Találatok a következő kifejezésre: Hány napnak eltelnie (11 db)

Peteérés után legalább hány napnak kell eltelnie következő mensiig?

Legjobb válasz: Én úgy tudom, hogy 14 napnak kell eltelni.

Én úgy tudom, hogy 14 napnak kell eltelni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Ha kevesebb nem jelent jót?
Ált. 14 nap. De ha picit rövidebb, az még nem feltétlen gond (12-13 nap). Annál rövidebb azért már nem jelent jót.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.
igen 14 napnak kell eltelnie... 1-2 nap ide vagy oda nem nagy gond. de több nem jó már
A kérdező hozzászólása: Köszi :)

Az aktus után hány napnak kell eltelnie, hogy valós eredményt mutasson a terhességi teszt?

Úgy hallottam 10 nap. Tehát ha 10 napra rá kapok egy negatív eredményt akkor nem kell aggódnom ugye?

Legjobb válasz: A 10 nap a legrövidebb idö, amikor ESETLEG lehet pozitiv. Általában két hét után reális, hogy kimutatja a teszt a terhességet, de sok esetben csak még pár nappal késöbb. A 10. napon hiába negatív, az még nem biztos eredmény.

A 10 nap a legrövidebb idö, amikor ESETLEG lehet pozitiv. Általában két hét után reális, hogy kimutatja a teszt a terhességet, de sok esetben csak még pár nappal késöbb. A 10. napon hiába negatív, az még nem biztos eredmény.
Én úgy tudom inkább 14 nap, de van akinek már a 10.dpo-n kimutatja a teszt. Attól függ az aktushoz képest mikor volt peteérésed.
inkább 14 nap. ha a 10.-nél negatív, az még nem biztos hogy az is marad..
2 hétnek

A megtermékenyítéstől számítva hány napnak/hétnek kell minimum eltelnie ahhoz, hogy jöjjenek a terhesség tünetei?

ha 13.-án volt pl.. akkor még nem lehetne ugye? 7 napja késik és már előtte 1-2 nappal voltak tünetek. előtte kellett, vagy ezis lehet?

Legjobb válasz: könyörgöm, 7 napja késik, és nem csináltál tesztet???? agyam eldobom:D

könyörgöm, 7 napja késik, és nem csináltál tesztet???? agyam eldobom:D
A kérdező hozzászólása: de csináltam 3 napja délutáni pisibõl, de az negatív lett
Nekem is egy hete késett, amikor tesztet csináltam, ami negatív lett. Vártam még pár napot, a következõ teszt meg már pozitív lett, akkor már 3 hetes terhes voltam. Görcsöltem kicsit, azt hittem meg fog jönni, csak már ideges vagyok és azért késik. Mert minél többet késik, annál idegesebb az ember. Ja, és én hüvelyi fogamzásgátló mellett estem teherbe.
Ja, és nekem olyan 5 hetesen jött a hányinger, szédülés.
365 napnak.
Szerintem is 365 napnak. Mivel a szülés elõtti két évben kell 365 napnak lenni, és gondolom 2 évig otthon voltál...
Ez a permetszertõl függ, nézd meg a csomagoláson!
A tiszta lombtrágyánál, ha nincs permetszerrel keverve nincs élelmezés-egészségügyi várakozási idõ, de ezt a dobozán fel is szokták tüntetni. Olvasd el.

Bútor rendelésnél ha nem érkezik meg határidőre akkor mikor fordulhatok a fogyasztóvédelemhez, hány napnak kell eltelnie?

Legjobb válasz: Amennyiben van szerzõdés, a gyártót/kereskedõt tértivevényes levében fel kellene szólítani a szerzõdésszerû teljesítésre. Amenniyben a késedelem Nálad jelentõs érdeksérelmet okoz, az esetlegesen felmerült károdat megpróbálhatod érvényesíteni - kérheted pl. az ár csökkentését. (Ezt elõször nyilván tárgyalás útján, végsõ soron peres eljárásban is érvényesítheted). A fogyasztóvédelemhez panaszbeadvánnyal lehet fordulni, de mivel õk szerzõdést nem módosíthatnak, ettõl Neked jobb nem lesz :)

Amennyiben van szerzõdés, a gyártót/kereskedõt tértivevényes levében fel kellene szólítani a szerzõdésszerû teljesítésre. Amenniyben a késedelem Nálad jelentõs érdeksérelmet okoz, az esetlegesen felmerült károdat megpróbálhatod érvényesíteni - kérheted pl. az ár csökkentését. (Ezt elõször nyilván tárgyalás útján, végsõ soron peres eljárásban is érvényesítheted). A fogyasztóvédelemhez panaszbeadvánnyal lehet fordulni, de mivel õk szerzõdést nem módosíthatnak, ettõl Neked jobb nem lesz :)

Hány napnak kell eltelnie peteérésig? Október 11-étöl nemvédekezünk.

Legjobb válasz: Mikor volt az utolsó menstruációd?A peteérés általában középidõben van.

Mikor volt az utolsó menstruációd?A peteérés általában középidõben van.
A kérdező hozzászólása: október 3-án kezdödött és 7én volt vége
http://www.egeszsegkalauz.hu/kalkulatorok/peteeres/ én ezzel számoltam és asszem össze is jött!!:) nekem is pont úgy van mint neked!!:)
Akkor kb.21.-e körül volt peteérésed.Nem szokott nyálkás folyásod lenni olyankor?
Ha 28 napos ciklusaid vannak akkor 16.án volt pé-d!
Igen ha 3.-ától számoljuk akkor 16.-án, de akkor is 17.-én mert ugyebár 3+14=17
A kérdező hozzászólása: Kedves masodik.én a kalkulator szerint csinaltam.és már 24étöl kicsit verzek.de azert még reménykedem.:) remélem neked is összejön :) és mikor van a beagyazodas?mik a tunetei?
A kérdező hozzászólása: és még hozza teszem kedves masodik hogy csak nov.2-ára várom a menzeszem.hogy erted azt hogy neked mar sikerult?érzel valamit?
A kérdező hozzászólása: Kedves harmadik de igen neha szokott olyan nyalkas folyasom lenni.akor az azt jelenti hogy peteeresem van ha van az a folyas?
Kettõnek.
szia:) szerintem az a jó, ha minél több nap telik el:) ha még a szolizás elején vagy, akkor lehet menni többször is, pl. 3 naponta, de ha már elérted a megfelelõ színt, elég 1 héten 1x:) tudod mértékkel:)
A kérdező hozzászólása: Persze, tudom, hogy mértékkel kell!!:) Még az elején vagyok, ezért kérdeztem! Köszi:)
A legjobb ha eltelik vagy 10 év két szolizás közt. Úgy szebb maradsz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!