Találatok a következő kifejezésre: Hány napot az első (93 db)

Ha valaki terhes akkor annak a menstruáció mennyit késik, hány napot? Az első hónapban mennyit? Ugyanannyit a többi hónapban is?

Legjobb válasz: Ha késik és nem jön meg akkor terhes vagy és jobb esetben 9 hónapig nem is leszel beteg! :-)

Ha késik és nem jön meg akkor terhes vagy és jobb esetben 9 hónapig nem is leszel beteg! :-)
Ha valaki terhes, akkor nem késik a menstruációja, hanem nem is jön meg. Aki terhes, az nem menstruál.
7-es bioszanyag!! nem tanulták a suliban vagy lógtál mikor ezt vettétek?? szexre van eszed, de tanulni nem??? Akik itt aggódnak h lehet terhesek mert késik nekik azok nem ugy értik h késve megjött nekik...jobb lesz ha odaállsz anyukád elé és mondod neki h már szexelsz, és mesélje el a következményeket, különben 3 hónap mulva azért fogsz itt irogatni hogy miért nõ olyan gyorsan a hasad mikor alig eszel....
Hát kérlek, mikor elõször terhes lettem akkor 2006 márc.16.-tól egészen 2008 februárjáig nem menstruáltam.(ha a szüléssel és az utána járó vérzést nem számítjuk)
A kérdező hozzászólása: 16 éves vagyok és nem tehetek én róla hogy az ilyesmit nem tudom, anyám nem mondta el, én csak azt hittem hogy úgy van. Interneten meg nem írták. De köszi a válaszokat.
Hát sajnálom, hogy anyukád nem világositott fel!! tehát ha valaki terhes lesz azt elsösorban abbol tudja ha kimarad a menzesze. de ha ki is marad még nem biztos, hogy terhes egy csomo más dolog is bezavarhat. És ügye vannak a kivételes esetek, hogy terhes lesz valaki és még pár hónapig ugyanugy megjön vagy kevesebb.
csak annyit fûzök hozzá, hogy 16 évesen még nem szabályszerû, hogy órát igazítsanak a menstruációd után. Még nem gond ha nem állt be, ahogy hamarabb jön pár napot, úgy késhet is pár napot. Már attól függ, mit jelent nálad a késés. Ha a 24. nap helyett a 26.-on vagy, az szerintem még nem késés.
A kérdező hozzászólása: Jó értem, nekem már 4 éve van és tudom gondolom van valami mert a barátommal nem védekeztünk, és pont az esedékes idõben csináltuk... Nekem eddig nem késett, most késik és ezek miatt is gondolom úgy hogy lehet hogy terhes vagyok... és tisztába vagyok azzal hogy mit akarok.
A kérdező hozzászólása: Nem kamu, van eszem és tisztába vagyok azzal amit akarok. És csak ezt az egy dolgot tudtam másképp és BOCS HOGY MEG MERTEM KÉRDEZNI!!! amikor megírtam hogy hány éves vagyok tudtam hogy ez lesz hogy mindenki meghülyül...de mindegy aki nem bír normálisan válaszolni az tartsa meg magának a véleményét...
Az azért érdekes, hogy azt tudod, mikor van az esedékes idõ, de azt nem, hogy nem normális dolog a menstruáció terhesség alatt. Valóban szomorú, hogy ezt anyukád nem mondta el, de ezt tanítják már általánosban, gondolom azon túl vagy már. Mi sem beszéltünk errõl otthon, mégis tudtam ezeket. Ha meg már késik, akkor vegyél egy tesztet, és csináld meg. Egyébként mi lenne a terved?
Igen, mondjuk ez egy furcsa elszólás, nem védekeztünk és az esedékes idõben csináltuk. Akkor ezek szerint mégiscsak tudsz valamit. Kamu kérdéseket kiírni, de válaszolj, az ilyeneket egyedül találod ki vagy baráti társasággal ütitek el ezzel az idõt?
19:33-as vagyok. Hát igen, csatlakozom az elõttem szólókhoz. 16 évesen van eszed a szexre, tudod, mi a megfelelõ idõ, de nem tudod mik a terhesség jelei, nem tudod, mitõl maradhat ki a menstruáció. Csak jelzem, hogy a neten írnak mindenrõl. Csak be kell írni a keresõbe, hogy a terhesség elsõ jelei, és ezer oldalt dob ki, ahol utána tudsz nézni. Sõt, ha beírod, hogy menstruáció késésének okai, arra is kapsz választ. Ha ez tényleg kamu, akkor szégyelld magad! Sok száz nõ van itt, akik alig várják, hogy jöjjön a gólya hozzájuk is, te meg itt mókázol, hogy 16 évesen lehet, hogy terhes vagy, csak mert nincs annyi eszed, hogy normálisan védekezz.
Ez nem anyukádon múlik csak, ez 8. osztályos biológia! És lehetsz terhes, ha esedékes idõben csináltátok! Csinálj egy tesztet és okosabb leszel. Most már kimutatja reggeli vizeletbõl.
Kérdezõ! Mennyi idõs vagy, ha meg szabad kérdezni? Mert ezek olyan egyértelmû dolgok (tudom, hogy ez egy ilyen oldal, ahol kérdezni szoktak, de akkor is :) ), hogy nehéz elhinni, hogy valaki nem tudja. Amúgy a menstruáció nem feltétlenül marad ki rögtön. Barátnõm az elsõ négy hónapban szépen pontosan menstruált, 16 hetes volt már, mikor kiderült, hogy baba lesz. Gyönyörû 9 hónapos kislánya van már.
mennyi idös vagy??
Lehet idegességtõl is.
A kérdező hozzászólása: És ha 2 napot késik legalább már az is jelenthet valamit?
jó esetben kereken 9 hónapot
2 nap késés még nem jelent 100 % os terhességet bármitöl lehet amugy mennyi idös vagy??
Inkább 9 hónap, aztán 6 hét tisztulás, és jó ha fél éven belül megjön újra..
2 napos késés még nem igazán jelent terhességet. Nekem már volt, hogy többet is késett, és csak késett, nem elmaradt 9 hónapra. Szóval nem vártam babát. Várj még pár napot, és ha még mindig nem jött meg, tesztelj. Aztán legyen kívánságod szerint!
A kérdező hozzászólása: Nekem sose szokott késni, mindig elõbb szokott jönni inkább, de most már 2 napja nem jön meg. Azért is gondolok már terhességre. Van amikor a hasam fájni is szokott vagy kicsit szúrni, meg sokat is eszek mostanában. Hányingerem még nem volt, de volt már olyan hogy rosszul éreztem magam.
A kérdező hozzászólása: Tényleg? Én úgy tudtam hogy csak késik 1-2 hetet és úgy van meg hogy csak kevés és rövidebb ideig is tart.
A kérdező hozzászólása: Az elsõ aki írta hogy ha terhes vagyok akkor jobb esetben 9 hónapig nem leszek beteg ezt mire értette?
Nem az elsõ vagyok, de válaszolok. Az, hogy jobb esetben 9 hónapig nem leszel beteg, azt jelenti, hogy 9 hónapig nem fogsz menstruálni. A beteg szót a menstruációra értette.
Valóban nem menstruál aki terhes. Mert az már nagy baj, ha vérzik terhesség alatt, mert azzal el is vetélhet.
A kérdező hozzászólása: Értem. És ha véletlen meg fog nekem jönni akkor miért késett nekem?
A menstruáció bekövetkezhet a terhesség ideje alatt is, méhen kívülis terhesség esetén. Amúgy meg általában nem jön meg. Nekem már vagy fél éve késik minden hnapban 11-12 napokat, és nem vagyok terhes, nem stresselek.
Jó napot!
A kérdező hozzászólása: Örülök hogy ennyire tetszett a kérdésem:) Bár én inkább normális választ kértem volna!!
Én úgy tudom egy hét! Persze ez nem biztos.
Bocsi:) Csak olyan aranyosnak tartottam hogy kiírtad hogy jó napot:D
A kérdező hozzászólása: semmi baj, most vagyok az oldalon elõször és nem akartam bunkónak látszani:D
A kérdező hozzászólása: Azóta dokitól megkaptam a választ a 8. naptól már kellõ védelmet nyújt!!Szakorvostól tudom, mielõtt valaki belekötne!!!!!

Hogy esztek 4 óránként, hánykor van az első evés? Az orvosunk javasolta így a napi 5x -i evést most 8 hónapos a babám!

Legjobb válasz: szia nálunk az ötszöri étkezés igy néz ki: reggeli: 7 tizórai: 10 ebéd: 13 uzsi: 16 vacsi: 19 reggelinél és uzsinál vannak csúszások az ébredések miatt. fiam két és fél éves, lányom 4 hós, mindkettõnél igyekszem betartani az étkezési és fektetési idõket, h a háztartást is karban tarthassam és játékra is maradjon idõ

szia nálunk az ötszöri étkezés igy néz ki: reggeli: 7 tizórai: 10 ebéd: 13 uzsi: 16 vacsi: 19 reggelinél és uzsinál vannak csúszások az ébredések miatt. fiam két és fél éves, lányom 4 hós, mindkettõnél igyekszem betartani az étkezési és fektetési idõket, h a háztartást is karban tarthassam és játékra is maradjon idõ
bocs, de vagy 5ször eszik egy nap, ahogy a válaszoló leirta, vagy 4 óránként. A kettõ együtt nem megy ((: hacsak nincs ébren a gyerek hajnaltól éjjelig. Az ilyen kicsiknek még a 3 óra is sok, olyan kicsi még a gyomruk. Azt nem mond hogy te kibírod hogy 4 órán keresztül ne egyél egy falatot sem.
szia, nekünk ilyen a napirendünk: reggeli: 7 tízórai: 11 ebéd: 3 uzsonna: 6 vacsi: fél 9 ha reggel korábban ébred akkor a reggeli, a tízórai és az ebéd is hamarabb van, de mostanában kezd tovább aludni ami nagyon jó :-)
8:30 11:00 14:00 17:00 20:30
7, 5 hónapos: 7-tápszer 10-gyümi 13-tápszer 16-fõzelék 19:30-tápszer Ha netán elõbb etetném meg délelõtt egy fél órával, akkor mindent elõrébb hozok, ilyenkor a fõzeléket 3-fél4 között eszi és este fél 6-6 körül nagyon kevés tejpépet adok még, hogy kibírja estig, mert ha éhes, rémálom a fürdetés-öltözés.
Reggeli 8 tápszer Tízórai 10:30 gyümi sinlaccal Ebéd 12:30 fõzelék Uzsi: 16:30 tápszer Vacsi: 20:30 tápszer Néha fürdés elõtt kap egy kis tejpépet, ha keveset evett uzsikor.
Én védönöm már 3 hós kortól a 4 óránkénti szopit súlykolta, kb 5 hós korától 4 óránként szopott, de úgy, hogy éjjel is többször. De az 5 étkezést nem is lehet betartani, hogy 4 óránként egyen, mert úgy nem jön ki :) Szóval okosak a védönök :)
hozzátáplálás elõtt: 6-7, 10, 14, 18, 21 késõbb: 6-7, 10, 13, 17, 20
De fiatalok vagytok :) )))) Négyóránkénti szoptatás régi felfogás, régi könyvek szerint: 6, 10, 14, 18, 22 órakor. Így átalussza az éjszakát. Késõbb az esti evést lehet egyre elõrébb hozni, hogy hosszabbodjon az éjszakai alvásidõ.

A sex után (ami 03.11-én volt) hány napra mutatható ki, hogy van valami? Kb hány napra tudom megcsinálni az első tesztet?

Nagyon szeretnék babát!!23 éves vagyok,már 7 éve vagyok együtt a barátommal.3 éve élünk együtt,mindenünk megvan.Most már csak a baba hiányzik.

Legjobb válasz: A tesztet nem a sex dátuma szerint tudjuk,hogy kb.mikor csináljuk meg.Azt kéne tudnod mikor volt az utolsó menses elsõ napja.A legvalószinübb tehetbe esés ideje a 9-13 nap között van amit a mensestõl számolunk.Ha akkor sexeltetek nagy eséjed lehet rá,de sajna vannak más problémák is.Én elötte elmentem dokihoz,hogy egyálltalán lehet-e babám mert nagyon sokat voltam beteg/sokat voltam felfázva,meg gomba/.Van egy honlap nézd meg ott kiszámolja a köv. hónapban a ciklusod és mikor valószinû a teherbe esés.www.ciklus.hu

A tesztet nem a sex dátuma szerint tudjuk, hogy kb.mikor csináljuk meg.Azt kéne tudnod mikor volt az utolsó menses elsõ napja.A legvalószinübb tehetbe esés ideje a 9-13 nap között van amit a mensestõl számolunk.Ha akkor sexeltetek nagy eséjed lehet rá, de sajna vannak más problémák is.Én elötte elmentem dokihoz, hogy egyálltalán lehet-e babám mert nagyon sokat voltam beteg/sokat voltam felfázva, meg gomba/.Van egy honlap nézd meg ott kiszámolja a köv. hónapban a ciklusod és mikor valószinû a teherbe esés.www.ciklus.hu
A kérdező hozzászólása: 03.02-én volt volt utolsó mensim elsõ napja.A legközelebbi 03.29-30 között kell, hogy jöjjön.Ami remélem nem fog jönni.És most egy kicsit megilyesztettél, mert én is nagyon hama felfázok és volt már gombám is.Hú remélem azért ez nagyon nem befolyásolja?!
Szia! Azt irtad, hogy 29-én kell legközelebb megjönnie. Ha késik a mensid, rá egy-két napra már tesztelhetsz. Nekem a nem várt mensi napján már kimutatta a teszt a terhességet. Én február elején voltam felfázva, március 02-án kellett volna megjönnie, akkor csináltam a tesztet.
Kb.a várt menzes elmaradása után 5 nappal tesztelj mert akkor már biztos h kimutatja!Én szoritok neked! üdv:15 hetes kismami
Szia! Ha most nem jön össze a baba akkor szerintem menny el egy vizsgálatra a dokidhoz.De azért drukkolok. Én is a várt menses után 3. nap csináltam tesztet és pozitív lett.Sok sikert a kis jövevényhez!!!
A kérdező hozzászólása: Nagyon-Nagyon szépen köszönöm, hogy drukkoltok, nagyon jól esik.Köszönöm a válaszokat.Mindenkinek a legjobbakat kívánom.És remélem nekem is össze fog jönni.

Általában mindig 5 napig szokott tartani, és minden nap van bőven vérzésem is! Most viszont csak az első 2 nap volt erősebb vérzés, a többi 3 nap szinte semmi. Hány napot számoljak most a ciklusomnak?

Általában mindig 5 napig szokott tartani, és minden nap van b?ven vérzésem is! Most viszont csak az els? 2 nap volt er?sebb vérzés, a többi 3 nap szinte semmi, tampon sem kellett, csak egy intim betét, ami szinte nem is volt foltos, és véres! Most akkor a ciklus.hu oldalon jelöljem be mind az 5 napot, hogy mensiztem?, vagy csak az els? 2-3 napot, amikor azért tényleg kellett még tampon is pl! Hmm? Mit tegyek? Köszi! :))

Legjobb válasz: szia. Az elõzõ havi mensi elsõ napjától, a mostani mensi elsõ napjáig tart a ciklus. A mensis napok, már a köv. ciklus napjai.

szia. Az elõzõ havi mensi elsõ napjától, a mostani mensi elsõ napjáig tart a ciklus. A mensis napok, már a köv. ciklus napjai.
Szia! Igen csak annyit jelölj be ameddig tartott! Nekem is volt ilyen és csak 2 napot jelöltem be! Szép napot!
A ciklus.hu-n be lehet állítani, hogy vérfolt, gyenge vérzés, közepes, erõsebb vérzés stb. De a menses elsõ napja a lényeg. Én bejelölném (bejelölöm) minden napomat még a barnázást is, mert a nõgyógyom szerint az is beleszámít.

Én olyat szeretnénk kérdezni akkinek volt már ovulációs vérzése annak hány napig tartot? és mit jelent ha valakinek az első nap barna a vérzése aztán meg piros. és nem kevés. Voltam dokinál első nap. és azt monta 3-napig fogtartani. Lehetek terhes?

Legjobb válasz: Nem egészen világos a kérdés!! Az ovulációs vérzés csak egy kis barna folt lehet, ami az ovuláció napján láthatsz. Az elsõ nap barna és utána piros vérzés a menstruációs vérzésre vonatkozik? Mi fog 3 napig tartani? Az orvos honnan tudja egy vérzés mennyi ideig tart??? (ha egyáltalán erre mondta) Ha ovulációkor voltatok együtt lehetsz terhes, ha nem jön meg tesztet kell csinálni.

Nem egészen világos a kérdés!! Az ovulációs vérzés csak egy kis barna folt lehet, ami az ovuláció napján láthatsz. Az elsõ nap barna és utána piros vérzés a menstruációs vérzésre vonatkozik? Mi fog 3 napig tartani? Az orvos honnan tudja egy vérzés mennyi ideig tart??? (ha egyáltalán erre mondta) Ha ovulációkor voltatok együtt lehetsz terhes, ha nem jön meg tesztet kell csinálni.

Van egy hím nimfapapagájom még fiatal. Azt olvastam hogy kikell engedni hogy repüljön de ezt hogy oldjam meg? és ha nem megy vissza a helyére? Vagy az első pár napban még hagyni kell hogy szokja a helyét. De akkor az hány nap legyen?

Legjobb válasz: Nagymamámnál visszamegy. Ott van a kajája meg a vize. Igaz, õ egész napra kiengedi és csak estére zárja be. Az elsõ pár napra zárd be, mert meg kell tanulnia, hogy az a helye. Az elsõ papagájt kiengedték azonnal, aztán órákat szenvedtek mire este végre elkapták.

Nagymamámnál visszamegy. Ott van a kajája meg a vize. Igaz, õ egész napra kiengedi és csak estére zárja be. Az elsõ pár napra zárd be, mert meg kell tanulnia, hogy az a helye. Az elsõ papagájt kiengedték azonnal, aztán órákat szenvedtek mire este végre elkapták.
Az 1. héten még hagyd a kalitkában. Utána mindennap nyisd ki a kalitka ajtaját(tegyél a kalitka ajtajába kívülre egy ülõrudat hogy könnyen ki/be találjon) és hagyd hogy a saját tempójában kijöjjön(kiengedés elõtt tegyél el mindent ami veszélyes lehet rá). Pár óra után általában visszamennek. Ha mégse próbáld meg beterelni, étellel becsalogatni, botra ültetve berakni esetleg emeld fel a kalitkáját és tedd elé az ajtaját. Ha sehogy se megy be akkor este félhomályban fogd meg egy ronggyal és tedd be. Minden kiengedés után egyre könnyebben lesz visszarakni.
Az elõzõ hozzászólo jól leírta a menetét. Annyit még hozzátennék, hogy ha kiengeded a szobanövényeket tedd el, ha van, mert bizony súlyosan mérgezõek lehetnek és ha eszik belõle a papagáj meghalhat! Plusz gyõzödj meg arról, hogy sehol sem tud kirepülni a házból/lakásból, az ablakok olyankor legyenek zárva.
14:47 Ugyan így van nálam is, mint a nagymamádnál, csak nekem már egyedül is mennek be. Teljesen önállóak már kalitka se kéne nekik.

Az elsö után nektek hány napra vagy hònapra volt a második menses?

Arra lennèk kivàncsi hogy, hàny èvesen ès mikor jött meg az elsö ès mikor lett rendszeres stb, az elsö utàn mikora volt a 2-dik, volt addig fehéres folyàs mig nem jött 2-dik. El mesèlnètek nektek hogy zajlot? Mert nekem oktoberben volt az elsö azòta semmi fehèr folyàs se. (Egy duci 12 èves kamasz làny)

Legjobb válasz: 12 évesen már megjöhet ezzel semmi gond nincs. mennyire vagy duci. hány kilót jelent ez? a nagyon nagy túlsúly okozhat hormon problémát is. de nálad inkább csak simán most kezdödnek a hormonok. ha még 3-4 hónapot nem lesz meg esetleg érdemes házirovssal vagy ha gyerekorvoshoz jársz vele beszélni. ha jó anyukáddala viszony akkor vele. fehér folyádo azért nincs mert nincs peteérésed sem ezért nincs mensid sem. nem baj ez lehet eltellik még 1-2 év is mire megjön rendesen. a menstruáció egy méhfalról leválló véres nyálkahártya réteg. ezek után a petefészkek elkezdenek termelni újabb petét, ami kb az utolsó mensid után 14 nappal kilöködik a petevezetékbe és elindul a méhbe. a kilöködés elött a szervezet egy hormont termel ami fellazítja a letapadt nyálkát a peteveeztékben és ez lesz a fehér, átlátszó folyás. ha a pete a kilöködés után 24 órával megtermékenyül (ahhoz sexelned kell valakivel) akkor kb 5-7 napon belül elér a méhbe ahol megtapad majd elkezd nöni és baba lesz 9 hónap múlva. ha nem termékenyül meg akkor 24 óra után elsorvad, felszívodik, életképtelen. ekkor még vár a méh kb 2 hetet és elkezd megtísztítani magát, levállik ez a véres nyálkahártya és ez a mensid. majd kezödik a folyamat elöröl.

12 évesen már megjöhet ezzel semmi gond nincs. mennyire vagy duci. hány kilót jelent ez? a nagyon nagy túlsúly okozhat hormon problémát is. de nálad inkább csak simán most kezdödnek a hormonok. ha még 3-4 hónapot nem lesz meg esetleg érdemes házirovssal vagy ha gyerekorvoshoz jársz vele beszélni. ha jó anyukáddala viszony akkor vele. fehér folyádo azért nincs mert nincs peteérésed sem ezért nincs mensid sem. nem baj ez lehet eltellik még 1-2 év is mire megjön rendesen. a menstruáció egy méhfalról leválló véres nyálkahártya réteg. ezek után a petefészkek elkezdenek termelni újabb petét, ami kb az utolsó mensid után 14 nappal kilöködik a petevezetékbe és elindul a méhbe. a kilöködés elött a szervezet egy hormont termel ami fellazítja a letapadt nyálkát a peteveeztékben és ez lesz a fehér, átlátszó folyás. ha a pete a kilöködés után 24 órával megtermékenyül (ahhoz sexelned kell valakivel) akkor kb 5-7 napon belül elér a méhbe ahol megtapad majd elkezd nöni és baba lesz 9 hónap múlva. ha nem termékenyül meg akkor 24 óra után elsorvad, felszívodik, életképtelen. ekkor még vár a méh kb 2 hetet és elkezd megtísztítani magát, levállik ez a véres nyálkahártya és ez a mensid. majd kezödik a folyamat elöröl.
Ne aggódj, az elején normális, ha több hónap kimarad. Ha már látszanak rajtad a másodlagos nemi jellegek, vagyis nõ a melled, szõrösödik a puncid és a hónaljad, akkor semmi baj. Még csak most kezdett fejlõdni a hormonrendszered.
Nekem 11 éves korom óta van fehér folyásom, és rá kb pont egy évre, 12 évesen jött meg elõször.Nekem akkor rendszeres volt egy évig, akkor tényleg mindig rendesen megjött, aztán egy évig nagyon rendszertelen volt, néha megjött, néha nem, volt hogy csak 2 napra, stb, de azóta rendszeres.:) ) 15/L
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Még írhat bárki! Várom a válaszokat/történeteket!
15.szülinapomra "kaptam" elsõ 3 hónapban viszonylag rendszeres volt 28-30 napra.. majd 6 hónapig semmi, utána fix 30 napra állt be, majd a nemi élet elkezdése után fix 28 (órára pontosan), most fg. gátlóval 28 nap, kíváncsi vagyok mi lesz ha abbahagyom 3 éve szedem lassan... amúgy elõtte már volt fehér folyásom, visszagondolva ciklikusan, mikor már menstruáltam: fél idõben meg 1 nappal elõtte volt, most kicsit a fog.gátló miatt más...de ez egy másik helyzet
11 éves koromban volt fehérfolyásom, majd ahogy betöltöttem a 12-t, meg is jött. November volt, december kimaradt, de utána már a januári megjött, és már ment tovább kihagyás nélkül :)

Ha ma jött meg az első mensim az kb. hány napig tart?

Ugyanis 5 nap múlva megyünk Horvátba.. Adigg elmúlik? :(

Legjobb válasz: Húúú az elsõnél sosem lehet biztosra tudni. Nekem pl elég sokáig megvolt(8-9 napig), de van akinek már az elsõ vagy második napon elmúlik. Hát max ha nem múlik el addig, akkor vegyél mini tampont, azzal lehet egy kicsit fürdeni, ill. nyugodtan felvehetsz bikinit.

Húúú az elsõnél sosem lehet biztosra tudni. Nekem pl elég sokáig megvolt(8-9 napig), de van akinek már az elsõ vagy második napon elmúlik. Hát max ha nem múlik el addig, akkor vegyél mini tampont, azzal lehet egy kicsit fürdeni, ill. nyugodtan felvehetsz bikinit.
A kérdező hozzászólása: Köszi..És az normális hogyha egy kicsit sem görcsöltem meg semmitt sem éreztem?
5 nap múlva már bizti elmúlik, de innentõl kezdve még jobban figyelj a védekezésre... ha nem görcsölsz annak pedig csak örülj, mert a folyamatod ugyanúgy megvan, csak fájdalom nelkül.. Vigyázz magadra, és ha meglenne, mini tampont használhatsz úszáshoz.
A kérdező hozzászólása: Habármost már egy kicsit fáj a hasam de csak nagyon kicsit és elötte nem volt semmmi...
Ha nem is múlik el, 5 nap múlva már tuti kevés lesz, lehet hogy tisztaságibetét is elég napközben. Ha fürdeni szeretnél jó a mini tampon, de amikor kijössz a vízbõl, cseréld ki, mert a vizet is magába szívja és a melegben a bacik elkezdenek tevékenykedni, szóval az a legjobb ha nem szaladgálsz ki be, hanem bemész, úszol meg iylenek és aztán cserélsz. Ha most nem görcsöltél, az jó, de késõbb elõfordulhat, nekem is így volt, de ez mindenkinél más, ha mégis nagyon fáj, kérj fájdalomcsillapítót anyukádtól.
A kérdező hozzászólása: És nem lehet ezt egy kicsit sietettni valahogy hogy hamarabb " kiürüljek"?
Itt az idõ beszélni anyukáddal az ilyen témákról:)
A mozgással esetleg siettetheted, de azzal számolj, h. görcsölni fogsz.
Na, elmúlt akkora?

Tegnap volt a 12-dik napom a menzesz elso napjatol szamolva, tegnap akcioztunk a parommal! Holnap lessz az a bizonyos 14-dik napom, amikor allitolag nagy az esly a therbeesesre! Sex utan hany nap mulva csinalhatok terhessegi tesztet?

Mikor mutatja ki ha terhes vagyok?

Legjobb válasz: Szia! Várd meg a mensi elmaradását addig felesleges tesztelni. Hány naposak a ciklusaid? Mibõl gondolod, hogy 14. napon van a peteérésed? Hõmérõzöl, vagy LH tesztet használsz?

Szia! Várd meg a mensi elmaradását addig felesleges tesztelni. Hány naposak a ciklusaid? Mibõl gondolod, hogy 14. napon van a peteérésed? Hõmérõzöl, vagy LH tesztet használsz?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!