Találatok a következő kifejezésre: Hány naponta borotválni (5 db)

Hány naponta kell borotválni a nemiszervet h szép ápolt legyen de ne sértsem meg a bőrömet?

Legjobb válasz: Ez attól függ milyen gyorsan nõ a szõröd. Nekem elég gyorsan, de inkább kivárok néhány napot az új borotválással. Olyan 3-4 naponta szoktam, de attól is függ, hogy van-e valami alkalom ami miatt borotválni kell :)

Ez attól függ milyen gyorsan nõ a szõröd. Nekem elég gyorsan, de inkább kivárok néhány napot az új borotválással. Olyan 3-4 naponta szoktam, de attól is függ, hogy van-e valami alkalom ami miatt borotválni kell :)
a borotválástol nem lesz szép ápolt. menj el intim gyantára azt elég havont és attól szép ápolt lesz.
Ponntosan. Gyanta vagy epilátor. Utána egy kis neogranormon és szép ápolt lesz mindig.
A kérdező hozzászólása: na igen de itt pécsen senki se tud mondani nekem jó gyantázószalont én meg egyedül nem merem megcsinálni..epilátorral meg neki lehet esni?azt ki lehet bírni?
Persze:) Én ma csináltam, és nekem nagyon erõs a szõröm alapból. Elkezded oldalt, aztán haladj egyre beljebb. És lentebb kevésbé fáj, ott egy idõ után elzsibbad vagy nemistudom, a vénusz domb az kellemetlenebb.
A nemiszervet?:D Nem a bikinivonalra gondolsz? A nemi szervedet semmiféleképpen ne borotváld le:D

Leborotváltam a hajam, hány naponta érdemes újra borotválni?

Úgy értem, hogy ha minden nap borotválnám, azzal irritálnám a fejb?römet nem?

Legjobb válasz: Gondolom attól is függ, hogy most miért borotváltad le (mondjuk fogadásból, brahiból, vagy valami más ok miatt) :D De szerintem ha 3-4 naponta lehúzod, akkor nem irritálhat annyira, és nem lesz ennyi idõ alatt olyan nagy lobonc :D Persze van, aki a naponkénti borotválást is bírja. Ez egyéni.

Gondolom attól is függ, hogy most miért borotváltad le (mondjuk fogadásból, brahiból, vagy valami más ok miatt) :D De szerintem ha 3-4 naponta lehúzod, akkor nem irritálhat annyira, és nem lesz ennyi idõ alatt olyan nagy lobonc :D Persze van, aki a naponkénti borotválást is bírja. Ez egyéni.
Szerintem hetente elegendõ.

Lányok ti hány naponta szoktátok borotválni ott lent?

Nekem olyan hamar visszanõ :O

Legjobb válasz: Fürdõkád szélén ott a borotva és hozzátartozik a napi zuhanyzáshoz a borotva használata.

Fürdõkád szélén ott a borotva és hozzátartozik a napi zuhanyzáshoz a borotva használata.
1-2 hetente, ahogy kedvem van, nem érdekel a kis szõr. ha meg teljesen sima akarnék lenni mindig akkor naponta minimum kétszer kéne...
Én is 1-2 hetente, most nem látja senki, szóval csak annaka kérdése, hogy mennyire van kedvem.
Senki nem látja, kb hetente. De ha majd megyek strandra, akkor ugye sûrûbben kell majd.
Nem kell azt leborotválni nem véletlenül van az ott csak valaki kitalálta de tévedett ez csak divat de kell hogy valami megkülönböztesse a ygerekeket a felnõttektöl!
#5: Ez hülyeség. Azzal egyetértek, hogy okkal van ott szõr, de van, aki nem szereti és kész. Ha meg szerinted csak ez különbözteti meg a gyereket a felnõttõl, akkor gondok vannak.

Hónaljat hány naponta lehet borotválni?

Legjobb válasz: Én mindennap borotválom, mivel hamar visszanõ. 18/L

Én mindennap borotválom, mivel hamar visszanõ. 18/L
olyan nincs, hogy lehet, amikor úgy érzed, hogy már kellmetlen, akkor borotválhatod. én pl.2 naponta borotválom.
én epilálom és így csak hetente kell :)
A kérdező hozzászólása: hát ha 5 méteres szõr van szép hogy vérzik:D de én akkor sem bíroma gyantát..ááh
idõtõl és hangulattól függ, ha épp toppot akarok felvenni akkor naponta, ha sima pólót akkor van hogy 2-3naponta csak:) A gyantát én sem bírom, na meg a másik ok ellene, láttam egy átváltoztató mûsort(nem reklámozom a nevét:D) és a csajnak a hónaljszõrét legyantázták, elõtte sose szõrtelenítette és tisztára elkezdett vérezni a hónalja:SS Hát akkor inkább maradok a borotvánál, max krém, de az epit sem bírom:((
A kérdező hozzászólása: nekem a gyantát nem is bírja :D ááh.. sz.r az élet:)
nekem is az a problémám h akármilyen habot használok akármien krémet utána akármien borotvát ..Mindig fág non és hamar visszano..Szoval 1-2 naponta epilátorra nincs pénzem a gyantától eg félek h fájni fog:((
én 2-3 naponta kérdés h milyen az idõ és milyen pólót húzok fel :)
A kérdező hozzászólása: nekem is, de nagyon érzékeny a bõr ott és még fürdés közben jól felpuhitva, borotva habbal is fáj..
Akár naponta, csak tartsd be kérlek az aranyszabályokat: http://xn--szrtelents-j7a0c61h.net/a-borotvalas.html

Hány naponta kell borotválni a puncit, hogy szép legyen? Valami praktika, amitől nem gyullad be soha a szőrtüsző?

Legjobb válasz: a gyakoriság az egyedül tõled, azaz a szõreidtõl függ. Megsimítod, úgy érzed itt az ideje, akkor megcsinálod. Ilyen egyszerû.

a gyakoriság az egyedül tõled, azaz a szõreidtõl függ. Megsimítod, úgy érzed itt az ideje, akkor megcsinálod. Ilyen egyszerû.
Ha túl gyakran borotválod, akkor nagyon érzékeny lesz majd ott a bõröd és tök mindegy mivel kened! Meg kell várni, hogy valamennyire megnõjjön (0, 5-1 cm), hogy rendesen le tudd szedni, különben csak a bõrödet fogod húzni! Nekem a Veet szõrbenövés elleni krém használt! Ha 2-3 napig kened vele borotválás után, akkor nem gyullad be és nem pirosodik ki a terület!
nekem a bõrgyógyász azt mondta attól van a gyulladás, hogy túl száraz volt elõtte a bõr és azt i9s felsérti a borotva. tehát elõtte krámezni kell, vagy jól felpuhítani pl kád vízben.
intim gyantáztatok így pont 4 hetente járok de még akkor sincs dzsumbi.
ja és az elsö egy hétben pihi puhi a böröm.
a megoldás: neogranormon.. nekem nagyonj bejött.. egybõl borotválás után kend be közepes-vastagon és még kb 2-3szor 1-2 óánként, de akkor vékonyan, hogy ne legyen olyan a bugyid és akkor faja:D
Nekem a szoli segít! Ha másnap szolizok, nem pattog ki.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!