Találatok a következő kifejezésre: Hány napig próbálkozni, (11 db)

Mensi után pontosan hány nappal van a peteérés mikor kell probálkozni? Nagyon szeretnénk babát a páromnak egy korábbi kapcsolatábol már van egy, nekem viszont az elsö terhességem abortusszal végzödött! Félek h nem lehet közös babánk!

Legjobb válasz: Hát ha 28 napos a ciklusod, akkor 14.napon van a peteérés! Pl. ha a menzid nov.1-jén jön meg , akkor 14-én már probalkozhattok, de azt mondjak +1-1 nap ide oda is kell probalkozni, vagyis a 13., 14. 15.-én belekell huzni! Aztán várni a menziig! Én ezt használom, ez is nagyon jó táblázat a peteérés megfigyelésre: http://www.kismama.hu/termekenysegkalkulator/ Remélem valamit segithettem! :)))

Hát ha 28 napos a ciklusod, akkor 14.napon van a peteérés! Pl. ha a menzid nov.1-jén jön meg , akkor 14-én már probalkozhattok, de azt mondjak +1-1 nap ide oda is kell probalkozni, vagyis a 13., 14. 15.-én belekell huzni! Aztán várni a menziig! Én ezt használom, ez is nagyon jó táblázat a peteérés megfigyelésre: http://www.kismama.hu/termekenysegkalkulator/ Remélem valamit segithettem! :) ))
Szia! Csatlakoznék az elõttem szólóhoz, hogy a ciklusod hosszától függ, hogy mikor van peteérésed. Az általa megadott link is nagyon jó, én is használtam, meg a http://www.ciklus.hu-n is regisztráltam. 3 hónap "számolgatás" után most 6 hetes kimama vagyok:-) (nekem márciusban volt vetélésem) Kitartást Neked! Szorítok:-)
A kérdező hozzászólása: Nagyon Kedvesek vagytok nagyon köszönöm a válaszokat!A pocaklakóhoz tiszta szivböl gratulálok, sok boldogságot!megnéztem a ciklus.hu-t a szerint 12 én vasárnap volt pe-m, valamit éreztem is hogy történik odabent, egyik oldal picit görcsölt de nem vészesen, ugyhogy bele is adtunk apai anyait :) remélem pár héten belül jó hirekkel szolgálhatok mindenképp jelzem nektek!És mindennemü segitséget és biztatást nagyon köszönök!És még nem hagyjuk abba a próbálkozást sem!:) Minden jót nektek!
A kérdező hozzászólása: És a kedves elsöként válaszoló hölgynek is nagyon tetszik az ajánlott linkje!:)

Menstruáció után hány nappal lehet próbálkozni h összejöjjön a baba?

Legjobb válasz: Mindig lehet próbálkozni,a ciklus bármelyik napján lehet peteérésed. De ha 28 napos a ciklusod akkor kb a 14. nap szokott peteérés lenni. Ha már kicsit rendszertelenebb a ciklus akkor bármikor lehet peteérés.

Mindig lehet próbálkozni, a ciklus bármelyik napján lehet peteérésed. De ha 28 napos a ciklusod akkor kb a 14. nap szokott peteérés lenni. Ha már kicsit rendszertelenebb a ciklus akkor bármikor lehet peteérés.
Attól függ hány naposak a ciklusaid, mert kb félidõben van a peteérés. De ha figyelsz ezt lehet észre is veszed-pici hasszurkálás, fehér folyás kíséretében jelentkezhet.
Nekem a menzesz után közvetlenül (a vérzés kezdetétöl számitott 5. napon) jött össze, mßeghozzá egyböl ikrek.
Nekem rögtön menstruáció után összejött:)

Elhalt baba a 6. héten. Altatnak a műtéthez? Hány napig kell kórházban lenni? És utána mikor lehet újra dolgozni? Babával próbálkozni?

Legjobb válasz: Igen vénás altatás van a mütét 10 perc. ha nem ájulsz el akkor még aznap kb. 5 óra múlva kiengednek de legyen melletted kisérõ. vérezni kb. másfél napig fogsz. elvileg 6 hét szex és kádfürdõ mentes idõszak követi és utánna egy vérzést várni kell lehet próbálkozni. Sajnálom ... dolgozni? kb. 2-3 munkanapot pihenj.

Igen vénás altatás van a mütét 10 perc. ha nem ájulsz el akkor még aznap kb. 5 óra múlva kiengednek de legyen melletted kisérõ. vérezni kb. másfél napig fogsz. elvileg 6 hét szex és kádfürdõ mentes idõszak követi és utánna egy vérzést várni kell lehet próbálkozni. Sajnálom ... dolgozni? kb. 2-3 munkanapot pihenj.
Szia Nekem nem volt mûtét. Az elsõ terhesség 6 és félhetesen spontán vetélés a második 6 héten úgyan így megszakadt. Azt mondta a doki szerencsés vagyok természetesen a vérzéssel ürült mert így nem kell várni. Már biztos hogy mûvi befejezés kell?

Január 2-án megjött és kb.5 napi tartott, és kiszámoltam az ovulációs naptárral a neten, hogy 13-tól 18-ig van jó idő próbálkozni, hogy teherbe essek! Próbálkoztunk 11, 13, 15-én! Nem udom sikerül-e! Hány nap múlva lehet terhességi tesztet csinálni?

Legjobb válasz: Úgy mondják, hogy leghamarabb az elmaradt mensikor. De lehet akkor is negtív a teszt úgy, hogy terhes vagy közben :-))) van akinél még nincs kimutatható mennyiségû HCG az elején. Ha nem olyan a mensid, mint máskor, attól még lehetsz terhes. Ha csak barnázol vagy valami. Na és van a szerencsésebb eset, amikor már akkor pozitív lesz a teszt, mielõtt meg kéne jöjjön. Sok sikert!

Úgy mondják, hogy leghamarabb az elmaradt mensikor. De lehet akkor is negtív a teszt úgy, hogy terhes vagy közben :-))) van akinél még nincs kimutatható mennyiségû HCG az elején. Ha nem olyan a mensid, mint máskor, attól még lehetsz terhes. Ha csak barnázol vagy valami. Na és van a szerencsésebb eset, amikor már akkor pozitív lesz a teszt, mielõtt meg kéne jöjjön. Sok sikert!
A pé utáni 12. naptól lehet csinálni LH tesztet is. Állítólag az is kimutatja jóstesztként. Én ezt még nem próbáltam, csak itt a fórumon olvastam, hogy sok kismaminak bejött. Azt is a reggeli vizeletbõl kell csinálni. Nekem a mensi elõtti napon lett pozitív a rendes terhességi tesztem:) Kitartás, drukkolok, hogy neked is sikerüljön!!:)

Ovuláció napján és utána még hány napig érdemes próbálkozni?

Legjobb válasz: utána már nem nagyon. ovulációtól számolva 24 óráig életképes a petesejt. vagy elõtte kéne, vagy ezt a 24 órát elcsípni

utána már nem nagyon. ovulációtól számolva 24 óráig életképes a petesejt. vagy elõtte kéne, vagy ezt a 24 órát elcsípni
Ovuláció után kb. 12-24 óráig él még a petesejt, addig kell(ene) megtörténnie a megtermékenyülésnek. Inkább elõtte érdemes több napon együtt lenni.
A kérdező hozzászólása: Együtt voltunk elõtte, meg az tegnap is az ovum napján, ma még szerintetek együtt kéne lennünk?
Ha jól esik, persze!
Persze, biztos ami biztos! ;)

Ovulációkor amíg nyitva van a méhszáj addig lehet próbálkozni a babával? Hány napig nyitott ilyenkor kb?

Legjobb válasz: Sose hallottam volna, hogy a méhszáj nyílik és záródik a ciklus során... biztos hogy ugyanarra gondolunk a méhszáj alatt??? http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://www.maternet.ro/Po..

Sose hallottam volna, hogy a méhszáj nyílik és záródik a ciklus során... biztos hogy ugyanarra gondolunk a méhszáj alatt??? http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://www.maternet.ro/Po..
Akkor most hallottad, elsõ válaszoló, ugyanis így van. Hogy hány napig nyitott pontosan, azt sajna nem tudom, de nem sokáig...
Elsõ vagyok. Ok köszi :D Épphogy 20 vagyok, úgyhogy nem nagyon foglalkoztam még gyerekvállalással, most is csak kíváncsiságból néztem be. :D
Elsõ és harmadik vagyok. Bocs a sok írásért. Sztem kérdezd meg a nõdokidat, akár telefonon ha sürgõs vagy személyesen a következõ alkalommal.
A méhszáj csak rövid ideig van nyitva, még egy nap sincs, de nem ettõl függ a teherbeesés! Próbálkozni elõtte és utána is kell!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Csak azért kérdeztem, mert nekem már 4 napja nagyon nyitva van, de még tojásfehérjés nyákom nem volt.Még mielõtt elítélne bárki hogy biztos állandóan a méhszájam vizsgálom, nem mindig csak nekem nagyon lent van szülés óta, alig kell benyúlnom és fürdéskor tiszta kézzel szoktam kitapintani.

Laparoszkópiás műtétnél hány napot kell a kórházba maradni? És tényleg utána csak 3 hónap múlva lehet újra próbálkozni a babával?

Legjobb válasz: elsõ válaszoló vagyok. pcos vagyok, és az azt jelenti, hogy sok-sok apró ciszta van a petefészkemben, amit nem lhet eltávolítani, egy örök életre szól, és ha megmûtenek, akkor is max. 1 évem van, hogy teherbe essek, de az esélyeim minden hónapban egyre csökkennek a mûtét után.

elsõ válaszoló vagyok. pcos vagyok, és az azt jelenti, hogy sok-sok apró ciszta van a petefészkemben, amit nem lhet eltávolítani, egy örök életre szól, és ha megmûtenek, akkor is max. 1 évem van, hogy teherbe essek, de az esélyeim minden hónapban egyre csökkennek a mûtét után.
szia! nekem azt mondta az orvos, hogy 3-4 nap. de megijesztettél, mert azt nem tudtam, hogy 3 hónap múlva lehet csak próbálkozni. én is a mûtét elõtt állok, de az esélyeim a mûtét után azt mondta az orvosom, hogy csökkennek, mert a cisztáim úgy jönnek majd vissza, úgyhogy most én is megijedtem egy kicsit, mert így is csekély az esélyem a babára. sok sikert neked, és most már én is kíváncsi vagyok a próbálkozási idõre, mit kell betartani.
Hát... az az igazság, hogy sokkal hamarabb nem is nagyon lesz kedved próbálkozni. Nekem legalábbis az egyik seb (a jobboldali) nagyon sokáig fájt, jó, hogy kismûtét, de azért megviseli az embert, nem tudsz úgy mozogni, varrat van stb. Annak be kell gyógyulni. De biztosan rendbe jön minden!! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Elsõ válaszoló:Ezt nem értem, hogyhogy a cisztáid úgy jönnek majd vissza, és, hogyhogy rosszabbak lesznek az esélyek? Nekem is van két zölddiónyi nagyságú cisztám a jobb petefészkemen!
énis mûtét elött állok nekem 1-2 hónapot mondott az orvos
A kérdező hozzászólása: Ja, ok, így már értem!
Nekem volt laporoszkopiám.2 éjszakát kellett bennt lennem.1 nap beteg felvétel, ágyikót megkapód, este beöntés, hajnali 4kor riadó, beöntés, aztán valamikor betolnak a mûtõbe.Nekem nem volt csõ a hasamba, csak katéter amit reggel kivesznek, engem 11 kor engedtek ki, de korai volt mert a folyoson összeestem.nem kellemes mûtét, kicsi vágások, de a doki szerint is jobban megviseli a szervezetet mint egy vágásos mûtét.a köldög seb volt nagyon érzékeny.3 hónap után lehet próbálkozni, nekem ajánlotta hogy jó lenne minnél elõbb teherbe esni, na most ez még 1 éve nem jött össze, igaz 3 hónapja álltunk neki teljes gözzel! Sok sikert Neked! És szorítok! Ada.

Ha valaki dohányos, túlsúlyos és magas a vérnyomása, lehet babája? Valamint még annyit, hogy kezdő próbálkozók vagyunk. Mikor érdemes próbálkozni? Kb menzesz után hány nappal lehet peteérés?

Legjobb válasz: Ha babát szeretnétek, akkor elször is szokj le a cigirõl, hiszen ha terhes leszel, úgyis le kell szokni róla. És a dohányzás csökkentheti az esélyt a teherbeesésre. Szóval jobb elõbb leszokni. A túlsúly õszintén szólva nem lehet nagy akadály, de jobb lenne, ha diétáznál, hogy ne terhelje meg nagyon a szervezetedet a terhesség. A magas vérnyomásról nem tudok mit mondani, de orvosi felügyelet mellett hiszem, hogy komoly gond lehet.

Ha babát szeretnétek, akkor elször is szokj le a cigirõl, hiszen ha terhes leszel, úgyis le kell szokni róla. És a dohányzás csökkentheti az esélyt a teherbeesésre. Szóval jobb elõbb leszokni. A túlsúly õszintén szólva nem lehet nagy akadály, de jobb lenne, ha diétáznál, hogy ne terhelje meg nagyon a szervezetedet a terhesség. A magas vérnyomásról nem tudok mit mondani, de orvosi felügyelet mellett hiszem, hogy komoly gond lehet.
lehet babátok, de ha az embernek semmilyen panasza nincs, akkor is érdemes életmódot választani a pár mindkét tagjának: sok zöldség, gyümölcs fogyasztás, folsav szedésének elkezdése, esetleg elõtte 2-3 hónappal méregtelenítés, testmozgás bevezetése, káros szenvedélyek felfüggesztése. Érdemes felkeresni a nõdokidat is, hogy mit tud nektek javasolni a családtervezéshez.
elõsször is . ha én babát akarok. és azt is akarom hogy egészséges legyen akkor elõször leszokom a dohányzásrol. lehet babád de menj orvoshoz hogy a magas vérnyomáshoz ö mitszol. a tulsúllyal kapcsolatban. más is lett már igyterhes.
Mindeképpen az lenne a jó, ha leszoknál a cigirõl, nekem magamtól sikerült, 10 év után, napi 1 dobozról... De segít ebben is és a másik kettõben is a háziorvosod. Viszont az, hogy nem lesz agya vagy végtagjai???! Hát azért ez kicsit meredek! Igen, nõ a kockázat, de hány nõ szült már egészséges babát dohányzás mellett? Azt olvastam, hogy sokkal jobban árt a magzatnak az, ha vki terhesen próbál meg leszokni a dohányzásról és közben emiatt elvonási tünetei vannak, mint ha dohányzik a terhesség alatt. Persze nekem sem tetszik, amikor egy kismami szájából lóg a cigi! Sztem ha igazán gyereket akartok, igazán megéri akár gyógyszeres segítséggel is megpróbálni leszokni, nem csak a baba miatt, hanem miattad is!!! Sok szerencsét!
Hmmm... Lehet baba - de az már nem garantált, hogy keze vagy agya is lesz neki. Egy nagyon komoly (orvos által felügyelt) diéta, vérnyomás beállítása és felügyelete, és ezalatt a dohányzásról leszokás is kell a normális babához. Nem lesz könnyû.

Hány napig kell próbálkozni, ha pozitív lett az LH teszt?

És az jó, ha már azon az estén kezdjük, vagy másnap?

Legjobb válasz: amikor és amennyi jól esik. drukkolok

amikor és amennyi jól esik. drukkolok
Minden pozi napon és az elsõ nega napon ajánlatos :D De amúgy mindig :) Pozik elõtt is. Vannak ismerõseim akik pl. pozi elõtti nega napon szerelmeskedtek és babásak!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a kedves válaszokat! Azért álltunk át a "tudományos megközelítésre", mert 6 hónapja sikertelenül próbálkozunk a nemgörcsölünkrá-majdsikerül-módszerrel. És most ráparáztam :)

Closty beszedése után hány nappal érdemes elkezdeni próbálkozni?

Most kaptam el?ször Clostyt, napi egy szemet, öt napig. Ma vettem be az utolsót. Sajnos fogalmam sincs mikor van pé-em, mert sosem volt rendszeres a mensim és utoljára októberben jött meg (ezért kaptam). Most buzgón mérem a h?met is. És LH teszet mikor csináljak el?ször? Köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: errõl az orvost kérdezd meg. De én ugy tudom,hogy utánna rögtön lehet.de én azért várnák vele 1 honapot

errõl az orvost kérdezd meg. De én ugy tudom, hogy utánna rögtön lehet.de én azért várnák vele 1 honapot
A fenéket.....a Clostybeget ugyebár a menzesu elsõ napjától szeded az 5.-ig, és a menzesz elsõ napjától számolva a 11-15. nap közé esik a peteérés.Mi maratonoztunk, és 4 napig szex-szex sze.Szörnyû volt :o) De tényleg :o) Nagy általánosságba a 13. napon van a petetérés, de biztos ami biztos alapon ajánlom neked a maratont :o) Nekem 3 petém ért tõle, kicsit be is voltam szarva, hogy 3-as ikrek lesznek, de nem. Egy kalappal a nagy akcióhoz. 17 hetes kismami
Én is ugy tudom h mensi elsõ napján kezded el a clostit, 5 napig szeded, és rá egy hétre kell szeretkezni, de nem egy nap 5ször, hanem 2 naponta, mivel 1 nap biztos h kell h ujra termelõdjön a spermium.Nekem ezt mondták, mi együtt voltunk a 12 napon, 14en 16án, és össze is jött elsöre.De én még kaptam szurit tüszõrepedésre elõtte.3 tüszõ érett meg a clostitol.Sok sikert!12 hetes mami

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!