Találatok a következő kifejezésre: Hány napig hogy annyiszor (2 db)

A sterimart 6szor lehet egy nap. Simán meg van annyiszor, mert hallom neki, hogy szüksége van rá. De mennyi ideig szabad használni, hány nap?

S ha túllépem a 6-t, akkor mivel fújjak be neki? Mert simán nem jön ki neki a porszívóval.

Legjobb válasz: szia, nekünk is volt már ilyen durva megfázásunk, és a sterimar nem segített minden orszívásnál. ami nekünk nagyon bejött, az az, hogy mikor szívtam az orrát, akkor az arcát kicsit húztam hátra fele, meg körkörösen mozgattam, és így az arcüregbõl is kijött minden! Próbáld meg, nekem sokat segített! bár kell segítség lefogni egy kicsit a babát! akkor nekem 6hónapos volt!

szia, nekünk is volt már ilyen durva megfázásunk, és a sterimar nem segített minden orszívásnál. ami nekünk nagyon bejött, az az, hogy mikor szívtam az orrát, akkor az arcát kicsit húztam hátra fele, meg körkörösen mozgattam, és így az arcüregbõl is kijött minden! Próbáld meg, nekem sokat segített! bár kell segítség lefogni egy kicsit a babát! akkor nekem 6hónapos volt!
A kérdező hozzászólása: köszi, kipróbálom

Hány napig érvényes, hogy annyiszor 10g ahány napos?

Legjobb válasz: Mármint az ujszülött súlygyarapodására gondolsz ugye? Szerintem ez babánként változó. Azt mondta nekünk a dokinéni, hogy a babák 1 hónapos korukra általában +0,5 kg-ot szoktak hízni. Az én lányom 1 hónaposan +1 kgmal volt nehezebb. Bár egy ismerõsöm babája 2700grammal született és most 2 hónaposan 5 kg felett jár. Ritka, de ez is elõfordulhat. Én olyat olvastam valahol, hogy 6 hónapos korára duplázza meg a súlyát a baba.

Mármint az ujszülött súlygyarapodására gondolsz ugye? Szerintem ez babánként változó. Azt mondta nekünk a dokinéni, hogy a babák 1 hónapos korukra általában +0, 5 kg-ot szoktak hízni. Az én lányom 1 hónaposan +1 kgmal volt nehezebb. Bár egy ismerõsöm babája 2700grammal született és most 2 hónaposan 5 kg felett jár. Ritka, de ez is elõfordulhat. Én olyat olvastam valahol, hogy 6 hónapos korára duplázza meg a súlyát a baba.
A kérdező hozzászólása: Nem, arra gondolok, hogy annyit kell szopiznia, de azért köszi, végülis az ugyanaz:) )
6 napos koráig.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!