanyadik pároztatástól számoljam?
Azt nem tudom. De ha a kuty már nem nagyon megy sehova csak dolgát végezni és egész nap fekszik akkor az utolsó napokban jár.
Jah amugy az elsõ válaszoló voltam
a szülést megelõzõ 24órában leesik a kutya testhõmérséklete 36-37fokra.ezt nem lehet tudni, h melyik pároztatásnál termékenyült meg.hõmérõzd, és figyeld a viselkedését!
Én úgy tudom hogy nem ajánlott fürdetni, mert fordult már elõ olyan eset hogy ez megindította a szülést fõleg ha túl meleg vízben fürdették...


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miért nem megy be Mudi kutyánk az előző kutya által lakott házba, pedig kitakarítottuk, fertőtlenítettük? Amikor pici korában idehoztuk, akkor bement, de most kint alszik, pedig már hideg van. Mit tehetnénk?

4

Gazdiképzés, hol van összeszedetten leírva?

Szeretnék egy kutyát, de most sem az életkörülményeim, sem a tudásom nem elegendő, de szeretnék felkészülni. Elkezdtem olvasgatni különböző honlapokon, de nem áll össze a kép. Hiába kezdem az elején olyan, alap dolgok nincsenek meg, hogy hogy tiltom le a kutyát... (pl. hogy tanulja meg, hogy a "nem" tiltószó, vagy hogy lehet gyakorolni a behívást??)

4

Mik a tapasztalataitok örökbefogadott kutyusokkal?

12

A kóbor kutyák mit esznek?

Mit találnak? Mivel tudnak táplálkozni?

7

Brit premium tápról mi a véleményetek?

Köszi a válaszokat.

7

Tudtok olyan bérelhető rönkházat, ami nem túl drága és kutyabarát?

És szép, erdős helyen van.

1

Mi idegesít legjobban egy kutyát? Hogyan tudnám visszaidegesíteni a szomszéd kutyát? Hogy érezze amit én is!

A szomszédnak is gratula, az ablakom alá köti ki a kutyáját!

31

Hogy tudnám a kutyámnak megerősíteni az idegrendszerét?

vagy ez vele született dolog ezen nem lehet változtatni? mert tart dolgoktól pl kukátol ha húzóm előtte. nem mondanám teljesen gyenge idegrendszerűnek. mert sok mindentől nem fél de nem az igazi az idegrendszere. kicsit érzékenyebb mint az átlag lehet azért mert még kölyök nagy korára erősödhet az idegrendszere ? mert ugye emberben a gyerek is jobban fél mint egy felnőtt.

6

Vannak buta kutyák? Olyan akit ugyanúgy nevelsz, tanítasz mint egy másikat de nem érti, nem tudja?

Van egy francia bulldogja az egyik osztálytársamnak (lány) már 3 éves, de az se megy neki hogy "ül". Minden nap foglalkoznak vele, ideig-óráig tudja is a dolgot, majd következőre (mikor már jutalom nélkül ment a dolog hetek óta!!!) mondta neki: Ül! kutya meg nézett rá nagyon bután és lehetett neki újra tanítani. Ilyen van? :O

21

Vennétek ilyen feltételekkel kutyát?

Adott egy tenyésztő (tényleg az), jó eredményekkel, egészséges, szép kutyákkal. Mellette egy másik fajtával is foglalkozik, csak éppen azokat az almokat nem törzskönyvezteti le. Én azt gondoltam, hogy ha már tenyésztő, akkor az egészségügyi szűréseket megcsináltatja a másik fajtánál is. Vagy ugyanúgy szaporítónak minősül?

12

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!