Találatok a következő kifejezésre: Hány naponta borotválni (4 db)

Hány naponta kell borotválni a nemiszervet h szép ápolt legyen de ne sértsem meg a bőrömet?

Legjobb válasz: Ez attól függ milyen gyorsan nõ a szõröd. Nekem elég gyorsan, de inkább kivárok néhány napot az új borotválással. Olyan 3-4 naponta szoktam, de attól is függ, hogy van-e valami alkalom ami miatt borotválni kell :)

Ez attól függ milyen gyorsan nõ a szõröd. Nekem elég gyorsan, de inkább kivárok néhány napot az új borotválással. Olyan 3-4 naponta szoktam, de attól is függ, hogy van-e valami alkalom ami miatt borotválni kell :)
a borotválástol nem lesz szép ápolt. menj el intim gyantára azt elég havont és attól szép ápolt lesz.
Ponntosan. Gyanta vagy epilátor. Utána egy kis neogranormon és szép ápolt lesz mindig.
A kérdező hozzászólása: na igen de itt pécsen senki se tud mondani nekem jó gyantázószalont én meg egyedül nem merem megcsinálni..epilátorral meg neki lehet esni?azt ki lehet bírni?
Persze:) Én ma csináltam, és nekem nagyon erõs a szõröm alapból. Elkezded oldalt, aztán haladj egyre beljebb. És lentebb kevésbé fáj, ott egy idõ után elzsibbad vagy nemistudom, a vénusz domb az kellemetlenebb.
A nemiszervet?:D Nem a bikinivonalra gondolsz? A nemi szervedet semmiféleképpen ne borotváld le:D

Leborotváltam a hajam, hány naponta érdemes újra borotválni?

Úgy értem, hogy ha minden nap borotválnám, azzal irritálnám a fejb?römet nem?

Legjobb válasz: Gondolom attól is függ, hogy most miért borotváltad le (mondjuk fogadásból, brahiból, vagy valami más ok miatt) :D De szerintem ha 3-4 naponta lehúzod, akkor nem irritálhat annyira, és nem lesz ennyi idõ alatt olyan nagy lobonc :D Persze van, aki a naponkénti borotválást is bírja. Ez egyéni.

Gondolom attól is függ, hogy most miért borotváltad le (mondjuk fogadásból, brahiból, vagy valami más ok miatt) :D De szerintem ha 3-4 naponta lehúzod, akkor nem irritálhat annyira, és nem lesz ennyi idõ alatt olyan nagy lobonc :D Persze van, aki a naponkénti borotválást is bírja. Ez egyéni.
Szerintem hetente elegendõ.

Hónaljat hány naponta lehet borotválni?

Legjobb válasz: Én mindennap borotválom, mivel hamar visszanõ. 18/L

Én mindennap borotválom, mivel hamar visszanõ. 18/L
olyan nincs, hogy lehet, amikor úgy érzed, hogy már kellmetlen, akkor borotválhatod. én pl.2 naponta borotválom.
én epilálom és így csak hetente kell :)
A kérdező hozzászólása: hát ha 5 méteres szõr van szép hogy vérzik:D de én akkor sem bíroma gyantát..ááh
idõtõl és hangulattól függ, ha épp toppot akarok felvenni akkor naponta, ha sima pólót akkor van hogy 2-3naponta csak:) A gyantát én sem bírom, na meg a másik ok ellene, láttam egy átváltoztató mûsort(nem reklámozom a nevét:D) és a csajnak a hónaljszõrét legyantázták, elõtte sose szõrtelenítette és tisztára elkezdett vérezni a hónalja:SS Hát akkor inkább maradok a borotvánál, max krém, de az epit sem bírom:((
A kérdező hozzászólása: nekem a gyantát nem is bírja :D ááh.. sz.r az élet:)
nekem is az a problémám h akármilyen habot használok akármien krémet utána akármien borotvát ..Mindig fág non és hamar visszano..Szoval 1-2 naponta epilátorra nincs pénzem a gyantától eg félek h fájni fog:((
én 2-3 naponta kérdés h milyen az idõ és milyen pólót húzok fel :)
A kérdező hozzászólása: nekem is, de nagyon érzékeny a bõr ott és még fürdés közben jól felpuhitva, borotva habbal is fáj..
Akár naponta, csak tartsd be kérlek az aranyszabályokat: http://xn--szrtelents-j7a0c61h.net/a-borotvalas.html

Hány naponta kell borotválni a puncit, hogy szép legyen? Valami praktika, amitől nem gyullad be soha a szőrtüsző?

Legjobb válasz: a gyakoriság az egyedül tõled, azaz a szõreidtõl függ. Megsimítod, úgy érzed itt az ideje, akkor megcsinálod. Ilyen egyszerû.

a gyakoriság az egyedül tõled, azaz a szõreidtõl függ. Megsimítod, úgy érzed itt az ideje, akkor megcsinálod. Ilyen egyszerû.
Ha túl gyakran borotválod, akkor nagyon érzékeny lesz majd ott a bõröd és tök mindegy mivel kened! Meg kell várni, hogy valamennyire megnõjjön (0, 5-1 cm), hogy rendesen le tudd szedni, különben csak a bõrödet fogod húzni! Nekem a Veet szõrbenövés elleni krém használt! Ha 2-3 napig kened vele borotválás után, akkor nem gyullad be és nem pirosodik ki a terület!
nekem a bõrgyógyász azt mondta attól van a gyulladás, hogy túl száraz volt elõtte a bõr és azt i9s felsérti a borotva. tehát elõtte krámezni kell, vagy jól felpuhítani pl kád vízben.
intim gyantáztatok így pont 4 hetente járok de még akkor sincs dzsumbi.
ja és az elsö egy hétben pihi puhi a böröm.
a megoldás: neogranormon.. nekem nagyonj bejött.. egybõl borotválás után kend be közepes-vastagon és még kb 2-3szor 1-2 óánként, de akkor vékonyan, hogy ne legyen olyan a bugyid és akkor faja:D
Nekem a szoli segít! Ha másnap szolizok, nem pattog ki.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!