Találatok a következő kifejezésre: Hány napig szedni a (29 db)

Hány napig kell adni a Suprax nevű antibiotikumot? Akkor is tovább kell szedni, ha a tünetek elmúltak?

Legjobb válasz: 5 napig kell szedni minden antibiotikumot. Mi oldatot használtunk, el is fogyott pontosan az 5 nap alatt. Ha elmúlnak a tünetek akkor is szedni kell.

5 napig kell szedni minden antibiotikumot. Mi oldatot használtunk, el is fogyott pontosan az 5 nap alatt. Ha elmúlnak a tünetek akkor is szedni kell.
Nekünk "mindig" 5-7 napot mond a doki és igen, add neki akkor is, ha elmúlt már elõbb is a tünet!
Van amelyiket 7 , vagy akár több napig is kell szedni (általában annyi van a dobozban, amennyit be kell szedni 1 betegség alatt) . Félbehagyni tilos!
Amíg az orvos mondja. Nekünk mindig azt mondja, hogy addig, amíg el nem fogy. Az antibiotikumot NEM SZABAD csak úgy abbahagyni a tünetek elmúltával, hanem végig kell szedni (vagy amíg az orvos mondja). Csak így fejti ki a megfelelõ hatást.
Ha nem vagy benne biztos kérdezd meg a dokit, mert van olyan antibigyó, ami olyan durva, hogy csak 3 napig kell és olyan is amit 14 napig. Az se mindig igaz, hogy addig, amíg el nem fogy, mert mi most hagytuk abba 7 nap után és még kb fele fogyott csak el, de nem kell tovább szedni. És igen, akkor is végig kell szedni, ha a tünetek elmúlnak, mert ha abbahagyod többet árt, mint használ.

Az urtica urens ch5 homeopátiás bogyót meddig kell szedni a szoptatás alatt? Hány napig/hétig?

Legjobb válasz: Én a szülés utáni nap kezdtem el szedni napi 3*3.Mellé sok folyedékot ittam+kecskerutafû teát. A bogyóból 3 dobozzal szedtem be.

Én a szülés utáni nap kezdtem el szedni napi 3*3.Mellé sok folyedékot ittam+kecskerutafû teát. A bogyóból 3 dobozzal szedtem be.
Csak akkor kell szedni, ha úgy érzed, hogy nincs elég tejed. Mellette sok folyadékot kell inni, enni kell rendesen és eleget pihenni, mert ezek mind befolyásolják a tejtermelést. Ha már úgy érzed, hogy megnõtt a tejed mennyisége, akkor az urtica urens-t abba KELL hagyni! Ha nem hagyod abba, visszafelé sülhet el a hatása és egy idõ után csökkeni fog a tejmennyiség. Aztán ha megint kevésnek érzed a tejet, újra lehet szedni, de megint csak addig, amíg nem érzed, hogy több a tejed. Szóval akarhány kúrát csinálhatsz így, de folyamatosan , megszakítás nélkül ne szedd! Én azt javaslom egyébként, hogy 2-3x 5 golyócskát szedj!

Hany nap utan kezd el hatni a fogamzasgatlo? Most kezdtem szedni, elotte 3 honapig szedtem, de most kimaradt 3 het.3 napja ujra kezdtem. Mennyi ido kell?

Legjobb válasz: Ha a menszi elsõ napján kezded szedni, akkor nem kell kiegészítõ fog.gatlast alkalmazni.

Ha a menszi elsõ napján kezded szedni, akkor nem kell kiegészítõ fog.gatlast alkalmazni.
A kérdező hozzászólása: a menszesem 2 hete mult el kb. 1 het utan hat? tehat 3 napja szedem es nem a mensesem elso napjan kezdtem, arra varhatnek meg vagy 4 honapot!
Ha nem a menstruáció elsõ napján kezted szedni akkor 7 nap.
A kérdező hozzászólása: enis igy emlekeztem, koszonom.

Hogy kell szedni a methabol úgy hogy elötte már anaboloztam és tökéletesen bevált semmi bajom nem volt! Nap szedés hány szem? Hány órakor? Meddig mennyit? Sullyom ha ez segít 74 kg magasságom 186 cm öletek?

Legjobb válasz: 74 kilót sikerült elérned doppinggal? Ez szánalmas, az meg pláne hogy itt kérdezel meg ilyeneket, mégis mire számítasz, valaki egy konkrét szedési útmutatót fog neked kiküldeni limóval meg k*rvákkal házhoz? 74 kilósan doppingolni.. ez egy vicc! És hogy értsd mirõl beszélek: ha majd 100 kiló leszel 10 év edzés után, akkor gondolkodj el legközelebb a doppingoláson..

74 kilót sikerült elérned doppinggal? Ez szánalmas, az meg pláne hogy itt kérdezel meg ilyeneket, mégis mire számítasz, valaki egy konkrét szedési útmutatót fog neked kiküldeni limóval meg k*rvákkal házhoz? 74 kilósan doppingolni.. ez egy vicc! És hogy értsd mirõl beszélek: ha majd 100 kiló leszel 10 év edzés után, akkor gondolkodj el legközelebb a doppingoláson..
Elsõ héten napi 1 szem(ha 10 mg os) utana kettõt minden nap reggel meg délután elosztva. Általába 4 leveéllel szoktak beszedni ami 360 szem. de figyelni kell ha vn tole vmi bajod hagyd abba. Talán Így elég biztonságos és nem kell hozzá komoly levezetés, de kérdezz rá forumokon is hatha vki mond vmi okosabbat.Nagyobb adagoknal mar mindenképpen kell komoly levezetés is.
Bocsi nem 361 hanem 180 szem Tehát 180 szemet szoktak szedni !!!!!!
helo én 09nyár végén kezdtem hobbi szinten erõsités és kis alakformálás céljából gyurmázni, 09telén abbahagytam a rendszeres normális edzést me a garázsban hideg van:D télen a suli konditermében tesin és órák után: CSAK FEKVE NYOMTUNK...téli szünetre már csak itthon cisnálgatam a fekvõket...február végén abahagytam azokat is emellett folyamatosan fociztam: heti 3*2óra+1meccs(ami szinvonalas bajnokságban volt-most is nb2- szóval szinte semmit sem ért mer túl sokat dolgoztam, megerõltetõ, fárasztó volt regel 7ko menni este 8ko jönni, +a kondi: amiko ninc edzés(foci) akkor haza 3ra 6-tól8-9ig kondi... nem is birtam csak 3hónapig igy amikor kezdtem kb 165cm/56kg voltam, tudtam hogy figyelni kell a kajára: mivel kezdõnek tartom magamat most is: ugy gondlom hogy nincs szükségem táp kiegek-re(kivéve kalcium, de szerintem most már c vitamin is fog kelleni me nem esnek jol most a gyümölcsök zöldségek-.-), azért mert a természetes táplálékkal is betudom vinnni: sosem voltam éhes! mindig annyit ettem amitõl nem voltam roszul, minél többször! ESTE LEFEKVÉS ELÕT IS FONTOS MERT ÉHEZIK A SZERVEZETED, napi 3-4liter szénsavmentes viz ez volt a program, és 2010tavaszára 66-68kg lettem és kb 173cm fekve 35kgval kezdtem, 2hetente tettem plusz súlyokat(neotmmenyiket: 2hetes ciklusom volt: 1.hét kar-mell, hát-váll, kar mell, 2.hét hát-váll, kar-mell, hát-váll) tavaszra amiko ujra kondiba mentünk suliba amiko volt idõnk már 60al szériáztamfekvenyomásban : de 09tele kezdetén 45-48al hagytam aba a fekvenyomást) tavasz óta semmit nem cináltam, csak foci...most ujra fekvõtámaszozok esténként naponta, tegnap tesin a 80kg-t fekve bemelegités után lazán kitoltam egyszer: 60al szériáznék most kb de nem szabad mert kihagytam, de ugysem kezdem el csak ha a fociszezon lemegy me abahagyom azt volt egy cunya betegségem pár hónapja, 2nap alatt minusz-4-5kg(belemben/gyomromban virus, kihánytam kifostam midnent, még a vizet is, kiszáradtam stb. ithon megusztam 4-5nap szenvedéssel) ez a 4-5kg 1-2hónap alatt viszajött! szinte csak csirkemellet eszek!(kivéve a felvágott szalámi párizsi, leveben de ezek jelentéktelenek) csokit csak ritkán, amikor tudom elõre h kell a gyors táp:D edzés ha nem laktam jol, vagy dolgozat a lényeg: 177cm/72kg vagyok most 1év3hónapja 60kg voltam most leszek áprilisban 17éves, soha nem szedtem semmi kieget, vagy dopingot, nincs rá szükség: dobd el azokat kell a ráknak! étkezz napi legalább 5X regel-dél elõtt-ebéd-délutánközepén-lefekvés elõtt
Piramis rendszerben kell szedni. 1.héten napi 1szem 2.héten napi 2 és így tovább. 5.héten célszerû megállni mert a májat elég rendesen megdolgozza. A tablettákat mindenképp úgy oszd el, hogy estére már ne jusson mert ha lefekvés elõtt szeded be akkor elég nehezen tudsz majd elaludni, mivel a szívedet rendesen megpörgeti. Nem javaslom ezt a szert 16-17évesen, mert a fejlõdõ szervezetre amilyen látványos hatással is van ugyanakkora pofont fog adni majd a késõbbiekben. Gondolkozz el mielõtt ilyen szerhez nyúlsz! További sok sikert a testépítéshez!
Pont azert irtam , h nezzen utana neten vnnak ilyen forumok ahol edzotol lehet kerdezni. Mifelénk Így szokták így szokták árulni hogy csak igy szedjed ahogy irtam, és az a ficko et hozzá!!!! Tudtommal meg senkinek sem lett tole baja. Kezdõ szinten tenyleg nincs ertelme ilyeneket használni, én sem támogatom ezt, de azt is tom hogy amit az ember a fejébe fesz azt ugyis meg fogja csinalni, és akkor már legalább ugy tegye hogyminimalisak legyenek a kockázatok. én ezért irtam le neki , nem azert mert egyetértek vele.
és te komolyan azt gondolod hogy ezt tájékozódásnak lehet nevezni? hogy interneten, anonim módon megkérdez szintén anonim (nevüket nem vállaló) embereket olyan témában amibe könnyen maradandó károsodást szerezhet? Vagy úgy gondolod hogy ezt így 10-20 sorban le lehet írni hogy mire figyeljen, és akkor õ már tájékozott és csinálhatja nyugodtan? Az az igazság h még azok 99%-a akik doppingolnak SEM értenek hozzá valójában.. Én sem mondom h értek hozzá, viszont a megértés ott kezdõdik, hogy azt tudom, hogy ilyen szinten mint ahol a kérdezõ van, doppingnak nincs értelme.
Szerény véleményem szerint nem az a baj ha vki ki akar vmit probalni hnem az ha nem tajekozodik rola megfeleloen, kockázatok terén. Ha ki akar vki vmit probálni ugyis meg fogja tenni, de ha megteszi akkor legalább ugy tegye , ahogy a "legbiztonsagosabb".De ezert nem kell elítélni senkit!
Hihetetlen hogy egyes csökkentértelmûek a többi fogyatékosnak adnak doppingolási tanácsot egy noname internetes oldalon! Nem baj, szedd be a 180 szemet okoska, ez a természetes kiválasztódás, a hülyék meghalnak.
A kérdező hozzászólása: Te barom arcu ha nem tudsz konkrét választ kinyögni minek írsz eggyáltalán ? te vagy a szánalmas hogy így próbálkozol nagy lenni!!általában a kis csontiknak ilyen nagy a pofájuk mert neten keresztük nem tudják beverni! egyépként meg 86 kg voltam anabollal 16 évesen ismétlem 16 !! és ha nem tudod mi számít doppingnak és mit mire használnak akkor nem kéne megszólalni taknyos hülyegyerek
fail, nem olvastam el tegnap este az h 86voltál akor nem irtam semmit, de ha én toltam volna akor most kb 80körül lennék de a magasságodhoz képest akor sem olyan sok az...

Most kezdtem el szedni a fogamzásgátló tabelettát. Általában 5 napig szokott tartani a menzeszem az 1. nap alig a 2-3-4. napon nagyon 5. nap alig vérzek és a 6. nap múlik el. Most a tablettával hány napos lesz?

Legjobb válasz: Hááát azt mi nem tudhatjuk elõre... Tény, hogy csökkentheti a vérzés idõtartamát és mennyiségét. Nekem nem csökkentette. :P Egyénfüggõ a dolog.

Hááát azt mi nem tudhatjuk elõre... Tény, hogy csökkentheti a vérzés idõtartamát és mennyiségét. Nekem nem csökkentette. :P Egyénfüggõ a dolog.
Hát majd elválik, ez mindenkinél máshogy van! Nekem 3-4 napig tart és nagyon keveset vérzek.

Aurorix abbahagyása után hány napot kell várnom, hogy szedni kezdhessem a Remotívot?

Azért a kérdés, mert a pszichiáterem nem válaszolt erre a kérdésre, azt mondja ő csak vegyszerekkel gyógyít, és hagyjuk a gyógynövényeket. Többet nem is megyek hozzá.

Legjobb válasz: Elvileg 2 hetet kell várni, de elég 3 nap is, mert az Aurorix szelektív MAO bénító. A 2 hét másik fajtára vonatkozik. ( pszichiáter vagyok)

Elvileg 2 hetet kell várni, de elég 3 nap is, mert az Aurorix szelektív MAO bénító. A 2 hét másik fajtára vonatkozik. ( pszichiáter vagyok)
Tudod, ha majd nagyon rosszul leszel, akkor visszamész hozzá. Ha tudsz.
A kérdező hozzászólása: Elsõnek köszönöm szépen a választ. Második: nem õ az egyetlen doki a környéken, miért is mennék hozzá vissza? Egyébként szerintem a remotív jó lesz, így doki sem kell.

Fél év szünet után újra kezdtem szedni a Miligest fogamzásgátlót. A menzeszem szeptember 1-én este jött meg. (szombat) de a gyógyszert csak hétfőn tudtam elkezdeni 3-án. Akkor egyszerre 2 szemet vettem be. Kb. hány nap után fog védeni a tabletta így?

És mikortól tudunk óvszer nélkül védekezni, hogy ne legyen még terhesség?

Legjobb válasz: minek vettél be 2 szemet egyszerre ??? a mest. 1-5ig napján lehet elkezdeni a szedését. ha az elsõ napon veszed be már aznap védett vagy ha 2-5ig akkor még 7 nap kiegészítõ védekezés szükséges.

minek vettél be 2 szemet egyszerre ??? a mest. 1-5ig napján lehet elkezdeni a szedését. ha az elsõ napon veszed be már aznap védett vagy ha 2-5ig akkor még 7 nap kiegészítõ védekezés szükséges.
de nem is értem minek vettél eb egyszerre kettõt, így lehet az egész hónapot elrontottad

Levégtam kisollóval a szemöldökömet mert már nagyon szerettem volna szedni de nem mertem megkérdezni anyumat! Kb hány nap alatt nő vissza?

Egész jó lett csak az a baj hogy takarnom kell el?le mert nem merem megmutatni. Félek hogy mit szólna lehet h nem lenne mérges de én nem merem . KB hány nap alatt n? vissza ?

Legjobb válasz: Jó hülye vagy. Ennyi erôvel ki is szedhetted volna. Egy hét alatt nagyjából visszanôhet...

Jó hülye vagy. Ennyi erôvel ki is szedhetted volna. Egy hét alatt nagyjából visszanôhet...
Ez tényleg nagy hülyeség volt, ha ki akarod szedni akkor menj kozmetikushoz és szedesd ki, ez nem anyud dolga, a te szemöldöködrõl van szó.
A kérdező hozzászólása: Am nem az egészet vágtam le !!! És köszi 1. Válaszoló h lehülyéztél nagyon jól eset :/ . Az utolsómondatod hasznos azt kössz
A kérdező hozzászólása: Tudom hogy hülyeség volt de a kérdésre válaszoljatok lécci
hány éves vagy:) én 13 évesen kezdtem szedni magamnak, mikor anyum észevette furcsálta de aztán segitett kialakÍtan az ivét, egyébként most gondold végig megtiltja neked hogy nem szedheted ki?ez nem olyan minta tetkód vagy pc-d lenne nem kell takargatni, egy idõ múlva biztos meg fogja engedni,
A kérdező hozzászólása: Köszi :) igazad van :D miért titkoljam? Amúgy 13 éves vagyok ;)

Ma jött meg, és ma kezdem el szedni a fogamzás gátlót, várhatóan hány napig lesz meg? (bővebben)

Általában 6 napig van meg, de úgy hallottam hogy a fog.gátlótól rövidül a mensi, az 1. napon kezdtem el szedni,akkor szerintetek hogy lesz?:) egyébként Symicia, ez az els? fogamzás gátlóm..

Legjobb válasz: Nem fogja lerövidíteni, több mint valószínû hogy ugyanaddig fog tartani. Majd esetleg a megvonásos vérzésed lesz rövidebb, ami az elsõ levél után következik.....

Nem fogja lerövidíteni, több mint valószínû hogy ugyanaddig fog tartani. Majd esetleg a megvonásos vérzésed lesz rövidebb, ami az elsõ levél után következik.....
Javítsatok ki, ha tévedek, de a fogamzásgátlót a ciklus UTÁN kell elkezdeni szedni. A ciklus 1. napja után számított 7.napon méghozzá. Így áll be a havi ritmus: 3 hét tablettával, aztán szünet egy hétig, ebben az egy hétben jön meg. Neked a nõgyógyászod mondta, hogy a ciklus kezdetén kell elkezdeni szedni?
Tudtommal mindenképp a menszesz idején kell elkezdeni. Tehát a kérdezõ helyesen járt el. Pl az én bogyóm betegtájékoztatója így írja: A Yadine szedését a ciklus elsõ napján (azaz a menstruáció elsõ napján) kezdje el. Ha a Yadine szedését a menstruáció elsõ napján kezdi el, már azonnal védett a terhességgel szemben. Elkezdheti a szedést a ciklus 2-5. napján is, de ilyenkor az elsõ hét napon további védekezést (például óvszert) kell alkalmaznia.
A kérdező hozzászólása: A nõgyógyászom is azt mondta, és a papíron is az áll, hogy a menzesz elsõ napján!:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!