Találatok a következő kifejezésre: Hány naponta borotválni a (3 db)

Hány naponta kell borotválni a nemiszervet h szép ápolt legyen de ne sértsem meg a bőrömet?

Legjobb válasz: Ez attól függ milyen gyorsan nõ a szõröd. Nekem elég gyorsan, de inkább kivárok néhány napot az új borotválással. Olyan 3-4 naponta szoktam, de attól is függ, hogy van-e valami alkalom ami miatt borotválni kell :)

Ez attól függ milyen gyorsan nõ a szõröd. Nekem elég gyorsan, de inkább kivárok néhány napot az új borotválással. Olyan 3-4 naponta szoktam, de attól is függ, hogy van-e valami alkalom ami miatt borotválni kell :)
a borotválástol nem lesz szép ápolt. menj el intim gyantára azt elég havont és attól szép ápolt lesz.
Ponntosan. Gyanta vagy epilátor. Utána egy kis neogranormon és szép ápolt lesz mindig.
A kérdező hozzászólása: na igen de itt pécsen senki se tud mondani nekem jó gyantázószalont én meg egyedül nem merem megcsinálni..epilátorral meg neki lehet esni?azt ki lehet bírni?
Persze:) Én ma csináltam, és nekem nagyon erõs a szõröm alapból. Elkezded oldalt, aztán haladj egyre beljebb. És lentebb kevésbé fáj, ott egy idõ után elzsibbad vagy nemistudom, a vénusz domb az kellemetlenebb.
A nemiszervet?:D Nem a bikinivonalra gondolsz? A nemi szervedet semmiféleképpen ne borotváld le:D

Leborotváltam a hajam, hány naponta érdemes újra borotválni?

Úgy értem, hogy ha minden nap borotválnám, azzal irritálnám a fejb?römet nem?

Legjobb válasz: Gondolom attól is függ, hogy most miért borotváltad le (mondjuk fogadásból, brahiból, vagy valami más ok miatt) :D De szerintem ha 3-4 naponta lehúzod, akkor nem irritálhat annyira, és nem lesz ennyi idõ alatt olyan nagy lobonc :D Persze van, aki a naponkénti borotválást is bírja. Ez egyéni.

Gondolom attól is függ, hogy most miért borotváltad le (mondjuk fogadásból, brahiból, vagy valami más ok miatt) :D De szerintem ha 3-4 naponta lehúzod, akkor nem irritálhat annyira, és nem lesz ennyi idõ alatt olyan nagy lobonc :D Persze van, aki a naponkénti borotválást is bírja. Ez egyéni.
Szerintem hetente elegendõ.

Hány naponta kell borotválni a puncit, hogy szép legyen? Valami praktika, amitől nem gyullad be soha a szőrtüsző?

Legjobb válasz: a gyakoriság az egyedül tõled, azaz a szõreidtõl függ. Megsimítod, úgy érzed itt az ideje, akkor megcsinálod. Ilyen egyszerû.

a gyakoriság az egyedül tõled, azaz a szõreidtõl függ. Megsimítod, úgy érzed itt az ideje, akkor megcsinálod. Ilyen egyszerû.
Ha túl gyakran borotválod, akkor nagyon érzékeny lesz majd ott a bõröd és tök mindegy mivel kened! Meg kell várni, hogy valamennyire megnõjjön (0, 5-1 cm), hogy rendesen le tudd szedni, különben csak a bõrödet fogod húzni! Nekem a Veet szõrbenövés elleni krém használt! Ha 2-3 napig kened vele borotválás után, akkor nem gyullad be és nem pirosodik ki a terület!
nekem a bõrgyógyász azt mondta attól van a gyulladás, hogy túl száraz volt elõtte a bõr és azt i9s felsérti a borotva. tehát elõtte krámezni kell, vagy jól felpuhítani pl kád vízben.
intim gyantáztatok így pont 4 hetente járok de még akkor sincs dzsumbi.
ja és az elsö egy hétben pihi puhi a böröm.
a megoldás: neogranormon.. nekem nagyonj bejött.. egybõl borotválás után kend be közepes-vastagon és még kb 2-3szor 1-2 óánként, de akkor vékonyan, hogy ne legyen olyan a bugyid és akkor faja:D
Nekem a szoli segít! Ha másnap szolizok, nem pattog ki.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!