Találatok a következő kifejezésre: Hány napos lehet (50 db)

Hány napos lehet max. a lutealis fazis? Egy 28napos ciklusban. Lehtséges, hogy nagyon korán van peteérés?

Legjobb válasz: A luteális fázis mindig 14 nap! ezért 28 napos ciklus esetán a 14.napon van a peteérés.Hosszabb ciklus esetén a köv.mensi elsõ napjától visszszámított 14.napon van a peteérés.

A luteális fázis mindig 14 nap! ezért 28 napos ciklus esetán a 14.napon van a peteérés.Hosszabb ciklus esetén a köv.mensi elsõ napjától visszszámított 14.napon van a peteérés.

Ha a nogyogyasz azt mondja, hogy kezelni kell valami fertozest, akkor az hany napos lehet? 1 het? Par nap? Valakinek mar volt-e ilyesmi?

Legjobb válasz: plussz még attól is, hogy hányszor akar látni a nõgyógyász! magán, vagy SzTK? Fizetsz neki?

plussz még attól is, hogy hányszor akar látni a nõgyógyász! magán, vagy SzTK? Fizetsz neki?
Hát igen, ez is benne van a pakliban.
a 2. ra gondoltam
Azt is megkérdezheted a nõgyógyásztól, hogy kb meddig tart. Ez változ. Függ attól, hogy milyen fertõzésed van, milyen gyógyszerrel kezelnek stb.
3-tól 10 napig, attól függ, mit ír fel.
Mer még nem irt fel semmit? Ez furi, ha gond van akk egybõl felirja amit kell, s elmondja mi a teendõ!

A kicsi dzungi hörit hány naposan lehet megfogni?

az enyémek 2 nap mulva 2 hetesek

Legjobb válasz: Én már születésük napján megfogtam õket,mert az anyjuk mindig a kezembe rakosgatta õket. És soha nem csipogott,vagy harapott érte. Semmit nem szólt hozzá, és a kicsiket sem bántotta. Persze szerintem ez attól is függ, hogy milyen vérmérsékletû az anyjuk, és milyen a kapcsolatotok. Rejtam kívül az enyém se engedett senkit oda.

Én már születésük napján megfogtam õket, mert az anyjuk mindig a kezembe rakosgatta õket. És soha nem csipogott, vagy harapott érte. Semmit nem szólt hozzá, és a kicsiket sem bántotta. Persze szerintem ez attól is függ, hogy milyen vérmérsékletû az anyjuk, és milyen a kapcsolatotok. Rejtam kívül az enyém se engedett senkit oda.
Ha van rajta szõr, és ha az anyja hagyja, akkor megfoghatod.De van olyan törpehöri anya, amelyik addig nem enged embert hozzányúlni a kicsinyeihez, amíg a szoptatás tart.
A kérdező hozzászólása: te a te hörijeidet hány naposan fogod meg és köszi ta tippeket
A kérdező hozzászólása: ezt a hirdetést 2009.8.11-e dikén tettem fel.

30-35cm-es kaliforniai királysiklót, hány napos egérrel lehet etetni?

És ha többel lehet azt egymás után kell oda adni neki ? ( a napos egér, már jó formán megse látszik rajta )

Legjobb válasz: Értelmetlenül irtam ellnézést hány darab napos egeret *

A kérdező hozzászólása: Értelmetlenül irtam ellnézést hány darab napos egeret *
heti 2*1-2
egyszerre is lehet

Hány napos felbontott babavizet lehet még odaadni az 5 hónapos babának? Muszáj felforralni? Szomjoltásra jó a felforralt csapvíz vagy ásványvíz is?

Legjobb válasz: Arra nemigen tudok válaszolni, hogy hány napig lehet odaadni, de én személy szerint max. 2 napig adnám, és addig is hûtõben tárolnám. Ezt nem kell forralni. Ásványvizet NEM szabad a babának adni, mivel túl sok ásványi anyagot tartalmaz, és gondokat okozhat! Én mindig síma felforralt csapvizet adtam nekik, szerintem a babavíz sem más, csak jó drágán eladják, mert ugye úgyis megveszik a gondos anyukák...

Arra nemigen tudok válaszolni, hogy hány napig lehet odaadni, de én személy szerint max. 2 napig adnám, és addig is hûtõben tárolnám. Ezt nem kell forralni. Ásványvizet NEM szabad a babának adni, mivel túl sok ásványi anyagot tartalmaz, és gondokat okozhat! Én mindig síma felforralt csapvizet adtam nekik, szerintem a babavíz sem más, csak jó drágán eladják, mert ugye úgyis megveszik a gondos anyukák...
Felforralt csapvizet sem adnék simán a babának, bár igaz, teáztatni szokták a bébiket, és hát az is felforralt csapvíz... A babavizet egy-két napig adhatod úgy tudom forralás nélkül, utána forralni kell és mindenképpen hûtõben tartani
Én a teához forralt csapvizet használok. A babavizet hûtõben tartom, ugyan rá van írva, hogy forralni kell egy nap után de én nem szoktam és eddig még semmi baja nem volt! (4 hós)
[link]
Utolso menstruacio, elso napja. :) 18hkm
Utolsó mensi elsõ napjától kell számolni a terhességet. Most 5 hetes vagy.
Szia! Az utolsó menstruáció elsõ napjától számolják :) Nekem pl március 10-én volt meg utoljára. Ma vagyok 19+2 hetes
A kérdező hozzászólása: Köszi :)

Mennyire Eredményes a 90 napos diéta és kb hány kilót lehet fogyni? Nagyon nehéz végig csinálni?

Legjobb válasz: Egy ismerõsöm végigcsinálta, neki használt! :) Ha engedsz a csábításnak, nem fog sikerülni :) Az meg, hogy hány kilót fogysz, a súlyodtól függ :)

Egy ismerõsöm végigcsinálta, neki használt! :) Ha engedsz a csábításnak, nem fog sikerülni :) Az meg, hogy hány kilót fogysz, a súlyodtól függ :)
sport
Én csináltam már...mondjuk ez ember függõ. Én 50napnál meguntam.
az elözõ válaszoló vagyok, ez idõ alatt az 50 nap alatt sikerült 7kg-tól megszabadulnom...amibõl 1-2kg jött csak vissza. A legrosszabb nap számomra a szénhidrát nap volt, megutáltam a spagettit:D Üdv és sok sikert!:)
én most tartok a 80.napnál és -16kg. szerintem kilehet bírni, bár szerintem én szerencsés vagyok mert szeretem a gyümiket, és igy a gyümölcsnap se olyan rossz:)
Szió:D Én már a 2.kört csinálom a 90napossal, mert túl sok a feleslegem, még mindig!99kg ról indultam, s most a második kúra 30. napjánál tartok 69.20kg nál!Egyáltalán nem nehéz!!!Van rengeteg receptes oldal, s van könyv is, amit meglehet vásárolni(rengeteg jó recepttel):D
Szia. Szerintem is csináld nyugodtan:) Az elsõ 1-2 hét nehéz, de aztán jó. Tapasztalat ;)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :)
Szia ! Nekem 20hét 2 naposan volt a becsült súlya 390gr +-10% , 20-23cm kb.Kicsit nagynak tünt nekem a picikém súlya.
A fiam súlya 19hetesen és 3 naposan volt 460g +-10%. Azt mondták, hogy ez nagy babára utal. A többi mérésen is tartotta arányosan a nagyságot, 4 kg-mal született.
Szia! http://www.szuloklapja.hu/baba/body/hetrol_hetre.php?HETEK=20 Ezen az oldalon nyomon tudod követni hétrõl-hétre hogy körülbelül hol tartotok. Minden jót! :) 18 hetes
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat! Azért remélem nem lesz óriás bébi :) Sok boldogságot! :)

Hány napos kortól lehet egy galambfiókát iskola mellett felnevelni?

A szomszéd macskája elviszi a galambfiókákat... ._. Kézzel szeretnénk felnevelni a kis galambokat, és ugye minél hamarabb el szeretnénk õket venni a fészekbõl. Közben viszont iskolába kell járnom, és apukám pedig tanár, anyukámmal együtt. ._. Tavaly nyáron már felneveltem egy galambot, úgyhogy azt hiszem, menni fog most is. (Azt hiszem...)

Legjobb válasz:
A fiókákat eleinte legalább 4-5x kell etetni naponta. Ez azt jelenti, hogy legalább 5-6 óránként meg kell etetned. Nem tudom, ez az iskola mellett mennyire kivitelezhetõ. Persze egy nagyobb fiókát már elég naponta 3-(4x) etetni, azt szerintem meg tudod már oldani. Eleinte pépes eleséget kell neki adni. A legjobb az lenne, ha díszállat kereskedésben tudnál venni valamiféle fióka nevelõ tápot (a nagyobb boltokban szokott lenni, vagy ha nem, kérdezd meg, rendelhetsz-e). Ha ez nem beszerezhetõ, akkor én a következõket javasolnám: ne adj se kutyatápot, se humán vitamint, ez teljesen más összetételû, mint amire egy madárnak szüksége van. Amikor én neveltem fiókát, akkor ezzel etettem: - búzadara és kukoricadara összekeverése vízzel, majd - keményre fõtt tojást rendkívül apró darabokra összedarabolni, és ezt hozzákeverni a búzás-kukoricás péphez. - kereskedésben venni madaraknak szánt vitaminkészítményt (a legjobb a csepp formátumú) - ha a vitaminban nincs kálcium, akkor a tojás héját beteszed a sütõbe egy rövid idõre, és porrá töröd, és ezt hozzáadod a péphez - a nagyobb fiókának szüksége lesz apró gritekre, ezeket kisdobozos kiszerelésben szintén meg lehet vásárolni - Valamint ahogy nõ a fióka, a szemcseméretet egyre növelni kell, és hozzá kell szoktatni a víz ivásához, illetve az önálló táplálkozáshoz a madarat. Ahogy tollasodik, fokozatosan egyre nagyobb idõtartamra vidd ki a szabadba, hagy szokja a környezetet.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); A fiókákat eleinte legalább 4-5x kell etetni naponta. Ez azt jelenti, hogy legalább 5-6 óránként meg kell etetned. Nem tudom, ez az iskola mellett mennyire kivitelezhetõ. Persze egy nagyobb fiókát már elég naponta 3-(4x) etetni, azt szerintem meg tudod már oldani. Eleinte pépes eleséget kell neki adni. A legjobb az lenne, ha díszállat kereskedésben tudnál venni valamiféle fióka nevelõ tápot (a nagyobb boltokban szokott lenni, vagy ha nem, kérdezd meg, rendelhetsz-e). Ha ez nem beszerezhetõ, akkor én a következõket javasolnám: ne adj se kutyatápot, se humán vitamint, ez teljesen más összetételû, mint amire egy madárnak szüksége van. Amikor én neveltem fiókát, akkor ezzel etettem: - búzadara és kukoricadara összekeverése vízzel, majd - keményre fõtt tojást rendkívül apró darabokra összedarabolni, és ezt hozzákeverni a búzás-kukoricás péphez. - kereskedésben venni madaraknak szánt vitaminkészítményt (a legjobb a csepp formátumú) - ha a vitaminban nincs kálcium, akkor a tojás héját beteszed a sütõbe egy rövid idõre, és porrá töröd, és ezt hozzáadod a péphez - a nagyobb fiókának szüksége lesz apró gritekre, ezeket kisdobozos kiszerelésben szintén meg lehet vásárolni - Valamint ahogy nõ a fióka, a szemcseméretet egyre növelni kell, és hozzá kell szoktatni a víz ivásához, illetve az önálló táplálkozáshoz a madarat. Ahogy tollasodik, fokozatosan egyre nagyobb idõtartamra vidd ki a szabadba, hagy szokja a környezetet.
A kérdező hozzászólása: Értem az egészet, köszönöm a választ! Azt hiszem, hogy megkérdezem talán az állatorvost, hogy ez mégis hogy van. Ami szomorú, az az, hogy van egy galambpárom, aminek valószínûleg elpusztult a hím fele... Megnéztem a tojásokat, és hidegebbek mint kellene. Most várom apukámat, hogy betehetjük-e a keltetõbe, addigis még egyszer kimegyek, és megnézem, hogy nem ült-e rá a tojó, vagy visszajött-e a hím. :|

Hány napos, hetes korukban lehet megsimogatni, megfogni a kis degukat?

Legjobb válasz: mikor már kijönnek az odóból és szaladgálnak meg lehet õket fogni

mikor már kijönnek az odóból és szaladgálnak meg lehet õket fogni
bocs odúból
Nekem is van 3, de nem 6 hetes korukban kaptam õket, már nagyobbak voltak. Ahogy hazavittük õket meg is akartam fogni, jól meg is harapott:) (az az én hülyeségem volt, nem tudtam várni, hogy megpróbáljam) Utána szoktattam õket, betettem a kezem a rácson belül, hogy szaglásszák, néha meg is rágcsálták kicsit, utána rá is másztak, utána lehetett megfogni. De a rácsból még most se veszem ki pedig fél éve nálunk vannak, mert nem szeretnek annyira kézben. Mindent megtettem annak érdekében, hogy megszokjanak, figyelnek is a hangomra, jönnek oda hozzám, a tenyeremben elvan, de rövid ideig és rácson belül...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!