Találatok a következő kifejezésre: Hány napos után (26 db)

Mikor érdemes tesztelni, hány napos késés után, ha bizonytalanok a ciklusaim? Csak megindításra jön meg. (pco miatt)

az igazság nagyon nem is merek, mert félek a csalódástól, eddig csak negatív tesztjeim voltak, mert a gyógyszer abbahagyása óta nem jön meg magától.és ahhoz, hogy megindítsák mindig tesztelni kellett.

Legjobb válasz: szerintem várd meg azt az késési idõt amikor már mindig megszokott jönni és az az idõ után 3-4 nappal csinálj tesztet,én amikor nem jött meg olyan ideges voltam,hogy rá a 3.reggel megcsináltam a tesztet és az igaz,hogy nem erõsen,hanem halványan,de kimutatta a terhességemet!! A mostani tesztek már mások mint 3-4 éve voltak és ezek a tesztek már a pár napos terhességet is kimutatják úgy tudom.

szerintem várd meg azt az késési idõt amikor már mindig megszokott jönni és az az idõ után 3-4 nappal csinálj tesztet, én amikor nem jött meg olyan ideges voltam, hogy rá a 3.reggel megcsináltam a tesztet és az igaz, hogy nem erõsen, hanem halványan, de kimutatta a terhességemet!! A mostani tesztek már mások mint 3-4 éve voltak és ezek a tesztek már a pár napos terhességet is kimutatják úgy tudom.
A kérdező hozzászólása: az a baj, hogy gyógyszeres megindítással jött meg msotanában és az befolyásolta, amikor elkezdtem a gyógyszert 1 hétig szedtem, majd 5 napra rá megjött. de most azért vagyok kíváncsi mert a hõm több mint 1 hete 37.2

A fogamzásgátló abbahagyása után egyből beállt a ciklusod? Hány naposra?

Legjobb válasz: nekem be. 23-25 naposra, pont úgy, mint a tabi elõtt

nekem be. 23-25 naposra, pont úgy, mint a tabi elõtt
Nekem 1, 5 év abbahagyás után kezd beállni. 35 napos
Igen, azonnal. 28 naposra rögtön volt is rendesen peteérésem.
Nekem kétszer volt szünetem. Elõször egy majdnem évig, akkor nem akart beállni, 2 havonta jött meg, aztán 20 napra, de utána lett barátom és tabit kezdtem. Most van másodjára szünetem, most nem is tervezem szedni mert sokkal jobb nélküle. Most viszont szabályos 28 napos, soha nem volt még ilyen pontos. 29/L
Sajnos nem :( Az elõtte "tankönyvi" 28 napos ciklusomat teljesen szétzilálta, elõször 60 napra, majd 40-re jött meg, majd nagyon sokszor 35-36-ra. Majd kiderült, hogy teljes hormonzavart okozott, és szednem kell rá gyógyszert, ettõl most 27-28 napos, de pecsételõ vérzésekkel :( Nagyon megbántam, hogy tablettát szedtem, soha többet nem fogok!
Nem. Nem jött meg egyáltalán, majd utána is hosszú ciklusokban. Kiderült, hogy éveken át elnyomta a PCOS/IR tüneteim, és ezután kellett szembenéznem vele.
Én január közepén hagytam abba ápr 1-én jött meg. Azóta semmi, kivéve hogy 1 hete barnás folyásom van. Jövõ héten megyek dokihoz. Vizsgálatok stb. Egyébként sok tünete nem volt nálam .. nem kimondottan hullott a hajam, pattanások is csak elvétve jöttek elõ.

A Closty hány napos ciklust produkál? Előtte a gyógyszer (fog. Gátló) abbahagyása után nem jött meg, ugyhogy nem tudom mihez viszonyítani.

Legjobb válasz: szia! elvileg nekem a dokim azt mondta hogy ettõl 28 napos lesz e ciklusom! nekem 26-36 között volt egyébként! de ez attól függ hogy hogyan kell szedned: napi egyet vagy kettõt? vagy a menzesz 3. vagy 5. napján! Én a 3 napjától szedtem 5 szemet! sok sikert neked!

szia! elvileg nekem a dokim azt mondta hogy ettõl 28 napos lesz e ciklusom! nekem 26-36 között volt egyébként! de ez attól függ hogy hogyan kell szedned: napi egyet vagy kettõt? vagy a menzesz 3. vagy 5. napján! Én a 3 napjától szedtem 5 szemet! sok sikert neked!
A kérdező hozzászólása: Én a második naptól, napi egyet öt napig.

Fogamzasgatlo abbahagyasa utan hany napos ciklusra szamithatok, ha azelott 30 napos volt?

Most vagyok a 31-ik napon, es meg mensi sehol, viszont emelygek,faj a fejem, allandoan ehes vagyok, es surun kell pisilnem. Most ez hormonzavar, vagy sikerult es babas vagyok?

Legjobb válasz: Hát elõbb-utóbb be kell állnia a szokásos 30 napra, de ez akár hónapokba is telhet. Szerintem, ha ilyen tüneteid vannak, akkor már tesztelhetsz nyugodtan, biztosan ki fogja mutatni, ha sikerült.

Hát elõbb-utóbb be kell állnia a szokásos 30 napra, de ez akár hónapokba is telhet. Szerintem, ha ilyen tüneteid vannak, akkor már tesztelhetsz nyugodtan, biztosan ki fogja mutatni, ha sikerült.
Szerintem egyénenként változik . Barátnõm abbahagyta, két hónap után tökéletesen visszaállt a ciklusa. Én amikor abbahagytam egy évet végigszenvedtem (28-58 közötti ciklusnapokkal, és azóta is rendszertelenek, pedig a gyogyi szedése elõtt nem volt semmiféle problémám. Kívánom a legjobbakat!
A kérdező hozzászólása: Koszi szepen a valaszokat! Meg varok vasarnapig, es ha akkor sem jon meg, akkor tesztelek, hatha pozitiv, de dokihoz akkor is elmegyek utana. Kezd aggasztani ez a bizonytalansag...
Szia! Én 3 honapja hagytam abba a gyógyszert és nekem egyböl beállt:D! A ciklusaim 27 naposak!! De a baba még nem jött össze:((

Van olyan határozat, amely kimondja, hogy egy termék garanciális javítása esetén hány napos javítás után lehet kezdeményezni a termék kicserélését?

Legjobb válasz: Igen. Eu-s törvény, hogy mûszaki cikkeknél törekedni kell a 2 hetes, 1 hónapos javításra. 1 hónap után csere egy ugyanolyanra vagy ha már kifutott termék, egy árában , megegyezõ termékre. Nagyon figyelj a munkalapra, mikori dátum és fõleg úgy vedd át a javításkor, hogy mielõtt aláírod, megnézed mindent megfelelõen megjavítottak-e. Valamint 3 sikertelen javítás után szintén csere. pl notebook.

Igen. Eu-s törvény, hogy mûszaki cikkeknél törekedni kell a 2 hetes, 1 hónapos javításra. 1 hónap után csere egy ugyanolyanra vagy ha már kifutott termék, egy árában , megegyezõ termékre. Nagyon figyelj a munkalapra, mikori dátum és fõleg úgy vedd át a javításkor, hogy mielõtt aláírod, megnézed mindent megfelelõen megjavítottak-e. Valamint 3 sikertelen javítás után szintén csere. pl notebook.
A kérdező hozzászólása: Értem! Köszi!

Nektek hány napos késés után lett pozitív a tesztetek?

Legjobb válasz: Szia! Nekem az elmaradt menstruáció után a 4-ik reggel,már egyértelmû pozitív lett:) Szurkolok,h Neked is az legyen:)!

Szia! Nekem az elmaradt menstruáció után a 4-ik reggel, már egyértelmû pozitív lett:) Szurkolok, h Neked is az legyen:) !
Én ma teszteltem a 11dik napon és semmit nem kellett rá várni egyböl kijött a 2csik és erös is lett plusz nem us reggeli pisiböl bár én elötte nem teszteltem mert hát a menszeszem az egy kész röhej
Kimaradás után 5. napon, déléutáni vizeletbõl egyértelmû pozitív. Elõtte nem teszteltem, mert nem terveztük a babát. 9 hkm
Elmaradt menzesz elött 6 nappal lett halvány pozi /8dpo/ 12 en szép pozi 10es teszt
nekem már elõtte kb. 2 nappal
4 napos késésnél jó halványan, addig negatív volt, így most a tesónál nem is teszteltem korábban, pozi volt 4 naposnál, és erõsebb, mint az elsõ gyerkõcömnél, de ez is halvány volt még.
9 napot vártam a késés után, és tökéletesen egyértelmû pozitív lett a teszt. 3. hkm
És x-epil tesztcsík volt. Utolsó (30 hkm)
Késik a menzeszed kérdezõ? :)

Budapest-Plitvice hány órás út busszal? Volt már valaki 1 napos kiránduláson?

Legjobb válasz: Hosszú út, de megoldható egy nap alatt.

Hosszú út, de megoldható egy nap alatt.
A kérdező hozzászólása: és hány óra kb? Köszi :)
én voltam, és ha jol emlekszem kb 8 óra. 11kor indult a busz budapestrol es kb 7re ertunk oda. Amugy jo, 1x erdemes elmenni, mert szep hely
Hát az egynapos akkor jó, ha nem állsz meg sehol, nem is érdekel más, csak Plitvice.. a baj, hogy plitvicét igazán végigjárni nem lehet hipp-hopp, mert a hajó is idõ, stb..de próbáld meg.báár rohanva..?nem tudom.
ki tudod majd választani, hogy milyen túrát akarsz végigcsinálni ott. Vannak olyanok, ahol alig kell gyalogolni , és fõleg elektromos jármûvel visznek, meg hajózol, és csak egy keveset sétálsz. Vannak egész hosszú túrák is, talán 10 órás volt a leghosszabb. Mi a 8 órás útvonalon voltunk, felvittek busszal valahova, és onnan gyalog csorogtunk le a tavak mellett. A legnagyobb tónál átmentünk hajóval a másik oldalra, kis pihi a parton, fel a barlangokba aztán fentrõl levittek a bejárathoz busszal.

Lombikosok ET után hány naposan lett először pozi a tesztetek?

Legjobb válasz: ET után a 8. napon és lily tesztel, de nagyon halvány volt.

ET után a 8. napon és lily tesztel, de nagyon halvány volt.
Az ET utáni 9. napon, reggeli elsõ vizeletbõl lett egy halvány pozitív ClearBlue. Sok sikert!

Ha closty kezelés után vagyok (baba nélkül sajnos) hány napos lesz a ciklusom az első closty mentes hónapban?

Clostyval 29 napos volt, el?tte 30-33!Most hogy számolgassam a pé-ét?

Legjobb válasz: Köszönöm a választ és gratulálok a babóhoz! Én is vettem most ovu tesztet, aztán remélem hozzánk is beköltözik a babóca hamarosan és itt is marad! 2 vetélés után a fenti szereket az orvosnak automatikusan adnia kellene, ha sikerül teherbe esnem újra, nem?

A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ és gratulálok a babóhoz! Én is vettem most ovu tesztet, aztán remélem hozzánk is beköltözik a babóca hamarosan és itt is marad! 2 vetélés után a fenti szereket az orvosnak automatikusan adnia kellene, ha sikerül teherbe esnem újra, nem?
a closty magában nem elég sajnos... legalábbis nekem nem volt elég. Volt tõle peteérésem és meg is termékenyült, de a 5. héten elvetéltem.. Utána kaptam mellé bromocriptint és utrogestant. Utóbbit már csak akkor, mikor pozitív lett a tesztem. Ez segít megtartani a babát, ha nem lenne elég progeszteron a szervezetedben. Mikor clostyt szedtem, mértem a hõmet is és csináltam ovulációs tesztet. A doki megnézte mindíg a hõgörbémet.. és nagyon rövid idõn belül beköltözött a baba is.
Kb egy hét.
Persze, ez is egyén függõ, de ha becsülettel csinálod a diétát 1 hét után megmozdul a mérleg. Azonban azt tanácsolom, hogy nem mérd magad sûrûn, hiszen minden változáshoz idõ kell, és elég rossz érzés, ha látod, hogy nem csökken kiló. Sokan ilyenkor szokták feladni. A zsírszövetek tömege kicsi, így a fogyás inkább cm-ekben mérhetõ.(2-3 hetente mérd magad) Petranova
hát én a 90 naposat nem igazán ajánlom. egyik barátnõm próbálta, kezdjük ott hogy eléggé szenvedett, de leadott 15 kg-t viszont ahogy abbahagyta megint ment fel a kg és vagy 25 vissza is ment. diéta helyett inkább mozogj! én nem diétáztam sose, csak feleztem az étrendemet. és heti 1-2 alkalommal elmentem kondi terembe és 25 kilót fogytam
A kérdező hozzászólása: Az a helyzet, hogy én is szülés után vagyok, rajtam is 10 kg maradt, hasonló indokok miatt, mint nálad. Ezenkívül is volt rajtam 10 kg felesleg, úgyhogy most elég duci vagyok. Ebben a fogyókúrában bízom igazán, mert éhezni nem szeretek. Bár itt sem lehet degeszre enni magam. Az, hogy kinek hogy jön be, szerintem is változó. Ha sikerül vele fogyni, utána kell naponta méredszkedni szerintem, és az visszafogja az embert a hatalmas zabálásoktól. Akkor mindjárt megmarad az eredmény. Remélem, hogy legalább 10 kg-t le tudok majd vele fogyni. A gyümölcsnapnál tartok, de ezt nagyon nehezen bírom. Hogy lehetne elviselhetõvé tenni?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!