Találatok a következő kifejezésre: Hány naponta a (246 db)

Mennyi pelust visztek naponta a bölcsibe, hány darabot?

Legjobb válasz: Szia! Mi holnap kezdjük a beszoktatást a bölcsiben. Nálunk egy egész csomaggal kérnek ,nem naponta kell bevinni. Épp ezen gondolkodtam reggel én is,hogy kb. hány db kell majd naponta.Gondolom megvan a napirendben ,hogy mikor teszik tisztába õket ill. szükség szerint. (ha bekakil,átázik)Én 3 db-ot számolok a bölcsi idejére naponta, reggel én itthon tisztába teszem, délelõtt-ebéd után-alvás után gondolom peluscsere. Estére pedig itthon. Ha több vagy kevesebb fogy -+1 db-al számolok.:)

Szia! Mi holnap kezdjük a beszoktatást a bölcsiben. Nálunk egy egész csomaggal kérnek , nem naponta kell bevinni. Épp ezen gondolkodtam reggel én is, hogy kb. hány db kell majd naponta.Gondolom megvan a napirendben , hogy mikor teszik tisztába õket ill. szükség szerint. (ha bekakil, átázik)Én 3 db-ot számolok a bölcsi idejére naponta, reggel én itthon tisztába teszem, délelõtt-ebéd után-alvás után gondolom peluscsere. Estére pedig itthon. Ha több vagy kevesebb fogy -+1 db-al számolok.:)
Szia! Mi babylove/DM pelust használunk, egy csomaggal szoktam vinni, az 42 darab, ha elfogy szólnak. Ezt már beszoktatáskor bevittem, nem naponta vittem pár darabot.

Hosszú, festett hajú lányok! Milyen időközönként festitek a hajatokat? Hány naponta mostok hajat? Hajszárítóval szárítjátok, vagy csak türcsiben megszárad? Vasaljátok-e/hány naponta?

Haj színét, és hogy hány éve festitek is írjátok le! Köszi :)

Legjobb válasz: 15 éves koromtól feketére festem.most vagyok 19. Derékig ér a hajam és nyíl egyenes , nem kell vasalni.most nyáron kb hetente mosom a hajam :D...ha suli van akkor 3-4 naponta szoktam. Hajszárítóra szavazok.

15 éves koromtól feketére festem.most vagyok 19. Derékig ér a hajam és nyíl egyenes , nem kell vasalni.most nyáron kb hetente mosom a hajam :D...ha suli van akkor 3-4 naponta szoktam. Hajszárítóra szavazok.
Szia! 8 évig voltam fekete aztán úgy döntöttem visszaváltok közel eredeteire szõkés barnára. Most olyan méz szõke hajam van, gyûlölöm és igénytelennek tartom a lenövést ezért 3 hetente festem be a hajam most másodszor magamnak, eddig fodrász csinálta. Az egészet sosem kell õ sem szokta csak a tövét. Mivel étteremben dolgozom 3 naponta mosok hajat télen szárítom, nyáron csak ha nagyon muszáj, amúgy 2 naponta vasalom is. Szilikonos hajvégápolót használok kb 4-5 hónapja jött rendebe a hajam igazán. ( a fekete leszívása igen megviselte 15 cm-t le is kellett vágni és baromira drága is volt..) remélem tudtam segíteni.
A kérdező hozzászólása: Az alapszínem sötétszõke.
Kék Palette C12-est, vagy N9-est, de volt már rá példa, hogy Garnier 111-est használtam.Azt attol fugg, hogy milyen az alapszíned, sotét e vagy kicsit világosabb.De a Syoss legfehérebb szokéjét is már használtam, de attol kicsit sárga lett.
A kérdező hozzászólása: Azért félek a több festéstõl és vasalásól, mert ismerek a környezetemben több olyan nõt, lányt akinek tök ritka haja lett a festéstõl... Nekem majdnem a derekamig ér és dús, egyenes. 15.31-es milyen festéket használsz?
A kérdező hozzászólása: 5 éve hamvasszõke a hajam, 2 havonta van festve a töve (fodrász festi). Nagyon nagyon ritkán szárítom. Vasalni, attól függ, havonta, de ritkábban kéthetente .
Szia :) én kb 8-9 éve festem a hajam jégszokére.1szer kitaláltam, hogy én fekete akarok lenni, aztán hogy megint szoke.Nah el is égettem szépen a gyonyoru hosszu gondor hajam.Felul szoke volt kb 4-5cm-es alul meg 60cm fekete.2évbe kerult mire helyrejott.Mostmár szép fehérszoke hajam van, gondor is, és nagyon orulok, hogy helyrejott.Már alul is szépen lassan leszivattam a feketérol szokére.Kb 2hetente festem a hajam, mert kino elég gyorsan, meg ugye a szoke haj is kopik.Mivel elég sok hajhabot rakok rá, nekem elég kb 5-6naponta hajatmosnom, és még akkor sem zsíros.A hajszárítás nálam csak és kizárolag difuzorral torténik.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! A szilikonos hajvégápolót én is használom (ha egyrõl beszélünk: kis áttetszõ pumpás üvegben van, 1200 Ft kb., ), de az utóbbi idõben zsírosodik tõle a hajam... A "sok" vasalástól nem szálkásodik a vége?
Hennával festem a hajam, így barnásvörös színû. Havonta szoktam festeni, hogy csillogjon :) 3 hónapja festem, elõtte természetes hajszínem volt. Eleve nem szabad hajszárítót használni, én már kb. 8 hónapja eltettem az enyémet. Elõször fél órát turbánban van, aztán leengedem. Heti 2× mosok hajat. Vasalni szintén nem vasalom, mert borzasztó káros, ráadásul már nem is divatos. Lazán befonom, hogy hullámos legyen.
10 éve festem, jelenleg a derekam felett ér véget egy kicsivel. Csak a tövét festem át havonta, és a szín felfrissítése érdekében miután lejárt a hatóidõ mevizezem és a vizes hajfestékkel hajat mosok és rajta hagyom kb 5 percig. Eredetileg vörösesbarna a hajam és eggyel sötétebb barnára festem (a vöröset úgyse fogja be a festék, úgyhogy ígyis vöröses marad). Kb heti 2-szer mosok hajat és nem gyakran szárítom, de nem is törülközõben, hanem csak úgy kiengedve... Nem vasalom, épp ellenkezõleg, néha felkonytolom éjszakára, hogy még hullámosabb legyen.

Hány kalóriát lenne ideális bevinnem naponta a szervezetembe?

Sziasztok!

Legjobb válasz:
A leírtak alapján elég aktívan mozogsz, amihez kicsit soványnak tûnik a 900 kalória naponta. Az, hogy hány kalória szükséges naponta, nagyban függ attól, hogy mennyit mozogsz és mi a foglalkozásod. (fizikai vagy ülõ munkád van) Súlyzós edzéseknél lehetetlen lenne eredményt elérni ilyen étrenddel, mert egy hét után valószínûleg kidõlne az ember. A szénhidrátra szükség van, csak nem mindegy, hogy mennyire és hogy milyen formában, meg hogy mikor. Itt vannak kalkulátorok, amikkel be tudod lõni, hogy kezdésnek kb. mibõl mennyit kell bevinni, hogy ne ess össze zumba edzésen és hogy a tested megkapja a szükséges tápanyagokat (persze mindent minõségi forrásból) [link] Bajod úgy lehet, hogy a mozgáshoz és a mindennapi megléthez szükséges tápanyagokat nem viszed be, egy idõ után kiürül a szervezeted és jelezni fogja azzal, hogy fáradékony leszel, nem fogod bírni az edzéseket, esetleg fájni fog valami. A fontos, hogy a kalkulátor alapján legyen egy kezdõ képed, aztán a testedet kell figyelni, hogy mire hogy reagál. Egy étrend hatásosságát egy hónap elteltével tudod lemérni. A fontos, hogy tudd, hogy az adott mozgásforma mit alakít a testeden és hogy mi szükséges ahhoz, hogy elérje a kellõ hatást. Ugye mindenféle edzésprogram hatékonyságának a 70%-át az étrend adja. Én konditerembe szoktam lejárni, onnan vannak az infók, amik szerintem hasznosak lehetnek más mozgásformánál is. Kicsit néhol nyers a stílus, de érdemes elolvasni a sárga kapszulát: [link] Fontos persze, hogy megismerd az ételeket, hogy miért nem eszünk pl. fehér lisztet és répacukrot.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); A leírtak alapján elég aktívan mozogsz, amihez kicsit soványnak tûnik a 900 kalória naponta. Az, hogy hány kalória szükséges naponta, nagyban függ attól, hogy mennyit mozogsz és mi a foglalkozásod. (fizikai vagy ülõ munkád van) Súlyzós edzéseknél lehetetlen lenne eredményt elérni ilyen étrenddel, mert egy hét után valószínûleg kidõlne az ember. A szénhidrátra szükség van, csak nem mindegy, hogy mennyire és hogy milyen formában, meg hogy mikor. Itt vannak kalkulátorok, amikkel be tudod lõni, hogy kezdésnek kb. mibõl mennyit kell bevinni, hogy ne ess össze zumba edzésen és hogy a tested megkapja a szükséges tápanyagokat (persze mindent minõségi forrásból) [link] Bajod úgy lehet, hogy a mozgáshoz és a mindennapi megléthez szükséges tápanyagokat nem viszed be, egy idõ után kiürül a szervezeted és jelezni fogja azzal, hogy fáradékony leszel, nem fogod bírni az edzéseket, esetleg fájni fog valami. A fontos, hogy a kalkulátor alapján legyen egy kezdõ képed, aztán a testedet kell figyelni, hogy mire hogy reagál. Egy étrend hatásosságát egy hónap elteltével tudod lemérni. A fontos, hogy tudd, hogy az adott mozgásforma mit alakít a testeden és hogy mi szükséges ahhoz, hogy elérje a kellõ hatást. Ugye mindenféle edzésprogram hatékonyságának a 70%-át az étrend adja. Én konditerembe szoktam lejárni, onnan vannak az infók, amik szerintem hasznosak lehetnek más mozgásformánál is. Kicsit néhol nyers a stílus, de érdemes elolvasni a sárga kapszulát: [link] Fontos persze, hogy megismerd az ételeket, hogy miért nem eszünk pl. fehér lisztet és répacukrot.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a választ, sokat segítettél!


Nektek hány nap után zsírosodik be a hajatok? Hány naponta szoktatok hajat mosni?

Nálam 7 nap, és akkor megmosom.

Legjobb válasz: Én is átlag 2 naponta. De én sem azért, mert ez a hobbim, hamar zsírosodik.

3-4 naponta, sajnos az enyém sosem bírná egy hétig.
Változó, de általában csak két napig szokta bírni. Két naponta szoktam mosni, néha több egymást követõ napon is.
Én is átlag 2 naponta. De én sem azért, mert ez a hobbim, hamar zsírosodik.
Még soha nem zsírosodott be. Minden másnap mosom :D
Nálam is hetente egyszer bõven elég. Amúgy sem jó a hajnak, ha naponta, kétnaponta mossák / legfeljebb, ha extrém módon zsírosodik /.
heti 2 kb
hetente 2x
Heti 2x mosok hajat.
7-8 naponta mosom. Kivéve ha koszos lesz, vagy ha mennem kell valami "olyanabb" helyre és a 6.-7. napon tartok. Régen én is 2-3 naponta mostam mert 4. napra már zsíros volt. Aztán mesélte az egyik volt iskola társam, hogy az anyja is így volt, hogy már lassan 2 napi mosás is kevés volt neki. Akkor nem mosta meg egy hónapig. Sapiban járt többnyire. Egy hónap után mikor megmosta, végre beállt neki normálisra a faggyú termelés. Én is megcsináltam amikor munka nélküli voltam. Igaz, csak 3 hétig bírtam, de azóta elég csak 7-8 naponta mosnom.
minden szerdán és vasárnap mosok
4 naponta szoktam. Egy hét alatt már elég kellemetlen és kezelhetetlen lesz. De a túl gyakori hajmosás tényleg tönkreteszi a hajat.

Mikor (a napnak melyik szakában), és hány naponta kell a mérlegre állni?

Legjobb válasz: Reggel, miután elmentél wc-re. Én naponta ráállok, de 5 naponta, hetente az igazi.

Reggel, miután elmentél wc-re. Én naponta ráállok, de 5 naponta, hetente az igazi.
Reggel, wc után, ruha nélkül (vagy csak nagyon kis tömegû ruhában, pl. pizsama) és éhgyomorrora. Én minden reggel és este ráállok, de elvileg nem szabadna... Azthiszem hetente vagy havonta lenne az ideális.
Ha úgy érzed, hogy lötyög a ruha, ha nagyon sokat ettél, vagy ha fel akarod magad dobni. Próbáltam kéthetente ráállni, de elsõ két hétben 6 kilót fogytam, második két hétben csak egyet...szóval...
minden nap reggel nagywc után, éhgyomorral.
meztelenül

Hány naponta nő a hcg-szint, hogy érdemes legyen újabb terhességi tesztet csinálni? 2-3 naponta?

Legjobb válasz: 2 naponta duplázódik, de én minden nap teszteltem 3 napig egymás után, és a 3. mutatott pozitívat. :) Ha esetleg napi tesztelésre készülnél, a gyógyszertárban lehet kapni 2+1 db-os romed maria tesztet, én is azt használtam.

2 naponta duplázódik, de én minden nap teszteltem 3 napig egymás után, és a 3. mutatott pozitívat. :) Ha esetleg napi tesztelésre készülnél, a gyógyszertárban lehet kapni 2+1 db-os romed maria tesztet, én is azt használtam.
Úgy tudom, hogy naponta duplázódik.
Itt van egy oldal ahol megtudod nézni a táblázatot http://www.pirula.net/diakok/szuleszet/betahcgterhessegalatt..
2 naponta duplázódik.
Én naponta beszélek velük.:)
Én is naponta.
Személyesen sajnos elég ritkán, de interneten, telefonon szinte napi szinten.:) Személyesen havonta(suliidõben), szünetben akár hetente.:)
naponta
A kérdező hozzászólása: oké, köszönöm!:)
szia, naponta kell etetni, így van. Apró kishallall próbálkozz, ha túl nagy, szúnyoglárva vagy tubifex. Sok sikert!

Hány naponta mosod a baba haját?

Legjobb válasz: Egy éves koráig mindennap,most két naponta.Igaz nagyon kevés haja van még.

Egy éves koráig mindennap, most két naponta.Igaz nagyon kevés haja van még.
Utolsónak teljesen igaza van, elég a heti 1, fõleg ilyenkor télen. A nyár persze más mert megizzadnak, meg persze ha baleset van ki kell mosni: homok, kaja... a hajban. :-)
Minden vasárnap mosom persze míg koszmós volt mindig de már 10 hónapos. Nem tesz jót ha sûrûn mossuk.
Minden nap megmossuk neki, egyegy nap marad csak ki, de akkor is a fürdõvízzel megmossuk. Nagy hajú baba és 3 hónapos.
két naponta fürdetem egyben a hajacskáját is. 11hetes babuci anyuja
én a fürdõvízével minden nap..külön samponnal heti 2-3x, ahogy éppen sikerül...de neki elég nagy haja van. 2, 5 hónapos
4 hónapos koráig minden nap! Utána egyre kevesebbet! Most 10 hónapos múlt, heti 2 szer samponnal! De elég kicsi haja van!:)
Eleinte fürdõvízel naponta, kétnaponta, aztán koszmós lett, akkor Babeval mindennap míg elmúlt. Utána kb heti 2X, most 9 hónapos, heti 1X, illetve, ha kajás, azt kimosom belõle.
6 hós eddig naponta, néha most már csak 2 naponta, de a fiamnak hatalmas haja van.
Heti 1-szer, 1 éves. 10 hós koráig 2 naponta mostam, azóta hosszabb, sûrûbb a haja, utálja a hajszárítót.
4 hós, hetente egyszer mosom, de nem is igazán van mit. Amikor többször mostam az övé is koszmós lett.
19 hónapos lány, hátul a válláig leér a haja. Heti egyszer mossuk. Szerintem sem tesz jót a gyakori hajmosás.
Minden nap sima fürdõvízzel, szerdán és vasárnap samponnal. 15 hónapos.
8 hónapos fiamnak (nincs sok haja) heti egyszer mosok samponnal és még egyszer csak simán fürdõvízzel. Ameddig naponta mostam neki koszmós lett a feje :(
10 hónapos heti kétszer
Nem tudom, van-e összefüggés, mivel egy ismerõsöm heti egyszer mosta a gyerkõc haját, mégis koszmós lett a fejbõre...

Nektek mennyit eszik egy nap a gorogteknosotok? Es hány naponta itatjátok?

Legjobb válasz: Friss víz mindig legyen elõtte, nem csak pár naponta itasd.

Friss víz mindig legyen elõtte, nem csak pár naponta itasd.
A kérdező hozzászólása: Azt olvastam hogy hetente 2szer kell ot egy tál vizbe tenni és o akkor iszik.?
Annyira zavar a vizestálkája? :D Vegyél ilyen kis alacsony szikla-kinézetût, az szép is. Jobb ha mindig elõtte van a víz.
Próbálj meg minél többet olvasgatni a görögtekikrõl, akkor könnyebb lesz kiszúrnod a hülyeséget író cikkeket. Ahhoz kicsit drága jószág, hogy egy ilyen hülyeséggel tönkretedd. Ajánlom még Dr. Sátorhelyi Tamás egzotikus állatorvost, õ a legjobb hüllõs doki itthon, nagyon szívesen fog HELYES tartási tanácsokat adni, ha felhívod, vagy elmész hozzá.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!