Találatok a következő kifejezésre: Hány napra általába a (51 db)

Általában hány napig tart a nők mensije?

Legjobb válasz: Nekem 5-6 nap általában.

Nekem 5-6 nap általában.
Nekem mindig 5 napig tart. Az elsõn nem is jön.De a másodiknapon mintha dézsából önötték volna. a másik 3 semmi csak ilyen barna trutyi.
5-6 nap
Nekem 4 napig, 2 nap van nagyon-nagyon erõs, egyébként szinte semmi..
Nekem két (max. három nap) Szerencsés vagyok.(vagy nem...)
Nekem volt már olyan h 3 nap de volt olyan h 7 nap! De a megfelelõ az 4-6 nap de ha továbbb tar akkor se aggódj nincs semmi baj ha pedig kevesebb ideig akkor örülj neki!
5-6 nap
Nekem 10 nap. Szerencsétlen vagyok.
Kb.6-7 nap.
Általában 3-4nap nekem.
mostanában nekem is 10-12 napig! borzalmas! és félek is. nem hiszem el, hogy ez normális...

Általában a mensitől számított hány napig "alacsony" a hő?

Miután felment a h? el?tte volt peteérés! Ugye jól tudom? Utána már a h? folyamatosan 37 felé kattog? Aztán csak akkor megy le, amikor megjön? Ha pedig megtörtént, hogy babás lettem akkor meg nem is megy le? Jól tudom ezeket a dolgokat?

Legjobb válasz: igen jól tudsz mindent. A ciklus elsõ fele alacsony, aztán a pé után megy fel, és ha fent is marad és késik is lehet gyanakodni a babaára, de akkor se éld bele magadat, mert nekem 6 napot késett és a hõm is 37 volt, és aztán a 7. napon egybõl 36,3 lett és már tudtam, hogy meg fog jönni.

igen jól tudsz mindent. A ciklus elsõ fele alacsony, aztán a pé után megy fel, és ha fent is marad és késik is lehet gyanakodni a babaára, de akkor se éld bele magadat, mert nekem 6 napot késett és a hõm is 37 volt, és aztán a 7. napon egybõl 36, 3 lett és már tudtam, hogy meg fog jönni.
ja és, ha 28 naposak a ciklusaid, akkor a 14. napig alacsony a hõd.
A kérdező hozzászólása: A ciklusaim 33 naposak szoktak lenni! Akkor szerinted hányadik nap?
kb. a 16.17. nap
A kérdező hozzászólása: Nagyon aranyos vagy, hogy válszolsz! Köszönöm! Szoríts, hogy összejöjjön! Nagyon szeretnénk már babócát, bár igazából még csak 2 hónapja vagyunk rajta teljes gõzzel, de már annyira jó lenne! Szoríts, hogy ne jöjjön meg áprilisban! :)

Általában hány nappal engedik a dokik, hogy túlhordjuk a babánkat a kiirt naptól?

Március 30-ra vagyok kiirva, most vasárnapra, de félek, hogy nem indul be addig a szülés.A dokim azt mondta akkor hétf?n megultrahangoz és benyúl.De azt is mondta, hogy Õ nem akarja majd beiinditani a szülést, jobb ha magától indul be. De mi van ha nem???Meddig lehet várni???

Legjobb válasz: Egy hetet minimum szoktak várni.Azt hiszem a 42. hétig nem baj,de ha addig nem indul be indokolt beindítani.Anya mindannyionkat túlhordott 3-4 nappal,aztán egyszer csak úgy gondoltuk,hogy ideje kijönni.Ne aggódj!Hétfõn még biztos nem fogja beindítani,csak a betöltött 40 héttõl naponta, max 2 naponta kell menni ctg-re.Ha nem indul be magától,akkor oxitocint fogsz kapni majd ha az sem elég akkor burkot repesztenek.

Egy hetet minimum szoktak várni.Azt hiszem a 42. hétig nem baj, de ha addig nem indul be indokolt beindítani.Anya mindannyionkat túlhordott 3-4 nappal, aztán egyszer csak úgy gondoltuk, hogy ideje kijönni.Ne aggódj!Hétfõn még biztos nem fogja beindítani, csak a betöltött 40 héttõl naponta, max 2 naponta kell menni ctg-re.Ha nem indul be magától, akkor oxitocint fogsz kapni majd ha az sem elég akkor burkot repesztenek.
Nekem a doki azt mondta, hogy 4-5 nap múlva menjek ha a kiírt idõpontig nem jönne a baba.
Nekem az orvosom azt mondta, hogy a kiírt idõponttól 2 naponta NST, a hatodik túlhordott nap után pedig már benn kellene maradni a kórházban...
Szia! Engem az anyukám 13 nappal hordott túl..17-re volt kiírva és 30-án beindították a szülést..Remélem nálatok nem kerül ilyenre sor!! Könnyû és gyors szülést kivánok. 36 hetes kismama :)
A 42. hét után van tényleges túlhordás. Addig nem "igazi" túlhordás. Ennyivel (még többel is) el lehet számolni, hogy mikor fogant a baba!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat. Nagyon bizom benne, hogy a hétvégén magától beindul!

Hány napig tart a gyerekeknél általában a torok pirossága?

Úgy értem hogy a két éves lányomnak már csütörtök óta piros a torka, a doki szerint vírusos torokgyulladása van, de nem köhög meg semmi, csak piros neki már napok óta. És szintén a doki szerint nem kell rá semmit adni, "csak" reggel és este nurofent!

Legjobb válasz: Az én kisfiamnak is ez volt a múlt héten. 1 hétig alig evett valamit, de most már jól van. Nekünk a doktornéni javasolta a Tantum verde torok sprayt, de én nem vettem. Csak azért mert a fiam nem hagyta volna, hogy bele sprayzek a szájába. Én is csak a Nurofent adtam neki, eleinte 3-szor egy nap, aztán már csak kétszer. Leginkább éjszakára. Ha gondolod próbáld ki a Tantum verdét, de nálunk elmúlt anélkül is. Jobbulást nektek:)

Az én kisfiamnak is ez volt a múlt héten. 1 hétig alig evett valamit, de most már jól van. Nekünk a doktornéni javasolta a Tantum verde torok sprayt, de én nem vettem. Csak azért mert a fiam nem hagyta volna, hogy bele sprayzek a szájába. Én is csak a Nurofent adtam neki, eleinte 3-szor egy nap, aztán már csak kétszer. Leginkább éjszakára. Ha gondolod próbáld ki a Tantum verdét, de nálunk elmúlt anélkül is. Jobbulást nektek:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ. Az én lányom sem viselné el hogy a szájába spray-zek, ezért talán marad nálunk is a nurofen, majd csak túl leszünk rajta:)

Általában hány napot késik a menzesz, mielőtt kiderülne, hogy a lány várandós?

Legjobb válasz: Köszönöm szépen azoknak akik eddig írtak :)

A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen azoknak akik eddig írtak :)
Én már a késés elõtt tudtam. Nemvárt elõtt két nappal + lett a teszt.
hát vki már a nemvárt napján, sõt elõtti is pozit tesztel, vki meg csak egy-két hét késés után!
Olyankor nem késik a menzesz, hanem nem jön meg. Úgy érted, mennyi idõ után gyanús, hogy terhes a lány? 1 hét után én már tesztet csinálnék.
Az elõttem válaszolónak igaza van. Hozzátenném, hogy sok nõ van, akiknek végig van menstruációjuk a terhesség alatt s, úgyhogy ha megjön, az nem jelenti 100%-osan azt, hogy nem vagy terhes. Ha nem védekeztetek, mindenképp érdemes tesztet csinálni!

Ha szurkálást érzek a petefészkem körül, akkor még nem repedt meg a tüsző? Általában hány napig tart a szurkálás?

Azt értem, hogy ovulációs fájdalom, de el?tte, alatta vagy utána szokott jelentkezni? Ovuláció után normál esetben elmúlik ez az érzés?

Legjobb válasz: Saját tapasztalat: Tegnapelõtt kezdtem érzeni a bal petefészkemben a szúrkálást,tegnap nagyon ma kissé. Hüvelyi uh szerint tegnap repedt meg. Holnap már jobb lsz,de így sem volt vészes. Örülj ha ezt érzed,mert akkor van ovud:) Ha babát szeretnétek akkor HAJRÁ!!!

Saját tapasztalat: Tegnapelõtt kezdtem érzeni a bal petefészkemben a szúrkálást, tegnap nagyon ma kissé. Hüvelyi uh szerint tegnap repedt meg. Holnap már jobb lsz, de így sem volt vészes. Örülj ha ezt érzed, mert akkor van ovud:) Ha babát szeretnétek akkor HAJRÁ!!!

Most 25. én volt a mensesem, 4napig tartott mint általában, mikor lesz pém? Vagyis melyik nap amikor a legvalószinűbb a teherbeesés? Már nagyon szeretnénk babyt. és hány napig eshetek teherbe? érzem amikor az ovuláció van? Mit érzek?

Legjobb válasz: A peteérés akkor függ hány naposak a ciklusaid, de általában a ciklus közepén van. Ugye 24 óra áll rendelkezésre a megtermékenyítésre, de a sperma 3 napig is életképes a szervezetben. Én speciel az ovulációt nem szoktam érezni. Sok sikert. :)

A peteérés akkor függ hány naposak a ciklusaid, de általában a ciklus közepén van. Ugye 24 óra áll rendelkezésre a megtermékenyítésre, de a sperma 3 napig is életképes a szervezetben. Én speciel az ovulációt nem szoktam érezni. Sok sikert. :)
Mármint attól függ... :)

Egy férfi karórára ajánlott levélként mekkora a postaköltség? Hány nap alatt érkezik meg általában?

Legjobb válasz: Az óra súlyától függ. 100 grammig - ajánlva 385Ft 250 grammig - ajánlva 420Ft 500 grammig - ajánlva 580Ft 750 grammig - ajánlva 810Ft 2000 grammig - ajánlva 960Ft Általában 2-3 nap alatt odaér.

Az óra súlyától függ. 100 grammig - ajánlva 385Ft 250 grammig - ajánlva 420Ft 500 grammig - ajánlva 580Ft 750 grammig - ajánlva 810Ft 2000 grammig - ajánlva 960Ft Általában 2-3 nap alatt odaér.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!