Találatok a következő kifejezésre: Hány napot a menstruáció Mennyi (8 db)

Ha valaki terhes akkor annak a menstruáció mennyit késik, hány napot? Az első hónapban mennyit? Ugyanannyit a többi hónapban is?

Legjobb válasz: Ha késik és nem jön meg akkor terhes vagy és jobb esetben 9 hónapig nem is leszel beteg! :-)

Ha késik és nem jön meg akkor terhes vagy és jobb esetben 9 hónapig nem is leszel beteg! :-)
Ha valaki terhes, akkor nem késik a menstruációja, hanem nem is jön meg. Aki terhes, az nem menstruál.
7-es bioszanyag!! nem tanulták a suliban vagy lógtál mikor ezt vettétek?? szexre van eszed, de tanulni nem??? Akik itt aggódnak h lehet terhesek mert késik nekik azok nem ugy értik h késve megjött nekik...jobb lesz ha odaállsz anyukád elé és mondod neki h már szexelsz, és mesélje el a következményeket, különben 3 hónap mulva azért fogsz itt irogatni hogy miért nõ olyan gyorsan a hasad mikor alig eszel....
Hát kérlek, mikor elõször terhes lettem akkor 2006 márc.16.-tól egészen 2008 februárjáig nem menstruáltam.(ha a szüléssel és az utána járó vérzést nem számítjuk)
A kérdező hozzászólása: 16 éves vagyok és nem tehetek én róla hogy az ilyesmit nem tudom, anyám nem mondta el, én csak azt hittem hogy úgy van. Interneten meg nem írták. De köszi a válaszokat.
Hát sajnálom, hogy anyukád nem világositott fel!! tehát ha valaki terhes lesz azt elsösorban abbol tudja ha kimarad a menzesze. de ha ki is marad még nem biztos, hogy terhes egy csomo más dolog is bezavarhat. És ügye vannak a kivételes esetek, hogy terhes lesz valaki és még pár hónapig ugyanugy megjön vagy kevesebb.
csak annyit fûzök hozzá, hogy 16 évesen még nem szabályszerû, hogy órát igazítsanak a menstruációd után. Még nem gond ha nem állt be, ahogy hamarabb jön pár napot, úgy késhet is pár napot. Már attól függ, mit jelent nálad a késés. Ha a 24. nap helyett a 26.-on vagy, az szerintem még nem késés.
A kérdező hozzászólása: Jó értem, nekem már 4 éve van és tudom gondolom van valami mert a barátommal nem védekeztünk, és pont az esedékes idõben csináltuk... Nekem eddig nem késett, most késik és ezek miatt is gondolom úgy hogy lehet hogy terhes vagyok... és tisztába vagyok azzal hogy mit akarok.
A kérdező hozzászólása: Nem kamu, van eszem és tisztába vagyok azzal amit akarok. És csak ezt az egy dolgot tudtam másképp és BOCS HOGY MEG MERTEM KÉRDEZNI!!! amikor megírtam hogy hány éves vagyok tudtam hogy ez lesz hogy mindenki meghülyül...de mindegy aki nem bír normálisan válaszolni az tartsa meg magának a véleményét...
Az azért érdekes, hogy azt tudod, mikor van az esedékes idõ, de azt nem, hogy nem normális dolog a menstruáció terhesség alatt. Valóban szomorú, hogy ezt anyukád nem mondta el, de ezt tanítják már általánosban, gondolom azon túl vagy már. Mi sem beszéltünk errõl otthon, mégis tudtam ezeket. Ha meg már késik, akkor vegyél egy tesztet, és csináld meg. Egyébként mi lenne a terved?
Igen, mondjuk ez egy furcsa elszólás, nem védekeztünk és az esedékes idõben csináltuk. Akkor ezek szerint mégiscsak tudsz valamit. Kamu kérdéseket kiírni, de válaszolj, az ilyeneket egyedül találod ki vagy baráti társasággal ütitek el ezzel az idõt?
19:33-as vagyok. Hát igen, csatlakozom az elõttem szólókhoz. 16 évesen van eszed a szexre, tudod, mi a megfelelõ idõ, de nem tudod mik a terhesség jelei, nem tudod, mitõl maradhat ki a menstruáció. Csak jelzem, hogy a neten írnak mindenrõl. Csak be kell írni a keresõbe, hogy a terhesség elsõ jelei, és ezer oldalt dob ki, ahol utána tudsz nézni. Sõt, ha beírod, hogy menstruáció késésének okai, arra is kapsz választ. Ha ez tényleg kamu, akkor szégyelld magad! Sok száz nõ van itt, akik alig várják, hogy jöjjön a gólya hozzájuk is, te meg itt mókázol, hogy 16 évesen lehet, hogy terhes vagy, csak mert nincs annyi eszed, hogy normálisan védekezz.
Ez nem anyukádon múlik csak, ez 8. osztályos biológia! És lehetsz terhes, ha esedékes idõben csináltátok! Csinálj egy tesztet és okosabb leszel. Most már kimutatja reggeli vizeletbõl.
Kérdezõ! Mennyi idõs vagy, ha meg szabad kérdezni? Mert ezek olyan egyértelmû dolgok (tudom, hogy ez egy ilyen oldal, ahol kérdezni szoktak, de akkor is :) ), hogy nehéz elhinni, hogy valaki nem tudja. Amúgy a menstruáció nem feltétlenül marad ki rögtön. Barátnõm az elsõ négy hónapban szépen pontosan menstruált, 16 hetes volt már, mikor kiderült, hogy baba lesz. Gyönyörû 9 hónapos kislánya van már.
mennyi idös vagy??
Lehet idegességtõl is.
A kérdező hozzászólása: És ha 2 napot késik legalább már az is jelenthet valamit?
jó esetben kereken 9 hónapot
2 nap késés még nem jelent 100 % os terhességet bármitöl lehet amugy mennyi idös vagy??
Inkább 9 hónap, aztán 6 hét tisztulás, és jó ha fél éven belül megjön újra..
2 napos késés még nem igazán jelent terhességet. Nekem már volt, hogy többet is késett, és csak késett, nem elmaradt 9 hónapra. Szóval nem vártam babát. Várj még pár napot, és ha még mindig nem jött meg, tesztelj. Aztán legyen kívánságod szerint!
A kérdező hozzászólása: Nekem sose szokott késni, mindig elõbb szokott jönni inkább, de most már 2 napja nem jön meg. Azért is gondolok már terhességre. Van amikor a hasam fájni is szokott vagy kicsit szúrni, meg sokat is eszek mostanában. Hányingerem még nem volt, de volt már olyan hogy rosszul éreztem magam.
A kérdező hozzászólása: Tényleg? Én úgy tudtam hogy csak késik 1-2 hetet és úgy van meg hogy csak kevés és rövidebb ideig is tart.
A kérdező hozzászólása: Az elsõ aki írta hogy ha terhes vagyok akkor jobb esetben 9 hónapig nem leszek beteg ezt mire értette?
Nem az elsõ vagyok, de válaszolok. Az, hogy jobb esetben 9 hónapig nem leszel beteg, azt jelenti, hogy 9 hónapig nem fogsz menstruálni. A beteg szót a menstruációra értette.
Valóban nem menstruál aki terhes. Mert az már nagy baj, ha vérzik terhesség alatt, mert azzal el is vetélhet.
A kérdező hozzászólása: Értem. És ha véletlen meg fog nekem jönni akkor miért késett nekem?
A menstruáció bekövetkezhet a terhesség ideje alatt is, méhen kívülis terhesség esetén. Amúgy meg általában nem jön meg. Nekem már vagy fél éve késik minden hnapban 11-12 napokat, és nem vagyok terhes, nem stresselek.

Hány napot késhet a menstruáció? Mennyi idő az ami még egészséges, ami még belefér?

Nekem több mint egy hete késik. 21-én kellett volna megjönni, minden meg volt: volt fehér folyás, az arcomon pattanások jöttek el?, ahogy mindíg, de a menstruáció elmaradt. Azóta a ragyák és a folyás is eltünt, de vérzés még mindíg nincs. Ebben a 2 hétben még a libidóm is lecsökkent. Lehet összefüggés a kett? között? Aggódjak?

Legjobb válasz: Szia!Én ugyan igy vagyok 20 án kelett volna megjönnie és azota sincs smemi ugyan ugy volt egy pár belsöpattanásom meg fehérfolyásom de semmi:s nemtom mitöl van ez lehet hogy tulságosan is figyelek az étkezésemre ezért:S

Szia!Én ugyan igy vagyok 20 án kelett volna megjönnie és azota sincs smemi ugyan ugy volt egy pár belsöpattanásom meg fehérfolyásom de semmi:s nemtom mitöl van ez lehet hogy tulságosan is figyelek az étkezésemre ezért:S
2 hét még normális, ha késik. Utána nem árt dokihoz menni.
szia a barátnõmnek is 10napot késet a mostani hónapban, azelõtt volt úgy is, hogy a 42.napra jött meg meg hasonló....sok mindentõl függhet hogy miért késik, mióta menstruálsz, életviteled, sok stressz, és hát a legrosszabb (((fiatal))) korban terhesség...De ne izgulj megfog jönni!sok siekert
A kérdező hozzászólása: Múlt hónapban is késett, de nem ilyen sokat, és akkor nem volt elõtte egy héttel folyás és pattanás.
Szia Június 30.án volt a mensim elsõ napja és kb július 21.én fogant meg a baba
igen teljesen kimaradt azóta a mensim
Egyik babámmal a 18.nap termékenyültem meg(35 napos volt akkoriban a ciklusom) , a másikkal pedig 14.nap.(28 napos ciklussal.) Mindig a ciklusom közepén.
Szia!Én dec.10-én mensistem utóljára, és jan.24-én lett pozitív a teszt.Tegnap voltam dokinál, petezsákot láttunk.A ciklusaim össze-vissza vannak, ezelött 45 nap, elötte 60 nap.Ezért lepett meg engem is az eredmény.:-)))
A kérdező hozzászólása: Viszonylag közel voltál a következõ havidhoz:) Szeretném megkérdezni, hogy az elsõ hónapban is kimaradt a vérzés?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!:)
A kérdező hozzászólása: Utolsónak gratulálok a babához!:)
Köszönöm szépen!!!Kívánok Neked is hasonló örömöt!! :-D

Mennyire megbízhatóak a terhességi tesztek? A menstruáció elmaradása után hány nappal érdemes tesztelni?

Volt már valakinek negatív tapasztalata, hogy a teszt mégsem mutat mindig igazat, (pl: negatív volt kés?bb kiderült, hogy terhes, vagy épp fordítva)?

Legjobb válasz: sztem kb 10 nappal mutathat "bizonyosat" (bár persze nem 100% ám) egyébként relatíve elég megbízhatóak, de attól is függhet milyen fajta, de ha akkor negatívat mutat is, azt sem kell készpénznek venni, volt már rá sok-sok példa, h nem mutatta ki, v akár 3 teszt is negatív volt és ott volt a bébi, viszont ha pozitívat mutat, akkor az pozitív is, az tuti baba:)

sztem kb 10 nappal mutathat "bizonyosat" (bár persze nem 100% ám) egyébként relatíve elég megbízhatóak, de attól is függhet milyen fajta, de ha akkor negatívat mutat is, azt sem kell készpénznek venni, volt már rá sok-sok példa, h nem mutatta ki, v akár 3 teszt is negatív volt és ott volt a bébi, viszont ha pozitívat mutat, akkor az pozitív is, az tuti baba:)
Minél késõbb tesztelsz, annál biztosabb az eredmény. Elõfordulhat, hogy a menstruáció kimaradásakor negatív a teszt, mivel ekkor még nagyon alacsony a hcg a szervezetben, és ennek ellenére terhes vagy. Velem sajnos az ellenkezõje is megtörtént, pozitív teszt után pár napra megjött a menstruációm - ez viszont korai vetélésnél lehetséges csak. Elvileg pozitív teszt mindig terhességet jelez, ami sajnos el is halhat. Szerintem érdemes várni egy hetet a menstruáció kimaradása után, és csak akkor tesztelni!
Én a menstruáció elmaradás után 2 nappal csináltam meg a tesztet.Nem bírtam várni többet:)
A menstruacio napjam mar ki kellene mutatnia a tesztnek a terhesseget. Nekem elotte 4 nappal mar pozitiv volt

Mennyi citromot kell megenni naponta, hogy kessen a menstruacio? Es hany nappal elotte kell kezdeni?

en 3 nappal vagyok elotte. nem keso meg kezdeni? fontos lenne,hogy 1-2napot kessen...eleg az egy is.

Legjobb válasz: neeeeee XD ezt most komoly ??? szakadok :D

neeeeee XD ezt most komoly ??? szakadok :D
feküdj le a barátoddal gumi nélkül. Ha a baba miatt nem is, a stressz miatt lehet késni fog :P
egy hordónyit legalább
Ezt vlaki rakja ma' fel trollfeszre
A kérdező hozzászólása: köszi szépen :) hat akkor azthiszem csak a citrom van a lehetosegek kozt...amugy nem sok kicsit az a 5kg?:D esetleg c-vitaminnal (cetebe) is lehet kesleltetni?
Barackmagot kell enni, egyet naponta, és 12 nappal azelõtt kell nekifogni....Vagy görögdinnyehajat, egy 5-6 kilós dinnye haját, kétnaponként....Ha 3 nappal elõtte vagy, akkor citromot egyél.Naponta 5 kg...
A kérdező hozzászólása: miert is?
Inkább Te vagy a vicces Kedves Kérdezõ! :D
A kérdező hozzászólása: mind 2en nagyon viccesek vagytok :D
ezt most komolyan elhitted??? xd
Csak 6 kérdéssel kellett volna lejjebb nézned...
Konkértan nincs megszabva az sem biztos, hogy nem jön meg, lehet, hogy csak kisebb mennyiségû lesz a vérzés.

Mennyi időeltolódással tudja késleltetni a menstruáció megjövetelét az idegesség, hány napot késhet e miatt?

válaszokat el?re is köszönöm, jelenleg hasonló helyzetben vagyok, és ideges, és remélem nincs semmi baj..

Legjobb válasz: Csinálj egy tesztet, a megnyugtat:)

Csinálj egy tesztet, a megnyugtat:)
A kérdező hozzászólása: elgondolkodva ezen, holnap veszek még1x tesztet! Akkor már valószínû hiteles eredményt mutathat?
Igen, szerintem reggeli elsõ vizeletbõl már ki kell mutatnia.
A kérdező hozzászólása: de picit dilis vagyok, mert csináltam jan 1-én, és ninncs semmi gond, de már 1-én meg kellett volna jönni..de félek h a teszt nem jót mutatott, ugyanis olvastam h a teszt nem biztos h jó eredményt mutat, ha a megszokottól több folyadékot iszunk, ami szilveszterkor elõfordul...
Elsején még lehet, hogy kár volt tesztelni. Ismételd meg a tesztet reggeli elsõ vizelettel!
A kérdező hozzászólása: köszönöm!
Nekem a egyszer a stressztõl leállt a petefészkem. Csak gyógyszertõl indult be újra és lett ciklusom.
Szia! Nekem fél évig abszolút nem volt ciklusom, azért kaptam.
Szia! Nekem 10 napon át napi 3*1 szemet kellett szednem és rá 5.napon jött meg.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen! És a 16. napon kezdted el?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!