Találatok a következő kifejezésre: Hány napot a mensi Mikor (19 db)

Hány nap a max mire meg kell jönnie a mensinek?

norm válaszokat. köszii.^^

Legjobb válasz: Egy ciklus kb 28-35 napok kinek kinek változó.

Egy ciklus kb 28-35 napok kinek kinek változó.
nincs olyan, hogy max... ha valami gond van /felfázás, nagy lelki trauma/ akkor elõfordulhat hogy hónapokig nem jön meg.
Hát az elõször is attól függ, hogy milyen idõs vagy és mióta menstruálsz? De általában a normális a 28-35 nap között van, ezt úgy számitod ki, hogy amikor megkapod, na attól a naptól kezdve persze azt a napot is beleszámolod(remélem érted) és akkor úgy számolod hogy 28 nap, de az nem nagy gond ha 25, 26, 27 is, ne idegeskedj, ez attól is függ, h meg e vagy fázva, vagy ilyesmi. Ha most jött meg nem rég az elsõ, akkor ez nagyon változó lesz, van amikor 25napra de van amikor 20 vagy 30napra jön meg, majd lassan rendszerezõdik. Remélem tudtam segíteni 18L
Az egyik menzesz elsõ napjától a következõ menzesz elsõ napjáig tart egy ciklus. Tehát Az elsõ napja a ciklusnak a menzesz elsõ napja, az utolsó pedig a következõ menzesz elõtti nap. A ciklus hossza 21-35 nap között normális, de +4 nap sem feltétlenül kóros. Az elsõ pár évben még lehet rendszertelen a menstruáció (sõt, általában rendszertelen), az sem katasztrófa, ha pár hónap kimarad.
Ha 1-2 alkalommal 40 nap fölé megy a ciklus, akkor az még normális, de ha egymás után többször elõfordul, az már kóros.

Hány napot késhet a mensi? Mikor forduljak orvoshoz?

Legjobb válasz: Az attól is függ, hogy mennyire szokott pontosan megjönni.

Az attól is függ, hogy mennyire szokott pontosan megjönni.
Ha pozi a teszt és elõször vagy babás (úgy értem nem volt véletlen korábban baj a terhességgel) akkor két hét múlva a mensi napjának kezdetétõl. Akkor érdemes dokihoz menni.
A kérdező hozzászólása: Nincs egy éve hogy szültem és még nem állt be.A doki szerint attól lehet babám.
Azért talán felismered mikor van peteérésed nem? Legalábbis nagyjából.
A kérdező hozzászólása: Ha jól éreztem akkor 14 nappal ezelõtt.

1 hét múlva jönne a nem várt mensi! A hőm 37.4 Mikor kell leesnie? Hány nap amíg beágyazódik, ha sikerült babásnak lennem?

Legjobb válasz: A hõdnek a mensi elõtti napon, vagy aznap kell leesnie. A beágyazódás a peteérés után 7-11 nap körül várható úgyhogy neked már be kellett hogy ágyazódjon:) Ha nem jön meg jövõhéten akkor csinálj egy tesztet, drukkolok!A kismama.hu oldalon van egy jó termékenységi kalkulátor, azzal sokat megtudsz:)

A hõdnek a mensi elõtti napon, vagy aznap kell leesnie. A beágyazódás a peteérés után 7-11 nap körül várható úgyhogy neked már be kellett hogy ágyazódjon:) Ha nem jön meg jövõhéten akkor csinálj egy tesztet, drukkolok!A kismama.hu oldalon van egy jó termékenységi kalkulátor, azzal sokat megtudsz:)

Mikor van PÉM? Most jött meg elöször szülés óta, de nem tudom hogy müködik ez a PÉ dolog mikor kell kb lennie mensi utan hány nappal vagy hogyan?

Legjobb válasz: a szulés után szerintem változo lehet, ahogy a mensi is. nálam is így volt, tobb honapig volt nagyon rendszertelen mensim, vagyis a ciklus, így a pé is, míg visszaállt a 28 napos. a számolásos védekezés addig meg sem fordult a fejemben. elvileg ugyanugy a ciklus kozepén kellene lennie, de amig az rendszertelen, addig bizonytalan az is.

a szulés után szerintem változo lehet, ahogy a mensi is. nálam is így volt, tobb honapig volt nagyon rendszertelen mensim, vagyis a ciklus, így a pé is, míg visszaállt a 28 napos. a számolásos védekezés addig meg sem fordult a fejemben. elvileg ugyanugy a ciklus kozepén kellene lennie, de amig az rendszertelen, addig bizonytalan az is.

Csajok! Nektek mikor állt be a mensitek? Hány év múlva jöt meg napra pontosan?

Legjobb válasz: Napra pontosan csak akkor mikor fogamzásgátlót szedtem, de egyébként kb-ra már az elejétõl kezdve pontos, egy két nap eltérés mindig normális. 28/N

Napra pontosan csak akkor mikor fogamzásgátlót szedtem, de egyébként kb-ra már az elejétõl kezdve pontos, egy két nap eltérés mindig normális. 28/N
Az elejétõl 26-29 naposak a ciklusaim.
kb 4 év után
nekem még nem állt be, de kb 2-3 év után szokott, van akinek már a legelején, a többségnek viszont még több év kell hozzá. elég furcsa dolgok ezek. nekem a második volt eddig a legpontosabb, 28 napos ciklus volt :) nem tudom, hogy sikerült, de azóta se volt 28 napos!
nekem 11 éves koromba, de még mindig nem állt be. 17 vagyok
nekem majdnem 15 évesen jött meg, most már 20 éves vagyok de még mindig nem állt be

Milyen a görbém? Hány napom van még igy mensiig? Esélyem babóra? Mikor tesztelhetek már?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/38c24e04a8a5424f026f32..

Legjobb válasz: szerintem 7 napja volt ovud,szóval várj még 8 napot.

szerintem 7 napja volt ovud, szóval várj még 8 napot.
Szerintem a 14. napon volt pé-d , ugyhogy a mostani ciklusod valószínû 28 napos lesz, azaz ha jövõhét péntekig nem jön meg akkor lehet reménykedni:) Sok sikert!

Mikor volt az ulsó mensitek és hány napra rá fogant a baba?

Úgy értem hogy mikor voltatok együtt a párotokkal? Írjatok ha tudtok pontos adatokat:) nagyon érdekel!!!

Legjobb válasz: December 16-án volt az utolsó vérzésem.Dec. 26-án voltunk együtt védekezés nélkül. A pici valószínûleg a 2 ünnep között fogant.Az ovulációs tesztem még másnap (27.) is negatív volt.Nagyon akart ez a baba jönni!!Elõbb volt az együttlétünk, és csak napokra rá a peteérés.Kislányunk lesz!Január 13-án teszteltem pozitívat, mikor még ki sem maradt.3 nap múlva egyforma erõs volt a 2 csík.És most nagyon várom, hogy megérkezzen közénk!!

December 16-án volt az utolsó vérzésem.Dec. 26-án voltunk együtt védekezés nélkül. A pici valószínûleg a 2 ünnep között fogant.Az ovulációs tesztem még másnap (27.) is negatív volt.Nagyon akart ez a baba jönni!!Elõbb volt az együttlétünk, és csak napokra rá a peteérés.Kislányunk lesz!Január 13-án teszteltem pozitívat, mikor még ki sem maradt.3 nap múlva egyforma erõs volt a 2 csík.És most nagyon várom, hogy megérkezzen közénk!!
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszönöm :) JÓ BABÁZÁST:)
Mindig össze-vissza jött meg, 31-39 naposak voltak a ciklusaim, és a 21. napjon voltam a párommal. Még aznap éreztem, hogy peteérésem van. Ebbõl már tudtam, hogy ha megfogan, fiú lesz, és így is lett. Bár az ultrahang két nappal az elõttre tette a fogantatást, de az lehetetlen, mert elõtte csak 7 nappal voltunk együtt.
Nekem mindig 27-28 napos ciklusaim vannak, azt gondoltam, a 14. napon van az ovulációm. Akkor nem tudtunk együtt lenni, mert beteg voltam, el is könyveltem azt a hónapot úgy, hogy tuti nem lesz baba. Az elmaradt mensi után kb. 5 nappal teszteltem pozitívat. Valószínûleg a 17. napon volt az ovum, mert akkor voltunk együtt és fiam született.
Hat pontosat nem tudok :-) Jan. 24en volt az utolso menszim. Hömeröztem, ovuteszteltem, semmit nem mutatott, vegül elraktam mindent, mar 1eve probalkoztunk, kicsit ideges lettem. Menszik össze-vissza, hiaba ittam az ilyen-olyan teakat. Igy minden este együtt voltunk. :-) Es egyszer csak nem jött meg, megvartuk a 40. napot, akkor vettünk tesztet, ami egyböl kimutatta, hogy 2-3hetes terhes vagyok! :-) Vegre! Elözö ev febr.ban volt egy elhalt terhessegem, azert görcsöltem ra annyira! 26h kismamaRemelem nem baj, hogy pontosabbat nem tudok! De olyan febr. 15környeken volt ovu!
december 9.-én volt az utolsó menzim és dec 20án voltam együtt a férjemmel és 100% hogy ekkor fogant a baba mert az a hónap úgy jött ki hogy az az egy alkalom volt hogy együtt tudtunk lenni. és kislányom lesz. 33+2 hetes kismami
Hónap utolsó napján volt a menses vége, és 10-én voltunk együtt, valószínûleg utána vmikor talán kicsit elõbb is érett be a petesejt, mint szokott, így kislány lett. (72 órán át éltek a spermiumok úgy tudom, a fiúért felelõsek addigra elhaltak) Szerintem ez egy tipikus helyzet volt, hogy lány legyen. Én lányt is szerettem volna.
Szia! Június 11-én volt az utolsó menstruációm, és 22-tõl folyamatosan voltunk együtt védekezés nélkül, július 14-én pozitív teszt, szinte azonnal jöttek a csíkok. 28-án voltam az orvosnál aki azt mondja már június 11. elõtti a baba. Meglepõdtem rajta!!!
Április 31-án kezdõdött az utolsó ciklusom, a 10. napon voltunk együtt védekezés nélkül, aznap vagy másnap volt az ovulációm. A mensim kezdetétõl számított 16. napon kezdõdött a beágyazódásom, most vagyok pont 13 hetes. :)
A kérdező hozzászólása: Gratulálok !! Sok örömet a picúrhoz:) !! És köszi hogy ilyen pontos adatokat írtál!! Várom a további válaszokat is :) !
A kérdező hozzászólása: 9.42 ne hari a félig hasznosra nyomtam véletlenül....írnál még vmiket h fel tudjalak pontozni ???? ne hari nagyon sajnálom!!!

Akinek csak a szoptatás befejezésével jött meg a mensije, annak mikor jött meg, hány napra-hétre rá?

Köszönöm.

Legjobb válasz: 2 nappal azután, hogy nem szopizott többet. Elõtte 1 hónappal rohamosan elkezdett csökkenni a tejem, 1 hónapig még kihúztam, de tényleg napról-napra kevesebb lett, csütörtökön szopizott utoljára, szombaton megjött.

2 nappal azután, hogy nem szopizott többet. Elõtte 1 hónappal rohamosan elkezdett csökkenni a tejem, 1 hónapig még kihúztam, de tényleg napról-napra kevesebb lett, csütörtökön szopizott utoljára, szombaton megjött.

Hogy is van ez, mikor kell vissza esni a hőnek, a várható mensi előtt hány nappal. Ha nem esik le, akkor baba van?

Legjobb válasz: Sajnos nem ilyen egyszerû. Van olyan, hogy aznap esik le, vagy másnap, vagy napokkal késõbb.

Sajnos nem ilyen egyszerû. Van olyan, hogy aznap esik le, vagy másnap, vagy napokkal késõbb.
Nekem tartósan 36, 8-36, 9, és aztán leesik 36, 6-ra, akkor tudom hogy megjön.:(
Nekem ez sem mûködik, nekem mensi alatt még végig magasan van, ha elmúlt akkor esik le négy tized fokot.A sok, magas progitermelés miatt van. De általában aznap vagy elõtte nap esik le a legtöbb embernek.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!