Találatok a következő kifejezésre: Hány napot az első után (31 db)

Az elsö után nektek hány napra vagy hònapra volt a második menses?

Arra lennèk kivàncsi hogy, hàny èvesen ès mikor jött meg az elsö ès mikor lett rendszeres stb, az elsö utàn mikora volt a 2-dik, volt addig fehéres folyàs mig nem jött 2-dik. El mesèlnètek nektek hogy zajlot? Mert nekem oktoberben volt az elsö azòta semmi fehèr folyàs se. (Egy duci 12 èves kamasz làny)

Legjobb válasz: 12 évesen már megjöhet ezzel semmi gond nincs. mennyire vagy duci. hány kilót jelent ez? a nagyon nagy túlsúly okozhat hormon problémát is. de nálad inkább csak simán most kezdödnek a hormonok. ha még 3-4 hónapot nem lesz meg esetleg érdemes házirovssal vagy ha gyerekorvoshoz jársz vele beszélni. ha jó anyukáddala viszony akkor vele. fehér folyádo azért nincs mert nincs peteérésed sem ezért nincs mensid sem. nem baj ez lehet eltellik még 1-2 év is mire megjön rendesen. a menstruáció egy méhfalról leválló véres nyálkahártya réteg. ezek után a petefészkek elkezdenek termelni újabb petét, ami kb az utolsó mensid után 14 nappal kilöködik a petevezetékbe és elindul a méhbe. a kilöködés elött a szervezet egy hormont termel ami fellazítja a letapadt nyálkát a peteveeztékben és ez lesz a fehér, átlátszó folyás. ha a pete a kilöködés után 24 órával megtermékenyül (ahhoz sexelned kell valakivel) akkor kb 5-7 napon belül elér a méhbe ahol megtapad majd elkezd nöni és baba lesz 9 hónap múlva. ha nem termékenyül meg akkor 24 óra után elsorvad, felszívodik, életképtelen. ekkor még vár a méh kb 2 hetet és elkezd megtísztítani magát, levállik ez a véres nyálkahártya és ez a mensid. majd kezödik a folyamat elöröl.

12 évesen már megjöhet ezzel semmi gond nincs. mennyire vagy duci. hány kilót jelent ez? a nagyon nagy túlsúly okozhat hormon problémát is. de nálad inkább csak simán most kezdödnek a hormonok. ha még 3-4 hónapot nem lesz meg esetleg érdemes házirovssal vagy ha gyerekorvoshoz jársz vele beszélni. ha jó anyukáddala viszony akkor vele. fehér folyádo azért nincs mert nincs peteérésed sem ezért nincs mensid sem. nem baj ez lehet eltellik még 1-2 év is mire megjön rendesen. a menstruáció egy méhfalról leválló véres nyálkahártya réteg. ezek után a petefészkek elkezdenek termelni újabb petét, ami kb az utolsó mensid után 14 nappal kilöködik a petevezetékbe és elindul a méhbe. a kilöködés elött a szervezet egy hormont termel ami fellazítja a letapadt nyálkát a peteveeztékben és ez lesz a fehér, átlátszó folyás. ha a pete a kilöködés után 24 órával megtermékenyül (ahhoz sexelned kell valakivel) akkor kb 5-7 napon belül elér a méhbe ahol megtapad majd elkezd nöni és baba lesz 9 hónap múlva. ha nem termékenyül meg akkor 24 óra után elsorvad, felszívodik, életképtelen. ekkor még vár a méh kb 2 hetet és elkezd megtísztítani magát, levállik ez a véres nyálkahártya és ez a mensid. majd kezödik a folyamat elöröl.
Ne aggódj, az elején normális, ha több hónap kimarad. Ha már látszanak rajtad a másodlagos nemi jellegek, vagyis nõ a melled, szõrösödik a puncid és a hónaljad, akkor semmi baj. Még csak most kezdett fejlõdni a hormonrendszered.
Nekem 11 éves korom óta van fehér folyásom, és rá kb pont egy évre, 12 évesen jött meg elõször.Nekem akkor rendszeres volt egy évig, akkor tényleg mindig rendesen megjött, aztán egy évig nagyon rendszertelen volt, néha megjött, néha nem, volt hogy csak 2 napra, stb, de azóta rendszeres.:) ) 15/L
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Még írhat bárki! Várom a válaszokat/történeteket!
15.szülinapomra "kaptam" elsõ 3 hónapban viszonylag rendszeres volt 28-30 napra.. majd 6 hónapig semmi, utána fix 30 napra állt be, majd a nemi élet elkezdése után fix 28 (órára pontosan), most fg. gátlóval 28 nap, kíváncsi vagyok mi lesz ha abbahagyom 3 éve szedem lassan... amúgy elõtte már volt fehér folyásom, visszagondolva ciklikusan, mikor már menstruáltam: fél idõben meg 1 nappal elõtte volt, most kicsit a fog.gátló miatt más...de ez egy másik helyzet
11 éves koromban volt fehérfolyásom, majd ahogy betöltöttem a 12-t, meg is jött. November volt, december kimaradt, de utána már a januári megjött, és már ment tovább kihagyás nélkül :)

A 3. Clostis adagon vagyok túl, még nem jött meg. Az első után 33. napra, a második után 34. napra jött meg. A harmadiknál is hasonlóra számíthatok? Kb. Hány nap elteltável reménykedhetek, hogy nem fog megjönni?

A Closti valamelyest normalizálja a ciklust?

Legjobb válasz: A Closty nem ciklusbeállításra van, hanem peteérésre pont 14 napra. Én szedem mellette a Norcolutot pont azért h ha megjönne akkor pont 28 napra jöjjön meg, mert nekem is hosszú ciklusaim voltak.Viszont terhes is maradhat az ember mellette.Amit szeretnék én is.

A Closty nem ciklusbeállításra van, hanem peteérésre pont 14 napra. Én szedem mellette a Norcolutot pont azért h ha megjönne akkor pont 28 napra jöjjön meg, mert nekem is hosszú ciklusaim voltak.Viszont terhes is maradhat az ember mellette.Amit szeretnék én is.

Az első után nektek hány napra vagy hónapra volt a második menses? Úgy jelenetkezet hogy elsőnek egy jó ideig f. folyás volt, nekem nem én csak szőrösödtem, és okt.26-án meg jött azóta semmi, a melleim nőttek egy kicsit!

Legjobb válasz: 11 voltam az elsõnél. Egy évre rá jött csak meg másodszorra...És évekig rendszertelen volt, kiderült hogy pajzsmirigybetegség miatt. Most kezd még csak rendezõdni. 23/L

11 voltam az elsõnél. Egy évre rá jött csak meg másodszorra...És évekig rendszertelen volt, kiderült hogy pajzsmirigybetegség miatt. Most kezd még csak rendezõdni. 23/L
A kérdező hozzászólása: 12/L
Nem kell aggódnod ez teljesen normális. Nekem az elsõ után kb 4-5 hónapra jött meg a második!
Ha egyszerre 6 hónapnál tovább kimarad a menstruációd, akkor menj orvoshoz!
nekem februárba jött meg az elsö és most május 5 én a második 12/l

Hány napot késhet az első után?

Nemrég lefeküdtem a barátommal. Ez volt az els? szexuális élményem. de már 5 napja késik a menzeszem. Mennyit késhet az els? együttlét szervezetemet való megzavarása miatt?

Legjobb válasz: Ha védekeztetek akkor no para. Szóval akkor nem érdekes hogy késik meg mennyit, gondolom fiatal vagy még, tehát az sem tuti hogy percre pontosan beállt, szóval pár nap belefér, erre nincs szabály.

Ha védekeztetek akkor no para. Szóval akkor nem érdekes hogy késik meg mennyit, gondolom fiatal vagy még, tehát az sem tuti hogy percre pontosan beállt, szóval pár nap belefér, erre nincs szabály.
Hát, ha terhes lettél, 9 hónapot fog késni min. :)
2hét
én a helyedben nem építenék arra, hogy az elsõ után késni szokott... ha már késik, akkor vegyél egy tesztet (kb. 1000ft). Aztán vagy megnyugodhatsz, vagy indulhat pánik igazán... sokkal jobb, mint 1-2-3 hét várakozás után közölni a pasiddal és anyucival a helyzetet.
A 2 hét még szerintem is belefér.
sztem ez cs vmi hülye beidegzõdés, h az elsõ után késhet, de m1, 2 hét késés sosem para, ha 2 hét után sincs semmi, akkor már gond lehet :P
A kérdező hozzászólása: csakmert egy srác is mesélte h voltak barátnõi akiknek pl: 2hetet, 3mat, vagy akár 5öt késett (habár az 5öt már nem tartom teljesen igaznak)
igen nekem is mindig késni szokott.. de nem kell izgulni, ha védekeztek
A kérdező hozzászólása: Hát..pedig csak késett...megjött kedden :D....köszi mindenkinek...tehát azért ha 2 napot késik nem kell tsztért rohanni a boltba....jháj.. éljen....am a pasim tudta, az elsõ naptól ahogy késett :D még1x köszi
fúh akkor én valszeg sosem fogok lefeküdni a barátommal, mert abba az esetleges 2 hétbe beleõrülnék....

A sex után (ami 03.11-én volt) hány napra mutatható ki, hogy van valami? Kb hány napra tudom megcsinálni az első tesztet?

Nagyon szeretnék babát!!23 éves vagyok,már 7 éve vagyok együtt a barátommal.3 éve élünk együtt,mindenünk megvan.Most már csak a baba hiányzik.

Legjobb válasz: A tesztet nem a sex dátuma szerint tudjuk,hogy kb.mikor csináljuk meg.Azt kéne tudnod mikor volt az utolsó menses elsõ napja.A legvalószinübb tehetbe esés ideje a 9-13 nap között van amit a mensestõl számolunk.Ha akkor sexeltetek nagy eséjed lehet rá,de sajna vannak más problémák is.Én elötte elmentem dokihoz,hogy egyálltalán lehet-e babám mert nagyon sokat voltam beteg/sokat voltam felfázva,meg gomba/.Van egy honlap nézd meg ott kiszámolja a köv. hónapban a ciklusod és mikor valószinû a teherbe esés.www.ciklus.hu

A tesztet nem a sex dátuma szerint tudjuk, hogy kb.mikor csináljuk meg.Azt kéne tudnod mikor volt az utolsó menses elsõ napja.A legvalószinübb tehetbe esés ideje a 9-13 nap között van amit a mensestõl számolunk.Ha akkor sexeltetek nagy eséjed lehet rá, de sajna vannak más problémák is.Én elötte elmentem dokihoz, hogy egyálltalán lehet-e babám mert nagyon sokat voltam beteg/sokat voltam felfázva, meg gomba/.Van egy honlap nézd meg ott kiszámolja a köv. hónapban a ciklusod és mikor valószinû a teherbe esés.www.ciklus.hu
A kérdező hozzászólása: 03.02-én volt volt utolsó mensim elsõ napja.A legközelebbi 03.29-30 között kell, hogy jöjjön.Ami remélem nem fog jönni.És most egy kicsit megilyesztettél, mert én is nagyon hama felfázok és volt már gombám is.Hú remélem azért ez nagyon nem befolyásolja?!
Szia! Azt irtad, hogy 29-én kell legközelebb megjönnie. Ha késik a mensid, rá egy-két napra már tesztelhetsz. Nekem a nem várt mensi napján már kimutatta a teszt a terhességet. Én február elején voltam felfázva, március 02-án kellett volna megjönnie, akkor csináltam a tesztet.
Kb.a várt menzes elmaradása után 5 nappal tesztelj mert akkor már biztos h kimutatja!Én szoritok neked! üdv:15 hetes kismami
Szia! Ha most nem jön össze a baba akkor szerintem menny el egy vizsgálatra a dokidhoz.De azért drukkolok. Én is a várt menses után 3. nap csináltam tesztet és pozitív lett.Sok sikert a kis jövevényhez!!!
A kérdező hozzászólása: Nagyon-Nagyon szépen köszönöm, hogy drukkoltok, nagyon jól esik.Köszönöm a válaszokat.Mindenkinek a legjobbakat kívánom.És remélem nekem is össze fog jönni.

Tegnap volt a 12-dik napom a menzesz elso napjatol szamolva, tegnap akcioztunk a parommal! Holnap lessz az a bizonyos 14-dik napom, amikor allitolag nagy az esly a therbeesesre! Sex utan hany nap mulva csinalhatok terhessegi tesztet?

Mikor mutatja ki ha terhes vagyok?

Legjobb válasz: Szia! Várd meg a mensi elmaradását addig felesleges tesztelni. Hány naposak a ciklusaid? Mibõl gondolod, hogy 14. napon van a peteérésed? Hõmérõzöl, vagy LH tesztet használsz?

Szia! Várd meg a mensi elmaradását addig felesleges tesztelni. Hány naposak a ciklusaid? Mibõl gondolod, hogy 14. napon van a peteérésed? Hõmérõzöl, vagy LH tesztet használsz?

Megtermékenyülés után hány nappal vannak az első terhességi tünetek? Csak beágyazódás után jönnek az első jelek, vagy már a beágyazódás előtt is vannak?

Legjobb válasz: Az elsõ tünet, hogy nem jön meg :) Tipikus terhestüneteim nekem csak a 6.-7. héttõl kezdõdõen voltak.

Az elsõ tünet, hogy nem jön meg :) Tipikus terhestüneteim nekem csak a 6.-7. héttõl kezdõdõen voltak.
Kb 2-3héttel utána vannak terhes tünetek, ha a hányingerre, hányásra, szagundorra, fáradtság érzésre gondolsz! Beágyazódás elõtt még nincs jele, csak amikor a beágyazódás befejezõdik és a szervezeted gõzerõvel elkezdi termelni a hormonokat!! A hormon változások miatt vannak a fenti tünetek!

Az első menstruáció után hány nappal szokott megjönni? Kábé egy két nappal később, vagy ugyanazon a napon?

Legjobb válasz: Öhm..Ezt a kérdést nem értem. Ahogy én értelmeztem: A menstruáció elsõ napjától számított kb. 28 nap múlva, aza egy hónap múlva jön meg a következõ menstruáció. Elõször még nem baj, ha nem ilyen pontos, lehetnek eltérések, késõbb majd beáll, de akkor sem biztos, hogy pont 28 naposra. Menstruáció=megjön

Öhm..Ezt a kérdést nem értem. Ahogy én értelmeztem: A menstruáció elsõ napjától számított kb. 28 nap múlva, aza egy hónap múlva jön meg a következõ menstruáció. Elõször még nem baj, ha nem ilyen pontos, lehetnek eltérések, késõbb majd beáll, de akkor sem biztos, hogy pont 28 naposra. Menstruáció=megjön
A kérdező hozzászólása: köszönöm :D
26-28 nap a normális..mint mondták nem baj ha késik de ha már több hetet esetleg hónapokat késik ajánlatos nõgyógyászhoz fordulni
nekem az elsõ még pár éve auguszus 12-én jött meg, a második meg csak szeptember 26-án, úgyhogy separa :) )

Ha a menstruációm első napján veszem be az első szem fogamzásgátlót (Cypromix), akkor azonnali védelmet nyújt? Vagy hány nap után ajánlott együttlenni a pározokkal más védekezési módszer nélkül?

Legjobb válasz: Minden fogamzásgátló tájékoztatójában benne van. Van olyan, ami már egy hét után védettséget nyújt. De az elsõ tabletta beszedése még nem elég.

Minden fogamzásgátló tájékoztatójában benne van. Van olyan, ami már egy hét után védettséget nyújt. De az elsõ tabletta beszedése még nem elég.
Én is azt szedek. Nekem a dokim azt mondta, hogy bármit is szed az ember 1 levél után lesz igazán jó a védettség, addig kiegészítõ védekezés kell (pl gumi). Tehát 1 hónap az ajánlott, ebben bízok, ami elõtte van szex más nélkül számomra kicsit orosz ruletthez hasonló.

Cerazette tablettától hány napig vérzetek? Rendszertelenül vagy rendszeresen? Az első tabletta beszedése után mennyi idő telt el a vérzés jelentkezéséig?

Bocsánat a sok kérdésért,csak azért aggódom mert a párom külföldön dolgozik,alig vártuk hogy leteljen a 6 hét,hogy együtt lehessünk,pénteken jön haza és nem örülnék neki ha vérzéssel fogadnám.Hétf?n kezdem el szedni a tablettát,remélem nem kezdek el már másnap vérezn!?.A válaszokat el?re is köszönöm!

Legjobb válasz: Szia! Szerintem a Cerazette szedése mellett egyáltalán nincs vérzés,mivel ezt folyamatosan szeded,nem 21 napig,és 7 nap szünet.Én is ezt szedtem szülés után,csak már nem emlékszem pontosan :)

Szia! Szerintem a Cerazette szedése mellett egyáltalán nincs vérzés, mivel ezt folyamatosan szeded, nem 21 napig, és 7 nap szünet.Én is ezt szedtem szülés után, csak már nem emlékszem pontosan :)
Szülés után 6 héttel kezdtem el szedni (ahogy elõttem szóló is írta) folyamatosan. Most jött meg elõször (8, 5 hónapos a fiam), már 12 napja tart, hol elmúlni látszik, hol erõsödik. De azt mondják ez normális...Szóval elég sok idõ telt el mire megjött, szoptattam eddig, biztos ez is közrejátszott.
Kétszer is szedtem, két szülés után, vagyis a második után még ezt is szedem. Elsõnál elsõször 6 hétre jött meg, aztán rá 3 hétre, aztán mikor 8 hós volt a lányom, onnan nagyon rendszertelenül véreztem a tesókig. Most az ikrekkel akkor jött meg, mikor 1 évesek voltak. Azóta is rendszertelen, kevés, de többször van egy hónapban pár napig. Nem tudom mikor áll be, 3 hónap alatt nem sikerült még neki. :-( Amúgy elõtte hajszálpontos 28 napos ciklusaim voltak.
Én a gyógyszer elkezdése után a 14. napon picit véreztem pár napig. Azóta sem történt ilyen eset, pedig fiam már 8 hónapos, bár még intenzíven szoptatom.
Èn szedem már 20 hónapja..A fiam születése után 6 héttel kezdtem el.Szünet nélkül.Egyszer sem volt mensim mellette.2x volt kis pecsételés.. A fiam még szopik 1x alvás elött és hajnalban.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Azért is kérdeztem , mert a gyermekágyi folyásom(vérzés) 3 hétig tartott, majd egy hét szünet után ismét vérzés 8 napig, a dokim szerint menstruálok.2 napig semmi, tegnap óta ismét vérzés és még be sem vettem a Cerazettet.A szoptatással nincs problémám, rendszeresen szopik a kisfiam.A doki azt mondta ma kezdjem el szedni, hátha az beállítja normálisan.Remélem megszûnik mert nagyon uncsi...Jó babázást mindnekinek aki ezt teszi:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!