Találatok a következő kifejezésre: Hány napos után lehet (4 db)

Van olyan határozat, amely kimondja, hogy egy termék garanciális javítása esetén hány napos javítás után lehet kezdeményezni a termék kicserélését?

Legjobb válasz: Igen. Eu-s törvény, hogy mûszaki cikkeknél törekedni kell a 2 hetes, 1 hónapos javításra. 1 hónap után csere egy ugyanolyanra vagy ha már kifutott termék, egy árában , megegyezõ termékre. Nagyon figyelj a munkalapra, mikori dátum és fõleg úgy vedd át a javításkor, hogy mielõtt aláírod, megnézed mindent megfelelõen megjavítottak-e. Valamint 3 sikertelen javítás után szintén csere. pl notebook.

Igen. Eu-s törvény, hogy mûszaki cikkeknél törekedni kell a 2 hetes, 1 hónapos javításra. 1 hónap után csere egy ugyanolyanra vagy ha már kifutott termék, egy árában , megegyezõ termékre. Nagyon figyelj a munkalapra, mikori dátum és fõleg úgy vedd át a javításkor, hogy mielõtt aláírod, megnézed mindent megfelelõen megjavítottak-e. Valamint 3 sikertelen javítás után szintén csere. pl notebook.
A kérdező hozzászólása: Értem! Köszi!
Kb egy hét.
Persze, ez is egyén függõ, de ha becsülettel csinálod a diétát 1 hét után megmozdul a mérleg. Azonban azt tanácsolom, hogy nem mérd magad sûrûn, hiszen minden változáshoz idõ kell, és elég rossz érzés, ha látod, hogy nem csökken kiló. Sokan ilyenkor szokták feladni. A zsírszövetek tömege kicsi, így a fogyás inkább cm-ekben mérhetõ.(2-3 hetente mérd magad) Petranova
hát én a 90 naposat nem igazán ajánlom. egyik barátnõm próbálta, kezdjük ott hogy eléggé szenvedett, de leadott 15 kg-t viszont ahogy abbahagyta megint ment fel a kg és vagy 25 vissza is ment. diéta helyett inkább mozogj! én nem diétáztam sose, csak feleztem az étrendemet. és heti 1-2 alkalommal elmentem kondi terembe és 25 kilót fogytam
A kérdező hozzászólása: Az a helyzet, hogy én is szülés után vagyok, rajtam is 10 kg maradt, hasonló indokok miatt, mint nálad. Ezenkívül is volt rajtam 10 kg felesleg, úgyhogy most elég duci vagyok. Ebben a fogyókúrában bízom igazán, mert éhezni nem szeretek. Bár itt sem lehet degeszre enni magam. Az, hogy kinek hogy jön be, szerintem is változó. Ha sikerül vele fogyni, utána kell naponta méredszkedni szerintem, és az visszafogja az embert a hatalmas zabálásoktól. Akkor mindjárt megmarad az eredmény. Remélem, hogy legalább 10 kg-t le tudok majd vele fogyni. A gyümölcsnapnál tartok, de ezt nagyon nehezen bírom. Hogy lehetne elviselhetõvé tenni?

Hány napos késés után lehet pozitív a teszt?

Legjobb válasz: Én 5 nap késés után mertem tesztelni.:) 24 hetes kismami

Én 5 nap késés után mertem tesztelni.:) 24 hetes kismami
én is 5 napos késés után teszteltem pozitívat. 28 hetes kismami
Én már a 28. napon este teszteltem, mert furcsán, másképp éreztem magam, mint a "szokásos" menzi elõtt. Tudom, hogy a tesztet reggel kell/érdemes megcsinálni a hcg-szint miatt, de nekem már akkor este 2 csíkom volt. Igaz, hogy a második nagyon halvány volt. Elõször nem is mertem örülni, nem mertem elhinni, mert egy picit fájdogált a hasam. Aztán vártam...és mivel nem jött meg, kb 5 nap után újra teszteltem, akkor már a 2 csík erõs volt.
én 2 nap késésnél vagyok, és negatív a teszt, elsõ gyermekem 6 hetesen mutatta meg magát:)
Szia! Nekem 26 naposak a ciklusaim, és én a 28 napon teszteltem. Pozitiv lett.
4-5 napos késésnél már lehet és reggeli elsõ vizelet a legalkalmasabb rá!szoritok neked!:)
Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!