Találatok a következő kifejezésre: Hány napot a mensi (75 db)

10.dpo teszvesz-es One Step ovuteszttel jósoltam, + lett, 11. napon a szintén One Step hcg teszt is halvány + lett.
dpo 12. napon Clearblue
Mensi elõtti reggelen lett erõs + a Clearblue.
10.dpo-n Clearblue
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigieket!

Clostysok hány nappal a mensi előtt fájt a hasatok?

Nekem még 3 napom van (34-es ciklus) és már mensiszer? görcseim vannak, babára utaló jel semmi sajnos. És pattanások jöttek ki rajtatok a gyógyszert?l?

Legjobb válasz: Érdekes módon nem jött ki rajtam pattanás. A hasfájás meg csak pár nappal elõtte, Closti nélkül pedig már több, mint egy héttel elõtte szokott fájni a hasam. Szerintem erre nem lehet alapozni. Sok sikert.

Érdekes módon nem jött ki rajtam pattanás. A hasfájás meg csak pár nappal elõtte, Closti nélkül pedig már több, mint egy héttel elõtte szokott fájni a hasam. Szerintem erre nem lehet alapozni. Sok sikert.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Mensi még mindig nincs, azóta görcsök sem, de babás jel sincs, még nem mertem tesztelni.
nekem kijöttek a pattanásaim.
Nekem nem lett pattanásom tõle, remélem nemis lesz. A hasam az fájdogál folyamatosan, kb. ahogy beszedtem rá 1 hétre kezdett fájni, de a doki szerint minden rendben.

Hány nappal a mensi előtt lehet pozitív az LH teszt?

Olvastam több válaszban, és kérdésben, hogy az LH teszt is kimutatja a babát. Volt akinek több tesztelés során egyre er?sebb lett a tesztcsík. Már csak az a kérdésem, hogy 7-8 napja volt a peteérésem, mikor csinálhatom meg az LH tesztet, hogy viszonylag megbízható eredménye legyen?

Legjobb válasz: Ha biztosat akarsz, akkor én azt tanácsolnám, hogy legalább a menzi elmaradását várd meg. Az eredmény még ekkor sem 100 %. Lehet persze korábban is próbálkozni, de ilyenkor megvan az esélye, hogy a teszt negatív lesz és mégis baba van. Drukkolok!

Ha biztosat akarsz, akkor én azt tanácsolnám, hogy legalább a menzi elmaradását várd meg. Az eredmény még ekkor sem 100 %. Lehet persze korábban is próbálkozni, de ilyenkor megvan az esélye, hogy a teszt negatív lesz és mégis baba van. Drukkolok!
Szia!Nekem mensi elõtt 3 nappal már pozitív volt.Mensi napján terhes tesztel is halvány de határozott pozitívat teszteletm.Most vagyok 6 hetes babás.Hétfõn ezt a dokinõm is meg erõsítette!Sok sikert!!!!!!
Szia! A hangsúly nem azon van, hogy hány nappal a mensi elött... Hanem azon, hogy egy LH-Teszt 12 nappal PÉ után már kimutathatja. Egyébként reggel elsö vizeletböl kell ilyenkor tesztelni. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszi a válaszokat. Az agyam egyfolytában mondogatja, hogy várjam meg még ezt a pár napot, de közbe meg úgy érzem hogy menten bedilizek. Ezért vagyok olyan türelmetlen, ilyenkor meg az idõ is olyan, mintha visszafelé menne.

Mensi előtt hány nappal a legkisebb az esélye a teherbe esésnek? 15/l

Legjobb válasz: 3 nappal elõtte, meg utana is 3 nappal.. de mensi után van a peteérés, attól függ h hány napos a ciklusod, lehet h mire vége a vérzésnek, már elkezdõdik a peteérés.. 15 évesen inkabb gumizzatok!!!!

3 nappal elõtte, meg utana is 3 nappal.. de mensi után van a peteérés, attól függ h hány napos a ciklusod, lehet h mire vége a vérzésnek, már elkezdõdik a peteérés.. 15 évesen inkabb gumizzatok!!!!
Itt már az elég szomorú, hogy 15 évesen a teherbe esésrõl kérdezõsködsz...
utolsó, dehogynem, a vérzés után van még pár terméketlen nap a peteérésig..
A kérdező hozzászólása: 21:34 köszönöm szépen a tartalmas válaszodat, nagyon sokat segítettél.
A kérdező hozzászólása: 17:45 semmi baj.
szerintem a játszótéren és a homokozóban nagyon kicsi az esély... fõleg 15 évesen
Érdemes utánaolvasni, de segítek. A menstruációd 1. napjától számítva kb. a 14. napon van peteérés , akkor a a legnagyobb az esélye h. teherbe ess, meg elõtte és utána 1-2 nap.
Akkor elnézést kérek! 17:16 voltam.
A kérdező hozzászólása: csak kíváncsiskodtam. amúgy szûz vagyok és barátom sincs
és mihez kellett ez az infó?
A kérdező hozzászólása: 17:16 neked mondom hogy csak érdeklõdtem a dologról! a többieknek meg köszönöm az információkat :)
Elõtte néhány nappal a legkisebb az esélye, de akkor sem nulla. Az pont nem igaz, hogy vérzés után néhány nappal. :( Teszem azt utána két nappal, az a ciklus 7-8. napja. A spermák több napig életben maradhatnak, szélsõséges esetben ez lehet akár 4-5 nap. A peteérés pedig cirka a ciklus 12-16 napja között a legvalószínûbb. Szóval közvetlen vérzés után szexelni elég kockázatos dolog. Védekezés nélküli kamatyolás mindig hordozza annak a veszélyét, hogy a csaj terhes lesz, és a védekezés sem lesz soha 100%-osan biztonságos.
Sokkal. menzesz után a legkisebb az esélye, de akkor is bármikor elõfordulhat! Védekezz! Mert gondolom még nem gyereket szeretnél és azért kérdezed.
elõtte 3, utána 4 nappal.. én igy tudom..

Mensi előtt soha nem fájtak a melleim, most már másfél hete iszonyatosan fájnak a mellbimbóim. Kinek hány napig fáj mensi előtt, vagy terhesség esetében meddig érezte?

Kedden megyek dokihoz,anyukámnak piros napok el?tt 1-2 napig fáj a melle,nekem viszont már másfél hete fáj a mellbimbóm egyre jobban.Ha eddig soha nem éreztem iylet,lehet most baba miatt van?(nagyim szerint igen-neki pedig mindig igaza van :D :P )Illetve ciklusom rendszertelen,s?t már késik is,de csak 7végén akarok tesztelni :)

Legjobb válasz: Elolvastam,jujj nagyon biztató,ami veled történt :)) Remélem megismétlõdik ez a helyzet velem is :)) MAjd megirom mi volt :) Köszönöm a választ,nagyon irigyellek ám:)

A kérdező hozzászólása: Elolvastam, jujj nagyon biztató, ami veled történt :) ) Remélem megismétlõdik ez a helyzet velem is :) ) MAjd megirom mi volt :) Köszönöm a választ, nagyon irigyellek ám:)
na mi újság? voltál a dokinál?
:) neked is biztosan Baba van a dologban! Drukkolok!! :)

A 10es érzékenységü teszt hány nappal a nemvárt mensi elött vagy után mutat biztosat?

Legjobb válasz: Max 2 nappal elõtte érdemes tesztelni vele,de akkor is csak halvány pozit mutathat ,ha mutat! Nem várt napján már erõsebb,és nem várt után 100% os eredményt mutat!

Max 2 nappal elõtte érdemes tesztelni vele, de akkor is csak halvány pozit mutathat , ha mutat! Nem várt napján már erõsebb, és nem várt után 100% os eredményt mutat!
A kérdező hozzászólása: Köszi, akkor még reménykedhetek :)
nekem 3nappal elötte jol láthato pozi volt a 11dpo-n tutira tudom mert uh-n látuk a peteérést:-)
A kérdező hozzászólása: Milyen márkájú tesztet használtál? Gratulálok!! :D

Hány napig van mensi jellegű tünet és nem jön meg. csütörtökön enyhe barnázás azota semmi meddig várjak a teszttel? Mnesi jellegű görcseim vannk megfo jönni vagy ettől még gondolhatok terhességre?

Legjobb válasz: szerintem várj 1-2 napot és ha utánna sem jön meg akkor vegyél tesztet!De ha elõtte nem voltál senkivel a közelmúltban,akkor nincs mitõl paráznod,ja meg ha védekeztetek biztonságosan... :D szorítok neked!

szerintem várj 1-2 napot és ha utánna sem jön meg akkor vegyél tesztet!De ha elõtte nem voltál senkivel a közelmúltban, akkor nincs mitõl paráznod, ja meg ha védekeztetek biztonságosan... :D szorítok neked!
nekem 4 hete van. Azt nem írtad, késik, vagy még elõtte vagy, ha ez utóbbi, akkor lehet mensi.
Én 31-re nem vártam, már elötte egy héttel éreztem a menszis fájdalmat , de mindig elmult abbol azt hittem baba vanmég a hõm is szépen fent volt tegnapig amikor hirtelen le esett 36, 9-röl 36, 5 re és ma meg is jött szóval ha késik egy hetet vagy még többet akkor tesztelj mert bármi lehet itt vagyok példának.

Hány nap a max mire meg kell jönnie a mensinek?

norm válaszokat. köszii.^^

Legjobb válasz: Egy ciklus kb 28-35 napok kinek kinek változó.

Egy ciklus kb 28-35 napok kinek kinek változó.
nincs olyan, hogy max... ha valami gond van /felfázás, nagy lelki trauma/ akkor elõfordulhat hogy hónapokig nem jön meg.
Hát az elõször is attól függ, hogy milyen idõs vagy és mióta menstruálsz? De általában a normális a 28-35 nap között van, ezt úgy számitod ki, hogy amikor megkapod, na attól a naptól kezdve persze azt a napot is beleszámolod(remélem érted) és akkor úgy számolod hogy 28 nap, de az nem nagy gond ha 25, 26, 27 is, ne idegeskedj, ez attól is függ, h meg e vagy fázva, vagy ilyesmi. Ha most jött meg nem rég az elsõ, akkor ez nagyon változó lesz, van amikor 25napra de van amikor 20 vagy 30napra jön meg, majd lassan rendszerezõdik. Remélem tudtam segíteni 18L
Az egyik menzesz elsõ napjától a következõ menzesz elsõ napjáig tart egy ciklus. Tehát Az elsõ napja a ciklusnak a menzesz elsõ napja, az utolsó pedig a következõ menzesz elõtti nap. A ciklus hossza 21-35 nap között normális, de +4 nap sem feltétlenül kóros. Az elsõ pár évben még lehet rendszertelen a menstruáció (sõt, általában rendszertelen), az sem katasztrófa, ha pár hónap kimarad.
Ha 1-2 alkalommal 40 nap fölé megy a ciklus, akkor az még normális, de ha egymás után többször elõfordul, az már kóros.

A barnázás általában hány napig tart mensi előtt?

Az a problémám,már tegnap is leírtam, h egy ideje meg kellett volna már jönnie, de csak pár napot görcsölgettem,(kedden...szerdán...nagyon enyhén)azt hittem meg is jön, erre csütörtökön pici barnázás, pénteken picit több, szombaton szintén annyi mint pénteken, ma meg vasárnap van ugye...szintén pici barnázás...semmi mensitünet, és pénteken napközbeni teszt alapján nem vagyok terhes......vagy mégis? Szerintetek ez most mi????

Legjobb válasz: Sokminden lehet, többek között terhesség is! :) Én drukkolok!

Sokminden lehet, többek között terhesség is! :) Én drukkolok!
1-2 nap, esetleges problémás hónapoknál nálam 4-5 napig is eltart, mire megjön. :(
A kérdező hozzászólása: Eddig nekem is max elõtte nap volt barnázás...és szépen lassan átment vérbe...tehát megjött. MOst viszont nem értem....már 4.napja barna...így nem lehet még szexelni sem... Jó volna ha baba lenne, de már azt sem bánnám ha megjönne..de ez így olyan rossz...
Szerintem ha még nem jött meg ma is csinálj egy tesztet. Drukkolok hogy babás legyél :-)
Emiatt voltam épp most orvosnál. Mielõtt megjön 4 nappal elkezdek barnázni. Megvizsgált, mutatta hogy minden szép odabent és ne aggódjak, mert nem gond ez a barnázgatás, hiszen mire "elkezdõdik" már a helyén van a baba, vagyis a terhességet nem befolyásolja. Ha sárgatest elégtelenség okozná, akkor elmaradna a peteérés is, tehát nem valószínû hogy az a baj. Szóval félidõben voltam kb dokinál, láttam hogy minden rendben van és lám, ebben a hónapban nem volt barnázgatás mensi elõtt, csak 1 nappal, de az is minimásian. Sok minden befolyásol sokmindent. Nyugi, gondolj szeretettel a babára, jönni fog.

Hány nappal ovuláció után szokott nálatok kezdődni a mellfájdalom és mensi előtt hány nappal múlik el?

Kérlek, osszátok meg velem a tapasztalataitokat!

Legjobb válasz: Ovu után kb. 2-3 nappal,(és csak akkor, ha a tüszõ meg is repedt) és mensi alatt múlik el. Ma jött meg, és még fáj a mellem, de már nem vészes!

Ovu után kb. 2-3 nappal, (és csak akkor, ha a tüszõ meg is repedt) és mensi alatt múlik el. Ma jött meg, és még fáj a mellem, de már nem vészes!
Nekem 25-26 napos a ciklusom, kb a 12 napon van az ovu, a mellfájdalom nálam mindig a 17-18 napon jelentkezik, de csak a reggeli órákban erõs, mikor felkelek (majd le szakad a mellem) napközben kevésbe érzem (meg van kicsit duzzadva, keményebb, érzékenyebb) és kb mensi elõtt 1-2 nappal már nem fáj.
Nekem az ovum utáni naptól fájnak, méghozzá eléggé. Gyakorlatilag csak a mensi elsõ napján múlik el. Remélem ha szülök változik, mert pl. most is nagyon fájnak, fõleg alól és a hónalj felõli oldalon. Nehéznek érzem, de a mérete nem változik.
Ovu utan 1-2 nappal, de nekem csak a mellbimbom es kb menzi elott par nappal mulik el. Legalabbis mult hozapban.Mondjuk babat szeretnenk, de mult honapban nem jott ossze...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!